Klintemarknad, match och marknadsdans.


Helt plötsligt så fick jag tillbaka lusten att skriva, bara sådär. Helt otroligt :)

En stressad helg med massor av skoj. Först ut så var det Klintemarknad i lördags, upp tidigt för att fixa med vårat stånd vi hade med vårat företag UF sällskapsresan, allt blev utsålt innan kl 2, rikitigt bra tycker jag tjejer :) Vi som slitit med det där bakerierna förtjännade att det skulle gå bra!

Sen vart det ner och se älsklingen spela lite match, som tyvärr inte gick så bra. Och inte för våran del heller :( men vill inte orda något mer om det. Efter det så fick vi skynda oss till rondo där vi höll den årliga marknadsdansen. En lyckad kväll. Lite trötter var man dock men det är mig själv att skylla så fick stå ut. Längtade så oerhört mycket efter att få komma hem och somna brevid älsklingen. Men tiden gick fort och vips så var man hemma.

Och sen var det söndag. En perfekt dag för att vila upp sig, men kan säga att jag ligger några timmar efter med sömnen.

 Har precis tagit mig en 2 timmars lång "power nap". Det  är så underbart! Återstår och se om jag kan soma ikväll bara.  Får väl hoppas det, har ju träning ikväll också så får ta ut mig lite extra mycket kanske.

Näst upp på schemat är laga mat. Så får masa mig ut och se vad jag kan skrapa ihop nu när mamma är borta en hel vecka och det är jag som ska stå för matlagningen, illa illa.

Have a nice day!


Shopoholic


Ledsen, besviken, arg och frustrerad. Matchen i lördag var en total miss från min sida. Fy säger jag bara!

Det var då tur det att man stannade på fastlandet en dag utöver det vanliga. Det behövdes efter en dyster lördag. Jag och viccy mysade massor och shoppade massor :)

Men lägger in lite bilder istället för att beskriva hela helgen i ord.

Glada bilder innan matchen:
                



             


Vi spenderade lördagsnatten hos viccys syster Teresia. Kan bara säga en sak, 4 kattar i en 2:a. Kan bli lite påfrästande på natten om man sover på soffan. Galnare katter får man leta efter :) haha!

Har inte så mycket mer på hjärtat än att det har varit en skön helg med massor av behövliga inköp :)

Puss & kram!

Den efterlängtade helgen


Eller förr var det så iallafall, då var fredagen den dagen man längtade så mycket efter, men nu. Ja nu så vill man bara att helgen ska vara över nästan. Eller det kanske inte riktigt ligger till så, älskar att ligga hemma en lördags eller fredags kväll och bara mysa. Men just nu finns inte tiden till det eller något annat. Utan det är ett oändligt farande till fastlandet för att spela fotboll. Jag har så mycket planer, men när ska jag få tiden att sätta dom i verk? Vill ut och resa, vill dra ihop vårat gamla gäng och bara va, vill göra underbara saker med Andreas. jag vill bara så himla mycket, MEN kommer sen. Det är alltid något som måste ställas in eller liknande.

Jaja, får se till att spendera tiden med mina nära lite bättre och uppskatta det man får!

Dagen idag blev ganska hyffsad. Ska ordna ett bankgiro konto till UF sällskapsresan. SKA BLI SÅ KUL :) eller det som ska bli kul är att man får chansen att få göra något, som man själv ansvarar för. Tror att vår ide kommer bli super bra!

Ikväll så kanske det blir lite hockeytittande med LIna, men ska ännu bestäma om jag orkar. Om jag orkar något överhuvudtaget. Är så trött nu för tiden, så det enda jag egentligen vill är att lägga huvudet under täcket för en stund och bara va. Men det återstår och se hur kvällen utvecklar sig.

Nu ska jag slänga mig på soffan, ladda lite för imorgon osv.

M.

Nu är jag jävligt taggad



Och jävligt glad :):)


Vinst för hela slanten!



Kan verkligen inte sluta le, VI VANN IGÅR!!! :) och om det fortsätter så kommer jag ha väldigt ont i käkbenen inom en snar framtid. Men fy va skönt det var, 3-1. Jag blir bara så överlycklig så jag inte vet vad. Naj, finner inte ens ord för hur glad jag är över det. Och plus att insatsen som mittback inte blev en total katastrof blev jag också väldigt glad och överraskad över :) Nu är det bara att kämpa som gäller, vi SKA bara inte åka ur Div.3. Vi förtjännar bättre.

