Party, party, party :)



Igår blev det av iaf, min 18 års fest som varit flyttad 100 gånger känns det som.. Men det var värt väntan.. I vissa stunder.. Kvällen börjades med mys och mat nere på blåklint, inte fy skam eftersom allt var grattis och öppet bara för mig^^ haha! Sen bärde det av hemåt, till ett ovetande helvete;) Nej inte riktigt sant kanske.. men mycket folk blev det och nästan bara inbjudna pepole så det tackar man för:)  Vet inte hur sent det blev med tanke på att jag visst somna på soffan med tandborsten praktiskt taget i munnen. Jag som skulle upp idag och åka in till sjukan och kollan min mun, men det visste jag nog redan igår att det var tvunget att avbeställas^^

Så dagen idag har varit en värdelös dag lika mycket som den skönaste på länge.. Trion tillsammans kan inget slå, vi 3 i en 120 säng hela dagen, det var sköönt:) Vill tacka er också för att ni höll ställningarna tillsammans med mig:) 

Nu är det dax att bege sig till Frida, så hinner inte lägga upp några bilder från igåpr nu, men dom kommer!

/ Moiiee


Minnen..



Igår kväll kommer bli en kväll man minns.. Dagen började med att åka och se fotboll, pappa hade kommit hem till mig precis när ja hade åkt in till visby, så han fick åka ända in till rävhagen bara för att ge mig en födelsedags kram :) .. Det var Kuddby - KIK/FG och såklart blev det vinst, på min fördelsedag och allt:)



Sen bärde det av hemåt, var vårlhungig och förväntade mig en stor taco buffe när jag kom hem, men det blev fläskfile med potatis i ugn, det var super gott det med..

Sen började kvällen ta lite mer fart och jag fick öppna pressenterna som ja fick av lina och Frida, på morgonen så fick jag ju en bok, som handlade om oss och mig.. En massa hemlisar och roliga saker :)

image150
 

Så såg utsidan ut :)
Sen fick jag en jäger, och fy tusan vilka minnen som dyker upp då, Jag , Lina, en varmsommar kväll.. nej usch, aldrig igen.. igår var sista gången^^ och jätte fina smycken fick jag också som jag har lovat att ha på mig på torsdag..




Vi hade egentligen bestämt oss för en alkoholfri kväll, men va tusan. man fyller ju bara 18 år en gång, och aldrig i livet att jag hade suttit och dryckit upp jägerna själv.. Så det blev lite mys med det.. Sen tog vi fram twister :) och det är inte alldelse för lätt att spela det när man inte kan stödja på höger armen, men skoj var det!

        


Kvällen avslutades jätte sent men jätte bra:)

Tack för att ni fixade en sån fin födelsedag älsklingar<3

Och idag så har det bara varit en slappar dag framför massvis av filmer.. O nu ska jag gå o lägga mig ser ännu mer, för har inte riktigt orken idag till att göra ngt vettigt ^^

/ .. Moiie

Wooho :)



Ett stort grattis till mig själv då :)

Är rätt förvånad att jag är uppe såhär tidigt med tanke på nattens gång.. efter jobbandet på blåklint igår så drog mamma med mig på rock fest.. Alla tyckte det skulle få vara legdendariskt att få fira början på sin 18 årsta på en rock fest, men jag var mer skeptisk dock. Och för att få upp mig själv på dans golvet bland alla andra galningar så blev det x antal cider/öl innan jag tog mig mod att komma upp och skaka loss med mamsen, hahah..Tur bara att pencillinet inte börjar förrens idag så man fick fira sin födelsedag lite på det sättet iaf:) Men det var en ganska skoj och minnesvärd kväll och de med tanke på att det stod 100 per + bandet som sjöng för mig, gissa om ja såg ut som en tomat i ansiktet efter de^^  Men sen orkade ja faktiskt inte vara där så länge som alla andra, inte min sorts fest. Och medelåldern vill jag verkligen inte veta ;)

