Time

Nu va det klart, skönt! Tänkt va fort det går, tiden bara rusar i väg jo. det var inte längesen jag satt precis här som jag sitter nu, 5 timmar kanske. känns typ som om det har gått 1 timme högst.
Så där ser man, tiden är något man skall ta vara på. Men det ka vara lätt o glömma. man tar bara förgivet att dagarna bara kommer att fortsätta komma, men det är inte säkert. jag kan vara borta imorgon.Det finns ju ett ordspråk som säger att man skall leva som om det vore den sista dagen i sitt liv. eller nej man kanske är såh'är , Älska som om det vore den sista dagen i ditt liv. det lät lite bättre men jaja :P

Nej nu skall jag slösa tid på någe nyttigt, tiden går ju...






~ Moiee ~

Work

working, det är vad ja skall göra ikväll. skall inventera på Ica.
Inge kul men pengar är ju behövligt för att kunna leva. Vid elva är jag nog klar, jag får hoppas det. jag orkar inte jobbar längre, eller orkar o orkar. jag vill inte jobba längre. Men sen spelar det inte så stor roll, det finns ju ändå ingen att komma hem till. Kommer vara helt tomt här hemma. Det ä rätt så skönt, men det är ju lite scary när man skall gå o lägga sig o känner att man är helt ensam. Malcon skall vara i stan som vanligt, mamma skall också vara i stan, vill verkligen inte veta va hon skall göra. O Annie skall på bal:P sen när började man med bal i 4:an :S ?? hehe men kul för henne. Det är ju ganska långt tills jag skall på bal igen iaf. men längatar gör man. som tusan. men får väl åka in o se på bror min. såg hans kostym idag, haha han såg helt fyrkantig ut i den, men det kommer väl alla att göra. Är säkert på att dom blir jätte fina tillsammans :D

Nej nu skall ja ge mig av till köket o se vad vi har att bjuda på idag. inte för att jag är hungrig, har helt tappat hungern, men måste äta för att hålla humöret o orken uppe.





~ Moiie ~

Feelings






känns som om hela min kropp har vänt sig ut och in








image23



Det finns en chans

Även fast ingen säger något så vet man, man vet när det håller på att hända! Inget kan förhindra det. För vad skall man göra då? ingenting. jag kan inte göra något för att ändra ödet. Är det meningen så händer det & likadant tvärtom. Jag vill bara inte vara den som hamnar i kläm, som jag känner att jag kommer bli.
Varje gång jag har haft den här känslan i magen så har jag haft rätt! det kanske tyder på att man inte alltid skall följa sitt hjärta, utan lita på magkänslan ibland med. Men den känslan som kommer från hjärtat känns så mycket bättre, man känner sig lycklig. Men man kan inte bortse frän alla saker som komemr att hända. Måste tänka framåt. Men det är svårt att inte följa en så underbar känsla som man har inom sig, men vet inte riktigt vart allt skall ta vägen.




~ Varje gång man chansar så finns det ju en chans med att det va helt fel sak att chansa på
~



image22









Onsdag, så sköönt det är att bara vara ledig från skolan.
Skall in till visby med Lina idag. vi skall umgås o ha trevligt o shoppa lite hade vi nog tänkt.
Det är så underbart att bara gå o snacka o umgås på stan en hel dag. det kommer bli många såna dagar i sommar flickor. Grymt skönt!
Men nu väntar frullen..

See you

~ Moiie ~





Rätt eller fel

Vilken känsla skall man följa, magen eller hjärtat?

Hur skall man kunna vet om man väljer rätt eller fel?

