Forever&Always



En helg har redan passerat, eller nästan. De två senaste dagarna har varit fyllda med allt annat än sömn så jag överväger att natta kudden tidigt ikväll.

Igår blev förövrigt en lyckad kväll med massvis av dans med mina 2 finaste, rätt & lagom mycket folk. Det kan ju vara sådär tråkigt när man beger sig till krogen ibland, när man inte känner en enda människa. Men igår var inte en sån kväll. Utan de blev riktigt lyckat och roligt med med mina 2 bästaste. 

 Igår spelade vi annandagscupen. Jag var verkligen inte utvilad och 6 matcher var man tvungen att vara med på. Men när man väl börjat springa så kom det igång. Då kändes det som att man var på topp. Det är de konstiga med fotboll, så fort man äntrar planen så försvinner känslen & förståndet oftast för mig. Och även fast man bara hade 3 timmars sömn med sig så gick allt ändå ganska så bra. Eller inte ett enda mål på 4 matcher. utan 0-0. Riktigt tråkigt! Men men, det var riktigt roligt att spela och jag längtar tills Obscup, jiiiee.


Imorgon blir det seketeriatet tillsammans med Emilia och Fanny i södervärn. Och om någon tror att jag kommer att säga ett endaste ord i den där micken kan dom glömma de, jag tappade rösten igår. Så det blir ett stort Nono för mig.


Men som sagt, det blir en tidig kväll för mig ikväll. men om älsklingen tar med sig dvd senare hit så kommer det att bli en sex and the citykväll. Måste påbörja tittandet igen nu. Har haft en paus, men är snart tillbaka :)


Nu väntar lite mat. Julmat just nu är usch, Och då är det ju tur att mästerkocken Moa tänker laga något annat :)

Puss&kram / M.


Merry Christmas!


HoHoHo. God Jul på er alla!

Hoppas alla hade en lika underbar och fantastisk jul som jag hade. Den magiska känslan man brukar ha på julafton var mycket starkare än vanligt. Fick spendera hela dagen med HELA familjen, fick dela denna underbara dag med min älskling för första gången också. Allt var verkligen helt perfekt.
 
Fick en massa underbara julklappar också. mer än man kunnat önska sig!



Men nu är det över, på sätt och vis.
Nu väntar nyår.
Hur kul som helst :)

Lägger upp lite bilder snabbt, sen så ska jag och försöka trycka i mig ytterligare lite mer julmat, Mums :)

             

Massvis med kärlek till er alla! / Moiie :)

Dagen före dopardagen


Sitter framför julgranen, dock inte min egen. Den pyntas imorgon på den stora dagen. Men allt blir så mysigt med julgran, julklappar, tända ljus och massor av julgodis.  Bara man kunde få lite mer julkänsla. Jag vill ha en vit jul, och kanske det blir så. Såg vädret för en stund sen och då kanske det skulle komma en skvätt med snö:) underbart!

Lite uppdatering kanske skulle vara på sin plats. Häromkvällen så hade vi en julklapps inslagnings kväll på Färghuset i hemse. Massor med inslagnings papper och andra fina saker att sätta på paketen. Så snällt att Fannys pappa lät oss vara där hela kvällen. Glögga till det och mysa som bara den. jag och Lina skojade till de ganska rejällt. Vi sminkade upp oss med provsminket och hade jätte roligt. En kväll att inte förglömma.

Snart så blir det nog läggadags, längtar förvånadsvärt mycket efter morgondagen. Eller mest efter all mat. Julskinka och senap är det bästa! :)

God jul på er alla, och med dom orden avslutar jag detta inlägg.

Puss&kram! /M.

Almost christmas


Håller på och leker lite med min design. Ville ha den lite mer mysig och julig. Men tar en paus för idag. Det är jobbigt att sitta timme efter timme och bara stirra in i skärmen. Får väl ta fram damsugaren och göra det lite fint här hemma.

9 timmar kvar till julafton :)

Juliga hälsningar / M. :)

På topp.


Jag har varit jätte dåligt på de här med att blogga, men snart har jag mer tid och motivation till att skriva lite här.

Idag har de blivit en vilar dag. Legat på soffan och tittat på lite julfilmer. Grymt mysigt, men dock ensamt. Mamma är på  fastlandet, Macke har flyttat till eget och Annie är hos far sin. Så då är det bara lilla jag som återstår här i hemmet.  Men har försökt att få upp julstämmningen till topp, har ännu inte förstått att det är jul men det kommer väl på julafton. :)

Har spelat futsal final idag också, blev förlust, tyvärr. Men bara att ta nya tag och se framåt.

