En sån lättnad, men ändå inte.


Två veckor sen jag sist var hemma, ganska kort tid, men ändå lång. Att få komma hem var så underbart. Att få sova brevid min älskling, att få äta min mat, känna min lukt, bara vara i mitt hem. Som snart inte är mitt hem längre, utan snart tillhör mitt nuvarande hem Andreas och Dennis. Känns lite konstigt, men sen så det ju positivt också eftersom jag inte behöver känna någon stress med att flytta alla mina grejer o så.

Har inte orkat skrivit något här sen hemkomsten, sen så har det hänt någt konstigt med våran data, efter strömavbrott för 2 veckor sen.

Skolan imorgon. Riktigt längesen, 4 veckor. Längtar tillbaka till skolan gör jag väl inte, utan mer till att få träffa alla vänner som man inte sett på ett tag. Och nu efter göteborg så ligger jag ganska mycket efter, särskily med engelskan, men får ta nya tag i det imorgon, nu är det sängen som gäller.

God natt!
/ M.


2 dagar


Är verkligen kass på att uppdatera här. Men jag är SÅ trött, hela tiden. Kan vara påfrestande att bo 3 stycken i en 1:a. Det är de som tar mest på krafterna, sen är det ju praktiken också. Men är verkligen trött hela tiden, not good.

Var precis inne och Läste Boels blogg(lima.blogg.se), fick mig en tanke ställare, en riktig en. Jag har nog inte känt på dom senaste åren att jag verkligen har utvecklats inom innebandyn, att det är så jädra skoj och att det slår allt annat. Utan nu är de mest att man slöar sig till träningen och är nästan precis lika slö när man kommer hem, men inte av utmattning, snarare uttråkning. Vi behöver en liten knuff i ryggen just nu. Och det är ett milt uttryck.

Jag får nog tänka över ett och annat, för något behöver göras. Men känslan nu är att det inte går att göra något.

Nu ska jag gå och vila lite. Ögonlocken faller ner och kan knappt hålla mig vaken. Får ta en powernap, på en timme eller två, Skönt.


Puss&kram! / Moa


5 dagar.


Fredag eller söndag? Det är frågan.

Återigen så sitter jag hemma själv. Börjar kl 15, sen jobbar jag hela kvällen. Jag vill verkligen inte gå dit idag. Alla är sjuka och dana och jag lika så. Känner hur förkyldningen kommer krypande igen. INTE bra. Nyser ständigt, fast det beror väl kanske på att vi bor i ett dam moln, men har faktiskt försökt att städa så gott som det går.

Det blev inget Liseberg igår. Vi var båda helt slut efter fredagskvällen, så det blev en hemma kväll. Mycket behövligt.

Och imorgon så är vi lediga. Ska shoppa lite olika saker. Börja lite med julklappar. Har lite ångest eftersom jag är jätte dålig på julklappar. Vet aldrig vad jag ska köpa, så jag får börjar i tid i år så kanske det blir bra :)

Hörde föresten att det är snöstorm på gotland, såå mysigt. Jag som ville vara hemma när första snön kom, men icke. Ut och promenera med älsklingen i snön. ha snöbolls krig. Här i göteborg så fick vi plocka snö från bänkarna för efter 5 minuter så var den borta igen. Men det är fasligt kallt här. Man känner hur julen närmar sig med stormsteg. Första advent strax efter jag kommer hem. Kommer bli en massa bakerier med mams, KNÄCK :) mitt favoritjul godis. Längtar verkligen till alla mysiga hemma kvällar då det är för kallt att gå ut så istället så sitter man vid brasan och värmer sig och tittar på det kalla vädret. Åh! :)

Nu är det dags för en lite powernap, så jag kan börja dagen med ett leende på läpparna.


 

- "Längtan ut är inte lika stark som längtan hem."

Ä l s k l i n g, d u ä r v a d j a g b e h ö v e r j u s t nu ♥


Ha en mysig dag. / Moiie :)

En trög morgon.