Det är så mycket man inte vet, man gör olika val här i livet, o ungefär hälften av mina val jag har gjort har varit fel.
o om det är så att hälften av sina val har varit helt fel så börjar man tveka på sig själv efter ett tag..
Jag vill inte välja fel val längre, jag vill välja o göra rätt för en gång skull. vill bara känna i efter hand att det var ett bra val jag gjorde, även fast det kanske inte slutar lyckligt.
det spelar ingen roll om jag är lycklig eller ej, jag har alltid den den klumpn i magen som stressar en till att göra ett val. Jag vill ju bara bli av med klumpen o leva mitt liv. Hatar att vara nedstämd och ovetsam. det känns som om man har noll koll på hur sitt liv kommer att se ut i framtiden, I sommar, om tre veckor, antingen så är man lycklig o bara känner för att leva livet eller så sitter man där i skiten o bara är allmänt nedstämd. Men det vet man inte förrens det händer.


Det finns hur mycket frågor som helst som man aldrig kommer få svar på. det är väl bara att acceptera.





image21






Jag o inlines funkar verkligen inte ihop:P haha
vi hade inlines orgentering i skolan idag. o gissa som va bäst:P haha
jag o sara åkte runt hela klinte men hittade bara 5 stationer.. dom andra va helt borta. o när vi bestämde oss för att leta e sista gång efter den sista så ramlar jag såklart. det va ett stort hål mitt i vägen. hur ofta händer det att man kör ner i ett hål på en väg? :S haha men jag fick hasa mig hem jag. o ont i knäet har jag också:( så tränigen va egentlöigen helt värdelös o gå på, men fick bita ihop. Marie va inte på bästa humöret efter våran match vi hade gjort, o ja kan säga att vi jobbade ganska hårt den träningen, så det känns att man har rört på sig iaf :P hehe. Nu skall jag hopaps in i duschen o bara sitta där. fy tusa va skönt. Älskar att duscha. att sätta sig ner o bara va, hur skönt som helst jo.
Så skall hoppas i o duschen nu, sen är det pluggar dax :(



~ Moiie ~

Förlust

vilken jädra förlust vi åkte på då.. :(  Men det var inte så konstigt heller, när alla va halvkrassliga o så.
Jag hatar verkligen att åka ändå till gothem. händer bara en massa tråkigheter när man åker ut dit. O när man åker över en hel timme dit så vill man ju komma hem med en vinst men nej det gjorde vi inte.
Jag tror nog att jag var den sämsta spelaren på plan, fy va trött jag var o ont i foten hade jag me.. jaja.

den här helgen har varit en helt underbar helg. sommaren e verkligen på väg nu, o det e så underbart härligt.
Att bara ligga i solen o njuta.. Fast jag skulle ju behöft sitta inne den här helgen o plugga, men nu skiter jag i allt. ja bryr mig inte vad mina betyg blir nu. ett g gör mig överglad ändå.

Har inte varit med min sambo eller ögonsten den här helgen:(, saknar er mina små busungar.

nu är klockan dags att lägga sig tror jag. inte för att jag kommerr kunna sömna, men det vore o himla skönt att bara lägga sig ner o sova.

Så ja får väl ge det ett försök då:P




~ Moiie ~




image20

Hatar åska

Åska,det är det värsta som finns.. att sitta ensam hemma när det öser ner med regn o det åskar på köpet  är inte så skoj..  har suttit här i lägenheten snart 5 timmar utan att göra något, det är så jävla lång tråkigt. Ja skulle ju kunna ta fram böckerna o plugga lite men jag har verkligen inte ork till det. Det räcker med att man måste jobba arslet av sig i skolan.

Idag har ja vart helt stressad. allt började me att Anna gav oss det sista arbetet innan sommarlovet, o vi har ite så lång tid på oss att göra de, skyndade hem för att packa kläder till träningen senare. o rusade sen iväg för att åka in till stan med Sara. vi va inne o tittade lite ja köpte ett par skor o en morsdag pressent.
Orättvist att vi inte har någon dag som vi får uppvaktning o frukost på sängen. Men iaf, det har varit så himla varmt idag, kunde nästan tro att det va hög sommar jo. det va helt smockat på bussen hem, o värmen va inte nådig.

