Don`t wanna bee your Mistake...


Helt vimsig & yr är jag i knoppen efter all jädra lacknafta.. Känns som om jag typ har en hel flaska på hela kroppen.. Duscha har jag gjort men känner mig ännu lika torr o smutsig som innan. Usch... Längtar tills allt det här byggargrejen är slut o att få ha rena o kladdfria från färg kläder på sig!

Ikväll blir de jobbar kväll.. Skall invetnera på ica till kl 23.. Efter det får de bli raka vägen till sägen, skall ju upp o packa blöjor tidigt imorgon, HELA dagen :(


Matchen igår gick väl sådär, blev 2-2 iaf men ingen vinst! o inget mål för min del heller..


Nu ä det dax för en trött Moa att sätta igång o jobba..
Bye bye...


Aa..



Idag har jag inte så mycket på hjärtat att berätta! Är tött, förvirrad & en aning irriterad!

Det kan väl inte vara så svårt att få det som man vill, kan man tro ibland.. Men man måste vara två om det för att de skall kunna förverkligas! Känns som att allt kunde ha varit helt annolunda än vad det är i dagens läge.. Tänk om vissa beslut inte hade fattas o allt bara kunde rulla på! lycklig o ovetande för framtiden, det är den känslan jag vill känna för tillfället! Vill att det skall kännas mätt inom mig.. Att jag inte behöver mer för att vara lycklig,

Känns som att hela mitt liv ligger i någon annans händer!




Don`t want to fell the pain...

Varför?

.. Aa, varför skulle jag? det skulle aldrig falla mig in o göra en sån sak ens. Men det är något du inte förstår! Alla i din omvgivning är inte dina fiender, tänk på det! 



Händelserik dag, eller inte! Har nog inte gjort någon nytta idag, eller om man kallar ströva runt helt lost i koriidorerna o inte gör någonting att göra nytta så visst! Men fick ett ryck idag iaf, att jag skulle vara lite duktig.. Så målade klart alla lådor o skit, så nu är det klart! Börjar se rätt hyfsat ut nu, äntligen säger jag bara.. Inge mer målafärg på hela kroppen eller i håret! Det var roligt första dagen, men nu börjar de bara bli tröttsamt..

Träningledigt idag :D o det har jag tagit vara på grymt bra.. kom hem sisådär två sov till 4, åkte till stan o hade "möte",  såg Malcons match med, o de va ju gaska spännande, dom spelade mot botten laget o dom hade typ lika mycket i matchen, enligt min åsikt då;P


Tro inte att jag är emun mot känslor, jag är också en människa!






Hejsan tjejer, har ni stake? jajamensan upp i taket!!



Den ramsan har man skrikit många gånger innan match, fast mest när jag var liten, men det verkar som att den har blivit populär igen :P haha! Jag o tjejerna hittade iaf på en segerdans som vi skall göra varje gång vi gör mål.. lite svårt att förklara, men för alla som har sett Evan den allsmäktige vet vilken dans jag menar ;) så vi har ju inte riktigt hittat på de, utan ärligt sagt snott den.. Men va gör det då? :D Vi är helt seriöst riktigt snygga när vi gör den;P haha!

Träningsledigt idag? nja, det blev väl inte riktigt så! eftersom jag måste skippa träningen imorgon så tänkte att jag gottgör det om ja kommer på tränigen idag.. Mamms o jag skall in på ett "möte" om man nu kan kalla det de, i stan.. Så hinner nog inte hem tills tränigen börjar.. Men match på torsdag, mot ifk, om alla mins i mitt förra inlägg, Fiasko matchen.. så var det dom vi mötte då med.. skillanden är bara att vi skall göra slarvsylta av dom rent ut sagt!