Mm, idag har det blivit en slappar/bakisdag. Helt slut efter gårdagens danserier. Och såna här dagar, då längtar man ännu mera hem. Hem så jag kan ligga i Andreas famn istället för att sitta här. Hem så att jag kan få laga min egen mat precis som jag vill ha den. För varje dag som går uppskattar jag allt så mycket mer. Det är bra och lärorikt att åka iväg till nya platser och pröva på nya saker. Men då vill man ta med dom man älskar och inte lämna dom bakom.

Saknar verkligen hem.

Ikväll så blir det Liseberg. Och när det är jul på Liseberg finns det inte mycket som kan slå den synen. En fröjd för ögat helt enkelt. Jag och Lina ska hyra skriskor och se om jag kan åka med mitt knä eller om det blir bambi på hal is.

Dit skulle jag vilja ta med dig älskling

Men nu ligger alla och sover här hemma märkte jag, så får väl slänga mig i sängen en stund jag med och vila lite.

Ta hand om er! / M. :)


yeeah

NU DRAR VI UT OCH DANSAR LOSS! :):):)

Ni andra får ha det så bra denna kalla kväll.

Puss&kram

P.s. jag saknar min älskling^^ :)♥


Always & Forever

Always&Forever
Always&Forever
Always&Forever
Always&Forever
    ~Baby~



/ M.

Mamma mu blandat med saw V.


Sitter själv helt nyvaken här hemma. Ont i kroppen efter natten, sovit på något konstigt sätt och knät värker efter allt gående igår. Men igår var en händelserik dag, nästan.

Fick en ledig dag tillsammans jag och Lina. Den spenderades mest till att vila upp sig och bara ta det lungt. Lite mer mot kvällningen så bjöd bengan ut oss på en bit mat. taccosbuff'e. Så jävla gott. Sen begede vi oss ut för att försöka hitta biopalatset. Och det gjorde vi såklart med lite hjälp från utomstående. Valet av filmen var Saw V, och gissa om vi skrämde upp varandra innan. Men det var 3 timmar tills den filmen började så under den tiden sysselsatt vi oss med lite fika, dansa i SNÖANDET och kravanka runt och försöka lära känna staden lite.

Måste säga att Saw filmerna inte ger en någonting, kanske för någon som vill tortera. Men fy säger jag. Satt med händerna över ögonen samtidigt som jag höll för öronen. Jag som är världens största fegis när det gäller skräckisar, känner att jag bara måste se dom här filmerna. Har sett alla, fast om man ränkar med hur mycket jag har hållt för ögonen så har jag väl sett en och en halv kanske :) haha.

Nu är det dags för frukost.

Lägger upp lite bilder från gårdagens busigheter;

               

Nu är frukosten uppäten, Ska hjälpa bengan med tvätten nu, sen blir det att hoppa i badet :)

Puss&hej / M.


Nu så.


Ja, nu så sitter jag här i Bengans lilla etta med Lina. Har precis sett grey's anatomi. Så grymt bra, men det är ju bara det att man aldrig annars hinner att se det eftersom träningen krockar med det. Men har inte hunnit med så mycket tv tittande något den här veckan. har andra tidsfördriv nu. men blir väl samma gamla visa när man kommer hem. Så det är skönt att få komma bort lite och bryta rutinerna.

kvällen har bestått mestadels av promenader längs Avenyn gatorna. Ville hitta ett mysigt fik att sitta och snacka på, men det slöt med att vi blev inträngda i ett hörn. Men vi sysselsatt oss med att ta kort. Snacka riktigt jävla gotländska så att ingen förstod va vi sa, nej man vi hade skoj ikväll. Blev en mysig kväll till slut. Och än är den inte slut. Nu så ska jag och Lina ta ett avkopplande bad, eller hon ska bada nu medans jag skriver sen så ska jag hoppa i. Det kan vara så skönt att bada och ibland kan det vara så oskönt att bada. Men när man väl kopplar av så kan man ligga där i hur länge som helst. Har ju inte eget badkar där hemma så får utnyttja det så mycket som det går medans jag kan.

Lite bilder från kvällen som varit ;

     
    

Jag och Lina kan ha så skoj över ingenting. Bilderna är mer komiska om man vet vad historian bakom dom är. Men just nu är jag lite för trött för att skriva om det.

Nästa blir badkaret sen är det sängen som väntar, och förstås samtalet från älsklingen :)

Så hoppas alla hade en lika mysig kväll som jag.