Håkan stod utanför o väntade på mig, skulle ju till träningen. På vägen dit snackade vi lite om hur det kändes att vara tillbaka i laget o så, ja har inte tänkt på det så mycket. men det är faktist skönt att ha fotbollen i sitt liv igen.  det va en slappträning idag o imorgon blir det nog samma sak, hoppas jag. Orkar inte något annat^^ skall ju spela match, så ja måste ju få vila lite innan tycker jag:P

O nu sitter jag här skall snart gå o lägga mig o se tv. skönt att va ensam om man tänker efter, bara det kan sluta åska någon gång.


*~ Mysig ~*






Saknar Min *Sambo & Ögonsten*

image19





~ Moiie ~

Onsdag

Lina åkta precis hem här ifrån, vi har fixat lite med frida pressent :P hehe.

Morgonen idag började helt underbart,har haft många såna mornar nu, Tack för det gubben*.

Jag kom hem vid 9 imorse, men trött va det enda jag inte var. gick först ut i solen men klarade inte av att ligga stilla:P hehe. Så då försökte jag sova iställe, men det gick inte heller så bra. så jag gick ut o la mig i solen ändå o pratade me frida. gick bort till henne efter ett tag. hur kul är det att sola själv liksom. Så vi har lekt hela dan o sen kom ju lina dit o ville leka me oss med^^ så min dag har bara bestått av en massa tjej snack o sånt. :)


skall strax åka o spela fotboll med juniorerna i havdhem. det är rätt skoj att spela med dom. då känner man inte av att kondisen saknas :P Ja vet inte alls hur doms lag ser ut i år, men får hoppas på vinst iaf..

Jag vill verkligen se pirates of the carabiien, den verkar grym, o samtidigt vill jag se spiderman 3, men måste nog sätta mig ner o se 2:an klokt först då.. länge sen man var på bio. vi får väl dra ihop tjej gänget o åka in o kolla om det är någe o se.

skall gå ner till vallen nu, o åka ända bort till havdhem.






~ Moiie ~

Skol dag

Va trött man blir av att gå i skolan, visst det är jätte skönt o lungt o så. men varje dag som jag kommer hem från skolan, vill jag bara slänga mig i sängen. oftas gör jag de:P hehe, men det blir oftas gaska svårt att sova på kvällarna då. Men då sitter jag uppe sent vid min kära dator..

Idag skall jag göra min diktanalys som jag har skjutit upp nu hur många gånger som helst. hehe. jag orkar inte men nu är det ett måste. Se skall jag på träning, skall bli sköt att springa av sig lite. efter det skall jag nog se b matchen, har inte sett någon match med dom i år, så jag får ta o se den.

Nej nu skall jag gå o äta sparris, så underbart gott.


haha, jag är verkligen ett matvrak:P


image18





~ Moiie ~

Gotzam konserten

Japp, jag var o kollade på den. Men det är som alltid är klinteskolan skall göra en konsert. musiken är för hör o sången är för lång. jaja. Me det var två flickor som kunde sjunga. fy tusan va fint dom sjöng.
Jag skulle också vilja kunna sjunga:`( det har nog alltid vara en dröm för en. Ja menar hur många drömmar har jag inte haft om att stå på en scen o bara sjunga. hur många som helst. inte nu för tiden då, men när jag var mindre. då va det nog min största dröm. Me jag sjunger bara för kul, låter lite halvtaskigt men det får mina vänner stå ut med:P haha.

ikväll är jag jätte trött o har ont:( kan inte ens ta på mig själv. skall snart lägga mig o se film o mysa. så härligt de är asså. imorgon är det träning. jag längtar lite faktist. det är grymt skönt att bara lira boll när man e rastlös. men det är roligare o stå med sina vänner o göra de. kanske skall ta o göra ett eget lag.  du o jag lina, fan vi skall göra ett lag, någon gång skall vi det. de har ja bestämt :D


jag blev lite besviken på mig själv för tillfället. jag kom på att jag har inga riktiga mål med mitt liv. hur skall det då se ut. jag har ingen som helst riktning på mitt liv. men det känns som om ja inte kan ha det heller, för så fort jag säger till mig själv. ej nu är de tami satan slut på godisätandet, me nej efter en vecka e det glömt o jag ligger där på sova o äter lite ostbågar^^ fy vad det är smarrigt..


