Åå jaa..



Det är verkligen underbart..
Riktigt vad det är kan jag inte sätta ord på, som jag nästan aldrig kan:P haha. Men efter de "allvarliga" snacket som jag o Lina hade så känns allt så mkt bättre.. Varför slösa energi på sånt som skadar o sårar en? varför inte bara göra det där lilla, som gör att allt blir bättre? det är ju inte så svårt som man tror.Nu så inser man också att det som man trodde behövdes för att vara lycklig inte behövs, har ju mina vänner. Har ju allt som man nästan kan drömma om.

Ignorera det dåliga i livet & fokusera på det bra


Träningen ikväll gick väl ganska så mkt skit kan man säga, jävla rygg helvete säger jag bara..  Får väl ta ytterligare en vecka ledigt o se om det hjälper.. Men utan träningarna, vad gör man då? haha.. visst, man har tid att göra en massa andra saker, men man blir ju bara så rastlös :P haha.

Men skall dra mig till sängs nu.. blev alldeles för sent igår--

God natt..

Been there, done that..



Blev ingen vidare sovmorgon idag nej.. fast skall väl vara glad att jag fick sova ut till 11, när dom på säve har gått i skolan sen 8.. :P hehe!

Idag skulle jag egentligen vara i stan hela dagen, men det har blivit ändrigar som vanligt. Mamma jobbar till halv 3 så vi lär inte vara i stan förrens vid halv 4 eller nå.. Skall övningsköra med:D måste nog dra på ett kol med det där, det är ju faktist inte så länge tills jag fyller år.. Eller skall jag vara exakt så är det 5 månader & 26 dagar kvar :D

Ikväll är det innebandy träning, skall gå o se hur det känns i ryggen.. kan ju inte vara sjukling hur länge som helst., Skall dra med Emelie också har jag bestämt :D hehe.

Men skall jag göra mig lite frukost nu tror jag, är vrål hugrig :P haha

Hakuna matata



...Det är ord som är bra :)



Har nyss drömt den konstigaste drömmen på länge.. det är rätt skoj när man kommer på sig själv & när man kommer ihåg drömmarna.. Det var länge sen jag drömde, skönt att veta att man fortfarande kan det :) Det var e sago dröm.. Allt i min omgiving var som i en saga förutom jag själv.. Fast det vara bara jag som såg mig själv som en människa.. Grymt svårt att förklara men det hände ganska mkt knas saker:P Det var dagen höjd punkt.. Annars har det bara varit en allmänt tråkig o slapp dag. Gick hem vid halv 12. Har ju rygg problem så kan inte vara med på gympan, eller visst kan jag men vill inte dra upp skadan mer än vad jag har gjort.. Får väl börja streatcha mer som dom säger..Men det är inte de lättaste att komma ihåg, men får man in de i rutinerna skall det nog flyta på. Hoppas att jag kan börja träna snart! fast skall jag vara ärlig känns det en smula bra & skönt att få vila lite^^

Vi hade ju klädsim idag, som jag missade.. det är ju inte ofta som man får bada med kläder på i en simhall, men men..

Ikväll blir det till att ut o springa & kolla lite hur ryggen känns, man får ju trots allt lite dåligt samvete när man inte tränar.. Sen blir det bara att slappa & mysa framförtv & brasan..




Tidsfördriv

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som står på nummret som här nedanför:

17. Daddan
40.Joel
37. Jesper
48. Jonas
35. Isabell
24. Fanny
66. Lina
72. Marie
54. Kevin
21. Dennis

Har du pussat nummer 72?
Marie? inte vad jag komemr ihåg:P haha

Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 37?

Toftaparkeringen, latmasken numer 1 haha

När ska du träffa nummer 48?
har ingen anning..

Är nummer 54 söt?
Aa, han är super söt :D

Vad var ditt första intryck av nummer 35?
Glad & pratsam

Hur träffade du nummer 17?

 Det var ju han som gjorde att jag kom till jorden:)

Gillar du nummer 21?
Självklart

Har du träffat nummer 40 den senaste månaden?
ja:)

När såg du nummer 72 sist?

Igår, på matchen..

Har du varit i nummer 66 hus?
jadå, bästa vännen jo.

När är nästa gång du ska träffa nummer 24?
imorgon eller ikväll tror jag

Är du nära vän med nummer 37?
Nära kan jag inte påstå, men vi är polare..

