Sune & doris ...



.. Fy faan va skoj det ska bli :)

Alla år som man har varit med som elev fast det här året är det vi är som med i lärar laget :P känns lite konstigt ärligt talat. Men vi ska spöa skiten av dom som kommer till finalen, det är ett som är säkert :P haha!  Men det är inget som händer förrens imorgon, o inte har vi fått reda på vad vi ska klä ut oss till. Men det fixar sig!

Idag är det kut- dag på klinteskolan & det betyder att även vi är lediga. Så har tagit en rejäl sov morgon till nu. Ikväll är det dubbel träning, det är inget man direkt rekomenderar. Helt slut blir man i hela kroppen & dessutom  så måste man skynda sig till klinte för den andra träingen. Men det har ju blivit så att man inte har tränat någon gång i visby pga skjus o massa, men får väl se till nu att försöka komma på dom flesta träningarna nu framöver.

På måndag drar vi till sthlm med klassen :) eller snarare hela bf, 1:an, 2:an & 3:an.. Så det hoppas vi på att det kommer bli en mysig dag. :)


Julen? det kommer säkert bli ett stort fiasko den här julen med. Regn eller snö blandat regn, slask mm.
Jul känslan kommer inte förrens det är helt vitt på hela marken o det lyser stjärnor i alla förnster o det luktar pepakakor :) Men jag tror att vi kommer att få klara oss utan snön det här året, sorligt men sant :(


Nu är det pluggar dax, hemtentan ska vara inlämad den 14/12 så det är väl dax att sätta fart med den så att man slipper ha den liggandes..

Äntligen helg :)



Den här veckan har gått såå grymt trögt att man har längtat som tusan efter helgen.. Inte för att jag ska göra någe speciellt utan det är en frihet att inte vara på praktiken. Anthon & Sara som också praktiserar på klinteskolan har varit sjuka nästan hela veckan, så själv har man ju också fått varit :/  Ärligt talat så skulle jag nog hellre spenderat APU veckorna i skolan, tråkigt men sant. Men man får ju bara gilla läget:P hehe
 
Ikväll så blir det en hemma mys kväll, match imorgon & på söndag så kommer det nog att bli ytterligare en mys dag :) man kan nästan säga att mitt liv står still, det känns iaf som det fast jag vet att det inte är så. Händer aldrig något riktigt roligt eller spännande. Känns som att mitt liv består av : Träna, äta, sova, Gå på praktiken. Längtar efter studenten o flytten härifrån! För en sak vet jag säkert, & det är att jag inte ska bo kvar på gotland efter gymnasiet. eller kanske en viss tid, men skulle nog aldrig klara det tror jag. Känner mig instängd! Alla känner alla, alla pratar om alla. inget privatliv överhuvudtaget. Tänk att få bo i en stad där man vet att man inte ens har träffat en tredje del av befolkningen & kan göra något nytt & spännande varje dag. det skulle vara en befrielse att kunna få känna så varje dag. Fast nu så ska vi ju inte se så negativt på livet, har ju ännu som sagt drygt två år kvar på den här ön.


Gislaved närmar sig:) Ska bli grymt skoj att få åka med alla lag kompisar & spela fotboll & busa :) känns bara som att vi kommer att splittras nu när Marie inte ska ha oss längre:/ Har fått så bra kontak & byta lag igen, eller "byta" gör vi ju inte riktigt men ändå. Jag vill bara ha det som förut:( Men förändringar brukar föra med sig något gott sägs det ju, så får se vad det posetiva i den här förändringen blir!

Nu så ska jag slänga mig i sängen o se på film & det är nog så hela min dag kommer att se ut ;)


Miss my darling and my sweatheart  (L)


Puuh ....




Hade min första gymnastik lektion igår :P haha. Förstår inte varför jag blir så nervös så fort jag ska prata inför en klass eller folk grupp. Men det hela gick bra & kände mig ganska nöjd med resultatet :)  En sak är säkert iaf, att tiden går mkt snabbare när man själv håller i lektionerna än att bara sitta & kolla på. & ärligt talat så är det här nog den bästa praktik platsen jag har varit på. men längtar ändå tills dom här två veckorna är slut & det är jul :)

Snön har ju också kommit :) lite tidigt men det är som vanligt. Det är snö två månader innan julen men sen när man sitter där på julafton så regnar de eller något. Vill ha en vit jul i år :) det finns inget bättre!

Slutet av året och innebandyn har dragit igång på "riktigt" nu, själv har jag varit sjuk en vecka så har inte kunnat träna. Fotbollen har också dragit igång nu efter uppehållet. Och det ska tydligen bli så att endel av oss u - tjejer ska upp till A laget nu för vårt gamla lag kommer torligtvis inte att finnas kvar. SÅ det är ju positivt för mig eftersom jag har sagt att i år ska jag satsa o verkligen koncentrera mig på fotbollen, men hur ska man kunna satsa på fotbollen om ingen hör av sig om träningar eller när dom är inställada tillexempel. Som idag, jag var 5 min ifrån att ta bussen in till stan & får precis reda på att den är inställd, jag hade blivit rätt förbannad om jag hade behövt åka in till stan o sitta där själv o upptäcka att den var inställd. men skit samma nu, det var bara tur för mig eftersom jag hade behövt skynda mig till klinte för att träna innebandy efter träningen i stan & det var jag inte så sugen på ikväll :P

Pappsen väntar på mig nu.. Ska övingsköra i det här vädret :S undrar vart min bilresa kommer att sluta, i ett träd eller ett dike känns de som :P haha"!


long time ago..


shit, det här med bloggandet verkar spåra ur lite nu.. har inte skrivit på år & dagar känns det som. Men egentligen, allt som jag har skrivit i de här bloggen  känns väl rätt betydelse löst för er. Jag menar det är väl ingen som hur vet hur jag känner & det är väl ingen som bryr sig om min träning gick bra eller inte:P haha

Men ändå så dras man till att skriva.. Det är så grymt skönt att skriva av sig & få utlopp för sina känslor..

Senaste dagarna har vart rätt sköna & slappa.. Missförståd har utretts o det hela känns ganska bra nu igen:)
Men det är alltid någe man har dåligt samvete för vare sig man vill eller inte :/ Men det är inte meningen, det är inte så allt det försvinner bara för det, vi kommer alltid att ha varandra <3

Jaja, ska iaf hoppa in i duschen nu & försöka bli en anning fräschar än vad jag är nu :P haha

RSS 2.0