image17


Älskar, älskar, älskar VERKLIGEN det!!! det finns inge bättre.
skulle kunna leva på det.
Det skall jag nog drömma om inatt, haha
jag vet jag är lite knasig, men ja har dom konstigaste drömmarna man kan tänka sig. me det är kul är man vaknar på morgonen o undrar va för det va för konstig dröm som man drömde.
Jag skall nog ta o börja skriva ner mina drömmar. Pappa säger att det är jätte bra. skall nog gör de tror jag :D


Jaja godnatt allesammens.. Skall drömma om min ostbågar nu^^ haha



~ Moiiee ~

Sol bränd


image15




Fy satan va det bränner på hela min kropp, eller inte på hela. från mage o uppåt är det rött o svider.. satt ute i solen igår utan att tänka på att jag bara solade en sida:P så jag e bränd o brun på framsidan men vit o äcklig på baksidan :P haha. Men det får jag fixa till på onsdag, hoppas att det blir fint väder ute så att man kan sola :D
Jag spelade match igår mot hangvar, det gick som förväntat, en förlust. Men bra var vi, det va nära på att bli lika.
Marie sa att jag skulle spela så mycket jag orkade men självklart fick jag vara ute mycket längre. haha jädra marie;) men de är sån hon är..
Fotbollen flyter väl på, men det skulle inte skada om det kude vara lite trevligare stämning i laget, känner mig faktist lite utanför om jag skall vara ärlig, men det skall jag bli ändring på, snart så.


Idag börja skolan igen efter lång helgen. kan jag också få ta studenten??? vill bara vara ledig o göra saker saom är kul ett tag. resa o upptäcka världe, det skulle ite sitta helt fel.
Men iaf så va ja ju i skolan första lektionen, men robert var sjuk:( vi skulle ha betyssamtal med honom, men det fick vi ta över telefon iställe.


Är faktist stolt över mig själv. Fick nästan bara bra kritik mot mig.
Men det är så förvirrande att gå från högstadiet där man inte behövde lita alls på sig själv eller ta någe ansvar, o komma till donner. dom här tre åren kommer att bli nyttiga för mig. hoppas att jag finner mig själv någonstans på vägen mot slutet.



O snart är det sommarlov:D:D så himmla gutt.. då är det bara två år kvar ju=)
 
Sommaren år 2007 kommer att bli gyrmt myckte bärre än förra:D eller hoppas på de..
Mycket party kommer det iaf att bli :D




image14        image16



Skoj vi hade älsklingar, elelr jag iaf :P hehe





~ Moiie ~

Trion

Jävla skit allt som jag har skrivit har gått bort.. jaja. får ta e kort sammanfattig av vad jag skrev.

Igår: Plugg, plugg och plugg, det är aldrig skoj, förlåt gumman men jag var verkligen tvungen att plugga. Du vet att jag gillar dig 50000 så mkt som honom, jag älskar ju dig. skulle aldrig välja bort dig.


Idag vaknade jag 11:00 o jag tänkte ja men det va ju bra att jag valkar ian tolv någon dag. men adledningen till att jag skulle upp var att jag skulle stå i kiosken och fördriva tiden, som nu är inställd. Vad skall jag nu göra innan matchen då? Sola får det bli. skall nog sitta ute hela dan om det är fint väder hela dan:P
o ja vi skall spela match idag ja, har tränigsvärk som satan men det brukar gå över på matchen. Hopas att vi vinner även om jag är lite tveksam till det, men om alla gör sitt bästa o samarbetar.
efter matchen vill jag att finalina, min bästa bästaste sambo skall komma hit men honm vill inte, hon är besviken. förlåt förlåt förlåt (L)


Vår trio tjejer, inen kan första den. ingen.
Var inte rädda att jag skall bli kär, för våran trio kommer aldrig att gå ner till 2,
Kommer alltid att finnas för varandra.
ni är som endel av mig. jag kan verklige inte leva uta er. Om ni inte fanns skulle jag inte vara den person som jag är idag. Dom tre musotörerna, det är vi de:P haha





image12


Älskar er mer än något annat <3<3




Fritchjuf Linert & Moiie, det är ett jävla drag på oss de :P




image13


~ Moiie ~

Vad är egentligen saknad??

