Hat & kärlek går hand i hand..



image133 

Idag har varit en avslappnade dag.. Allt började med att vi inte behövde komma till skolan förrens kl 11 för att ha bok senumiariet som vi bestämt. Allt gick faktiskt bra, även fast jag inte hade läst ut boken helt och hållet så hade jag mycket att säga, och allt var inte nonsen :) haha. Sen efter det var "dagen" slut. Så gick hem o slängde mig i sängen för att få ta igen några timmar sen inatt när jag satt o läste i rally fart verkligen.. Sen så var det ju träning också. Som jag nämde i det förra inlägget så mår min rygg verkligen inte bra. Har en ständig smärta där längst ner, snudden till rumpan.. Svanken heter de väl. Men jag har haft det problemet förut och det brukar vara en varning till en överansträngnig. O sen är väl orsaken lite att jag nog inte lägger stången rätt i nacken när vi ska träna benen på body pumpen. Men nästa gång får jag se till att sätta den rätt.

Så om man kan kalla det träningsuppehåll när man bara skippar en träning är väl upp till var och än. Men jag måste snarare kalla det så, eftersom läkare säger att vid överansträning så är vila det bästa läkemedlet och kanske lite massage. Fast jag har ju faktiskt inte varit vid någon läkare för att kolla upp det. Men en överansträning är det och så får det bli!

Ikväll skulle det egentligen bli en slags hejdå kväll.. Du åker iväg i 3 månader från och med imorgon. Hoppas du får det super där, o du kommer klara dig alldeles utmärkt där tror jag:)

Nu så skall jag sätta mig och skriva klart mitt fördjupningsarbete, sen är det inget mer som tynger ner mig :) Fast väntar ju bara tills matten ska börja.. Jag suger och kommer inte klara det! Eller det är så känslan inåt mig säger förtillfället. Kommer bli två kämpiga veckor, men man kan ju inget mer än att försöka..

Bye bye.. / Moiie






Det finns där, föralltid..


Aj,usch och blä?! Neej Moa, nu ska vi inte tänka så..

Body pump.. Jajamensan, ännu en onsdag som har gått förbi och ännu ett body pump pass som är förbi.. Min rygg mår förtillfället inte så himlans bra. Min teknik när det gäller body pump är och förblir nog usel^^ haha! 

Idag är det som sagt onsdag, den lediga dagen, den EFTERLÄNGTADE dagen.. Ser jag tillbaka vad jag åstakommit under dagens gång så skäms jag nog lite.. Inget av arbeterna har blivit gjorda och halva boken är ännu oläst. Bara legat på soffan och degat hela dagen.. Lite smisk på fingrarna borde jag väl ha, men kände ändå att jag hade förtjännat lite vila.. Så nu har jag varit i full gång med att skriva klart iaf lite mer än hälften av mitt arbete, sen får jag väl sysselsätta mig nu några timmar framåt inatt med att läsa ut boken som Mathias gav mig. Min utvärdering av boken än sålänge är att det verkligen inte förmedlar någon känsla. Jag är helt tom när jag sätter mig och läser, men ändå borde jag sitta i tårar eftersom det är en massa hemska saker som berättas hela tiden. Tänk hur alla judar hade de under hitlers makt? Det är hemskt jo och jag sitter där som ett känslokallt monster, men kanske kommer in i allt när jag läst klart boken, hoppas det!


Neej nu orkar jag nog inte skriva någe mer, måste ägna mig åt arbeterna så att jag inte får skriv kramp innan allt jag klart, haha.

Men god natt till er alla. Min natt kommer nog inte vara mkt tid till sömn. Läsa, läsa, läsa.. Så kommer de nog att bli(eller inte) haha men behövas gör det^^

Men godnatt än en gång.. / Moiie

It's takes one to know one..

***BLUE EYES***

 People with blue eyes have the longest lasting relationships. They tend to be kind, pretty or handsome and are very good kissers. They are very satisfying in bed and love to please. They will EXCEED your pleasure standards.If you have light blue eyes you are peaceful with low physical endurance. If you have deep blue eyes you are spiritual, intense and connect with technology. If you have blue/grey eyes you are humanitarian with an altruistic nature.