Morgondagen blir inte lika slapp som den här, utan ska först tidigt imorgonbittit hem till pappa och börja måla listerna i rummet, sen bär det in till visby för att få klart det sista med julklapparna. Men är så gott som klar nu så det känns underbart bra. Sen är det bara att åka hem igen och börja sätta upp tapeterna. VÄRLDENS FINASTE faktiskt. Lite väl dyra kanske, men det är man väl värd efter allt slit med förberedning av rummet. Så förhoppningsvis är det klart till julafton.

Har också börjat med lite småplanering över nyår. Känns skönt att alla frågor och funderingar som man oftas har inför det nya året inte finns iår. Utan det blir en nyårfest här hemma med nära och kära, och lite mer på de kanske. Men också en liten hejdå fest. För efter det nya året är inte björkvägen 10 min adress utan Mafrids västergarn. Sorligt men ändå inte. Ska bli skönt med lite ändring, och nytt rum upppå de :) Sen så blir det ju inte riktigt hej då, eftersom Andreas och Dennis tar över våran lägenhet, så det lär väl spenderas rätt mycket tid här ändå.



2009, det klingar fint i mina öron :)

Med tanke på att dagen imorgon kommer bli väldigt tidig och lång så är det nog dags för mig att inta sängen.

GodNatt! / M.

jäkt & häkt.



Bara att stå ut de sista dagarna i skolan. Typiskt också att alla arbeten ska komma på en och samma gång.

Men jag ser framåt, Jul snart. Fattar de nog inte riktigt själv, att det är jul, att det var ett år sen sist. Tiden bara far iväg. Men det tycks bli en bra jul iår iallafall. Bara det blir snö, annars blir jag besviken. Vill ha en vit jul.

Hoppas bara mitt rum blir klart tills julafton så att jag får inviga de på julaftonskvällen. har spacklat och haft mig lite de senaste dagarna. Jag har varit lite dåligt på det här skrivandet. Men som sagt mycket nu innan jul. Det ska fixas och julmysas en massa. 

Fick träffa alla syskonen tillsammans idag, riktigt mysigt att få vara tillsammans allihopa. Inte ofta de inträffar. Vi barn har gjort en liten hemlis till mamma och pappa i julklapp. Kan berätta, eller visa kan jag också göra efter jul. Vill inte att mamma eller pappa ska kunna gå in här och smyg läsa om deras julklapp, så än så länge får det förbli en hemlighet. :)

Imorgon blir det en hel dag med klassen inne i visby. Vi ville hitta på något allihopa, så imorgon blir det laserdom, bowling och pizza. Ska också åka och fixa lite med min balklänning, eller ska utbyta lite ideer om hur vi kan ändra den och så. Ska bli skoj och se om min ide går att göra i verkligheten :) 

Hemkommen från träningen som jag är så är det nog dags att hoppa in i duschen. Måste få in dygnsrytmen lite, somna inte klokt förrens efter två inatt, så får se till att sova ut lite imorgon.




Puss&hej / M.

Mindre lyckat


Ja, dagen idag har varit mindre lyckad än gårdagen. Allt börjar med att det blir total blackout i mitt huvud och jag lyckades bara få en och en halv uppgift gjord på hemprovet, och vet inte ens om jag tycker att dom duger. Så nu såhär när det egentligen snart är läggdags ska jag börja om igen. Nu jävlar. Visst jag är trött och då går allt så mycket trögare, men jag vill få det mesta gjort. Men får se till att jag får träffa pappa en stund imorgon så det finns någon att diskutera frågorna med.
 
Sen kommer träningen, då vi var 7 personer. Utomhus också, i regnet. Ingenting gick som man ville, bollen gled och humöret var nära att brista några gånger. Men bara att bita i. Men jag måste också få säga att det är bara december och redan uteträningar? Hmm...

Jaja, det var inte mycket som gick vägen idag. Men får hoppas på en bättre morgondag, 
 
Som sagt, ska väl sätta mig med det där jäkla provet och försöka klura ut något.

God natt till er!

/ M.

Aldrig tror jag.