Vad är det egentligen? börja fundera på det nu, men känner sån saknade inom sig & ibland vet jag inte vad jag saknar.  Det är ju en så där känsla i magen som gör att det pirrar o man känner sig lite änslig, eller så är det iaf för mig. men det finns ju bra och dålig saknad. men det jag känner är förhoppningsvis bra saknad.  Man har saknad efter så många saker, att vara liten igen tillexempel. tänk, vi kommer aldrig mer bli små barn, som bara har roligt hela tiden :D eller vem vet ,dom som tror på att man åter får ett liv får ju en bardom till, men ja tror att ma bara kommer att ligga i den där kistan o ruttna. Me jag skulle vilja bli ett djur efter döden. låter så hemskt med döden, men alla skall vi ju dö någon gång.

Jaa vill bli en surikatt :D haha jag är lite konstig men det är nog mitt favorit djur. eller det djur jag helst vill va.
Tänkt att ha ett timon & pumba liv:P det skulle inte sitta fel nej, bara ligga hela dagarna, hitta på en massa bus & äta insekter. haha inte så gott. Men om ja va en timon så skulle det nog vara en delikates:P haha.


image8 Min älskling haha ^^







Trög morgon

En lörsdags morgon och klockan är bara 10:40, jag har nog blivit en duktig flicka som går upp o gör någe nyttigt, eller inte  haha. det är din förtjänst att jag måste gå upp så tidigt varje morgon men det är de värt, får ju sova brevid dig :D Men skall snart slänga mig i sängen en stund till.

Men vad händer idag då?
Föst skall jag sova en stund till, efter det skall jag åka med famlijen o titta på när malcon spelar match. Lina kommer efter det:) saknat dig gumman^^ eller skall jag säga sambo;) Vi skall väl hitta på någe bus hoppas jag.
men det blir väl som alltid att vi slänger oss framför min tv, i min stora säng o bara slöar. det är vad jag o lina brukar göra:P hehe.

image6                           image7       





Den här veckan har jag bara varit på mys humör, o mysat har jag fått. ;) Har inte velat eller orkat göra något klokt utav den lediga tiden som vi har fått, borde egentligen plugga men jag har ingen ork, men måste väl snart sätta fart om jag skall få dom betygen som jag vill ha.

Nu skall jag slänga mig i sängen o se på min söndriga svart vita tv. :P tjiing



~ Moiie ~

Fredags kväll




En fredags kväll som denna och jag skall inte göra ett skit, visst om ja hade ork så skulle ja ju kunna hitta på nått, men det är så skönt att bara ligga hemma i sin säng med en bra rulle o känna lugnet inom en. Så nu sitter jag här ensam, med tre skink mackor brevid mig som väntar på att bli uppätna. :P haha, synd om dom ^^


Såhär brukar Mina fredagskvällar se ut, eller brukar o brukar det här var våra klass fest som vi hade en fredag hemma hos freja
för ett tag sen, vi va sex stycken från klassen, bra klass va:P haha.


image4

Jag o frida när vi kör chippaoo, en väldigt rolig lek om man imnte kan säga det :P haha



