Why do we always fight?


Alltid något som drar ner en igen, det finns verkligen inget stopp!


Sitter förtillfället hemma hos Agnes, hon är nere i duschen för stunden så tänkte passa på o skriva några rader..

hade min första praktik dag ida.. Det hela gick ganska bra, tror nog att jag kommer att trivas där.. Känns bra att vara på ett ställe där man känner igen sig, för klinteskolan glömmer man inte i första taget:P haha! O sen känns det rätt bra för att man vet att den här gången är man inte fast där utan skall bara vara där i 5 veckor, that`s it! :D

men för stunden så har jag ingen ork att ens komma tillbaka till skolan överhuvudtaget, jag orkar inte med alla blickar, jag kommer inte att palla det!  Varför inte kunna förlåta? jag har ju inte gjort något ont.. Utan för en gångs skull tänker jag på mig själv o då skall jag bara få skit för det. Jag bryr mig ju bara om dig! jag vill att du skall ha det bra!! jag verkar ju förstöra så mkt i ditt liv så det är väl lika bra att du skiter i mig, men jag förstår bara inte & kommer aldrig att göra det heller.. hoppas att det sjunker in med tiden o att vi inser att det är inte menat att det skall vara vi.. Även fast det är en av mina högsta önskningar!

Kommer alltid att älska dig innerst inne, hoppas att du förstår det..




Hate That I Love You..



Vill bara att känslan i min mage skall försvinna, bara vara helt borta!


Vad man än gör i livet så får det konsekvenser, bra & dåliga.. Men varför skall man själv alltid råka ut för att bara få dåliga konsekvenser av sina handlingar?  Jag vill ju bara väl men får istället bara skit för det?



Höstlovet är iaf borta nu & allt känns faktist bara helt värdelöst just nu.. Första dagen på praktiken började hemma i min säng. Hals ont & kanske feber är inte de bästa att börja 5 veckors praktik på.. Men imorgon skall jag nog gå, orkar inte missa en massa i början, jobbigt att ta igen sen..

händelseran på höstlovet var inte många.. spenderade mkt tid i visby hos Agnes. Kan inte säga på rak arm att jag har tagit hand om de här lovet.. Vänt på dygnet har jag iaf gjort & det ä något som är jobbigt att vända tillbaka. Senaste nätterna har jag väl lagt mig runt 4 kanske.. & det är a little too much for me! Behöver min sömn för att vara pigg & kry..

Ikväll blir de till att skippa innebandyn, Hade verkligen sett fram mot den hära träningen, efter allt godisätade i helgen så skulle det vara skönt att få röra på sig lite, men men..

Nu är det bakar daxs. banankaka? aldrig smakat förr, men någon gång måste ju vara den första :)






Det är kanske helt enkelt  inte är ödets väg..

Up & down..



Känns som att allt bara har blivit vänt & ingenting är rätt.. ligger o sover på dagara o vaken på nättera, det funkar inte! Men inget kan ändra på att nätterna är roligast iaf :P

Imorgon börjar höstlovet, eller det har de väl redan gjort men men:P Hela lovet kommer att sovas upp känns det som nu .. För vad gör man egentligen när det är lov? det är väl till för att vilas upp?:P heheh


Hur skall man kunna veta? alltid är det något som går snett, varför skall jag just välja dom svåra & slingria vägarna? Vill bara att det skall kunna gå smidigt & lätt en gång & se hur det känns. En jävla gång?




Remember the good things, please?

Usch..



Allt det här regnandet gör ju nästan så man deppar ihop.
 Fast äsch, vi har ju lov nu så jag har absoulut inget att klaga på :D

Imorgon så är det domarcupen & hela jag bara hänger.. Har verkligen sett fram imot att få börja spela innebandy men inte när man har ont i halsen & huvodvärk.. Har typ sovit bort hela dagen, men det kanske är för att jag inte får tillräckligt med sömn på nätterna, vem vet;) Så har försökt att få bort dom här baskeluskerna hela dagen som försöker bita sig fast på mig med att knarka te o bara vila, men än så länge känner jag inte värkan, så hoppas att jag mår bättre imorgon..

Så hela helgen blir till att slappa för sen börjar lovet o då vill man ju inte vara deppig & grå..!