Idag så börjades dagen med väckning klockan 7!!!! fan klockan hann bli 4 innan jag somna, så inte mycket sömn fick man nej.. Men det var Frida och Lina som kom och grattade med med en hjärtad formad kladd kaka och en bok.. Jätte fint ni hade gjort älsklingar, och mycket tid ni spenderade på att göra den, blev jätte glad :) Och nu så ska jag egentligen börja klä på mig lite smått för kl 12 ska vi åka iväg med laget och spela tränings match.. Ni förstår inte hur sågen jag är på att spela fotboll, elelr att få springa överhuvudtaget, men idag blir det bänken som gäller, vara lite hejarklackare eller vad man kallar det.. Och ikväll så är det myspys med mina favvos, film, godis läsk, lite fix och don..

Ser ut att bli en bra 18 års dag:)

/ Moiiee

Fiasko?!

Fiasko är det enda man kan kalla gårdagen, .. Blev inringd av Max att komma och hjälpa han lite på Blåklint och såklart kunde jag ju de. Men fy satan vilket jävla trubbel de blev hela tiden, fick ingen hjälp.. jag kunde inte kassan, jag kunde ju inte ens hälla upp en öl på rätt sätt.. Och så hade ja ju sån tur att det kom 3 gamla servitörer/servitriser som komenterade precis allt jag gjorde hela tiden.. till slut så fick ja säga att det var min första dag så det är lite rörig och så, men vad brydde dom sig då. Óch sen när dom blivit lite för fulla så kommer dom fram och börjar faktiskt bli lite trevliga.. men sen får ja höra att jag inte har rätt attityd och att jag inte är kaxig nog att vara servitris.. Haha jag har aldrig hört att ngn vill ha en kaxig servitris? Men jaja, det blev en sen kväll, till kl 1.. Och ska troligen hjälpa honom idag med, men nu vet ja som sagt mer och kommer bli mycket lättare nu när man klurat ut hur allt funkar..

Imorgon är det den "stora" dagen. Dagen då man blir myndig. Tänk så många gånger man önskat att man var myndig, och nu är ju dagen här. Men hur känns det då? Ganska meninlöst faktisk.. Hela den här olyckan jag var med dom har på ngt sett påverkat mig.. Innan så var det värsta stor grejen.. men jag tror att dagen man tar körkort kommer att bli dagen man väntat på. För man får ju inte allt med sig när man bli 18, man måste ju ta körkort, annars så känns det ju ingen skillnad.. Så det är de jag längtar efter nu, att få ta mig hur jag vill och när jag vill överallt..

Men nu så ska jag göra lite frukost och sen fortsätta min sömn^^


/ Moiie

Läängtar!!!!



Ja, just nu längtar ja så in i bomben efter att få träna!! Usch, vad är livet utan det? jag kommer ju inte vara klokt på fötterna förrens i maj eller längre!!!! om 4 veckor får jag börja ut och springa lite försiktigt och vara med på styrketräning, men riktig fotboll kommer jag inte att få börja med igen förren i maj.. Det är ju nästan tokigt, fast man får väl inse att man inte kan riskera att ha en sne käke resten av livet.. hade redan ett lite snett leende, men nu är det mycket värre!!! hoppas att jag kan få tillbaka mitt riktiga moiie smile snart:)

Har blivit rätt kass på att höra av mig här.. Borde väl få lite dåligt samvete men med tanke på omständigheterna så skiter jag i det^^ hehe. Massa besök vid doktor hela tiden.. två gånger i veckan ska man in och kolla käken.. Dom vill väl se att den sitter kvar kanske, va vet ja, hehe.