Våran klass, jätte stor va;P haha




image5








Idag har varit en slappar dag med pappa min o syster livia på stan, Övingskörde in till stan, känns som om det var 100 år sen som jag satt i en bil. så det gick lite rigelrostigt men tills slut blev det bra, eller inte haha^^ parkera e tami satan det svåraste, känns som jag aldrig komemr att kunna klara att ta körkorten, me det är det första jag skall göra när jag blir 18.är vi väl kom in till stan som tog e stund som i förstår:P hehe så Jag gick runt o letade efter en klänning som ja skulle kunna ha på avslutningen. Att prova kläder är ibland det tråkigaste som finns, men idag fick jag någe ryck och tog nästan in hela affären i provhytten,Jag tvingade pappa o livia att stå o säga vad dom tyckte, dom stod där ett bra tag kan ja säga:P haha. förlåt älsklingar. ^^ Men det va iaf på indiska som ja hittade min fina klänning :D se köpte jag en bikini också, måste ju ha en fräsch, nu när sommaren snart är här, fy satan va gutt. att bara ligga på stranden o gasa.
kommer att bli en bra sommar, hoppas jag.
fick inte världes bästa jobb men man tar det man får, så mig lär ni se på toftas parkering o ta betalt av snåla gotlänningar, haha^^

efter staden så skyndade jag mig upp för att byta om till fotbollskläder, se va det bara att rusa ner till klubbstugan där dom stog o väntade på mig:P kände inte för tränig idag, men nu känner jag att det va skönt att få springa av sig. Men kändes som om jag skulle spy hela träningen.
pappa tjatar ju jämt om hur viktigt det är att äta innan träningar o sånt, så han köpte e tunnbrödsrulle till mig en timme innan träningen, o jag vräkte i mig den, som jag alltid göra med all mat.
ohyffsad som jag är haha, så jag kunde knappt springa, o marie hon verkade inte vara på humör, en fredags kväll då alla vill hem begär hon som mest av oss. fy satan va hon körde me oss, har ganska ont i mina armhålor, eller va man nu får ont av armhävningar:P hehe, men nu sitter jag här klistrad vid dator som alltid, ända sen vi flyttade in den i mitt rum har de bara blivit en massa sittande vid den.. men men,

Imorgon så skall bror min spela match i dalhem, mot dalhem också förstås, skall o kolla men det är inte bara för din skulle brosan^^ ;) hehe . Jag är faktist lite stolt över honom, han blev matchens lirare förra matchen, han va faktist duktig.. han kanske äntligen har lärt sig något av mig nu;P haha eller inte. På söndag spelar vi match hemma, mot hangvar, ser inte fram imot det för jag vet att ja kommer att få vara back me jaja. match är ju match, alltid skoj:D men ja skall ta o göra mig lite iordning, en fredagskväll vill man ju känna sig lite fräsch iaf:P




~Moiie~

Sömnlös

Åååå, kan ja bara sova en natt själv??
 nej ja kan inte de, men jag vill inte heller, jag vill känna värmen från din kropp brevid mig när ja sover,
 älskar att bara få känna närhet.  Att jag inte kan sova kanske beror på all förändring som sker i mitt liv just nu,
 så himla mycket tankar som far runt i skallen om allt mellan himmel & jord.
  det sägs ju att när man är förälskad kan man varken sova eller äta, o sova kan ja verkligen inte,
 men äta det är de enda jag göra. vem vet jag kanske är förälskad, glad är jag iaf:D Allt känns så svårt när man aldrig vet vad man känner. jaja ja får väl komma på nå o göra iställe, skulle egentligen ha spelat  lite natt fotboll, men det blev inte av.
Jag måste hitta på nå bus, är så bus sugen :P
För när man är 17 år o det är ett helt år kvar tills man är myndig så är bus det enda man gör.
 Att vara 17 suger verkligen, det är nog den värsta ålderna som finns.
 men jag skall väl vara glad. tur att jag inte är 90 år eller nå o mitt liv är över. mitt liv har just börjat. har så mycket planer över hur mitt liv kommer att se ut om några år, men när jag, Moa sylvia maria pehrsson planerar något så blir det aldrig som jag har tänkt. Är så dåligt på att planera det gäller allt, verkligen allt. kan inte sätta mig ner o säga att på måndag skall jag plugga och på tisdag skall jag göra dittan o dattan. jag gillar när saker händer spontant, fast det vore lite skönt med ordning i sitt liv. Imorgon skall jag spela fotboll, det käns skönt, o på söndag då är det match me vet inte om jag får vara med. va inte me på träningen igår så får väl se vad marie säger imorgon.  Vi skall spela mot hangvar, a laget. vi spelade mot b laget i helgen o vi vann me 5-2 fy satan va gutt det va. jag gjorde ett mål:D jag älskar verkligen att göra mål. men det är ju inte så ofta ma får chansen. älskar att spela fotboll, vart som helst utom back. det är nog det tråkigaste som finns. känsn som om ma bara står där o glor när alla andra göra jobbet, det är väl inge kul. jaja men hoppas att vi vinner, skulle kännas skönt. skall ut os e förhäxad nu(grymt bra tv program) o sitta o vänta på samtalet, som komemr att lyda såhär:  jag är klar nu sunshine :D