Onsdag imorgon, Det brukar vara = sovmorgon, men inte imorgon.. Då är det = upp tidigt :( 
 För att vi skall måla hela världen lilla mamma :) känns som det.. för så många lådor som jag målat o målat, dom
tar aldrig slut^^


Men dax för mig att sussa tror jag om ja skall orka med imorgon!
så sleep well everybody..

Natti natti

Deja vu...

.. ??!

Deja Vu..?! Ja det tror jag att jag har varit med om idag. Känns som jag redan har levt den här dagen en gång, men det är ju omöligt, eller?! Kanske har varit med om det i ett tidigare liv?:P Men att få en deja vu är grymt läskigt, för det känns som om man vet vad som skall hända i förväg, kanske rent utav synsk, eller något ? how know :)



Jag skall måla hela världen lilla mamma

Byggarbete går framåt o det verkar bli ganska bra om man ser på saken posetivt:)
har ägnat nästa hela dag till att måla lådor med lina gumman! O du, det var inte lite färg jag fick i håret din lilla rackar unge;) Men jag gav tillbaks^^ Imorgon hoppas jag att hela det här målerit sätter igång, det är ju det jag sett mest fram emot, :D

Matchen idag var ett fiasko kan man nästa kalla det, avsluta matchen när det är en halvlek kvar o det åskar bara typ i 5 minuter o regnet öste ner där en stund.. Dom var nog rädda att förlora. för så mycket som vi ägde i matchen så hade dom inte en chans. Emilia fick inte ens ett ynka skott på sig. Vi fick iaf till det några gånger :)
Idag fick man det positionen som jag hatar mest.. Men har ju fått spela rätt mycket uppe nu o det har gått skit bra :D Så nu får man väl räkna med att det som är kvar av säsongen komemr jag typ inte få en enda chans att komma upp på mittfältet igen :( men vem vet, Marie kanske har kommit på andra tankar, hoppas* ^^ ..

Måndag, kl är runt 10 o jag skall gå o lägga mig.. Är faktist lite trött om jag får säga det. Men imorgon skall jag få vila :D har fått Marie tillåtelse att vila den här träningen som kommer för att det vart så mycket. det tackar man för;)


Fredag, kräftskiva? hoppppas det :D Känns som om det var evigheter sen jag var med tjejerna, men det kan ja ju tacka mig själv för.. Men måste ta vara på tiden o umgås med sina älskade <3


Men nu skall ja slänga mig i sängen för att få e god natts sömn, hoppas jag.. Börjar det blixtar o skit så kommer jag aldrig att kunna sömna.. Så bäst att lägga sig ian Ovädret " kanske" drar in:P haha!

Sweet dreams




image45




Kanon braa :)



Jajamensan, det gick kanon braa på matchen :) 3-3 mot serie ledarna det är inte så pjåkigt det..  fast vi kunde ha vunnit med 3-1! o två av dom målen var min förtjänst ^^  läskigt snygga var dom nästan:P haha.. Men det som inte var så bra är att vi alltid tappar i adra halvlek.. Gör vi en kanon bra första eller andra halvlek så vet man att nästa halvlek kommer gå skit.. man känner det i kroppen att vi kommer att tappa! men vi gjorde bra motstånd andra halvlek, vi försökte iaf.. konditionen tryter lite ibland men det är väl bara till att bita i det sura äpplet som Marie säger..

Hela veckan är full speckad med träningar o matcher. Som tur är det sista vecka som jag kommer att få spela dubbelt! kroppen hänger inte med ibland, måste få lite vila! fast man vill ju ställa upp för laget.. Men får tänka lite på sig själv med.. Skolan måste också hinnas med!  Byggarbetare som vi leker nu förtillfället :) Skönt att slippa pluggadet lite o göra mer saker med hela bf :D

nu är det nattmacka o beck som gäller :D

Sweet dreams !

Inte alltid, men föralltid..








" Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna. Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att alltid hoppa högst, eller vilja mest. Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att alltid komma längst, eller att alltid lyckas. Att vara stark är att leva livet som det är, gå igenom svåra perioder, acceptera det, att falla till botten, slå sig hårt men alltid komma upp igen. "










Like big buts


Oo yeeh!!