Nja, det här stämmer väl till viss del. men tycker det är så roligt att sitta o läsa sånahära tester :)

Idag var en hård dag, en seg dag.. Allt jag ville när jag väl kom till skolan var att springa hem o dra täcket över huvudet o somna om.. Hela dagen har varit dryg o allmänt jobbig. Allt började med att vi satt o lyssnade på Mathias när han berättade om deras förs födde flicka, som dog på förlossingen!! Började så klart att gråta innan denna berättelse var slut, o mathias satt också i tårar. Just snyggt, började dagen med att gråta. Det har jag gjort nog nu dom här senaste dagarna. Sen fick vi en uppgift. Mathias delade upp oss i grupper varom 7 stycken i varje. O alla skulle få en roll att spela under lunchen, och skulle spela den personen tills lunchen var slut. Jag fick nog en personlighet som var tväremot mot. Jag skulle sitta tyst, vara oengagerad, inte ha någon drivkraft eller insperara någon med mina förslag. För vi låsades nämligen vara lärare som skulle planera om 3 teman. O med dom personligheterna vi fick, så funkade det VERKLIGEN inte:P haha.. Alla leved in i sin roll, ett litet tag iaf. Men det var så jobbigt att låsas vara någon annan så vi abröt efter ca en timme!  

Sammanfattningen låter ju helt okej, det har varit ganska roligt om man tänker efter. Men min dag var mest dryg o låång. Min huvudvärk dunkar i huvudet, känns som att mina ögon ska ska gå sönder. En sak som är säker är att mina ögon ska kollas. Kanske ett syn problem? hoppas INTE!

Hela det här inlägget var lite negativt över. Jag har nog drabbats av dåligthumör sjukan dom här senaste dagarna. O vet inte hur jag ska bli av med det! jag vill verkligen inte vara på dåligt humör men jag kan inte hålla minen hela tiden. Känner bara för att slänga mig ner på sängen o bara bryta ihop total. Bara få ut allt mitt överskott på känslor, på negativa känslor. Men tror att jag fick ut det mesta igår iaf. En skön pratstund om allt o ingenting gjorde susen:) tack, jag behövde nog det!

Här är lite bilder jag o frida tog innan o efter våran träning, för frida har varit duktig och börjat med innebandy.. Min lilla älskling :)

image121    image122 Jag och fritt´, haha cp bilder ^^


          

Innan träningen var jag var kanske lite små dåsig efter helgen, men riktigt sugen på att lira lite innebandy.. Frida var också på topp :)

      Efter en hård träning^^


Ska gå o laga lite food nu så att magen inte svälter ihjäl..


Pusspuss / Moiie

Yr vaken..


jajamensan, nu var det daxs för mig att vakna. Att vända sådär på dygnet mitt i en tung skolperiod är inte så bra.. Det förde med sig att jag varken orkade till skolan eller upp ur sängen idag. Huvudvärk så in i bomben har jag också, så konsekvenserna för helgen blev en missad skoldag. Eller inte för att det gör mig så mycket att få en extra dag på helgen. Men man missar så mycket. Särskillt när man bara har ämnet i 4 veckors tid.
Jaja, ska väl träna innebandy ikväll också, eller så orkar jag inte. Har inte bestämt mig riktigt ännu för vilket, men missa en träning för att bara ligga hemma känns hemskt. Så det blir väl ändå att gå ner o göra sitt bästa (som jag kan lova inte är mycket just nu)

Glömde ju att lägga upp alla bilderna som fritchjuf tog på mig igår?! på obs cup.. Tack fritten, dom blev jätte fina(endel iaf^^)

image115


   


Såå, nu är det frukost som gäller, sen blir det väl att läsa ihjäl sig så att man inte ligger efter i psykologin..
 Tjiing / Moiie..

Ajabaja..



