Visst ja, jag har en blogg :)


Ja, det har varit en svacka, det är en svacka och det kommer nog förmodligen att fortsätta med en svacka. Men jag har faktiskt inte glömt bort bloggen, de har bara varit en massa andra saker som kommit imellan :)

Jag saknar dock datorsittandet lite. Att kunna varva ner framför datorn kan ibland vara behövligt. Datorer är som sagt beroendeframkallande, men tror inte att mitt behov är lika starkt längre. Jag hinner med andra saker om dagarna nu, har blivit av med min lathet som jag brukar kalla den :)

Nyss hemkommen från träning och magen skriker bokstavligen. Den lever sitt eget liv den, inge mat har den fått i sig idag, men den får låta ett litet tag till sen får jag väl stoppa i mig några mackor.

Sportlovet är här och det har redan gått 5 dagar med helgen inräknad. Tiden bara rusar iväg men ändå så känns det som den står still på samma gång. Har ett stort fördjupnings arbete som ska vara klart efter lovet och inte ens det har jag hunnit börja med. Prioritering kanske skulle vara något, men det är inte min starkaste sida. Jag måste vara på humör för att kunna göra något. att sätta sig ner och skriva ett arbete bara för att, känns inte så lockande och det blir bara hälften så bra som de kanske skulle ha blivit om man varit på rätt humör. Jaja, jag hinner nog. Göra-allt-i-sista-minuten, det är min grej det.

Men jag säger som pappa min brukar göra:
-  Stressa och ha sig är inget man behöver, allt tar sin tid.

Så sant, så sant....

Men nu ska jag hoppa in i duschen, för att sen krypa ner i sängen och se en film, himelskt skönt faktiskt!

Godnatt Allihopa & sova gutt! / Moiie :)

Alla <3 dag.


Ja, en dag som snart är över. Och jag har spenderat hela dagen på revyn med dubbelpass, skooj, eller inte. Men men. Nu sitter jag iaf hos min älskling. Så nu innan läggdags så får man visa lite extra med kärlek. :)

Tänkte bara skriva lite snabbt och hoppas att alla har haft en rolig och mysig dag med nära och kära!

Många kärlekskramar till er därute! / Moa ♥

Utmanad!


Jag har blivit utmanad av Linamellin.blogg.

Och jag utmanar:

Marikanyberg.blogg

Friitchjjuf.blogg

Gaddii.blogg

Laiinaaa.blogg




Regler för utmaningen:


*Gå in i mappen "mina bilder"
*Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
*Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden
*Utmana sex personer



Detta är Andreas min älskling. Finns inte så mycket mer att säga, bara att han är det underbaraste och vackraste som hänt mig

Sådär ja. Sitter och myser i soffan under en filt. Våran såkallade lediga idag, men jag känner ändå hur stressad jag är. Vill bara ha klart allting nu, så att man slipper tänka på det. Så det kan vara borta föralltid. Känns som att jag lägger ner min själ i det här men ändå så går de inte framåt. Lite konstigt faktiskt. Men insåg just att jag nog behöver den här lediga dagen, till att vila ut för att sedan försöka vara med imorgon i skolan.

Är ännu hostig och snorig. Febern har lagt sig tror jag. Känner mig iallafall inte lika varm som förut. Så det är ju bra iaf.
Men vill vrekligen vara frisk till island games lägret i helgen. Har tyvärr inte hunnit gå på mer än 1 träning. Så det känns som att man måste visa upp sig lite, så man inte är helt främmande för varandra. Hoppas viccyvirren ska gå, hade varit skoj att få vara där med henne :) Men får ännu se hur jag mår osv. Inge roligt att åka med helt hostig och så.

Dagens planer är inte så många, ska umgås med min älskling lite, sen blir det nog av att åka hem och försöka göra något vettigt utav dagen. Och det enda vettiga för mig just nu är att sova mycket och äta rätt. Så det är väl i princip vad jag ska göra idag. Jag kommer nog också att hoppa över träningen ikväll, med förhoppningar om att jag kan vara piggare imorgon.

Take care pepole! / M.