Aldrig har jag gått från en träning och varit så nöjd som jag är just nu. Nöjd över mig själv, över laget, över vad vi presterade. Och aldrig tror jag att jag trivits så bra i ett lag som i detta. Underbara hela bunten,

Blev även skola idag. Fick gjort så mycket att jag är nöjd på den fronten också. Får väl sammanfatta med att det har varit en bra dag idag :)

Imorgon är det hemstudier som gäller. Hemprov i Mibas kursen, ganska skönt att få ta reda på själv vad man har lärt sig. Men den här kursen kan man inte riktigt sätta fingret på. Jag kan inte säga konkret vad jag har lärt mig och inte. Utan har nog bara samlat på mig bra erfarenheter som är bra i mitt framtida liv att ha. Så hemprovet kommer säkert att bli en enda röra, då det bara är jag som förstår vad jag menar, som alltid, haha :)

Jag ska också in till staden med mamma imorgon, ska julhandlas mat så in i. Den stora julhandlingen som äger rum varje år ungefär runt den här tiden. Julskinka, prinskorvar, lax, gissa om jag längtar efter det, MUMS!

Klockan börjar närma sig sent och jag som ska upp vid 7, så får väl börja dra mig till sängen.

Hoppas alla hade en lika bra dag som jag!
Sov gott!
/ M.

Pepparkake land :)


Kom just hem från Frida. Har jul mysat så in i bombem. Bakat  pepparkakor, blivit endel ätning också^^ Lyssnat på jul musik och försökt finna julefriden. Och den fann vi, eller jag. Men det jag verkligen längtar till är snön. Missade all snö här på gotland eftersom man själv var i göteborg på praktik och jag som verkligen ville ha snö, riktigt mycket snö. Får hoppas att det kommer en skvätt innan jul, för utan snö så fullbordas aldrig den riktiga jule känslan.

Har även inhandlat min sista julklapp idag. Eller har någon små sak kvar, men det hinns ännu. Har varit i god tid i år, så nu slipper jag att ha det över axlarna. Har så mycket annat nu, särskillt med skolan. Ligger efter känns det som fast jag egentligen inte gör det. Det är nog bara så mycket på samma gång i alla ämnena så man blir galen. Men jul lov snart, puh.

Väntar på älsklingen, sen blir det nog sängen direkt, skolan imorgon också, suck på den.

/ M.

Var hittar man den?


Ja, vart hittar jag motivationen till att blogga? För just nu är det inte mycke som finns kvar. Men har varit upptagen till öronen den senaste tiden, Upptagen med ingenting, typ. Annars så skulle jag nog ha mycket att skriva om.

Helg i si har varit en ovanlig helg, fast med massa skoj och bus. Utgång i fredags blev det också. Kanske därför hela helgen har gått så snabbt eftersom man har legat i sängen och latat sig lördag och söndag. Men fick  till en träning idag iaf. Var så grymt skönt att få springa av sig och inte känna sig så lat som man varit, gick dessutom riktigt bra idag, fick till det så som jag ville :)

Tänkte att det skulle bli en tidig kväll, gå i säng och vara redo för morgondagen som det kommer att vara massor av saker att göra, men nej. Mamma ska hämtas inne i visby vid 12 och sen så har man inte plats här hemma nu när bror min tagit mammas säng och syster min också ska sova här hemma, så det blir att sova med älsklingen, men de klagar jag inte över, mysigt som alltid. :)

Nu blir det lite te och läsning om Irland, hu säger jag bara.

Ha en bra kväll allesammans!
/ M.

4/12


Nedräkningen har börjat inför Julaftons dagen. 20 dagar kvar.

Hade inget mer på hjärtat ikväll förutom att jag känner mig som den lyckligaste som finns just nu :)

God natt!
/M.

2/12


Tisdag, en efterlängtad dag. KLASSEN ÄNTLIGEN SAMLAD! Har varit så skönt att få tillbringa en hel dag med klassen. Har verkligen saknat dom. Sånt här får en att inte längta till studenten. Ibland hade det varit skönt at få ha makten att stoppa tiden, att få njuta lite extra av det som går alldeles för fort. Önsketänkande, jag vet.

22 dagar kvar. Kommer att bli lika mycket panikshoppande som förra året. Men det hör till julen. Åt föresten min första pepparkaka idag, smakade jul så in i :)

Börjar även få lite ångest över att det är min sista jul hemma. Eller hos mamma. Allt förändras med åren. Har väl lite svårt att acceptera att den person som funnit mest i ens liv helt plötsligt ska åka bort, bort från det hon kallat hem så länge och lämna sina nära och kära. Men håller på för fullt att röja ur Mackes gamla rum hos pappa, så innan jul ska det vara nyrenoverat i mitt nya rum :)

Ikväll har det blivit några vänder till tippen med massa gamla saker, sen även lite latande framför tv.  

Och nu ska de bli lite kvälls te och macka.
/ M.

RSS 2.0