Saknar min älsklingar också, love you Darlings <3

Höstlov? jaaaa


Höstlovet närmar sig, det skall bli så skönt att slippa behöva gå upp på morgonen..
Efter höstlovet så är det dax för APU (praktik), i 5 HELA veckor.. Folk sitter säkert o tänker lycko dom, men det är faktist inte så skoj att vara på APU, saknar skolan o kompisarna så enormt..  Det är i sånna lägen man uppskattar skolan så grymt mkt mer! Ja menar, ja vill inte ta studenten än, är verkligen inte redo, så det är bara att tacka för att man nästan har 2 år kvar att umgås o leva underbart :D men skoltröttheten närmar sig när man inte har något break på ett tag. Det känns i hela kroppen att jag bara vill vila & vara hemma från skolan.

Prov imorgon också :S Historia A.. Det hela borde gå galant eftersom vi har haft typ världens bästa lärare, men allt har gått så snabbt & om ja skall vara ärlig så fattar jag inte det där samanhanget som man tydligen skall förstår.. Jag hoppas på det bästa, så det får gå som det går..

Ikväll var det tränings match mot 94 killarna :S Vill inte säga vad resultatet blev men en sak kan ja säga o det är att vi måste KONCENTRERA oss mkt mer om vi vill nå någonstans.. Endel i vårat lag vill gå upp till div.2 & då tycker ja fan att man kan ta det här lite seriöst, träningar & det.. För tränar man inte eller bara håller på o vara oseriös hela tiden & irriterad på att vi inte är bättre än vi är så kommer man ingenstans, vi får ta tag i det vi har kvar av laget o kämpa oss uppåt, inget mer att säga om den saken!!


Hungrig som jag alltid är så tänkte jag gå & ta en macka nu sen slänga mig i sänge & sova.. Måste ha lite energi imorgon på provet.. Inatt var en låååång natt, ingen sömn blev det så måste ta igen det ikväll..

Så sleep well..

Out of my life..


..!!


Omg, tröttheten själv är jag ikväll! Kan nästan inte hålla ögonen öppna.. Men tänkte skriva några rader innan ja kryper till sängs..

Helgen har varit allt från skit skoj till helt mystisk..

Fredag - Det skulle egentligen bli en hemma kväll men det slöt med att jag åkte in till visby o lånade Emelies & malcons lägenhet.. Kvällen blev inte alls som tänkt, som vanligt. Agnes kom o gjorde mig sällskap till idol, :D helt oplanerat kom lina också in till visby o vi gick ner till seaside för att kolla om det var någe drag, men icke sa nicke. Dött är den enda beskrivningen som passar in. Så vi åkte hem igen, kvällen gick grymt snabbt, hade både as trist o as skoj.. men men;)

Lördag - Började med att städa deras lägenhet, behövdes egentligen inte eftersom jag typ spenderade hela kvällen i soffan:P hehe. O resten av dagen ägnades med bra sällskap o mys ;) kvällen blev helt weerd. Åkte hem med Agnes till klinte, gick till lanet som var i vsg i skolan o kollade läget o hälsade på dennis o Elias.. efter de gick vi hem & funderade på om vi skulle in till visby igen lite senare & så blev det jo.. Men mitt  SÄLLSKAP försvann ;) haha så helt plötsligt hade jag ingenstans att ta vägen, så ringde Musa o gick dit o umgicks där hela kvällen..  När jag egentligen ville ligga hemma i sängen o kolla en bra rulle o sooova.. men aja, :P Hade lite trevligt iaf^^


Söndag - lägga sig sent & upp tidigt.. Hatar att inte kunna ligga länge på morgonen o bara mysa o sova.. Så det var bara att gå upp o sätta sig på bussen hem till klinte för att senare sitta i en jävla idrottshall i seketeriatet.. det är nog det tråkigaste man kan göra, tur att emelie var där så att man inte satt där helt själv o ingen att prata med:P ikväll har jag typ bara suttit o degat framför datorn o snacka lite med pappsen :D guu vad jag saknar honom, även fast han inte är så långt bort.. Mitt eget fel, men den saken skall tas tag i, SNARAST! & nu skall jag sätta på en film o somna till den..

Så natti natti..


 

 

Wonderful


Allt, precis allt är helt underbat förtillfället.. Känner mig helt oberoende & att jag kan klara mig själv. Skönaste känslan på länge, göra vad jag vill, säga vad jag vill.. Det finns inget som sätter stopp!


Idag har det bara blivit en slappar dag inne i stan med Aggie :D Hade underbart skoj med dig igår gumman, alla minnen som vi har tillsammans kom tillbaka igår & det kändes typ som att allt var gamla tider igen. Miss that soo <3

Fullt upp har det varit på senaste tiden så att nästa helg som kommer skall bli en lung & mysig helg.. Inga vilda fester med minnesluckor;) haha! Fast det brukar aldrig bli som jag har tänkt eller bestämt mig för, så får väl räkna med det den här helgen med.