Idag var jag iaf hemma från skolan, för sämre än en riktigt plågsam huvudvärk kan en dag inte börja.. Så har suttit och slöat mesta delen.. Och nu fick jag någon kick att jag är tvungen att slinga håret, kan ju inte sminka mig med den här förbaskade armen så ville känna mig lite extra fin om man nu kan kalla de så^^ Så Frida är på ingång snart, hon får göra det på mig, föredrar nästan alltid att göra det själv för då kan man inte skylla på någon annan om det blir fel men idag är det fridas tur.. Hoppas det blir bra iallafall:)

Ikväll så skulle jag egentligen träna body pump, men nej.. Så ska väl egentligen ta mig till hemse och prata lite med Peter och Ole men får ta det imorgon istället. Är ju innebandy idag med och ska jag vara ärlig så har jag inte tränat med dom på ett bra tag känns det som.. Man kan ju inte svika sitt lag helt, för även om man inte kan träna så kan man ju vara närvarande lite ibland ändå..

Ska försöka hoppa i duschen nu, men det är ingen hemma som kan hjälpa mig plasta in armen så kommer bli intressant hur det kommer gå med ingen hjälp:P Känner mig som ett barn igen nästan, men det är lite skönt faktiskt:)

/ Moiiee 

Vanlig kväll i klintehamn?!



Naaij det var precis de det inte var.. Eller det kanske var det, men jag brukar iaf inte vara på plats när något sånt händer.. Men får väl dra hela historian..

Igår kväll, en helt vanlig lördag kväll.. Frida och jag myste framför medlodifestivalen, hjälpte henne att välja outfits till kvällen, hon skulle nämligen in och se jonssons express inne på effes, så 22.20 lämnade jag henne vid bussen.. Sen blev det en sen hemma kväll, jag och mamma satt och myste med te och satt och såg världens bästa film, men kommer tyvärr inte ihåg vad den heter.. Var ovanligt pigg också, eftersom man hade sovit lite där på kvällen och det gör de alltid svårare och sova.. Så gick upp till Dennis och meddelade att ja skulle följa med som fyllechaffis och hämta Frida där någonstans runt 2, för sova kunde jag inte göra.. Vid ett kom Dennis ner och hälsade på, tröttnade på hans "inneboende" som man nästan kan kalla de, Malcon lever ju praktiskt taget i hans lägenhet.. Synd om dennis^^ Sen bar det av till stan för dennis skulle skjusa två kompisar hem, ovanligt nog tog vi väte vägen hem och när vi kom till klinte, donnersgatan så ser vi en bil i diket, den är på och gasar för full rulle, vi hoppar ut med tanke på att det kanske satt någon i bilen som var skadad, men det gjorde de som tur inte, så ser vi Emelie vid vägkanten själv.. Hon och Peter upptäckte bilen i diket när dom körde förbi, och det sprang 4 killar där ifrån med en väldans fart, så Peter hade hoppat ur bilen och sprungit efter dom, eftersom att bilen var emelies kompis mammas bil så den var ju stulen.. Så jag väntade med Emelie vid den krockade bilen medans dennis och hans kompis Patric skulle hjälpa till att leta, efter ett tag så ringde dom o sa att Peter sitter på en av killarna just nu, så Dennis kom och skulle skjusa dit oss, men just som vi skulle köra springer en kille ut mitt på vägen framför oss och patric rusar ur och drar ner kille på marken, men eftersom polisen var så grymt seg och han började bli våldsam så släppt vi honom, vi visst ju vem det var så det skulle inte dröja länge tills polisen skulle hitta honom.. Och När allt det här händer så glömmer vi ju helt bort Frida, hon skulle vi hämta i västergarn, men som tur fick hon skjus på annat håll.. Så kom Fritchjuf också dit till den såkallade brottsplatsen. Haha lite på lullan var hon iaf fullt med poliser och sånt, inte bra gumman;) haha, men efter lite väntan där så skjusade dennis hem oss..

Jag förstår bara inte hur man kan ens komma på tanken att stjäla en bil? Eller dom hade stulit 2 bilar den kvällen och krockat med.. Men men.. Det blir en kväll att minnas!

Idag blir en skön slappar dag.. Det är ingen bra dag idag heller, ont har jag i munnen efter allt prat igår.. har nog inte pratat så mycket som ja pratade igår sen olyckan.. Ett bra tecken men just nu har jag ont och vill bara sova..