Har du gått på bio med nummer 40?
nee..

Skulle du kunna gå ut med nummer 72?
jag är ju tyvärr inte lagd åt de hållet:P hehe

Vad pratar du och nummer 54 oftast om?
när vi gör det som inte är så ofta så blir de väl mest om hur livet ser ut & leker..

Känner du nummer 48?

jadå..

Skulle du kunna ge nummer 21 en kram?

hehe ja :P

Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 54?

med tanke på att 36 inte finns med så har dom ingen kopplig alls:P haha

Hur länge har du känt nummer 35?
sen 7:an ungefär

Har nummer 17 ett förhållande?
Nope de har han inte..

Har du velat slå 40 i ansiktet?
hmm, nee.. haha

När träffade du nummer 37 sista gången?

Det var någon dag sedan tror jag..




Den här lista är snodd av ullis...


Im'ma Shine


Hela helgen har redan seglat förbi o en ny vecka är på gång.. Allt går alldeles för snabbt.. hinner inte med allt längre!

Men helgen har iaf varit underbar..

Fredag - blev en hemma dag, mådde inte så bra, fast det bättrade på sig underdagen.. & tur var väl det för att jag o Lina skulle på 20 årsdag.. Det blev en kväll jag sent kommer glömma.. Eller inte själv festen utan "för festen" som jag o lina hade på tu man hand;) haha.. Vi hade så jävla skoj lovley:) hela kvällen var lyckad, men som allt skall någonting tråkigt hända innan man åker.. & det var Linas otur.. Hennes BÄSTASTE KAMERA var borta:`( som bort flugen därifårn.. Vi tar aldrig med oss kameran till någon fest för vi glömmer den alltid av någon andledning.. Alla fina & underbara kort som vi tog var borta & med andra ord hennes kamera.. Hennes fina vinst från 9:an.. Så med sorg tog vi bussen hem.. Fast ledsna var vi inte, våra nya o förhoppningsvis bättre liv var vi gladda åt.. :) Så inga kort kan läggas in, sorligt men sant:(

& någe mer som var sorligt var att fritchjuf inte var med o delade denna underbara kväll, men det är förståligt gumman.. Älskar dig så mycket gullis <3


Lördag - Börjades med match, vinst o allt blev det mot p 18, 2-0.. Men skadade ryggen eller det har jag gjort innan men det blev mycket värre.. kvällen spenderades med bra sällskap o mys:)

Idag, söndag - lägga sig sent & upp tidigt det funkar inte när man skall spela match, men det blev så ändå.. Fick sitta o vänta en timme i stan på skjus så jag satt o åt frukost på buss stationen:) hahah..
Matchen gick suveränt, VSB torskade med 11-0..Jag skulle egentligen inte spela idag pga min rygg men fick hoppa in en kvart eller nå & lyckades göra en hat trick :D kändes ganska så underbart :) efter matchen så var det avslutning med laget, middag på tigris blev det.. Fanns inge vettigare än pirra o ta, så det blev en cappri :P sen skyndade vi oss till gutavallen för att se sista halvleken med gute.. Starkars dom som förlorar, bara några minuter innan slutet. Så då var det kört för dom. Sen var det raka väge hem o nuså sitter jag här.. skall gå o se 50 first dates.. En av mina älsklingsfilmer :D

Helt självklart bara..



helt självklart borde det vara i ens ögon men det är inte det! Hade ett samtal idag som verkligen får en att tänka över sitt liv.. Varje gång jag har pratat med han verkar allt så logiskt o självklart. Känner mig nästa dum för att han måste påminna mig om att göra saker som gör att man må bra..
Ibland orkar man inte leva utan flyter bara med o låter vardagen ta över, det går som på ett räls.. & det är ett räls som måste brytas eller ett räls som inte ens skall finnas i ens liv.. Måste våga göra någonting utöver det vardagliga o göra nya saker.. Jag är trött på mig.. Trött på Moa Pehrsson! Jag vill hitta dom sidorna av mig som jag aldrig har sett förut, som jag aldrig har känt. & det hittar man inte genom att gå tillbaka till det förflutna. Måste ju se framåt även fast det är svårt att släppa taget, om det där trygga som man hade o ännu kan få.. & När det nya kommer så tror man att sitt liv kommer att byta riktning, inte ha bråttom, se vad som händer.. Men allt kan ta slut så tvärt. En sekund o allt kan vara borta.. Längtar efter den person, den förhoppningsvis främlingen som kommer att bryta alla räls, bryta allt o det nya kan få komma in i ens liv.. Men då måste man våga.. & hur gör man det när man är så feg? Hoppet har börjat komma igen o man får tillbaka sin tro.Men Kan inte fantasin bara inte bli verklighet? jag vet ju precis vad jag vill egentligen, för tillfället iaf. Allt jag drömmer om, kan det bli sann? Det skulle vara så enkelt & underbart!  Vill komma till det stadiumet när man känner att allt är perfekt, det behövs inte en smula mer av något. Låt det bara vara som det är o jag kommer vara evigt lycklig!