Hur skall man göra? hur väljer man? hur kommer allt bli? är det rätt eller fel?

Det finns så mycket frågor man ställer sig här i livet, men det finns tvyärr färre svar.. Man måste pröva sakerna för att få reda på vad som kommer att hända, vilka konsekvenser man kommer få. Man måste våga, våga leva o göra det man vill här i livet.. Men hur vet man vad man vill då? jag har absolut ingen aning vad jag vill! Jag vill inte gå i samma spår som jag gjort nu i flera år.. Men där är jag trygg, det är där jag är mig själv. tror jag iaf! Vet ju inget bättre än det jag har. Som sagt, för att få svar måste man våga. Men det krävs så grymt mycket styrka o mod för att våga ta steget o se vad det för med sig. Men någon gång, nu snart så! Då är det min tur hoppas jag.


Då ä det lördag igen, tänk vad fort en vecka kan gå! Det är helt sjuk egetligen vad man slösar bort tid genom att bara sitta! Det finns ju så mycket man vill göra, så varför inte göra det nu? Idag skall jag sätta mig ner o skriva en lista på saker jag vill uppå här i livet o som jag vill pröva på. För det känns som att man vill så mycket som man tror aldrig kommer bli uppfyllda. Men det blir vad man gör det till, så det är bara se till att få det gjort. Ursäkter o bortförklaringar kan man inte komma med hela tiden. se till att få det gjort medans du kan. Det ä bättre att ågra något som du gjort än att ångra att du aldrig gjorde det!


Träning om 1 ½ timme.. Skall bli skönt efter fettokvällen som jag hade helt ensam ^^ haha.. Men det var härligt. har rensat tankarna under de senaste tiden.. Saker som man skall lägga ner mer energi på o saker som man egentligen inte borde tänka på överhuvodtaget! Men det är svårt att bara knuffa bort något som man har gått o tänkt på så himla länge. men det är slut med självömkan & allt som hör därtill.. Ändring från o med
NU!
Man skall vara glad för det man har istället, o inte gå o önska sig mer o mer för varje dag som går! Måste prioritera saker som är viktigast för en, o inte ta förgivet! men det är misstag man gör o misstag måste ma få rum med, hur skall man annars lära sig av egen erfarehet?

Nog om allt nu.. Skall sätta mig o se på den där nya paris hilton filmen nu! måste ju se om hon duger iaf lite som skådespelare, även fast jag tvivlar rätt mycket :P haha!

Puss på er sålänge..

Of course..



I always be your girl :)


Jajamensan, nu är det snart klippa o klart för att börja måla på det första lagret i klassrummet.. Drömde till o med om det inatt.. Undrar verkligen hur det kommr bli.. Komemr det bli som vi tänkt? eller kommer alltihoppa bara bli en enda stor katastrof? Bara vänta o se det.. Men idagen ida har varit rätt avslappnad o skön.. Har väl hjälpa till lite hit o dit.. Men det var ju jocke wasberg( tror ha heter så) dagen o alla skulle göra en massa skojsiga saker, så det är klart att man ville vara med på ett lite hörn.. Såpa fotbollen ville men ju verkligen inte missa.. såå otroligt skoj!  Vi spelade mot dom stora pojkarna;) haha , fast så stora var dom inte.. Men allihopa spelar ju hockey så det är ju lite svårt att tackla till dom om man säger så :P haha! men vi stod imot bra vi tjejer :) Fast nu ångrar jag ganska mycket att jag var med.. Hade inget ombyte.. O jag är ju ite de personen som står på bena.. Jag ramlade typ 1000 gånger. Men det är smällar man får ta! men sen så fick jag gå runt med blöta shorts o troser hela dagen o det är inte skönt för 5 öre! tror att jag har fått urinVÄGSinfektion.. haha! Frida du vet va jag menar;)


