Sommarvärme, hallelujia...





Äntligen är det riktig sommarvärme på gång. Blåsten, lukten och den gröna naturen gör att man bara njuter. Har legat ute en stund i solen idag, men det blev tyvärr inte stranden för att det blåser ändå ganska starkt ute.

Idag blir det bara en massa slapp, för att vila upp sig för morgondagens jobb. Men jag ska också åka in till Visby och få mitt knäskydd. Så som jag har längtat efter att springa och nu så ska jag få det. Hoppas bara att det hjälper så mycket som alla säger :)

Nu ska jag gå och vara lite social mot pojken min.
Men vi hörs.
/Moiie

Rättvisan i livet?



Man kan undra vart den tar vägen ibland. Eller om det överhuvudtaget finns någon. Det händer en massa hemska saker dagar in och ut. Och vad kan man göra åt det, inget?

Idag trodde jag att jag skulle jobba, men icke. Det nya schemat kom upp idag och jag hade tydligen tittat på det gamla. Och en sak som jag sitter här hemma och är lite små arg över är att jag bara jobbar en dag denna vecka. En enda dag. Det gör mig, lite, bara lite arg när man blivit lovad ett visst antal timmar och man inte får det. Men det är väl bara och ta det med en klackspark antar jag.

Ikväll så blir det grillning och mys hemma vid Lina med några tjejer. Har saknat att se mina underbara vänner varje dag som man gjorde i skolan, men antar att man vänjer sig. 

Nu sitter jag hemma vid Macke och ska snart till Frida för att sedan åka till lina. En skön och underbar sommarkväll med mina fina vänner, det är livet det!

Ni andra får ha det bra och hoppas alla njuter av det soliga vädret som kommit.
Puss&kram/ Moiie

Efter regn kommer solsken, eller hur var det?



Ja, idag har det regnat, i princip hela dagen. Och när det regnar så är det massvis med godsaker och film som gäller. Eller tv tittande. Så har knappt rört mig idag. Och jag har både tryckt i mig ananas, popcorn, lite små godis och läsk. Det dåliga samvetet börjar sakta men säkert krypa fram och att bara få kunna springa av sig allt och känns sig helt slut är något jag saknar så enormt. Det går inte att beskriva.

Men det är bara att se framåt.

Imorgon är det midsommarafton och jag jobbar från halv 8 till 5. Sen blir det grillning med familjen, lite mys med älsklingen och sen åka till viccy och henrik för att festa loss lite, eller jag har bestämt mig för att vara nykter detta år. Allt drickande på alla student grejer har gjort så att man fått lite avsmak från alkohol. Och det är ju faktiskt bra. Men att träffa vänner, dansa och bara mysa, låter som en bra midsommar tycker jag.  


Ja, nu var det slut i ordförrådet så ska väl ta och avrunda även detta inlägg :)

Ha en bra morgondag alla! / M
Don´t drink and drive! 


På en sekund...



Att ta hand om varandra, älska varandra och aldrig ta förgivet. Det är de det handlar om.

Läste just bloggen om Theres, som hennes kompisar skapade för henne.
 Tårarna rinner ännu ner för kinden och jag kan bara inte förstå, jag kan bara inte det! Allt känns som en dröm, som att man kommer att vakna upp och inse att det bara var en mardröm. Men nu är det inte så, och att såna saker får inträffa gör mig rädd. Det gör mig rädd att det kanske händer mig också. Att jag kanske kommer att förlora en av mina närmaste någon dag, hemska tankar, men dom dyker upp titt som tätt hela tiden i huvudet.

Försöker att ruska av mig alla de sorgsna orden jag just läste. Försöker.

Dagen har spenderats på jobbet. Fullt med folk som ska storhandla inför midsommar. Det är riktigt härligt att ha ett jobb där man träffar en massa olika människor hela tiden. Trodde innan jag började jobba på ica att jag hade valt fel jobb, men nu är jag riktigt nöjd med jobbet. För jag gillar att prata och vara social, hjälpa människor när de behöver hjälp och det viktigaste är att man måste vara glad dagarna långa, och visst kan det vara jobbigt ibland men att lee gör mig glad, för jag vet att ett leende uppskattas av en massa andra människor.

Sen har jag också hunnit med att åka med viccy och kikat lite på Andreas match. Levide mot Dalhem, tyvärr så förlorade Dalhem och älsklingen har troligen fått en lätt hjärnskakning. Han har legat hemma och inte alls mått bra :(  Men jag och viccy var i Näääär och umgicks med laget, så på vägen hem gasade jag lite extra mycket för att komma hem och krama om min pojk och berätta hur mycket han betyder för mig. Nu ligger han dock och sover och jag är ganska så jätte pigg. Så jag har parkerat mig i vardagsrumet för lite blogg skrivning och tv tittande. Det är ju trots allt en ledig dag imorgon, så kan vara uppe lite extra sent då :)

Hoppas på sol imorgon, så man kan få lite färg på kroppen och kanske inse att sommaren är här nu, för det har man inte riktigt gjort än. Sommarvärmen är inte som den brukar och jag har inte badat en enda gång i havet än. Fy skäms på mig.

Men nu så ska jag se klart Navy CIS för att sedan lägga mig vid Andreas och pyssla om honom lite!

Hoppas alla har en trevlig midsommar i helgen!

Over&out/ Mojje 

Bara för att du är du.