När jag får prata av mig o får prata med honom så tar livet riktning igen! Det är som att han kommer guida mig genom mitt liv.. Han kan läsa av mig o mitt liv helt upp & ner.. Men måste ju klara att tänka så själv.. Men det är ännu två år, två år kvar att utveckla sitt språk & tänkade.. Hoppas att du kan få mig på rätt spår!

Katastrof..



Aa allt har bara blivit katastrof.. Bara för att jag fick lust att gör de så gör jag de.. jag kan aldrig gör  saker redigt.. utan det skall gå på turen! Jag hoppas att jag återställde skadan lite som ja orsakade igår o att det inte ser alldeles fördjävligt ut.. Nästa stop är iaf på en frisörsalong.. ALDERIG mer säger jag bara.. ÅHHH!!!

Nee du...



Det blev storvinst idag de :) som man förutspådde igår. Att vi bokstavligen skulle banka skiten ur När.. O det tycker jag att vi gjorde de, 6-1 blev resultatet o det pratar ju iofs för sig själv..

Idag har man inte tillfört så mycket mer än matchen som spelades klockan ett.. Kom hem vid halv 4, var helt slut o tog en lite power napp för att bli lite piggare.. men jag e inge bra på att powernappa, dom blir waaay to långa.. & det gör en bara mer tröttare..

 Ikväll har jag bara suttit föramför brasan o värmt mig.. fick till o med hoppa in i duschen ett tag för jag frös så mycket.. Vart är värmen??? Är det inte värme ute så skall de väl iaf vara de inomhus, men Görgen verkar tro att vi gillar kylan, som vi dock inte gör.. Så imorgon skall jag nog se till att han rappar ut värmen här inne.. Skall väl inte behöva sova med två täcken plus e filt? nee, lite för mycket..


Smart som jag är skulle jag ju ladda ner en film igår som ja skulle ligga o sömna till ikväll, så  då tänkte jag att jag tar någon som jag aldrig har hört talas om, Wrong turn 2. Ja menar den låter ju helt okej så jag sket i att se vad den handlade om.. O nu för typ en timme sen när jag skulle sätta på den så var det VÄRSTA skräckisen.. asså fy vad jag hatar dom.. helt ensam hemma var jag o sätter på den..glöm det säger jag bara.. raderade den på en gång.. Haha, det här kanske var lite onöding ifo men skit samma, jag tycket att det var rätt komiskt.. hehe:P


Nu skall jag iaf gå o lägga mig o se en annan film;)



Lost..



Förlust med 1-0 blev det i dagens match mot När..
Men imorgon skall dom åka på STOOOR däng så de heter duga..
Jävla tur för dom & otur för oss:(
Men imorgon så smäller det.. Nästan derby jo:P

Vinst? men jo visst :)


:)


- Om? jaa, Om är bra :)

- Vad skall jag säga Superpojken, man gör tokiga saker när man är kär.

Såå fint, kommer aldrig att sluta älska sånna slut!





Who knew...





... vad skall man säga? det är som gjort för att gå åt helvete!



Nu är det klart :D bara bården som fattas o jag kan snart sova i mitt egna, nästan helt nya rum, hehe.. Känns helt annorlunda, tänk vad lite färg kan göra:)


Idag har varit en dag jag kallar stressig o trött dag.. Allt började med att jag missade bussen imorse, så fick gå tillbaka o sova tills nästa buss gick, o missade nästa den med.. Så sent till skolan kom jag, o det är ju ganska skönt ibland kan man tycka.. men hela dagen var typ bortkastad för jag fattade inte ett smack..
& hur lätt är det att koncentrera sig när magen värker som bara den? vet inte vad de är, bara att det gör så in i helvetes ont..


