Jag är så jävla bra på det här?



Jag känner verkligen hur grym jag är på att skriva blogg, uppdaterad varje dag med massor av roliga saker som hänt mig. Så otroligt jävla bra jag är.

Det är så jag vill känna. Jag vill känna att jag håller bloggen uppdaterad och att det är något som betyder något i bloggen. Men inspiaritionen räcker liksom inte till. Mitt liv och det jag gör om dagarna känns så otroligt meningslöst att skriva. Vem bryr sig om vad man har gjort idag, ingen? Ja, då skiter vi i bloggen ikväll igen. Så blir det, dag efter dag. Blir arg på mig själv samtidigt som jag inte bryr mig, förtillfället. Min ork är likamed noll och det enda jag gör  om dagarna är att jobba. Och jag är så otroligt glad över att ha ett jobb som jag verkligen tycker om. Men ser verkligen inte fram emot att jobba 2 veckor i sträck och sen ledig en dag och så samma visa igen. Lite mer utspritt skulle mer komma till pass. Man behöver andrum där man kan ladda om igen och sen köra på nytt. Det andrummet längtar jag såå till!

Så nu sitter jag här och försöker skriva något vettig för er därute att läsa, men det står still i huvudet, typ.

Är hemkommen från jobbet och A precis just nu och bestämde mig att det första jag skulle göra är att blogga.

Imorgon börjar dagen kl 06 då man ska släpa sitt trötta jag till jobbet för att sedan sluta vid 16. Blir en lung hemma kväll precis som ikväll.

Nu ska jag försöka slänga ihop lite mat, klok mat. Men det enda jag kan komma på är makaroner och falukorv. Tråkigt, tråkigt och åter tråkigt. Men jag har bestämt att när jobb dagarna minskar lite ska jag gå på någon enkel matlagningskurs. Bara enkla saker, som är super goda men tar kort tid(som är nyttigt). Det vill jag verkligen göra just nu.   

Och en sak till jag blivit extremt dålig på, att lägga upp bilder. Men det kommer ska ni se.

Ha en skön afton!

Puss&kram/ Moooooa

Omvända roller..


Kom Precis hem till pojken min. Efter en lång jobbar dag så var jag jätte mys sugen med popcorn och att bara få umgås. Men så blev det ju inte. Utan han ligger så sött och sover och har gjort sen jag kom hem. Det brukar alltid vara jag som somnar som en gris och älsklingen som sitter uppe länge på nätterna, men inte ikväll tydligen. Så jag sitter själv nu och önskar att jag vore i hans ställe. men nej, pigg som jag är så får jag sitta ensam och försöka hitta på nå bus. Med en tidig morgondag i tankarna så får jag dåligt samvete och vill veerligen sova. Halv 7 börjar jag imorgon. Inte riktigt vad jag behöver just nu. Men sen har jag ju i stort sett hela veckan ledig så det är väl bara att bita ihop helt enkelt!

Morgondagen bjuder också på förutom jobb, en av älsklingens och hans lag viktigaste matcher denna säsong. Så har krånglat lite på jobbet så att jag fick sluta lite tidigare för att åka och supportra och heja. Håll alla tummar ni har imorgon för Andreas och hans dalhem!

Nu ska jag ta mig en natt macka, för att sen försöka sova. Kommer gå Jäätte bra jo.


Och nu vaknade han! Very good :) ( mitt högljudda skrivande var endel av min plan för att få han att vakna och vara lite social mot flickan sin;))

O&O
/Moe

En dag idag men det är också en dag imorgon..


Ligger i sängen. Helt död ärligt talat. Blev en väldigt tidig morgon för min del. Min första dag på jobbet, där jag var helt själv och skulle ta rapport från natten från en avdelning jag inte är van med. Laga jätte mycket gröt och en massa annat till frukost( kan härmed säga att jag inte är någon stjärna på att koka gröt). Men allt gick bra och jag jobbade till halv 2.

Sen blev det av till min älskling som fyller 22 år idag. Stort grattis till min pojk♥ Blev tårta, kakor och saft. Mums dubbel upp!  Han fick någon slags kliarhjälm som kliar en i håret. Han älskar att bli kliad, så nu kan han göra det själv på ett skönt sätt så att jag slipper :) hihi!

Så ja, nu ligger jag här. Tänkte slänga på mig tränings kläderna, även fast träningen inte börjar försen halv 9 så är det alltid skönt att klä på sig sisådär 2 timmar innan. :)

Måste och slänga in lite från ingenstans att jag äntligen har klippt mig, sjukt skönt och befriande. Jag var ett enda stort troll förut, nu är jag ett litet troll. Kort hår och väldigt mycket uppklippt. Very, very snyggt blev det.

Nu släppte blogg ångesten lite iaf. Jag ska bli bättre, men när vet jag dock inte :)

O&O

RSS 2.0