Fredag kväll, o det skall bara bestå av en massa godisätande o filmtittade! Hemma själv ikväll, jipppe:) tror iaf att jag är det! hoppas*Så skall o hyra en film snart. Tror faktist det blir en skräckis, är på det humöret:) Fast o andra sida så tänker jag inte hyra en skräckis om jag skall sitta själv o se den.. Så det kanske får ta o bli en komedi. Men tänker jag en annan tanke, så är det inte så roligt överhuvodtaget att sitta o se själv ..  För är man två har man så grymt mycket roligare :)


Men nu så är det shower time.. har en massa dus o skit i håret efter allt slipade idag! duktigt flicka har jag varit ;P hehe!

Skriver mer sen!
Tjingeling....

Why do you choose that pain..



..when you know how much i love you!


Slut, utpumpad, sliten.. ja det finns många ord som kan beskriva hur jag känner mig förtillfället.. Helt jävla slut är jag iaf! Är precis hemkommen från match..  2-2 blev det när vi egentligen skulle ha vunnit med 10-0!! Så många chanser jag hade men satte bara en! Skall väl vara glad för att man fick in ett mål,tåfis o allt var det. men är så jääävla besviken på mig själv.. Alla spelade super sen kommer jag o sumpar det :( Jag orkar bara inte mer.. skulle kunna slänga mig i sängen o somna direkt om det var så.. men skall gå o se på charlies änglar :) så det får vänta..


Byggmästeren har jag lekt idag:) haha.. vi byggde inte så mycket, förbredde mest  för imorgon när vi skall måla o så.. Men det har varit den svettigaste dagen på länge..


Naj men nu skall jag gå o ta mig en kvälls macka o mysa framför tv..

Tjing..

Zzz...



Aa, det är vad jag skall göra nu!! sova:D

Så god natt allesammes o ha en goa natt ;)

Första dagen...



Första skoldagen har nu gått. Dert kändes? ja, det kändes helt okej.. Nu är man tillbaka i vardagen o alla rutiner som följer där med.. O det kändes verkligen inte som första dagen utan mer som att sommarlovet var slut för längesen o vi gått typ 5 veckor i skolan eller nå.. Men skoj var det i dag iaf, vi har fått uppdrag att göra om bfsalarna som här första veckorna.. Så nu skall man leka byggare o allt :D så nästa gång ni ner mig i skolan så är det me byggar byxorna på o med hammaren i högsta hugg ;D haha..


Ikväll är det träning som gäller & efter det dra jag förhoppnigsvis in till la stada.. Lenita har inflyttnigsfest, så måste ju in o hälsa på där.. längesen sist man såg henne så det kommer bli riktigt skoj:D

Skriver kanske mer sen när jag kommer hem, om jag är i nyktert tillstånd;)

Back to school...



jajemensan!! Då är man tillbaka till det gamla vanliga livet, eller inte riktigt än men imorgon börjar det igen..
Blandade känslor.. För det är ju både posetivt & negativt.. Men man får se saken på den ljusa sidan istället..


Så ja, sista lediga dagen o inget vettigt har man gjort.. Har umgåtts lite med min ögosten :D länge sen vi var ensamna gumman, love you <3 Saknar Lina min älskling med, fast vi syns ju imorgon förhoppnings vis:)
Slut på sommaren o allt slappa.. Ta nya tag o försöka göra det till ett bra år.. För det är ju ett helt år tills nästa sommar kommer.. Längtar redan!