Händelserik kväll igår? ne, blir bara ännu mer förvirrad av vilka val man skall göra o vad som skall bli rätt o bla bla bla.. Det blir aldrig rätt, vad man gör.. Vill både ha kakan o äta upp den, men så funkar det ju inte.. Måste välja, o det är snart!

Fotbolls träning ikväll.. Orkar egetligen inte. Ingen sömn fick man inatt heller.. Måste se till att sova lite bättre tror jag. Men skall bli skönt o röra på mig, få flåsa lite..

Målafärg..

ÖVERALLT....

Ni kanske kommer ihåg att jag fick ett ryck o skulle göra om mitt rum? mm nu så har jag satt igåg med det.. eller det var för några dagar sen. Men man inser inte hur mycket jobb som ligger bakom den färg som man vanligen ser!! Så nu sitter jag här i mitt nymålade rum. helt tomt är det förutom dator o soffa som jag sitter i. så det är inte helt klart men det kommer bli underbart fint. färgen som jag valde blev vinröd. Eller det kanske bara är röd? aja fint kommer det bli. Är ganska nöjd med resultatet. Nu är det bara alla saker som skall in igen.
Vill man ha det fint så får man lida pin som alla säger..

Helgen i sammanfattnig har varit ganska skoj faktist..
lördagen spederade jag till att måla mitt rum, på kvällen blev det insparken & roligt var det inte.. det enda som var roligt var att dansa med lina.. Före o efter insparken hade jag grymt mycket roligare än på själva "festen".

Söndagen var en seg dag, för så lite sömn som jag fick var det väldigt mycket begärt att man skulle spela match tyckte jag, men få ju skylla mig själv. Var tvungen att gå upp tidigt o åka buss till klinte.. Match mot p18, 5-5 blev det, vi var så gryma i andra halvlek.. 2 mål fick man in, men det var inte den roligaste matchen man spelat.. vrickade foten för andra gången på väldigt kort tid.. verkar som att jag har en period nu, som tur var den inte så allvarligt, så behövde inte avsluta matchen. Kvällen skulle bli en lugn hemma kväll men det blev en vända till stan o hem kom jag aldrig.. Hade lite trevligt iaf ;) Meen STORT misstag att ite åka hem, skolfoto var idag o jag såg ut som helvete.. hatar att ta dom där korten. Högst 7 timmar den här heleg har jag sovit.. så tog igen det idag när jag kom hem från skolan & träningen var ju bara att glömma, jag kunde inte ens om jag försökte ta mig ur sängen..
Så nu sitter jag här pigg som en lärka, eller nej är ännu trött, lite iaf.

Fast skall dra mig till sängen o försöka sova ändå.. En kopp chocklad i sängen låter inte helt fel i mina öron :)

så dröm sött allihopa..

Väduren




Eldens natur är att vara energisk, entusiastisk och positiv



Nyckelord: Impulsivitet, vrede, mod, energi, skarpsinne, ledarskap, intelligens
Färg: Röd
Metall: Järn
Stenar: Ametist och diamant

Som zodiakens första tecken påminner Vädurens natur mycket om barnets. Alltför uppriktig för att vara finkänslig, tapper och orädd, (råkar ofta ut för olyckor av brand och skärkaraktär), hett temperament som dock är snabbt övergående, kvicktänkt men inte alltid logisk. Vädurens livliga, översvallande natur gör honom till en stimulerande kamrat. Ofta krävande och vill få sin vilja igenom. Stark könsdrift och sinne för romantik.

Lämpliga yrkesval: Sådana som är utmanande, ex. Läkare, militär, racerförare, ingenjör, psykolog.
Fysiska kännetecken: Rak grekisk profil och skarpa ögonbryn i form av ett upp och nedvänt V.
Känsligaste kroppsdel: Huvudet


Kändisar som fyller på samma dag

Andreas Johnson, Artist
Björn Lind, Längdskidåkare
Josefin Nilsson, Skådespelare
Lena Olin, Skådespelare
Max Lundgren, Författare
Sylvester Schlegel, Artist

Plus att
Reese Witherspoon också fyller år på samma dag.. Min idol? nee, bara avis för att hon har världens snyggast pojkvänn :) hehe, eller hade kanske man skall säga hahaha

Det här skall alltså föreställa mig :P det stämmer in ganska bra överlag, men lite saker är lite fel om ja får säga det själv.. Det är rätt skoj att det finns en hemsida där man kan hitta en massa saker om sig själv o massa andra människor :) www.birthday.se ,kolla in den sida, skit ball :)


Älskar, älskar inte?