Puss&godnatt / M.

3 dagar.


Nu är det 3 dagar bakom mig och 11 dagar framför mig. Det går fort, rysligt fort. Men när man tänker på gotland så saknar jag det så mycket. Mest saknar jag familjen och älsklingen och såklart Frida :)

Idag har det varit en kort dag, 7-12. Men det är massor att göra.

och måste ju berätta hur jävla korkad jag kan vara på morgonen. Jag skulle ta spårvagnen imorse och sen så skulle jag byta för att komma till jobbet. Sen när jag sitetr och väntar på den andra spårvagnen så hoppar jag på den som jag nyss åkte och åkte hela vägen tillbaka där jag bor. Det var som om jag gick i sömnen´, så trött var jag imorse :) Men kom bara lite senare till praktiken. Första dagen man åker helt själv och då får man ju faktiskt göra fel :)

Imorgon är det en ledig dag, så jag och lina ska ut på göteborgs gator ikväll och härja lite. Eller så mycket som det går med mitt knä. Men nu så är det bara en krycka som följer med på promenaderna så framsteg gör jag.

Nu sitter Lina och spelar kort med sig själv, ett tecken på att hon vill att jag ska sluta skriva kanske. så får väl avsluta här och återkomma senare.

Puss&Kram /M.

Massa far & virrande.


Nu så är det slut på far, för ikväll åtminstonde. Har varit en galet stressig och jobbig dag, har varit och besökt praktikplatserna jag och Lina ska vara på. Har gått en massa, sen har vi försökt att lära oss spårvagnarna, hur man ska ta sig osv. Allt har faktiskt gått jätte bra, men tröttheten börjar falla på en nu såhär på kvällen.

Resan i sig har varit ganska jobbig, men rolig. Jag som är det största olycksfåglen som finns råkade skada mig i innebandy matchen som jag spelade precis innan båten gick, fick en hård tackling över sargen och landade på vänster benet som jag inte hade någon balans på, så knät vred sig och gå var det sista jag kunde just då. Egentligen så skulle det ju vara att åka till akuten direk, men envis som jag kan vara så vägrade jag. Skulle aldrig kunnat hinna med båten om jag åkt in där. Så det blev på med kryckor och försöka ta sig med det. Allt blev mycket krångligare än vad det kunde vara. Så igår och idag har varit hårda dagar. mina handflator börjar sakta men säkert få sig lite små blåsor här och där, men det är väl sånt man får stå ut med. 

Imorgon börjar praktiken. Är lite orolig för hur jag ska kunna klara trapporna som finns där på jobbet, men det fixar sig väl på något sätt. Jag har fått ett super bra knäskydd av min morbror som han hade när han opererade sig som faktiskt gjorde det lättre och jag behöver bara gå med en krycka.
 
Lägger upp lite bilder från resan ; 

          

Och jag saknar dig älskling!!













Nu är det dags för lite bad, såå himla skönt!
Skriver mer imorgon! Puss&godnatt / M.

Herre min gud.


Mina ben är ganska likt en kokad spagetti just nu. Har gått runt som en galning i göteborg idag för att kolla in min och LInas praktik plast. MED KRYCKOR! Jädrar vad jobbigt det har varit.

Har ganska mycket att berätta och mycket bilder att visa, men just nu hinns det inte, får dra en sammanfattning lite senare ikväll, eller imorgon. 

Borta 2 dagar och saknar redan Gotland.

Nu ska vi utforska göteborgs alla gator.

See you later! / M.

Göteborg..


HERE I COME :):)

Jippiiiii

NU SÅ :):) jag har äntligen klurat ut hur man gör en header. Ganska bökigt om jag får säga. Men det här är bara en lite prov så att säga. hade inte dom bilderna jag ville ha egentligen på den här datorn. Men gud vad jag och lina är duktigt:) kan ingenting om sånt här, men tillsammans så lyckades vi klura ut det med lite hjälp från en hemsida. Jag är så stolt över oss:)

Nu är det sängen som gäller. Kommer säkerligen att fortsätta imorgon.

Puss&kram /M,

Som jag trodde..