Ack o suck.. Ingen framgång blev det för oss på Obs cup, tiderna SÖG HÅRT! Men som tur är gick vårat andra lag vidare till final, som tyvärr blev en förlust mot dalhem.. Men bra kämpat iaf! Blev lite besviken på mig själv eftersom jag kände inte igen mig själv i någon av matcherna.. Sista matchen skärpte vi till oss o vann med 4 eller 5 mål, det var en skön känsla.. Men det är ju faktiskt bara en skoj cup.. får väl se det som lite extra träning helt enkelt :) Men det var en lååång natt, kändes som att den aldrig skulle ta slut. Men nu så är jag uppvilad o pigg.. Kanske inte så smart gjort att lägga sig när man kom hem, för nu kommer jag att få sysselsätta hela natten med något annat än sömn:P haha.. 

Lediga från träningar tills på onsdag. Låter helt underbart, känns som att min kropp har blivit påkörd eller. träningsvärk eller vad^^

Men nu så ska jag gå o köpa lite gott och kurra ner mig i soffan framför en bra film.




image114

Coop forum

-Sätt din musik på blanda
-Klicka på "nästa-knappen" efter varje fråga
-Använd sångtiteln som svar på frågan
-Fuska inte.

1.   Hur mår du idag - My cool ( unreleased-2007)                              
2.   Kommer du komma långt i livet - 
They wanna know           
3.   Hur ser dina vänner dig -  
Bleeding love                       
4.   Kommer du att gifta dig - 
What hurts the most                         
5.   Vad är ditt livs themesong - 
My song for the world                   
6.   Vad är din livshistoria -
Too lostin' you                           
7.   Hur är skolan/jobbet för dig - R
eal life fairytale                  
8.   Hur kan du komma framåt i livet -
Missing you        
9.   Hur kommer imorgon vara - 
Love today                    
10.   Vad är det bästa med dina vänner -  
No U hang Up
11.   Vad finns i lager för nästa vecka -  Det manliga beteendet        
12.   Vilken sång beskriver dig bäst - 
Sorry, blame it on me - main           
13.   Hur är det med ditt liv - 
Home                           
14.   Vilken låt ska spelas på din begravning -
God blessed the broken roads
15.   Hur ser världen på dig - How to save a life                           
16.   Kommer du att ha ett lyckligt liv -
Don't Cha             
17.   Vad tycker dina vänner om dig - 
Beep             
18.   Har du en djup och mörk hemlighet -
Wait A Minute  
19.   Brukar folk i hemlighet fantisera om dig -
Stick witu
20.   Hur kan jag göra mig själv glad - Buttons              
21.   Kommer jag någonsin att ha barn - 
I Don't Need A man         
22.   Vilken låt beskriver den du är attraherad av -
Hot stuff [I want you back]
23.   Vad skulle du vilja säga till nästa generation - How many time, how many lies
24.   Vad är några tips till mig - Bite the dust                           
25.   Hur kommer jag att bli igenkänd -
Right now             
26.   Vad är min danssång -
  Tainted love 



Coop forum är nu i fullt gång.. Om några timmar ska jag själv in o spela.. Ska bli riktigt skoj:) Hela dagen idag har bara gått ut på att vila o lättare sagt än gjort säger jag bara.. Eftersom jag o Frida inte kom i säng förren kl 6 på morgonen! helt carzy, men så är det ju med den här årliga cupen..  Nu ska jag gå o packa o vila lite innan kvällen sätter igång på allvar, o vi ska tami satan gå vidare ;P                               

I keep falling, over and over..