"Don't take life too serioulsly, you'll never get out alive"



Ja det ordnar sig, det gör det ju nästan alltid! Man vet aldrig vad som väntar på andra sidan.



jaha..



Min genomtänka långa sovmorgon blev inget annat än ett fiasko :P Vaknade upp kl 10 o kunde verkligen inte sömna om, så jag fick gå upp jag..Det är redan två timmar sen jag vakade, jag har gjort en massa nyttigheter för mig själv :) Imorse när jag vakande så fick jag en kick av att jag var fixarsugen. Sugen på att fixa mitt rum lite mysigare, sugen på att städa helt enkelt :) ibland så får man ett sånt ryck & det är väldigt behövligt. Så har jag bestämt för att måla om mitt rum, vinrött skall det nog bli! Skall ner o titta färg med mamma innan vi åker till Emelie & sen skall vi ner till Gören o fråga om lov såklart, sen titta lite gardiner:P  Har en massa ideer om hur det skall se ut..

Dax att dra sig från datorn, skall packa lite..

Bye..

 

Hahah



Idol är ju bara för bra ibland asså :) Jag satt nästa o skrattade mig igenom hela programet ikväll. Allvarligt, endel kan ju inte höra annat än med arslet. Om jag någonsin skulle våga mig in i det där rummet så skulle jag vara till 1000% på att jag är superduktig o att man verkligen har en chans. Folk som är sämre än mig på att sjunga ställer sig där inne, det ser ut som att dom vill nerkränkta av kritik, Juryn bara sitter där o väntar på att få bring them down! hahah.. Aja vill man pröva lycka där så får man ju det, alla typer är ju tilllåta ;)


Onsdag o torsdag den här veckan är det ledigt, sååå skönt! Imorgon skall jag ta en såå grymt skön o lång sovmorgon, skall inte ha på mig någe annat än pyjamas hela dagen o mysa ner mig med en filt i soffan. Det är de som är så härligt med hösten, burra ner sig i lager med filtar o en öppen spis med eld mitt framför en & en kopp varm chocklad i handen, det kan ju verkligen inte bli bättre. Fast Emelie fyller ju 19 år imorgon,Såå ett stort Grattis till dig :D skall dit o gratta henne, så då får jag väl sätta på mig något annat än pyjamas ;)

Idag fick jag ta mig tid att hämta lönen på björkhaga, inte så mycket men behövligt.. Känns skönt att ha lite cash igen :)

Tänkte att det här skulle bli en sen kväll med tanke på ledigheten imorgon. Men känner mig rätt utpumpad efter tränigen o allt gående på stan idag så jag tror jag skippar det där att vara uppe sent o drar mig till sägen nu!

Fast innan det så måste jag bara lägga in det här..

Så sant, så sant...



       Även om det ser ut som att uppförsbaken aldrig
       kommer ta slut så vet man aldrig vad som väntar
       runt nästa krön, men ger du upp så kommer du ju
       heller aldrig få reda på vad som kunnat bli.



Så god natt....

Happy Endings..





image72

 


Lyckliga slut får man aldrig nog av, men varför är det så att det alltid skall vara så i filmerna? Kan inte verkligheten också se ut så? fast det gör den ju för endel. men jag tror nog att jag mer menar verkligheten för mig. Vart är alla lyckliga slut? I filmerna så är dom överlyckligt kära så att dom gråter fast samtidigt så är dom helt underbart glada, de e lyckotårar som dom gråter.. Till skillnad från mina slut, eller dom är ganska lika, bara det att vi gråter av olika andleningar. Antingen har man fått sitt hjärta krossat eller så har man blivit lurad eller så har man insett att det aldrig kommer att funka o det måste ta slut.. Vad som helst bara det är dåliga slut. För har jag någon gång haft ett bra slut? ett lyckligt o kärleksfullt slut eller inget slut alls menar jag nog, för kan något slut vara bra? naj jag har ingen anning om vad jag svamlar om, bara det att filmer kan vara så himla överskattade! Så det är väl tur att man inte sätter sig helt själv o ser en kärleks film så himla ofta. För blir bara ledsen & arg av att se alla fina kärleks filmer, men det är nog svartsjukan som kommer fram då. Jag då? Visst skall man vara lycklig för det man har, men jag har ständigt en känsla av att jag behöver något mer för att stilla mina känslor. För att känna mig fullbordad & hel! Kärleken är en av dom viktigaste sakerna för mig i mitt liv!!


