Fantasiiii och övertrötthet i massor!!


Har precis sett en film som är underbar på alla sätt och vis. Finding nerverland. Den flimen, är helt otrolig. Den får mina ögon att blöda och fantasin skenar iväg och jag önskar att man kan tänka precis så som han gör i filmen. Johnny depp. En favorit skådis. Och denna roll gör han helt fantastiskt så som i alla filmer han har varit med i.

Tänkte bara säga de, att det är en bra film. Väldigt sevärdig, faktiskt. 

Men dagen började inte med filmen, utan har jobbat heldag idag, Har varit på bok jakt och hittade den boken jag sökte tillslut. lite dyr, men så få må vara. Fikat med mamma som kom till gotland inatt och så till sist umgåtts med mina töjsar och sett filmen. Så har hunnit med en massor av saker idag och ändå är jag inte trött. Eller jo, lite trött är man. Men inte sådär som man borde och brukar vara. Det kanske beror på att jag inte sett skymten av min älsklingspojke idag som jag brukar göra. Han gör mig alltid så trött, med allt kittel och skratt vi håller på med så är man utmattad efter 5 minuter med honom. Men, det är ju en av de saker jag gillar mest med honom:) Hans busiga sida.

Så det blir att vara uppe en timme till eller två. Tackar gudarna för den lediga dagen imorgon.

Men helt från en sak till en annan. Jag kanske behöver glösögon, JAG LIKSOM?! Skall på synkoll imorgon och hoppas innerligt på att det inte är något fel. Men min huvudvärk har inga andra förklaringar. Den är djävulsk och har nu suttit i mitt huvud och irriterat mig en hel vecka i rad. Känner att jag kanske har boken lite förnära ögonen när jag läser, eller hur jag verkligen måste koncentrera mig för att läsa små texter.  Så lika bra att ta tjuren vid hornen och få det uppkollat. Men vi håller tummarna för att allt är som det ska och jag kan fortsätta att vara en icke glasögonorm.

Nu, är det dags för att sätta på sig sova kläderna och dra igång en film. För trots allt, så vill denna dumma huvudvärk som värktabletter inte biter på att jag ska lägga mig ner och ta det lungt, kanske till och med slumra till. Men ibland så glömmer jag bort att ta det lungt, jag har helt enkelt glömt hur man gör. Meen, jag är väl inte den enda personen som strävar efter att rädda världen bara på en dag, Eller?

Så slumra gott allesammens!
O&O/ Moa  

Bara för mig? Åhhh


Min kväll ikväll. Bara sådär. Har ett helt hus för mig själv och den tänker jag spendera så sakta det bara går. Jag ska först börja med en lång dusch(10 min  sen är varmvattnet borta), smörja in varenda liten kroppsdel, sen blir det fotbad. Känner att mina stakars fötter inte riktigt mår så bra av att vara i action hela tiden. Eller har inte gett min kropp någon uppskattning alls på det senaste, kan därför den känner sig hägig. Sen är det soffan som gäller hela kvällen, med en bra bok framför sig, tv på i bakgrunden och bara njuta.

Sen så blir det väl kanske så att Lina tittar in senare. Ganska skönt med sovsällskap när man har en stor skog och bara mörker omkring sig. Det går väl an på kvällen, men när natten drar in så blir det lite läskigt med allt utanför(Ja,jag vet att jag är mesig).

Jag ligger halvsovandes och försöker få till ett bra blogginlägg, inte direkt en bra blandning. Stavfel överallt och ingen ork att rätta:) Men så blir det med en lång dags arbetande. Känner verkligen att man inte går i skola längre, utan jag går lydigt upp till jobbet väldigt tidigt oftas. 16 dagar i sträck jobbade jag, ledig 1 och sen 11 dagars jobbande nu. Så är mör i kroppen så det heter duga. Träningarna ligger väl också lite bakom tröttheten. Börjar sakta men säkert komma tillbaka. Inte riktigt i samma form som innan jag skadade mig, men på go väg. Känns riktigt gutt, även fast det ligger någon sorts oro i mig över hur det ska stå sig i matchsituationer, men det återstår väl och se.

Många ord som hittade fram idag, osamhängande och onödiga, men sån är ju jag:)

Nu är det idol så dags att ta fram popcornen och mysa ner i soffan.

Kraaaam M.

RSS 2.0