Bästa sommarminnet? Skall jag vara ärliga har jag inga.. eller jag har lite goa minnen här o där.. Men det har inte hänt någe "stort" de här sommaren.. Inte har jag åkt någonstans, bara vart på gotland hela tiden:( skulle vart skönt att komma bort lite.. Men man lär sig av sina misstag, så nästa år skall jag banimej åka någonstans :)


Match igår, i hagvar, o natuligtvis mot hagvar.. Skall man se resultat mässigt så spelade vi väl inte så bra.. Men som individ, gjorde jag nog en av mina bästa matcher på den här säsongen.. det kanske såg fördjävligt ut, men det kändes toppen :) orkade hela matchen utan tvivel.. O det kan ja säga är inte ofta jag gör det.. Men nu vet jag iaf att konditionen finns, bara att man skall äta o ta hand om sig lite bättre :)
Så i framtiden är det matschema som gäller för mig när jag skall ha match.. Dax att ta sig kragen!

Nu har dom kalla kvällarna dragit igång, och ikväll skall jag o fritchjuf ut på en lång promenad o bara prata :) såå grymt skönt att få prata av sig med en av mina bästa vänner:)

Fast nu är det städardax.. sista dagen ledig o vad gör jag? städar:P haha.. Inte likt mig men va satan:) det behövs det me ibland ;D

...




..Somewhere over the rainbow...



image82





















......


Always look on the bright side of life....




Ikväll är sista lediga fredagen innan skolan börjar.. känns så hemskt, känns som om man bara har kastat bort halva sommaren på att göra ingenting :(


Today, skulle egentligen jag o papps ta den där cykelturen jag har snackat om.. men hade det inte blåsigt lika mycket som det gör hade jag cyklat.. Men jag vill inte gärna få motvind när man har påbörjat cykelturen hem.. för motvind är det jobbigaste man kan få.. Så imorgon får vi se om det blir lite bättre väder, för då skall det cyklas :) Hoppas bara inte att man är helt slut efter det så att man orkar jobba hela kvällen..



Ikväll, fide? nja jag får se.. Har ingen skjus förtillfället, för Macke skall skjusa emelie o dom dit, så då finns det ingen plats där.. Så får se om mamma kan skjusa mig, för annars blir det bara en hemma kväll igen..
O skall jag vara ärlig så skulle det vara skönt, men sista fredagen vill man faktist gärna hitta på nå me.. Men vi får se..



.......

Det är inte lätt när det är svårt...



Nej, Idag har jag en sån här deppar dag när jag kommer tänka på en massa saker.. En massa misstag o allt som man ångrar.. Vad man kunde ha gjort bättre i vissa situationer.. Drömde om det inatt med, känns som något är fel, men kan bara inte sätta ord på vad!

träning ikväll igen, nu är det så grymt mycket med fotbollen som gör att jag inte orkar göra någontig..
Fast är det verkligen fotbollen som gör det? jag tror inte det.....




........



Hemmakväll?



Det blev visst så ikväll igen:P men jag orkaaar inte!!




Matchen idag slutade 4-3. O Det var de sunkigaste matchen jag har varit med dom.. Missade typ 2000 chanser på mål. Det är skornas fel.. Måste hitta mina nya skor igen så jag kan börja skotta klokt.. Men alla andra var super på matchen idag, kämpade o stod i.. Det var bara en dålig dag jag hade ida, Men det är inte bara mitt fel.. Är besviken på Marie! så mycket som jag har ställt upp o spelat här o där, så kan hon tami fan mig vara lite schysst tillbaka.. Det var ju andledingen till att jag slöt o kommer bli andledningen till att jag slutar.. För varför spela kvar är glädjen är borta? jag kan ställa upp för laget visst, men varför skall det alltid vara jag??


Jaja.. Hemma kväll blev det igen! skall strax lägga mig o se Evan den allsmäktige o sömna in till den..


Godnatt ...

Om vi förstod varandra bättre...

...skulle vi förstå hur ofta vi missförstår varandra..