Ganska mycket skriverier på en gång.



Jag vet, jag är urdålig på att hålla bloggen uppdaterad, men till mitt försvar så har vi faktiskt inte fått internet i västergarn än, så det är inte mycket tid som ägnas framför datorn nu. Och ärligt talat så är det riktigt skönt. Förut kunde jag spendera flera timmar framför datorn, så fort rastlösheten böjades kännas vid så satt jag framför datorn och gjorde i princip ingenting. 

Nu har man massor av tid till annat, vet inte riktigt vad jag sysselsätter mig med istället men något är det iaf. Eller, jag umgås mer med Andreas och har massvis med träningar på schemat. Inte en lung stund känns det som. Utan det är fullt upp hela tiden. 

Och nu så har man råkat ut för det som nästan alla i ens umgåskrets har råkat t för. Nämligen förkyldning/halsont. Jajemensan, blir bara mer och mer tätt i näsan och det känns som att man andas ur ett sugrör. Snart bryter det såkallade "helvetet" ut. Då det är som pestigast att vara sjuk. 

Men skola imorgon och över moron blir de ändå. Första dagen på kursen idrott B och insamling av våra sponsorer jag skaffat till vårat projekt arbete. Nu är det en sån tid man inte vill vara sjuk, det går inte att vara hemma. Man missar så pass mycket, och nu när det är en kurs som jag verkligen tycker är intressant och rolig så blir man sjuk :( typiskt, riktigt typiskt. 

Även fast jag vet att man inte borde anstränga sig när man är sjuk så kunde jag bara inte tacka nej till innebandy matchen vi hade idag, jag kan verkligen inte säga nej, går inte.Och upp på det så var det en riktigt bra match. Vi har börjat utvecklats till det bättre och efter varje match märker man att det är någonting som vi har förbättrat, känns så bra att man kan se så tydligt att vi verkligen har blivit mycket bättre än i början av våran säsong. Blir nästan stolt :) 

Eftersom jag inte uppdaterat så mycket om vad som händer med mitt sportande så kan jag ta en liten sammanfattning om vad som hänt den senaste tiden.

Fotboll :
Vi har precis påbörjat konditions månaden, då vi verkligen fokuserar på våran kondition och förbättrar den. allt flyter på med det nya laget och trivs bättre än någonsin med det nya laget. Det händer väl inte så mycket mer än så denna månad.

Innebandy:
Vi har bara några få matcher kvar att spela. Vi har verkligen börjat spela runt och blivit ett lag p planen med. Detta lag betyder så otroligt mycket. Hade vi inte haft den stämmningen i vårt lag som vi har hade jag nog aldrig spelat kvar. Men ni är verkligen goa. Jag har dessutom spräckt min nolla. Gjorde 2 mål förra matchen mot hansa, och gu vad skönt det var att göra mål. Vi ligger ännu sist i tabellen och har inte tagit några poäng, men vi är glada ändå, för vi vet att det kommer, någongång:)

Sisådär ja, nu är jag lite ifatt iallafall. Känns bra att ha uppdaterat denna blogg, annars så glöms den väl bort och det vill jag ju inte att den gör:)

Men nu så ska jag gå och göra mig klar för sängen. Det sägs att om man ska bli frisk så ska man sova bort det, så nu ska jag sova, riktigt djup och tungt med drömmande om att jag kanske är helt frisk imorgon när jag vaknar:)

Sovgottallihop! / Moa. :)

Jag säger då det.


Sitter helt död i datastolen just nu, orkar inte röra en fena. Kan vara rätt jobbigt att träna ibland, ja faktiskt.