Kärleken gör en så himla svag, även fast man bara tänker på det! Så nu skall jag inte ägna mer tid ikväll åt att tänka på det. Slut funderat på det! Punkt slut.



Fast kan ju säga vad filmen hette. Prinsen o jag tror jag att den hette.

Godnatt allesammans






Hope


Man skall aldrig sluta tro, aldrig! men man måste inse när det är dax för en själv att börja släppa det som varit & se framåt! Även fast det är svårt. Kommer nog aldrig att riktigt kunna släppa allt det förflutna,Det är mycket bra & dåliga saker som hänt. Man får minnas tillbaka till den goa tiden, Men måste släppa taget & måste VERKLIGEN se till att få ording på mitt liv, and kepp it that way!!


Idag började min dag kvart över sex, fy sjutton va trött jag va då! Skull följa med mamma som sällskap idag o se vad dom gör inne på lassis med henne! De som dom gör med henne skulle jag aldrig klara av. Kan inte ens berätta för att det är så äckligt & det ser ut att göra så grymt ont. Eller det ser inte ut som det, för när mamma gråter så gör det verkligen ont! Never att jag skulle utsätta mig för det. Fast det vet jag ju iofs inte förrens jag har varit i mamma sits, men låt mig hoppas att det aldrig händer mig!

Efter Lassis besöket så åkte jag & mamma & handlade lite godis till kiosken. Det var någon affär som bara företag köper av, en godis affär:) där passade jag perfekt. Så lilla jag fick nästa välja ut allt godis^^ Efter det skulle mamma på något som jag inte fick följa med på, så jag skulle spendera en timme själv inne istan.. & det brukar ju inte vara några problem att hitta något som fördriver tiden inne i stan.. men klockan 9 på en tisdags morgon så va det helt tomt. Det var bara Alkisgubbarna som satt o väntade på att systemet skulle öppna. Så kände mig faktist lite som en av dom där ett tag:P gick runt & runt & runt! haha. Det enda som var öppet var obs.. Så det var där jag fick fördriva den mesta tiden. Men hade tur, träffade Macke o hjälpte till att plocka upp lite bröd & så tills jag skulle möta upp mamma. Vi gick  lite på stan, men åkte hem rätt snabbt! övningskörde & allt :) Mamma är nog lite skraj när hon åker med mig. Men jag gillar när det går snabbt, fast jag får väl kanske lugna ner mig lite om jag skall börja ta körlektioner^^ hehe.


Provade att vara med på gympan med foten & allt idag i skolan & det hela gick ju ganska bra, så på onsdag är jag back on track på fotbollsträningarna :) Match på söndag jo.. Mot p18. det finns inget annat än att vinna, om vi vill ligga lite bra till i serien iaf.

Nu så skall jag hjälpa mamma att baka lite bullar, såå grymt goda :)

....





          Det är bättre att ångra något man gjort fel än att
       ångra något man önskar att man gjort. För det går
       att förändra ett felsteg men det går aldrig att
       återuppleva ett missat tillfälle.










Brrr...



Vart kommer dom kalla vindarna ifrån?
blir faktist lite deprimerad över att sommaren redan är slut & ingen efter värme från sommmaren får man..

Innan sommar 2007 så trodde jag att det skulle bli en toppen sommar, en utav dom bästa jag har varit med dom.. Men det kan jag meddela att det inte blev. Kall, regnig o allmänt tråkigt har sommaren varit. tänk att man kan vara så beroede av vädret.. Jag menar det är ju inte så svårt att sätta på sig en extra tjocktröja, men det tar imot när man vet att det är sommar o det skall tami fan inte behövas.. Andra sommar har tjocktröjor o jackor varit helt oanvändna, men det här sommaren har man haft dom i högsta hugg! Men börjar acceptera lite nu att det är kallt o att man måste klä på sig.. Hösten håller ju på att ramla in!