Du är den underbaraste människan jag någonsin har träffat ♥
&
Jag älskar dig.
Forever & Always,
You & me.




/ M.

Kallaste sommaren på 50 år?


Det är så det sägs. Och inte har det varit någon svindlande värmebölja ännu nej. Men får hoppas att det blir lite varmare. Det har ju trots allt varit kallt nu väldigt länge så lite värme skulle inte skada.

Jag har precis fixat till mig för att alldeles strax åka til jobbet. Jobbet liksom, inte bara en sommarjobbare längre, utan nu måste jag jobba för att få in någon inkomst. Allt verkar upp och ner, men ska sanningen fram så ska det bli skönt att få börja jobba och komma in i lite rutiner.
 
Och har jag tur och får tag i ett ordentligt knäskydd snart så kommer jag att kunna delta litegrann på uppvärmningarna och så. Ska bli så skönt att få känna doften av svett och få känna på kämparviljan igen. Det har gått alldeles för lång tid och om jag inte börjar lite smått med träningar igen så är jag rädd att mista all bollkänsla man har. Det som man tränat sen man var liten, det som alltid har varit en del av ens liv är inte längre lika självklart för mig. Allt i livet har blivit mycket suddigare, svårt att se alla saker och val klart. 

Man försöker vara positiv och se framåt, men det är bara fasaden utåt som verkar självsäker och stark, för inåt i är man svag och mör, påväg att kunna bryta ihop närsom helst. Känslan av att inte kunna göra det man älskar är olidlig, men bara man vet att man kommer tillbaka någongång gör att man fortsätter och kämpa.

Nej, får inte komma försent första dagen på jobbet, så jag måste kila nu!
Puss&kram/ Moa :)

...........


Man känner sig tom, ångestfull, glad, förvirrad, lycklig, ledsen & arg!

Och så var det över. Slutet på en epok och början på en ny.  Nu finns det inte längre någon som bestämmer vad jag ska fylla dagarna med, utan det är jag som gör. Vad som än faller mig in kan jag göra, eller nästan iallafall. Friheten känns enorm samtidigt som man har börjat känna en stor press på sig själv. Hur ska jag ska göra för att kunna leva mitt liv på bästa sätt och som jag vill.

2 dagar efter studenten och jag börjar redan få ångest, bra jobbat Moa!

Ta sig samman, ja man får väl ta och göra det.

På måndag börjar jobbet, sen så hoppas jag att det blir fullt med jobb hela sommaren för att kunna spara ihop så mycket pengar som möjligt. Att kanske få kunna komma bort här hemmifrån ett tag och vara leva för en stund, leva för sig själv och i nuet. Det hade suttit fint.

Framtidsplaner som att plugga vidare har också kommit på tanken. Det är massor som far i skallen just nu och det är svårt att sätta stopp för det också. Men jag gissar att det inte bara är jag som ligger hemma och är förvirrad över vad man verkligen vill hålla på med i sitt liv!

Ikväll, på studentmiddagen insåg jag att det var över nu. Bara över liksom, inget mer. ÖVER! Hur fasiken kan det vara över och hur har tiden bara kunnat rusa iväg så fort som den har gjort undrar jag?


Jaja, jag babblar på här på bloggen om allt och ingenting. men ikväll kändes det skönt att få skriva av sig. Har ännu en massa förvirring och frustration kvar inom mig, men tänkte faktiskt sova bort det och kolla om det funkar.

Så god natt med er!
/ Moa

Dagen man gått och väntat på...


... är här? Eller drömmer man? För inte har jag förstått att det är imorgon jag tar studenten, jag slutar skolan och påbörjar vuxenlivet som man så länge gått och väntat på. För några månader sen så sa jag att jag var redo, redo för det som händer efter livet i skolan. Men nu är jag bara förvirrad och förväntansfull över morgon dagen.

Det är den här dagen jag så många gånger drömmt om, så många studenter man sett alla andra år och varit avundsjuka över att det inte var min tur. Men nu är det de. jag hoppar glädjeskutt samtidigt som jag inte vill att det ska bli tisdag, utan bara stanna tiden och samla ihop mig för att klara av denna dag utan för mycket tårar.

Mamma som kommit ner till ön & alla som betyder så himmla mycket för mig, kommer att stå nedanför balkongen och se på hur jag skriker mig hes och hoppar galet upp och ner av glädje.

Jag blir lycklig samtidigt som...? Samtidigt som någonting. Har så svårt att definera vad jag känner just nu. Så jag får sluta och skriva och hoppa i säng, så jag är utvilad och kan festa järnet med mitt bf 3 :)

Lär dröja ett tag innan det uppdateras här igen, men ha tålamod mina vänner, snart kommer lusten tillbaka :)

PUSSPUSS, Moe :)


Suprise, suprise :)



Busiga, fina, roliga & fulla med kärlek.
Det är trion det.
 ♥




Mösspåtagningen & balen avklarad, nu är det studenten som gäller! Massor av blandade känslor, men det ska bli så jäkla skoj. Så underbart skoj faktiskt.

& jag vet att det var alldeles för länge sen jag skrev, men kommer att skriva lite då och då så ni får er en överraskning när ni klickar in på min blogg. Men är alldeles för trött och vimsig för att kunna skriva någe vettigt så ska gå och lägga mig och se filmen, Save the last dance. En film som verkligen är värd att se.


Sov gott, för de ska jag! :)
Puss&kram
Moe.

RSS 2.0