 Vad är händer egentligen när vi attraheras av varandra? Är det utseendet, kroppen, sättet vi pratar på, humorn? Vad är det som säger att det är just precis den där människan jag vill ha, bara MÅSTE ha? Det finns en massa förklarningar till varför och hur det går till. Men jag själv tror att det har med tusen tals saker som man har varit med om som gör att den åtrån man känner blir så stark. Man vet ju själv, när man känner att det bara är någon man aldrig kommer att släppa, som man inte "kan" släppa, men man vet inte varför. Man har ingen som helst förklaring till varför man dras till varandra, eller jag blir helt stum när jag själv börjar tänka på vad är det som göra att jag så gärna vill ha "honom"? Det finns en massa psykologiska undersökningar att man tillexempel luktar sig till varandra. Att kroppen tar upp en lukt som den dras till o signalerar den känslan till hjärnan och hjärtat. Kroppen luktar sig till en "bra" kille. En sån som är i god egenskap att skaffa barn, eller något annat. Men det övertygar inte riktigt mig. För mina val har varit ganska dåsiga och inte särskillt bra för mig och jag kan inte tänka mig att min kropp har luktat till sig dom killarna? Jaja, bara en massa tankar om nonsens. Ska nämligen göra en fördjupning i hur och varför man attraheras av varandra. Och jag vill ju hitta något jag tror på som jag kan förmedla med min äkta åsikt.. Vi får väl se hur det går, på fredag ska den iaf vara klar och jag har en massa saker att göra klart. Har intens fått fram information om allt :S 


Ikväll är det iaf body pump / ib träning.  Känner för att springa av mig lite, o ta ut min ilska på den där jävla stången, haha! Man känner verkligen ett vrede när det tar som mest o man knapp kan få upp sina armar för att dom darrar så mycket. Men ikväll ska jag tamie fan inte sjåsa ngt, jag ska klara hela passet utan att ta en extra lång vila som alla andra gånger^^   

image113




See yaa.. / Moiie

hmm..

Tidsfördriv

Mitt resultat på mina bokstäver "Moa".

M - Kanske inte så jätte smart.
O - as sexig, grr.
A - Gillar att dricka/fest.


A. Gillar att dricka/fest.
B. Alla vill ha dig.
C. Riskig barnslig.
D.Gillar att dansa loss.
E. Oh, jättebra kyssare.
F. Bra personlighet och utseende.
G. Skiter i vad andra tycker.
H. Sådär kyssare.
I. Helt underbar i sängen.
J. Alla avgudar dig.
K. Vild och galen!
L. Alla älskar dig.
M. Kanske inte så jättesmart.
N.Du kan behålla hemligheter.
O.As sexig, grr.
P.Populär bland alla
Q.Ful
R.Helt GALEN
S.Lätt att bli kär.
T.Omtänksam och bryr dig.
U.Kingen på att bara ta det lugnt.
V.Bästa kyssaren som finns.
W.Tänker sig inte för något, sjuk i huvudet
X.Jätte bra i skolan/jobb
Y.Bästa pojkvän/flickvän man kan tänka sig
Z.Alltid redo


Stämmer det? Njaa, det finns väl kanske en liten sanning i det som man inte vill erkänna ^^


Träning ikväll då. Rävhagen, konditions pass? Ja lär väl bli så. Känslan innan såna träningar är inte så roliga att ha. Med tanke på att det känns som att ens kondition aldrig förbättras, hoppas snart på en förändring!

image112

Fritt och jag :D

Nya dag, nya förväntningar..


Idag hade jag en "ledig" dag även fast det inte egentligen inte är en ledig dag..  När jag vaknade imorse så värkte halsen o kune knappt prata, snoret bara forsade och jag mådde allmänt skit.. Så övertalade mamma att jag behlvde en ledig dagfår skolan o det är väl klart att man ska få det när man inte mår bra.. Så i korta ord har jag för det mesta spenderat min tid framför tv och inget gjort en gnutta nytta idag, kändes ganska skönt faktiskt ^^

Och sen så kom syrran på besök ikväll, det är alltid samma orsak som gör att hon kommer hit men alltid trevligt att se av henne och ännu minnas att man faktiskt har en syster :) Så vi beställde lite pizza, haft riktigt mysigt.. sen försökte vi övertala mamma till att INTE börja spela innebandy igen med tant laget eftersom förra gången hon spelade fick hon stora problem med höften och jag fick vara hennes slav under en veckas tid, det hoppas jag inte att det upprepas tack!  ^^

Har funderat mycket på det här med körkort under en ganska lång period, det känns som en tung börda som måste göras även fast det känns som att man inte kommer kunna klara av det. Men får väl försöka ta fram min vilja o plugga sten hårt (som jag inte är så bra på) och försöka att klara det här.. Men har ju en fördel eftersom jag har kör bil sen jag var 11 år, men det är mest teorin som skrämmer upp en! Men allt ska nnog gå fin fint, eller det är vad jag hoppas på :)

Nu är det väl dax att göra första nyttan för idag.. tänkte ta en promenad eftersom jag ännu inte fått den friska nyppa luft som man behöver per dag!