Idag var sista byggdagen i skolan, hoppas jag! Grymt skönt att få slippa det. Men nu är de iaf fin fint i klassrummet o det är ju trevligt att ha en fin omgivning när man pluggar.. Men som sagt så var jag inte med hela dagen idag. Jag o Linafina åkte till stan, akut? vet vi inte än.. men det visar sig väl! Gick också runt o letade efter en jacka som kan värma en lite nu när det börjar bli såå kallt.. Men det finns inte ett skit på den här ön! jag ser alla gå runt med den jackan jag vill ha, men vart är den köpt då? ja, jag undrar det! Så jag struntade i att leta vidare eftersom jag o mamma skall in imorgon också.. skall ha en mor o dotter dag typ:) haha! det var längesen. Så då kan jag ju också fortsätta letadet efter en jacka & om man har tur kanske mamma bidrar lite tillomed:D

Nyss hemkommen från träning men har dock ite varit med. kan nog tyvärr inte delta på ett par dagar. Foten är rätt svullen efter en stämplig från någon i hansa sen matchen igår, Smällar man får ta. Skall ta de lilla lungna så att man är i form till matchen på söndag :)
Fast var nere o stöttade laget ikväll även fast jag inte var med, o ensam blev jag inte, För första Elis gjorde var att skada sig, så det var lite trevligt, eller tro inte att jag har skadeglädje, haha. tyckte det bara var skoj att jag kunde få lite sällskap medans man satt o såg på alla andra som slet o hade sig på planen.

& eftersom jag har suttit ute nu i nästan två timmar skall jag hoppa i i duschen & efter det ta en Stor mugg med varm chocklad. Sen väntar lite städade o så, men det är bara om de orkas ;)

Trasiga & knasiga...


Jajamensan, hela helgen har redan gått o nu sitter jag här som vanligt! det har nästa blivit ett måste att sätta sig o blogga på söndagarna o beskriva hur helgen har varit.

Andra helgen sen skola började. Den började i fredags med att inventera på Ica. Men hade grymt trevligt faktist. Jätte roliga folk som jobbar där om man tänker efter:) Så med andra ord blev det en sen kväll o tidig morgon. För jag skulle nämligen packa blöjor
kl 10 på en lördagsmorgon!! inne i stan med, så det var bara att masa sig dit! men där hade jag också trevligt, Eve, Elis & jag var ganska tävlingsinriktade om man säger så:P haha! O segast var? haha, nej det skall vi inte nämna, Men jag o Elis hade rätt roligt där ett tag när vi trackade Eve lite;) haha skojar bara!

På kvällen där hade jag o lina o frida bestämt att vi skulle ha kräftskiva, men sen blev det ändringar, så vi skulle bara hem till Lina o mysa.. Men sen så skulle frida tydligen stanna hemma, så jag åkte till Lina ensam:( så det blev ingen trio i helgen.. O väl hemma vid Älsklingen så hade hon blivit bjuden på en fest, I
GULDRUPE :S haha! Så vi bestämde oss för att dra dit, men ingen av oss visste var det låg, så vi tog en chansning o tog 11:an o frågade om den gick där förbi, men nej det gjorde den inte.. O vi gick inte av bussen, utan vi satte oss fick panik o frågade om den kunde släppa av oss på den hållplatsen som var närmast guldrupe o det kunde han så gärna göra.. O det tog ett tag , så jag & lina kunde snacka lite skit o sånt som tjejer gör.. Har inte snackat med henne på hur lång tid som helst, eller knappt varit med henne, men det skall bli ändring på det.. :) Men om vi hoppar till själva festen så var de helt okej! jossan jag o lina hade grymt skoj vissa stunder.. :) Tillexempel när jag o lina helt plötsligt blev ett par o lebbar var vi o tvillingar med hahah:) Men allt för att slippa svanka för den där okely killen ;) hahah! Det var en lite likade bondfest o mysigt var det. Kvällen slutade med mig o lina på sofforna, o slut var jag.. Feber o allt som jag hade, men idag käns det bättre o febern är borta.. lite snuvig, men det får man leva med.

Så idag söndag.. har spenderat hela dagen i min säng, eller det vill säga när jag kom hem o de gjorde jag vid tio tiden någon gång i morse, så jag gick o la mig direkt o gick inte upp förrens det var samling för match, gissa om det var skönt :D O matchen, 4-0.. låg bakom ett mål, o får väl ta o nöja mig med de, o sluta gräma mig över att jag kunde ha satt ett antal skott till, Men men!

ikväll blir en tidig kväll hoppas jag.. Skall slänga mig i soffan snart o se på en film jag lånade från macke o emelie.. Men först är det ett låångt fotbad som väntar :)

RSS 2.0