Nog skrivet om det. Igår blev det även en ute kväll med några från klassen. Kanske hade kunnat vara på lite bättre party humör, var jätte trött och sliten. All min energi tog slut på matchen. Det blev verkligen till att jobba och fokusera. Men på samma gång så kändes det skönt att komma ut lite. Vi gick våran "vanliga" runda som vi kallar det. Sen runt halv 2 tiden kom Andreas och hans bror in och hämtade mig, var skönt att få komma hem till en säng och sova. Men det blev inte så mycket sömn ändå, hade någon konstig dröm som förföljer mig nästan varje natt. Den byter dimensioner då och då, men i slutändan handlar den ändå om samma sak. Måste ta reda på vad den verkligen handlar om. Man har ju gått psykologi, då vi fick lära oss att få ut i klara ord vad drömmarna betyder, men det funkade inte riktigt den här gången så vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Får väl vänta ut den så kanske den försvinner med tiden, hoppas jag.

Dagens planer blev inställda, så det blir en slappar dag, men får bege mig ut i det kalla vädret sen för att se på när älsklingen spelar hemma match. Viktiga poäng som dom tar nu.

Men idol är på tv nu, missar ju avsnitten vecka efter vecka, så det får bli mina söndagar som går åt till att följa med lite i idol.

Skrivandet återkommer senare kanske!

/M.

Nu ska det köttas

Som bara den!

På lördag är vankas det hemma match. En måste match kan det kallas. Mitt back denna gång, flyttas hit och dit så får se hur man anpassar sig den här gången. Det var ett tag sen man spelade på den positionen, men ska ge allt och mycket mer. Köttas ska det!

Hänt mycket sen jag skrev sist. Har inte så mycket tid till övers när det är träningar stup i kvarten osv.

Innebandyn har starta på riktigt nu också, känns grymt bra nu med ny tränar och allt. En tränare på hel tid om så vill sägas. Men det är som sagt tungt att dubbla två pass i veckan om inte mer. Men ska bita i. För i slutändan så gör jag ju det för att jag älskar det, älskar spänningarna på matcherna, nagelbitande av nervostiet, jag bara älskar det helt enkelt!

Sen så har ju älsklingen fyllt år också, hela 21 år. Hade en mysig dag med honom , som alltid

Efter det har det tränats för fullt. Är ännu lite ringel rostig sen jag var sjuk, hade lite feber i morse men det ska nog gå över. Ingen ont i halsen eller snörvel har komit tillbaka, så känner mig laddad tills på lördag, en anning seg kanske men det får man lov och vara ibland.

Så morgondagen blir till att ladda upp sig och tagga sig själv. En hemma kväll med massa film och vatten tycker jag låter som en bra ide. Har fått en massa filmer från min bästaste morbror i göteborg, så hade tänkt se alla innan helgen är slut i varje fall. Han får någe ryck då och då och skickar en massa filmer som han tycker att man ska se, Bengan, han är bara för go. planer på att åka upp till honom har börjat planeras, men varje helg är ju fylld med aktiviteter. Match varannan helg borta, så det blir inte mycket tid till övers till att åka någonstans. Så det får bli på höstlovet kanske.

Kvällen har spenderats först med frida, var där och åt lite och myste lite med henne, sen var det dags att ge sig av till träningen, men eftersom man hade feber på morgonen så var det nog därför bäst att vila inför helgen, så det blev en kväll med tittande istället för spelande.

Och nu så sitter jag och väntar på att sex and the city ska börja, en hel timme kvar!! Sen så ska det förmodligen sättas på lite film med älsklingen och mysa litegrann.

Sisådär ja, nu var det slut på skrivandet, ska bege mig mot tv istället.

Sleep well!
/M.

En överlycklig Moa :)


Sex and the city, avsnitten är helt underbara, filmen var helt gudomligt bra. Min underbara pojke laddade hem filmen till mig igår och överlycklig blev jag :) Har tjatat och tjatat om den där filmen hur länge som helst, och underbar som min älskling är så ladda han ner den :) tack<3


Och så har det varit helg också.. OCh då har jag hunnit med en jädra massa saker. Fredagen spenderades som chaffis åt mamma och några vänner, samt en myskväll med min älskling. Lördagen gick åt till fotbollen, vinst med 5-2. Känns grymt bra att vinna den matchen. Det fanns inget annat. Efter båten så tog jag och cilla oss ut på krogen med finalina, och det var en väldigt händelserik kväll, massa skratt :) Och upp på det så skulle en inte så pigg Moa spela match på söndagen med, mot vsb. Blev 3 mål för min del, vinst med 16-0 blev det också. Lite roligt att få göra mål och få upp självkänslan lite även fast det kanske inte var så svårt, men ändå :)


Och idag är det träningen x 2. Vet inte hur min kropp ska orka det, är mördbultat redan som det är, men så är det när man inte kan bestämma sig för det ena eller andra.


Nu är det dags för en lite powernap, eller skulle kunna sova mykcket längre, men måste ju kunna sussa inatt som sagt.


Ska bara göra mig ett litet mellanmål sen är det soffan!