Strand dag idag? Neej :( det är bara bra väder på morgonen & sen är jag vaknar, då är det bara pissigt väder ute.. Eller inte pissigt.. Men monligt. Värme har vi ju gott om men solen tycker jag gömmer sig lite för ofta..Jag får väl ta o vakna lite tidigare så jag kan njuta några minuter av den härliga morgon solen :)



Match senare idag.. mot hansa, hoppas vi tar dom :) me det är lite taskigt med folk förtillfället tycker jag..
jag har räknat ut att den här veckan så skall jag spela 4 matcher.. O visst blir jag jätte glad över att få så pass mycket spel tid, men jag orkar inte :( o upppå matcherna så har vi träningarna förstås.. O sen vardagslivet som man också skall orka med.. Det här är den sista veckan ledigt, o jag vill inte ligga hemma utsliten o inte orka göra något.. jag vill ju hitta på någe skoj, nått spännande :) för det kan jag säga har vart lite av den här sommaren.. Det har inte hänt nån spänande sak :( jaja, shit the same.. Kan ändå inte ändra på det som redan har varit..


Efter matchen, hemma kväll? Njaa jag tror inte det, men inte riktigt bestämt ännu.. Känns inte som att jag vill lämna mitt hem.. Jag orkar inte hålla på o åka runt e massa stans, orkar inte bara..


Jag har iaf laddat hem en till ny film nu:) Evan, den allsmäktige :) den verkar as skön..
O Vad det gäller Disturbia så var den helt okej.. Men var inte riktigt beredd på en skräckis, när en viss någon sa att det var en Thriller :P haha Men det va skön, men jag rekomenderar inte att se den själv ifall det är någon som är lika rädd som jag haha^^


Nu skall jag gå o grädda lite pankisar, mums :)


.....

Vart du än går kommer ditt öde att följa dig




..Och det är så det alltid kommer att vara..



Tisdag... En helt tom dag i min almenacka..
eller tom skall jag inte säga, utan ännu en sysslolös dag som går.. Vaknade runt 12, o igenom mina parsiener så såg det ut att vara en strålande dag, för varmt var det som tusan inne i mitt lilla rum o det har det varit hela natten.. Men när jag kom ut i köket så stod det stora moln på himlen o det är ju inte alls roligt att ligga ute o frysa så jag stannade inne.. jag hade verkligen hoppats på en sol dag.. Men antingen så är det sol på morgonen o sen blir det molningt eller tvärtom.. Vi kan väl få en hel soldag iaf? nu när man ändå inte har något att göra innan skolan så kan man få passa på o sola lite..

oo jaa, det är bara en vecka kvar av sommarlovet:( vad skall man göra den sista veckan då? Man vill ju hitta på
någe roligt, o ha skoj.. Men det lär bli en hemma vecka känns det som.. Men på fredag skall jag iaf umgås med älsklingarna:) om det ännu är som vi har bestämt!

Sista helgen blir det ju med.. O kommer typ att jobba hela helgen :( sista helgen liksom.. det har ringt i min telefon stup i kvarten hela dagen typ!! Kan du jobba där den dagen o den.. O kan du döma dom dagarna? jag kan bara inte säga nej, det känns så fel, när jag ändå vet att jag inte skall göra någe annat,
men skit samma, får ju lite pengar för det iaf :)

Ikväll skall jag se Disturbia :) var tvugen att ta bort The Simpsons Movie :( Min dator klara typ ite två filmer:P haha.. Men den är grym iaf, rekomenderar jag starkt till alla som fuderar på att se den.. den äger ut alla avsitt :)




image80


Så grymma dom är :D hah


~ Moiie ~

Lovley



Vinst med 3-0 :) elelr var det 2-0? jaja skit samma vinst var det iaf :D
Me det var segt idag, fast det är de alltid är man får vara mittback, o den längst bak till o med.. :( Det finns inget tråkigare.. tror nog att jag får ta mig ett snack till med Marie för hon verkar ju inte fatta att jag inte vill vara på den platsen.. Man spelar väl fotboll för att det är roligt, eller hur? visst ibland kan man ställa upp för laget o ta sig an den platsen, det funkar.. Men jag är juorginal eller vad man säger.. Jag är den hon väljer i första hand där, o fan va jag hatar det.. Nu tycker jag att någon annan kan ställa upp för laget o plågas lite.. Så fort endel kommer på en annan plats bara för en match börjar dom typ grina. Man får ju ställa upp.. O det är precis vad jag gör hela tiden.. Man kan faktist turas om lite.. För lite glädje vill jag känna, det är bara när man gör mål nu som man känner glädje..
Jaja nog om det..