Asså jag har tänkt på en sak, det här med bloggandet. Känns som att man inte får någon som helst respons på det man skriver, så när ni tittar in nästa gång kan ni väl lämna en kommentar eller två :D






Seeegt..



Galet, HELT fucking galet..

Lördag & det känns som att hela helgen redan är borta..

Igår var det mys med flickorna o några till:P hehe. Va hemma hos fanny drack o hade trevligt, senare drog jag & lina ner till hamnen, Fritchjuf kunde tyvärr inte följa med för klockan hade redan hunnit bli halv tolv så hon var tvungen att skynda till bussen.. Så det blev bara jag o Lina.. väl nere på hamnen träffade vi trevligt folk o skulle gå o se om det var  någe drag på seaside & förvånande nog så var det inte helt proppat ute.. 

 Det bästa med kvällen var iaf grattis inträde o mysigt folk.. En lyckad kväll kan man nog kalla de.. 

Men det hände en så jävla läskig sak, eller kanske mer konstig sak.. Jag & lina var på väg hem, klockan var kanske runt två så möter vi en engelsk kille som frågar om en tändare.. Han stannar kvar o snackar lite skit o vi går en bit.. Efter en stund så möter vi en tjej som han börjar snacka med, en helt okänd flicka.. O helt plötsligt säger hon, - hörre ni, han är inte engelsk om ni tror det nej.. Vi ba VAA?:P haha.. han låsades som ingenting o fortsatte snacka engelska.. Men vi dissade honom o sprang där ifrån, det vart så jävla läskigt.. & den killen ville bara EN enda sak, som alla killar.

Jaja nog om det, kvällen var iaf underbar!

Men kan säga en sak & att det var länge sen jag var såhär seg, så jag skall ta o gå o köpa lite ostbågar o mysa ner mig i brors lägenhet.. 


Tjiing...  

Bild kollage














image44




image37  image93  
image94



Saknar det förflutna men längtar efter framtiden, särskillt den jag får dela med er mina guldklimpar :D

Krasch, boom, smack..



Oktober? när blev det så? hur satan kan tiden gå så snabbt? Känns som att jag bara slösar bort tiden, den här tiden är ju sagd att vara den bästa i ens liv? Hur skall man kunna ta vara på allt då? Jag orkar bara inte.. Fast de här helgen har varit ganska skoj :P  Hade klass fest här hemma, & allt gick som planerat, tills en bomb & då menar jag verkligen bomb, med folk kom in rusandes.. tog typ en timme för att få allt folk att förstå att dom skulle gå.. fick ju typ slänga ut endel:P haha.. Aa men det var iaf en skoj kväll, o fick snacka lite med sånna som man inte pratar med så ofta.. & det var grymt skoj att dom som kom gjorde de:D

& måste nämna att jag frida & lina köpte varsin engångs kamera o det kan man tydligen få in på dator så bilderna kommer när jag hämtar ut dom :)

& hoppas att mina & jockes tankar om en stor BF fest blir till verklighet, Skulle varit såå jävla skoj.. :)



Söndagen blev en slappar dag, eller lite iaf.. Det var ganska mkt att städa o skura, så jag säger bara, aldrig mer fest här hemma:P hehe.

Idag så har jag varit en sjukling, eller lite iaf.. maginfluesa för en dag? går de att ha? aja mådde iaf bara dåligt imorse se var allt som vanligt.. Ikväll var det då träningar också som jag egentligen inte skulle gå på.. Men eftersom jag var så rastlös gick jag ner ändå.. STORT misstag säger jag bara, rygghelvete håller inte till någonting.. Jag kunde iaf vara med på hela fotbollsträningen men innebandyn var det lite värre med.. kunde typ vara med en halvtimme :(  Kan jag få en kropp som inte har ont tack? trött på det hära nu.. det är inget roligt att spela när man har ont & det är inge roligt att sitta hemma när alla andra tränar..
Får väl se till att någon får se på den & kolla vad som är felet, för något måste det ju vara..

Nu så ska ja hoppa in i en lång varm & skön dusch, Sitta i flera timmar skall jag göra..  Det är i sånna här situationer man önskar att man hade ett badkar, Får väl önska mig det i julklapp o ha det i mitt rum:P haha..

Nej men godnatt på er..

RSS 2.0