Så ja, jag kom hem från träningen för en stund sen och har precis tryckt i mig de så kallade nattmackorna. Och eftersom jag och Andreas hade bestämt att ha en liten myskväll men aldrig hann det, så väntar det lite gott här åt mig, så ska väl ännu fylla magen ytterligare lite till. :)

I tisdag så gjorde jag det som jag inte gjort på många år, nämligen bib testet (eller pip, vet aldrig vad folk säger), och det gick inte över förväntningarna, men blev nöjd ändå. Med tanke på att man nog kommer att ha ganska så mycket bättre kondition efter denna månad så får man vara nöjd. Men denna nervositet som kommer med detta test är då inte nådigt. Eller det är väl bara jag, blir helt uppvirrad när det är något sånt där. Och eftersom jag ännu inte är helt 100% på träningarna, känns det ganska meningslöst att vara med när man inte kan ge allt, men hoppas, verkligen hoppas att det går över snarast möjligt och jag ska kunna träna som vanligt igen.

Nu ska det bli lite glass, goott! :)
Sovsåsött!/ Moa.


Alla dessa måsten, måste man verkligen?


Jag sitter här och vet inte vad jag ska skriva. Det händer så mycket omkring en så man knappt hinner tänka klart. Det är så mycket som ligger och tynger ner en så man blir galen. Och då är det verkligen svårt att slappna och bara va.

Men jag ska försöka klara upp lite nu, ta itu med allt som bara ligger och väntar på en.

Dagen idag har gått ganska så snabbt, vaknade upp ganska sent där efter 12 och började skriva klart min uppgift till imorgon. Sen kom min sjukling hem efter en arbetsdag och mådde inge bra. Så låg och myste en stund för att sen åka hem till västergarn och laga lite mat och umgås med pappa. Sen var det bara att åka till klinte igen för att träna.

Sjukt mycket träningar nu och värre kommer det att bli. Det är ju djävuls månaden nu som vissa kallar den. Bara fys och konditions pass, så en hård månad är det som väntar nu. Plus att jag har idrott B nästa vecka. Så kommer bli mycket dubbla pass. Men de e bara att stå ut, man har ju som sagt nytta av det när säsongen drar igång, men gah så trött man kommer att vara nu en tid framöver. Inte mycket tid till att sitta och skriva blogg, bara skolan,träna och sömn, men självklart så får man inte glömma älsklingen som faktiskt har störst plast i mitt liv :) Så kommer att hinna kärleka mycket med honom med<3

Nu är de bara att sätta igång en film och försöka sova.

Puss&godnatt /M.

Fy fan vad vi är bra!!


Måndag och ytterligare en hemstudie dag. Jag är väl så gott som klar med mitt arbete. Är inte riktigt nöjd. Men har inte haft tid denna helg att plugga, utan det har bara blivit fotboll, fotboll och FOTBOLL :)

Cupen gick riktigt bra, alla lag gick nästan till final och då ställde vi upp med 8 lag. Gotland södras premiär och vi skulle visa vad vi gick för. Mitt junior lag gick till final och det blev en intern match mot vårat andra lag. Men vi vann men 3-1 eller 3-0. Något liknande iaf, och vi gick också vidare i a gruppen. Vi mötte P18/dalhem. Nisch och alla dem men det gick faktiskt rätt bra. Vi spelade riktigt grymt, men eftersom det stod 0-0 efter förlängning så blev det straffar. Fölorade där med 4-1. Jag satte min straff iaf, det kändes riktigt bra.

B laget såg jag inte så mycket av, men jag hörde att ett av deras lag kom till final och vann tror jag. Men vet inte säkert.

Men en annan sak som är säkert att det var en kanon insats och början för oss. Riktigt vassa och farliga var vi och mer kommer folk att få se av oss, säkerligen.

Älskling och hans lag var också jätte duktigta. De kom till semifinal mot gute, med ett halvrisigt lag. Eller snarare med ett halft lag. De hade bara en avbytare och jobbigt måste det ha varit. Men det blev 2-2 mot gute, efter förlägning också. Dock förlorade de på straffar men de hade verkligen kämpat och var jätte duktiga, särskillt min älskling :)<3

Så en fullspäckad helg med bara fotboll, mördbultad är det minsta jag kan kalla mig själv. Fick en blödning i låret, en svullen fot och ont i ryggen, så lite vila nu låter rätt bra och klokt tror jag.

Nu ska jag bege mig hem till västergarn för lite mat och mer plugg.

Puss&kram / Moa.

RSS 2.0