Kan ju nämna också att den här olyckan förde med sig att jag var tvungen att hoppa över växsjö resan, så nu är laget uppe och spelar och har skit kul, medans jag sitter här och skulle göra vad som helst för att få vara med.. 5 VECKOR!!! :( hur ska ja kunna hålla mig borta en så pass lång tid? Den förde också med sig att jag är tvungen att flytta hela min födelsedag.. hur kul är det att fria ens 18 års dag när man inte kan äta gott, dricka gott eller prata? så nej den är framflyttade ett par veckor till jag har blivit så pass frisk igen:)

Nu är det väl dax att hoppa i duschen och klä på sig lite vettiga kläder..

// Moiiee

Mosad avukado..



Mosad avukado, finns det något godare just nu? Har precis smällt i mig en avukadoröra som var gudomligt god får jag säga. Under exakt en vecka nu har min mat beståt av soppa och blåbärs soppa nästan, har också provat barnmat, men det var ingen höjdare kan jag meddela. Så nu har jag nog hittat det som kommer att hålla min mage mätt dom kommande veckorna.. O det består av : Avukado, vitlök,gräddfil och sån där dip man har till chips i vitlöks smak och blanda det.. MUMS!! Då håller man ju sig frisk också, med all vitlök man får i sig..

Jaja, Idag har faktiskt varit den skönaste och bästa dagen på en vecka^^ Vaknade upp, med INGEN smärta, hallelulija.. Sen har jag också orkat hålla mig vaken, eller nästan iaf.. Var inne och såg min syster tävla dressyr och min bror spela match och då kan man inte precis sätta sig och sova. Så efter den lilla turen till staden så var de dax för en tupplur, men det gick inte så bra för att en "viss" person satt i vårat vardagsrum och skrek när han pratade så det blev det bara en väldigt kort powernap istället..

Nu så ska jag strax gå hem till min lilla vän frida:) medlodifestival vankas, vem vinner? har ingen aning.. Tycker knappt ens om medlodifestivalen, tycker det har gått lite utför dom senaste åren.. Eller iaf efter att finland vann, eller vem dom där monstren och hårdrockarna nu va..
 
Ha en trevlig kväll.. / Moiie

Hemma igen..


Ja, borta bra men hemma bäst! Hemkommen idag, känns grymt skönt att få komma hem.. Smärtan är i och för sig inte borta, låångt ifrån. Men det känns ändå bättre nu när man har fått vila upp sig lite och sen få komma hem.. Har fått nästan som en tandställning på nedre delen av tänderna för att stabilisera käken och ska ju in till käk och mun imorgon igen så kommer troligvis få en så kallad tandställning i hela munnen i 4 veckor.. Men allt för att slippa smärtan.. 

Så ja, ingen träning på 4-5 veckor.. Så jävla typiskt.. just nu också! Men jaja, det var väl allt vad skadad heter den här säsongen hoppas jag.. För efter det här komemr jag vara taggad till 1000%!!

Orkar inte skriva någe mer.. Fick ju en bruten arm på köpet så har lite svårt att skriva..

Take care / Moiie

Faan också!!



Jag hatar att ha ont, jag hatar att inte kunna röra mig, jag hatar att jag mår illa, jag hatar att inte kunna äta och jag kan knappt skriva å datorer.. ISOLERAD!!!! jag vill bara att dom skall vrida tillbaka käken där den ska sitta så jag kan äta som alla andra nomala, jag hungrar ihjäl på de här sättet jo, dropp? hallå de gör bara så att jag står på mina ben, min hunger då?!?!?! Det räckte inte med att bryta handleden utan hela käken ska också brytas, Jävla skit säger jag bara. Jag vill inte, inte NU!!!

jaja måste tillbaka till rummet o lägga mig, har ingen energi för att sitta här. Jag har ingen energi för nått!!