/ M.


Dubbel moral till fullo.


Jag blir så, Gaah, jag vet inte riktigt vad jag blir. Men visst blir man frustrerad av människor som från dag ett sätter ett motto som ska följas, och säger att det är så himla viktigt. men andra dagen så gör man precis tvärtemot det man står för. Kanske det gynnar mig, men alla andra då? Dubbelmoral kallar jag det. Och visst, i vissa lägen får det brytas, i krissituationer. Men det händer gång på gång, dagligen. Säg en sak och stå för det!

Idag har det blivit en massa bus och lekt för min del och för alla andra som går på Donner. Donnerdagen. Vi kom på en tjedje plats, starkt jobbat krigare^^ hehe. Vi har lekt krigare nästan hela dagen. Massa skratt och bus.

Har precis fyllt min vattenflaska, det ska laddas inför imorgon. Känenr att om jag ska kunna prestera något på planen så måste det laddas med vatten och bra mat. Är inte riktigt ifrån min förkyldning än, Sitter ännu en massa gurgel i halsen som täpper till. Får se till att det kanske blir lite bättre tills imorgon.

Nu ska magen fyllas också. Jag har en tendens att sätta min framför datorn när jag är extremt hungrig. Så får gå och göra mig ett mellanmål.

Senare får vi se vad kvällen bjuder på. Står i horoskopet att det ska bli en trevlig kväll med inga måsten eller något. Bara en njutar kväll, och det är nog precis vad jag behöver.

See you later! / M.

Det fortsätter..


Nu var student mössan beställd.
Blev helt till mig idag, för det är inte alls så lång tid kvar i skolan som man kanske skulle vilja. Nu tar jag mitt pick och pack och går till skolan varje dag. Hur blir det sen? Kommer jag att ha något jobb eller kommer jag att gå arbetslös? Kommer kontakten med alla mina vänner finnas kvar eller kommer det att tyna bort? Det finns så många frågor om framtiden, mer än man skulle vilja fanns.

Har börjat spåna på min bal klänning också. har tagit mig några tittar på internet för att hitta någon fin modell, men jag är så vimsig. Vill ha något helt annolund från dag till dag. Funkar inte, måste ju bestäma sig snart. om man ska köpa eller sy eller vad som. Hade från början tänkt att göra om min klänning som jag hade i 9:an. Men jag vet inte. Man vill ju känna sig speciell och underbart vacker den dagen då balen kommer. Mycket planering lär det bli i fortsättningen. En kavalje måste också hittas, mycket som far runt. Men ska njuta av tiden jag har kvar. Försöka iaf :)

Hade tänkt skriva här om dagen efter att jag sett en så hemsk film att den nästan aldrig borde blivit gjord. Men man får upp ögonen, man är gråtfärdig. Jag grät ganska många tårar. Lilja 4-ever, en sån stark film som berör varenda tittare, hoppas jag. En tjej som har haft ett ganska hyffsat liv blir lämnad ensam någonstans i ryssland. Mostern tänker bara på sig själv och hon har ingen annan i hela världen. Förutom en liten pojke som nästan är satt i samma situation. Hon får sälja sig själv för att överleva och det är så hemskt. Och Sverige är inte det perfekta landet som många har kallat det. jag ville bara spotta på oss, hur kan man lura en 16 årig tjej och utnyttja henne till fullo på alla sett? Naj men den filmen, jag förstår verkligen varför den är så nyttig att se nu i efterhand.



Nu ska det lagas lite mat sen ska det tränas för första gången på snart 2 veckor :):)

M.

Samma gamla visa, om och om igen...


Då sitter jag här, hemma, sjuk. Alla andra är i skolan, men jag, är här. Förskyld och eländig. Får ta och rycka upp mig snart, man kan ju inte slösa bort en massa tid på att vara sjuk, jag vill vara frisk NU!

Så vad finns det att göra, en måndag när man är sjuk?

  • Städa rummet är ju ett alternativ
  • Sen kan man ju hjälpa mamma med att städa
  • Eller så kan man ligga på soffan och göra absolut ingenting
  • Fixa försäkringspapper till bilen
  • Eller gå och göra mig ett sparkonto som jag så länge sagt att jag ska(som är väldigt behövligt)
Sen var det slut på ideèr, men jag har länge velat ta tag i och skriva ut lite bilder och sätta upp osv. Så får se till att göra något idag iaf. Men punkt nummer 3 kommer jag defenetivt att göra^^

Ska gå och göra mig en redig frukost nu, sen köpa lite halstabletter och göra något klokt utav dagen, har jag tänkt iaf.

Träning är det ikväll också, och jag får sitta hemma och vara rastlös och sjuk :( fy.

Men ha en bra dag!

M.


RSS 2.0