Ja, det var som jag trodde. Igår på praktiken så kom min insperation, för han var ju mitt framför mig. Skrev kanske 4 blad och det bara på kanske 20 minuter. Varför är det alltid så att man kan koncentrera sig bättre borta från hemmet? eller så är det för mig iaf, får inget gjort hemma, men sen kommer allt med en jädra fart. Hur nu det kan komma sig.

Igår så fick jag någon slags uppenbarelse. Eller jag vet inte vad jag ska kalla det. men en sån där stund när man uppskattar allt lite mer än vanligt, tror att alla har varit med om det någon gång. Jag har själv fått det ganska ofta på sistonde, för jag känner att man borde uppskatta det man har i livet. och igår så fick jag denna "uppenbarelse" i Hallen, i den kära klintehallen.
- Alla var tysta, koncentrerade. Det var spänning i luften, bra spänning. Tränaren står och pratar och alla bara suger in sig informationen han ger. Kändes som att jag stod helt onsynlig och såg på mig själv sitta där och få den där "uppenbarelsen". Jag bara känner att alla vill något nu. Alla vill bli bättre. Alla vill vinna och det viktigaste, alla vill ha ett lag som vi inte haft på så många år.

För ungefär 4 år sen, hade vi ett toppen lag. Som var helt underbart. Sen spilittrades det och den där känslan kommer aldrig riktigt tillbaka. Men nu så, nu känner jag att vi är på väg någonstans. Jag känner att vi vill och det är det viktigaste. Och nu så vet jag också att det val jag gjorde var helt rätt.

Dagens sysslor idag blir ganska få men dom är också ganska viktiga för vardagen :) Eftersom mamms är
borta är det jag som står ansvarig under dom hushålliga sysslorna.

  • Tvätta
  • Plocka undan all disk, som en viss person är bra på att ställa överallt.
  • bädda sängarna.
  • Kanske till och med damsuga.
  • Och sen nartuligtvis, laga mat.
Och allt det här är för mamma :) Det är så skönt att det är fint och prydligt när hon kommer hem, då blir man själv stolt över sig och det viktigaste är att hon blir stolt över mig.

Så ser min dag ut. Ganska slapp, göra allt i sitt tempo. Sen så skall jag och ladda som tusan inför morgondagens matcher. Fotboll, long time ago. Men nu så är det slut på upphållet för mig, annars så blir jag galen.

Nu är det slutskrivet, ska gå och göra lite sysslor, känner mig som en riktigt hemma fru :) haha!


" Gräv inte så mycket i tiden som varit, Lev i nuet och gör det så vackert att det är värt att minnas"

/ Moiie


Jag är själens kapten


....

Dagen har defenetift inte gjorts tillgodo idag. Jag söker insperation, jag söker efter något som verkligen sätter sprätt i en. Jag får inte till det, jag har satt mig ner hur många gånger som helst idag men jag får bara inte ner det på papper. Allt låter så mycket bättre i tankarna. Hoppas jag finner min insperation imorgon, eller jag tror faktiskt att jag gör det, om det jag tänkt funkar med andra ord.

Jaja. Har iallafall fått reda på mitt schema för nästa vecka. Och eftersom bengan sa att jag och lina jobbar ungefär samma tider blev jag överlycklig :) Just nu längtar jag efter att få åka och jobba lite, se nya saker. men jag vet också att inom en timme så kommer jag nog inte att längta så mycket. Allt går i vågor, men det är väl så det är.

Träningsledig blev man ikväll, så ska spendera tiden till att kurera min älskling lite som jag tyvärr smittat med förkyldning och halsont, typiskt. Men ändå så var det ganska troligt eftersom jag umgicks med honom varje dag när jag var sjuk.  Så nu är det min tur att ta hand om honom :)

Har faktiskt inte så mycket mer på hjärtat idag. Ska gå och laga lite mat eftersom magen skriker.

Puss&hej / M.


Snörvel också.


Nu får det ta
och sluta snörvla, rinner och rinner. Det tar aldrig slut verkar det som. Känner mig frisk som en nötkärna iaf, och det är det som räknas väl? :)

Idag blev det skola. Massor som ska göras. Har gått med i student komitten idag. Jag kommer att bli delaktig i allt fest fixande. Så redan imorgon ska vi ordna möte, eller rättar sagt kolla om vi får vara med på säves möten eftersom det ska göras tillsammans. Men rykterna säger att dom inte är så glad på oss donnerpack, men det ska fixas på något sätt.