/ Moiee...


image111


Normer?



image110




Utan att ens tänka på det så finns det en massa normer överallt som bestämer hur vi ska vara och hur vi skall uppträda..

Vi fick en uppgift på psykologin att vi ska bryta några av dom vanliga normerna.. Som tex bara att ställa sig lite närmare en annan person i kön när vi skall handla något eller att inte äta med bestik.. det finns så mkt som begränsar oss omedvetet. 

Vi har också fått analysera våran drömmar och det kan jag säga är en bra grej att pröva på. För hur ofta förstår man sina drömmar eller ens tänka tanken att förstå dom? Mina drömmar de senaste har varit helt crazy och inte direkt det enklaste att tyda. Men nu är allt klarnare i mitt huvud, o det känns bra att veta att man inte ska tolka sina drömmar så konkret som man tror. 

Allt börjas komma underfund med nu tycker jag. Träningarna flyter på, även fast jag försummar ib träningarna lite grann så finns jag ännu där. Det känns mycket bättre nu, känns verkligen som att alla börja flyta in med varandra och det är en börjar till ett helt komplet lag. 

Ikväll så är det fotbolls träning i rävhagen, sen träning är det också. Men ska bli skönt att springa av sig lite grann efter helgen.. Hela helgen har varkligen varit stressande. Allt började med att i lördags efter matchen som jag var helt död efter så ringde Madde till mig o sa att det var en som inte hade kommit till revyn som vi har utan att dom var en person kort.. Så fick hoppa in dubbla passen, o allt gick åt helvete kan man säga :P diskmaskinen gick sönder så det var översvämning i hela köket, så det var bara att diska över 200 gästers disk. efter det så funkade inte den stora kaffebrygan o en gjorde bara kallt kaffe så fick ganska många klagomål.. Men som tur var så gottgjorde vi allt på söndagen, då funkade allt fin fint o inga klagomål heller:) jobbigaste av allt var benen, tänk att det kan vara så jobbigt att bara stå upp, men jo det är de^^ jag fick tillomed gå lite tidigare så att jag kunde hinna med träningen också^^ snällt av dom tycker jag!


Så nu ska jag gå o laga lite "träningsmat" vad det nu är:P haha!

tjiing så länge..

2008


Aa nu är det 2008, hur fan gick det till egentligen? Allt har gått så otroligt snabbt, minns ju nästan hela året i detalj o så ska det ju inte vara.. Det har varit ett blandat år, mycket kärlek o mycket tårar.. 

För några månader sen så trodde jag inte ens att vi skulle få uppleva julen, eftersom dom där "Maja"?! indianerna som aldrig har haft fel om något sa att jorden skulle gå under den 28/12 2007. Så ofta som jag har haft ångest över det, men jag sitter ju ännu här o det är 4/1, haha!  Så inte borde man ha lyssnat på det där skitsnacket, aldrig mer iaf att jag kommer tro att jorden ska gå under förutom om typ 100 år kanske!

Men det nya året firades i hemse iaf. Först var det middag hemma hos Lina med mys & dricka.. Sen efter det begav vi oss till tobbe.. O där var det nog mer folk än beräknat, för man fick knappt plats:P haha 

Men det blev iaf en massa bilder med min nya kamra, från både julafton & nyår!

         


       



nu har alla uppehållt tagit slut med fotboll och innebandy.. Så nu kommer det bli hård träning. vet inte hur ja ska hinna och orkade med allt, kan ju inte vara på två ställen samtidigt, så snart är det väl dax att börja fundera vad man egentligen vill hålla på med, men det är svårt! I helgen är det iaf dm i innebandy & vi får se hur det går, kommer spela mot div 2 lag så vi får hoppas på det bästa :P




/ Moiie..

RSS 2.0