~ Moiie ~

Välkommen till min nya blogg!


Sova, hur härligt är inte de egentligen :) ville inte vakna imorse men någon gång måste man ju gå upp. Det ä torsdag och vi är lediga, ända tills på måndag, då är de nya tag i skolan igen. men det är inte långt kvar nu i skola, jippii. Vill bara sluta skolan och njuta av sommaren. Men innan sommaren så har man endel jobb framför sig, Herman har gett oss nåot arbete som skall vara klar innan sommaren o Anna med. jag orkar verkligen inte, varför tror dom att jag valde barn och fritid för? jag e så jävla skol trött. Me jag får väl stå ut.
Har precis varit ute o sprungit, så skönt att bara sätta på bra musik och ut att springa i skogen, älskar det. måste ju få upp kondisen nu igen eftersom jag har börjat med fotbollen igen:) har verkligen saknat det, men det var skönt med en paus med. skall föresten o se fotboll lite senare, i fardhem. är så avslappnande att bara sitta o kolla fotboll, men sen så måste ja ju skynda mig hem för min kära syster fyller år, 25 år, hon börjar bli gammal nu, hehe:P

Förlåt Lina för igår, men ja orkade verkligen inte. Igår va en krånglig dag.. först bestämde jag och lina att vi skulle åka in till stan o gå på sävefest, de va e massa krångel där, mm o sen komemr hon hem till mig vi fixar oss vackra o skall gå ner o se är min bror spelar fotboll, när vi väl va där nere så började ja känna att, nej ja vill verkligen inte in. m,en dum som jag är åkt jag in ändå för jag vill ju inte lämna lina min älsklig. o sen när vi har suttit på bussen nästa en timme o va på väg ner till hamnen så vissar det sig att det ite öppnar förrens vid tio, o då börjar jag tappa humöret lite. skall man evrkligen slösa 100 kr när man inte ens vill?? så vi gick runt en srtund o jag klagade på att jag ville hem, men så fick jag reda på att de gick e buss vid halv tio o klockan va 5 i halv.. jag sa hej då till lina som skulle gå till frida o sara iställe och jag sprang allt jag kunde upp för alla backar som finns innerstan. är jag kom fram kunde jag inte ens prata elelr andas:P haha. men ja satt mig på bussen o va skönt det var att komma hem o lägga sig i sin egen säng:D skönt att ligga esam ett tag men inte allt för länge, så efter en timme eller två fick jag sällskap hela natten, kan inte ens sova själv nu för tiden. skamligt moa ^^ hehe. men nu skall jag hoppa in i duschen efter allt springade i skogen.



image2

Du & jag sambo <3



Nu har jag firat mi syster.. kul kul.. jag hatar när alla folk bara går o snackar en massa skit utan att veta vad som egetligen händer. Kan jag bara få flytta här i från!!!!!!!
flytta till något eget så jag slipper höra allt tjat om gör de och de, så jag slipper vara i väge så att jag kan anpassa mig själv. Jag vill bara bort härifrån, inte får ön utan från mitt hem. känns som om jag vill fly från min famlij. alla förutom pappa. han är den enda som förstår mig den enda som låter mig vara mig själv och ha allt som jag vill det. Älskar honom över allt annat.
Min ögonsten, min förebild.

~ Moiie ~




image3







RSS 2.0