Har haft engelska nästan hela dagen också. Så kul och skönt att prata engelska, det är ett sånt fint språk. På något sätt så gillar jag det mer än det svenska. Ska bara bli lite bättre på det, sen kanske man sätter igång det lite i vardagslivet också, kanske :)

Sex dagar kvar på gotland, sedan beger jag mig till göteboorg. Boendes i Bengans lilla lya på Linnea gatan. Nära och bra till allt. Så denna vecka kvar här på gotland kommer för mesta dels spenderas med pappa på hans jobb, sen blir det lite träningar och på fredag är det Sm kval i futsal och denna gång ska vi ta dom där närkarna, då jävlar.

Är nyss hemkommen från träningen, gick riktigt bra idag, satt alla sott som jag ville och det flöt på riktigt bra idag, nöjd är jag. Nu är det duschen som gäller sen blir det film och kanske lite mys med älsklingen :)

Hej&hå, Levertå? haha. / M.

När känslorna tar överhand.


Idag blev det tomt igen, här hemma. Tomt.

Framtiden är en sak man aldrig riktigt kan greppa. Det finns så mycket som man inte kan förstå och kanske aldrig kommer att kunna förstå. Men all lycka till dig. Turen har vänt och du förtjännar att vara lycklig mer än någon annan.

Har fått veta att efter ferbuari kommer det som jag nu kallar hem att stå tomt. Det slår en ibland, hur pass fäst man är vid sitt hem. Visst har jag flyttat många, många gånger. men dom närmaste 5 åren har jag tillbringat här, i klintehamn, på björkvägen, över Görgens möbler. Vet inte ens vad man ska känna inför något sånt här. Har aldrig blivit så fäst förut och nu ska jag lämna det. Förvisso har jag ännu 4 månader kvar här, men tiden rusar iväg och snart är allt borta. Snart kommer min adress vara Mafrids västergarn. Jag kommer att få spendera mycket tid med pappa som jag är överlycklig för, men något kommer att saknas. Speciellt mamma. Hon kommer saknas väldigt mycket.

- Livet har många vägar, man vet aldrig vilken den tar.

Så ikväll var jag och lämnade av mamma och Lennart vid båten. En vecka till ensam, men jag är glad för att jag har en underbar pojkvänn som gör mig sällskap när ensamheten faller in. Kommer att dröja 3-4 veckor innan jag får se henne igen. Göteborg är ju nära nu. En vecka bort bara. Längtar som bara den, men ändå tär det lite på mig när jag kommer att vara i 2 veckor utan den som betyder mest. Den som jag spenderar all min tid med. Den som är där med mig hela tiden. Kommer att bli jobbigt men samtidigt lärorikt att vara borta. Jag och Lina kommer att få super skoj, samtidigt som jag kommer att sakna dig så mycket. Men jag tar mig i kragen. Två veckor borta bara, och jag kommer att ha all tid i världen med dig när jag kommer hem. ♥

En liten funderar blogg ikväll blev det nog. Men har många tankar just nu, om allt och ingenting.

Något mer som jag gjort idag är att jag har klippt lennart. Pappa har varit min enda provkanin och nu förtiden så har det faktiskt blivit bra när jag klippt honom. Så nu var det Lennarts tur och måste säga att det blev ganska så jätte bra :) Mycket nöjd är jag!

Får väl avsluta för ikväll och mysa vidare så som man ska göra på söndagar!

Puss&Kram / M.

Idag blir det inte många ord.

Utan lägger in en bild istället.

Det är när vi är tillsammans som jag mår som bäst, den känslan slår allt. Nu och alltid Älskling ♥



/ M.

En dag som alla andra.


Igår kväll trodde jag att det skulle bli en sömnlös natt med massor utav film tittning. Men icke, somna kanske en halvtimme in i filmen. Och inte för att det var en dålig film, nej nej. Det var ju the nootebook. Min favoritfilm utav alla filmer som gjorts. Så jag var väl kanske trött då även fast jag inte kände det.