Hela dagen idag har jag i princip sovit bort, Sååå lovley, sen har jag bara latat mig framför tv tills det var match dax.. imorgon? har igen anning om vad jag skall hitta på, men är det solväder så skall det solas :)


Nu skall jag gå o ta några nattmackor, sen se the simpsons movie för sista gången :P hah

Sköning


Så himla skön bild :D



image79


Hahaa

Slappis

Skön slappis dag idag.. Har bara sovit o inte gjort en gnutta nytta någonstans..
fast jag har vart o sett fotboll iaf, Klinte mot Levide.. Det var en ganska tråkig match att se på, 0-0 blev det..

 Men en tumme upp för gårdagen,för det var grymt skoj hemma hos Jonte :)
Lite mindre tråkigt för Lina som inte kunde ta sig hem, dålig stil säger jag bara!!

Nu är det 9 dagar kvar av sommarlovet, sen bär det av till skolan igen. Tråkigt o roligt på samma gång.. Men känns som om man kunde haft ett lite längre sommarlov.. har inte hunnit med o göra någonting känns det som. Men det är bara att vänta in nästa år och sommar, längtar redan :)





~ Moiie ~

.....

Det blev visst ingen hemma kväll igår..
Vi tjejer bestämde oss för att åka till fide o checka läget.. Spray spelade och om jag skall vara ärlig så var dom grymt mycket bättre än pumbolaget.. Det var mycket mindre folk o inte alls lika skoj som förra gången..
ångrar lite att jag la ut typ 200 kr på ingenting O tappade 50 kr med på köpet..
Men men sånt som händer..

Idag har jag sovit bort hela dagen, Sååå grymt skönt!! nu är det snart dax att dra till träningen och efter det nästan direkt hem till Jonte o träffa alla :)


Men nu så skall jag gå o äta äppelkaka, för att det e så underbart gott!!

Sunny beach

Nu så skall äntligen mina o pappas planer på att cykla till visby bli av..
Det har varit sagt nu i snart två år att vi skall ta en dag o cykla, men aldrig blivit av.. Men nu så, nu så skall det cyklas så in i satan..

Första gången jag åker till straden för att sola idag.. Känns som sommar nu o det är skönt. Skönt att få känna lite värme! Så lite färg har man fått idag iaf :D Badat har jag me gjort, Fridas förtjänst att jag gjorde de.. För jag hade aldrig gått ner o badat om jag låg själv nere på stranden.. Men skall jag vara ärlig så va det härligt att få doppa o svalka sig lite^^

Kvällens aktivitet blir att se på the simpsons movie :D har väntat nu i två dagar på att den skall bli klar, min dator är nog den segaste som finns! Så tålamod får man ha.. Men det är bara 5% kvar nu :)
Så det blir bara en slappis kväll så som många kvällar har blivit den här sommaren.. Men va gör det då?Mycket godis o bra sällskap, det gör hela kvällen :) O det är ingen träning ikväll o det är så grymt skönt.. Min kropp hänger inte riktigt med me allt jag gör, så den behöver få vila lite^^ haha..

Är det sol imorgon så blir det nog ännu en strand dag tror jag.. Känner att man ligger lite efter eftersom jag har jobbat nästan alla dagar det har varit sol, men nu är det slut på det.. Slut på jobb :D på den där jävla toftaparkeringen.. Aldrig mer säger jag bara, då är jag heller utan jobb..


