En ny dag, med nya förhoppningar.



Idag är en bra dag, vaknade med ett pirr i magen, och det håller nog i sig hela dagen. För idag ska jag, trots allt annat träna :) Första träningen efter uppehållet och jag ska träna :) Känns hur bra som helst, även fast jag vet att jag inte kommer att kunna vara med på hela träningen och förmodligen inte alla övningar. Men det känns bra ändå på något sätt!
Det var allt jag ville skriva idag, för idag är en glad dag.

Over&out/ Moiie :)

Hoppar över detta idag..



Jaha, ännu en dag med dåligt väder. Blir till att hålla sig inomhus, därav bloggandet. Idag är första lediga dagen på nästan en vecka, var så himla skönt att få en sovmorgon med min älskling.

Han har nämligen varit på Åland med Iland games laget och haft en kanon skoj vecka. Får en klump i magen när jag ser alla kort på Fb och överallt. Kommer jag någonsin kunna delta i något sådant efter att ha missat chansen denna gång. Eller överhuvudtaget kunna få känna känslan av gemenskapen  av någon slags lagsport igen. Fotbollen och innebandyn är något som jag tänker på minst en gång om dagen, och jag blir ofta arg och frustrerad över att något så litet som korsbandet i knät kan hålla en borta från så mycket som man älskar att göra.
 
Man känner sig splittrad och halv på något sätt.

Men iallafall, vi hann med en minigolf runda idag innan regnet slog ner. Jag vann, överlägset, eller kanske inte. Jag hade iallafall högst "poäng", haha! Och det betyder att Matte förlorade och Andreas kom 2:a ;)

Ikväll så blir der antagligen lite mys. Andreas åker och jobbar vid 11, så då åker jag hem till pappa och sover där inatt. 

Nu så bjuder Eva på smultron och glass så dags att avsluta.

Over&out / Moa 


Vi 3, Alltid ♥



RSS 2.0