Och idag blev det en härlig sovmorgon, dock själv. Men älsklingen kom efter några timmar och väckte mig :) Sen har det väl inte gjorts något mer. Suttit och funderat på hur jag ska lägga upp min uppgift som jag ska skriva. Så imorgon ska jag nog börja på den. Har ännu en vecka kvar på mig så det ska nog bli bra.

Kvällens aktiviteter blir nog Idol först, sen kanske jag beger mig ut till grottlingbo, för en liten myskväll med tjejkompisarna. :)

Och imorgon är det match. Är riktigt taggad, även fast jag vet att jag kommer att däcka efter första perioden så ser jag fram imot det. Jag har så mycket spring i benen så jag skulle kunna springa gotland runt, nästan:) blir väl att se killarnas match först. Det brukar tagga upp en ordentligt. Atmosfären innan match är otrolig. Man fokuserar till 100 % att göra sitt bästa utav matchen. Och imorgon ska vi kick some ass girls!

Nu är det macka dags.
Kisses&hugs / M.

Here again.


Sitter och väntar på att få komma i sängen. Inte för att jag är trött, tvärtom. Älskling kommer att få en jobbig natt med en pigg Moa :) haha. Nej ska faktiskt försöka sova. Men vaknade till nu ikväll och var jätte pigg. Kan bero på att jag har varit ute på en promenad i nästan 3 timmar. Det gjorde susen de. Bör ut och gå minst i en halvtimme varje dag. Nu såhär i den friska luften så känns det underbart att vandra bland alla löv på marken. Massor med kläder ska dock på, men det är lite mysigt tycker jag. Att gå stor som en snögubben. Riktigt mysigt om det är kallt ute.

Nu blir det lite väljning av film. Vi påbörjade en film igår, men somnade ifrån den och då är en film inte så bra om man inte är trött egentligen. Så ikväll får de bli en lite bättre, eftersom jag lär ligga och se om den några gånger inatt. :9

Sleep well! / M. :)

Vad vet jag.


En sak som jag vet är att jag håller på att tillfriskna riktigt bra :) Är ännu snörvlig och så, men jag mår såå grymt mycket bättre än jag gjort dom senaste dagarna. Och dagen kunde inte bli bättre än det varit. Idag har allting liksom bara kliffat, allt har gått precis som man vill att det ska gå. Tummen upp för det.

Och imorgon är man ledig. Ska blir lite skriverier angående våran APU. För vi skulle komma på en egen uppgift. Så jag och pappa satt oss och hade ett litet talk idag om hur jag skulle lägga upp det o så. Så morgondagen kommer spenderas åt att få ihop en röd tråd mellan all fakta och intryck jag fått idag. Mr.X ska min brukare få heta. Han är grym.

Inte mycket mer som gjorts idag. Jag är hemkomen för cirka en timme sen. Hunnit städa rummet, iaf plockat upp dom gigantiska klädhögerna som låg över allt. Sen dammet det får vi göra något åt en annan dag. :)

Macka dags nu, sen blir det mys med film!

♥ d u & j a g 

/ M.

Nu så.


Ja nu så ger jag mig av till praktiken. Jag orkar inte ligga hemma en enda dag till. Jag mår ganska mycket bättre idag, men ändå ganska långt ifrån helt frisk. Men 6 timmar jobbande ska jag väl klara av, tror jag. pappa tyckte att en till hemma dag nog skulle varit på sin plats men jag blir nog bara mer sjuk av att ligga hemma i samma baciller hela tiden :)

Ett lycka till, mm det behöver jag. Förstår inte varför jag är så nervös, men en första dag är ju en första dag. Tur att jag har pappa vid min sida dom här 2 veckorna, för sen får jag klara mig själv.

Och funderar på att gå lite på träningen ikväll, eller bara ner och skjuta lite skott o så. Inget springande, måste vara helt frisk till matchen på lördag, eller det kanske var söndag? Jaja. :):)

Nu ger jag mig av. Puss&hej /M.

Let's do this!


En uttråkad Moa sätter sig för andra gången och skriver blogg idag. Inte ofta det inträffar, men ibland så.