Nu är det nog lite städar dax, mitt rum är ganska fullt med kläder överallt o jag inte har någon plats på golvet längre eftersom jag har bytt rum så är det dax att börja hänga upp kläderna.. :P inte det roligaste me det måste ju bli gjort någon gång! :P





image78





Misss you!!!





Känns ensam utan mina älsklingar :(





image44





Men snart får vi hitta på något, väldigt snart :)

vaarmt




image75



Vämen idag har ju inte varit nådig.. klockan är typ halv sex o det är ännu lika varmt som i morse..
Men skall väl vara glad för att värmen har kommit, även fast den kom lite försent!

Så hela dagen har jag bara legat o latat mig, skulle egentligen jobba men ja mår inte så bra.. Så ja har inte kunnat ligga ute i solen heller så mycket idag..
Skall o se b matchen sen.. Undrar hur många spring steg man kommer att få se av jeppa;) haha..
Synd om dom att behöva spela i den här värmen. Men thats life!


Nu skall jag försöka få i mig lite mat o sen ta en lång KALL dusch^^

Time

trött, jaaa!! känns som om ja inte fått en klok natts sömn på hur länge som helst.. Me i natt kommer jag nog att sova som en stock :P

Senaste tiden så har det vart mycket, nu känner jag för att vila resten av sommaren, men ja vet att det inte kommer bli så^^  Kubbvm igår, till en början så va man inte så pigg på att vara där när de typ inte va någe folk alls, men vi startade en egen liten fest lite längre bort o då började allt roligt :) heh


Tiden bara rinner i väg, skolan börjar snart o jag känner verkligen inte för de :( De va meningen att jag skulle vila upp mig det här sommarlovet så jag var pigg o kry när jag kom tillbaka tills skolan så att jag kunde göra bättre ifrån mig än i ettan.. Men den här sommaren har jag slitit ut mig! Fast på ett sätt skall det bli skoj att börja skolan igen.. Träffa alla o inte behöva sommarjobba. Jag som har längtat så mycket till studenten på senaste tiden, men nu känner jag att jag verkligen inte vill lämna skolan.. Det är ju ens största trygghet, o jag orkar inte jobba:P ni gamlingar har det tufft ni som typ jobbar hela veckan ut, medans jag trivs o har det bra i skolan:)

Imorgon, jobba o sen till stan o klippa mig :) trivs inte med mitt hår.. ser fördjävligt ut om ja skall vara ärlig, men hoppas de blir ett slut på de imorgon.. Efter klippningen är det raka vägen till match  :) lite stressigt men det får man ta.. Efter det så är de att skynda sig till björkhaga o hjälpa till sista timmarna.. Kommer nog att sova gott efter de.. o sömn är det jag gillar bäst :) hah..

Nu är det nog dax för sängen tror jag, trött som satan..

Godnatt allihopa



....

Borde väl ha förstått det.. En hel veckan ensam va ju bara för bra för att vara san, o så va det. Mamma kom hem igår uta någon adleding eller förklarning till varför hon hade kommit hem en halv vecka för tidigt.. Men det va väl bara att acceptera, Ja lina & frida hade en mys kväll här hemma ändå. Alltid lika skoj..


Idag första jobbar dagen på länge:) kändes som en evighet sen man jobbade.. Så det kändes bra att man fick tjäna lite pengar.. O då men jag verkligen lite :/ men man tar vad man får. Idag, onsdag.. Har ingen anning om vad ja skall göra.. Ja kanske har träningen men kommer inte ihåg.. Vimsig som jag är:P hehe.. Ledig imorgon är jag med så jag vill hitta på något, men det lär väl bli en hemma kväll, ensam.. Skönt.. fast saknar redan min älsklingar <3 men en dag skall jag nog klara mig utan dom..

nu skall jag gå o göra lite mat, hungrig efter allt slit :P hahah

RSS 2.0