............



Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men det var ett tag sen denna blogg uppdaterades, kanske pågrund av att det inte händer så mycket i mitt liv just nu. Dagarna flyger förbi och min tidsuppfattning är inte riktigt som den brukar. Jag gör mina knäövningar varje dag, tittar på tv och sen händer det inte så mycket mer. Är ganska begränsad och kan inte göra allt som jag brukat göra.

Men knät förbättras för varje dag som går och det är jätte bra, men längtar verkligen tills jag får börjar göra mer rehab saker, men det har ju bara gått 3 veckor efter operationen så det är klart att jag ännu är inne i en läkningsprocess och inte får belasta knät för mycket. Men ibland så tryter tålamodet och jag vill bara springa ifrån allt. lägga allt åt sidan och bara fortsätta som att allt detta knä beskymer aldrig inträffat.

Men jag är så glad över att jag har min underbara pojke, som är världens finaste. Han gör dom mörka stunderna ljusa. Får en att komma på andra tankar, helt enkel bäst.

Men det händer roliga saker också, allt är inte mörkt utan det känns bara så eftersom tiden går så himla sakta ibland. Förra helgen begav jag mig ut med Lina och Marion och hade en kanonrolig helg. Och helgen som kommer så ska jag, tjejerna och förhoppningsvis andreas och tobbe ut och äta middag på munken och bara ha dt super mysigt. Längtar verkligen.

Dagen idag kunde man lika väl spola förbi, har inte hänt någonting, höjdpunkten på dagen var när one three hill och greays antomi gick på tv och när älskling kom och gjorde mig sällskap några timmar ikväll. Annars så har jag inte gjort speciellt mycket.

Imorgon blir det av till tandläkaren och efter det kommer Lina hit och gör mig sällskap över dagen, kanske går ner på stan och shoppar lite. Får se vad dagen har att erbjuda.

Nu ska jag vänta på att jag kan ringa Andreas, sen ska jag krypa till kojs med min braiga bok:)


Ha en fortsatt trevlig onsdag(i två minuter till)!
Puss&kram/ Moiie


10 dagar.


Då var det Fredag och härmed helg. Själv så kan jag knappt hålla reda på vad det är för dag. Alla dagar ser i princip likadana ut nu för tiden. Och rastlöshet förklara nog hur jag känner mig. dagarna är så långa och jag vill bara att denna period ska vara över, nu.

Men försöker se det positiva i det hela och om ett tag så kommer allt att vara som vanligt igen, och jag kommer att vara igång med rehab för fullt för att sen kunna spela fotboll igen. Längtar verkligen!

Men ikväll så blir det myskväll med Andreas, Lets dance och OS, det blir bra det! Sen så blir det innebandy och fotbolls tittande resten av helgen. Och även kanske lite singstar och mys med Jusse och Emelie imorgonkväll!

Alla andra får ha en riktigt mysig helg i detta väder!
Kraaaam/ Moiie

Bjuder på en mysig sommar bild med min fina:)


 

Nu jäklar..

Mitt knä är nu helt, så att säga. Kan dock inte gå, utan har en ortos, en slags ställning som börjar vid foten och slutar vid mitten på låret. Jäkligt oskön men jäkligt behändigt. Operationen och allt efter har gått bra. Har haft en tuff början och tuffare kommer det att bli. Smärtan är obeskrivlig, även fast det har lagt sig ganska mycket bara en vecka efter.
Jag var på mitt första besök till sjukgymnasten idag. Var skönt att få lite klarhet i all denna suddiga samvaro. Och ganska roligt dessutom, min sjukgymnast är en rolig men ganska förvirrad kvinna, jag och Andreas skrattade medans hon sprang runt och leta efter sina nycklar. Vi letade överallt, tillslut så hittade vi dom. I pappers korgen? Haha! En expert på att tappa bort nycklar iaf och det var inte första gången heller, tydligen.
Men iaf, fick låsa upp ställningen så att jag äntligen kan böja på mitt knä fast bara i 60 grader men det är ändå det, även om det gör ont så känns det som att man kan börjar jobba lite med sina övningar nu, så det gäller att ligga i så att man slipper dessa kryckor som jag förmodligen ska gå med i 2 veckor till :(
2 månader ska jag vara sjukskriven också, 2 hela månader. Det kommer att bli en väldigt låång semester om man kan kalla det så. Har ju som tur min pojke som förgyller min tillvaro och har varit en ängel som hjälpt mig med allt jag inte kan, dvs verkligen allt, kan inte ta på mig byxor själv, kan inte duscha själv eller hämta saker själv. Så då står han ut med mig och mitt eviga gnällande:)
Nu kom frida med mat från pastavagnen så ska göra henne och Anthon sällskap nu!
Ha det så bra allihopa!
Puss&kram Moiie!

RSS 2.0