Så ja, mina planer till att göra en bra dag av idag har väl  inte gått alltfört bra. Och tillfrisknandet ännu mindre bra. Eller, hostan gör inte lika ont som inatt och min röst har kommit tillbaka mer och mer under dagen. Det är bra. Men så som jag känner mig, är pretty the same som förut.

Har precis sett ett avsnitt av One three hill, snart är det Lag vegas på tv också. Mitt tidsfördriv, det som ganska ofta har varit mitt tidsfördriv är tvn. Känns som att man är sjuk stup i kvarten. Jag gör ju inget annat än ligger hemma på dagarna och är sjuk. Får snart hitta ett bättre tidsfördriv, eller ännu bättre, sluta vara sjuk så ofta. Men det är samma visa varje år såhär vid ändring i årstiderna. Det går från varmt till kallt. Tror jag gillar värmen lite bättre än det kalla. Jag är iaf mindre sjuk dom varma årstiderna och det är ju bra.

Nu så kom Annie med våra tunnbrödsrullar från kustan, mums! Inte tid att sitta här längre, men lär nog skriva mer senare ikväll.

Puss&hej /M.

Sjukstuga här.


Ja, nu borde det vara slut med sjukerierna. Alla jädra förkyldningar & dyl. Jag vill kunna andas normalt och träna normalt. Men icke. Istället ligger man hemma på soffan och är så pass bortdomnad i huvet att jag varken vet ut eller in.

Försöker se det positiva med att vara sjuk, men kan inte hitta en enda bra andledning till att ligga på soffan och må dåligt.

Praktik imorgon också. Kommer knappast att kunna vara med på första dagen. Och jag som verkligen såg fram imot att spendera lite tid med pappa och samtidigt lära mig att hjälpa andra människor. Usch säger jag bara. Men det kanske passade lite bättre att vara sjuk nu, den första veckan på praktiken istället för att ligga i göteborg om 2 veckor, helt ensam och må dåligt. Så, en positiv sak kanske det finns med att jag är sjuk just nu.

Inga planer för idag, mer än att försöka bli frisk, eller att må lite bättre än vad man gör nu. Vill ju vara frisk till helgens match. Första hemma matchen, och den tänker jag INTE missa.

Ska nog åka en stund till papps och kurera mig lite. Kanjang is the shit, sen upp på det lite te och varma kläder. Jag borde vara frisk tills helgen, Jag vill jo verkligen det.....

Så hoppas alla ni som är friska, att ni uppskattar det. För att vara sjuk är nog en utav dom värsta sakerna som finns.

Ta tag i mig själv  & göra dagen till något bra är mitt mål idag.

Kiss / M.

Mitt framtida jag.


Inatt så drömde jag om mitt liv i framtiden. Det var läskigt, och väldigt verkligt.

Det är spännande likasom läskigt att tänka på framtiden. Hur kommer allt att se ut, kommer mitt liv att bli så som man alltid trott? Kommer jag ha familj eller kommer jag att stå ensam. Det finns inget som är självklart här i livet, det kan gå hur som helst. Det är det som verkligen skrämmer mig.

I min dröm, Så var allt så som jag hade hoppas på att det skulle vara.  Jag hade min underbara vid min sida. och jag, Lina och Frida var tajtare än någonsin. Jag hade en hund, en såndär som jag alltid velat ha. Jag bor här på gotland i mitt dröm hus. Allt var faktiskt näst intill perfekt. jag kände lyckan i mig när jag vaknade. Även fast jag just nu känner mig eländig, seg och allmänt död. - Jävla förkyldning säger jag bara.

Så Idag har det blivit en hemma dag, Liggandes i soffan med te och halstabletter och snorpapper. Blev inte så mycket sömn inatt, näsdropparna tog slut och det kändes som att man inte fick någon luft. Men det första jag gjorde idag var att ta mig till apoteket och köpa näsdroppar. - Världens bästa. Just nu. :)

Och nu ikväll tog jag mig iaf till träningen och agerade lite domare, även fast jag var lite seg och så. men vi vann, med 17-0 tillomed :)

Nu är det te som gäller sen är det sängen med älskling.

Puss / M.

RSS 2.0