Piirr piirr piirr



Ja, piirr, Det är väl ändå tillåtet att känna så? eller skit samma, för det gör jag iaf :)


Idag har varit en himlans skön dag på stan med mina två bästaste och finaste..  Var på jakt efter lite fest kläder, eftersom det bara är 17 dagar tills man blir 18 :) O hittade massa fint att köpa.. Synd bara att det är lite tomt i plånboken, men det gick ändå^^

Blir så aaarg att Datornjävlen inte att går att lägga in kort på.. Den andra är lite trasig för tillfället, Men efter sommaren ska första inköpet bli en bärbar dator.. som bara är min! Men fick som tur lite kort av Lina så jag kan visa vilken skön dag vi hade :)

När vi kom in till stan så skulle Frida på körlektion så då var det bara jag och lina.. Först så provade vi hela carlings kan vi säga, haha.. In och ut halvnakna för att hämta kälder i massor.. Men tyvärr blev det inga kort där, var lite för ivriga för att komma ihåg^^ Sen gick vi en runda till Lindex, skulle visa en jacka för Lina som jag tyckte att hon skulle köpa, o där blev det lite bus

image144



image145

Hittade en jätte fin mössa haha (eller inte) Men Lina ville iaf ha jackan jag rekomenderade till henne:)

image147

Sen gick vi vidare till Cubus o se om jag kunde hitta något fint party linne..

image146

 Fin men naaij^^
Hittade mina fina kläder på Vero moda, men har tyvärr inga kort på dom men det kommer, efter min födelsedag förhoppningsvis!

image148


Och avslutningskortet.. Inga bilder på friitt här, men det var för att vi fick värsta ta kort ryck när hon var på bil skolan..

Nu ska jag klä på mig lite träningskläder sen slänga i mig lite mat.. O efter det, body pump here i come :)

To make me fell better..


Klockan är alldeles för mycket för att vara vaken egentligen.. Imorgon är Sportlovet över och allt återgår till vardagen. Skola, äta, träna, äta & sova.. Inte mycket att se fram imot, men det är bara att stå i.. Snart är det jag som bestämer vad min vardag ska betså av. Och då är skola och goltand borta, för en stund iaf :)

Idag missade jag vår derby match.. FG/KIK möter När i hockey bockey. Det hade varit ett minne för livet, men istället var jag i stan och svettades.. När man kommer till endel val, vad som ska bestå i ens liv så är det inte lätt, men man kan ju inte vara överallt samtidigt..Fast jag har kommit fram till att det som gör mig lycklig och glad ska få vara kvar i mitt liv, sen så får jag göra så gott jag kan för att få vara med på allt :) Det var kanske inte direkt det jag ville komma fram till, men den snaraste framtiden kommer att se ut så iaf, till jag är kapabel till att välja bort ngt! 

Dax att dra sig till lilla sängen nu, en dag imorgon också jo.. Men sov gott allesamans, för det ska jag göra!

Over and out / Moiie 

Cinderella story..



Sluta, sluta slutaaa.. Varför ska man alltid gråta till helt underbara filmer? Har nog antagligen överflöd med hormoner eller ngt^^  Så ja, idag har det varit den såkallade "bakis" dagen.. Inte för att jag mått allmänt dåligt som jag brukar, men man är alltid extra lat och kyndig dagen efter.. Det det köptes ostkrockar och hela faderullan, för att helt enkelt bara ha en mys och slapp dag hemma på soffan:)

Sportlov.. Det klingar fint i mina öron, fast ett problem.. Det är bara två dagar kvar, tiden borde ibland stoppas, för att kunna ta in och minnas dom bra stunderna i livet.. Men det är ju bara önsketänkande, än så länge!


Ikväll blir det att fara till pappa, eller snarare inatt.. Inte varit en enda dag där, bara kastat bort en massa tid på andra saker! Meen om man ska ta och slänga sig på soffan, håller nästan på att somna här och nu!


image143





Varför tråna efter något som är dömt att misslyckas?

RSS 2.0