Mmm Mmm Mmm..

4 dagar kvar...........

Saknar gotland?! hur kan detta vara mojligt, jag som ville sa garna ifran allt  och nu ar det enda jag vill att komma hem!


Just snyggt


Ja, jag är ju Moa Pehrsson och då finns det inga lätta vägar i livet känns det som.. FÖR MIN JÄVLA VÄSKA HAR LÅST SIG!!!! Jag åker om 20 min och ja kan inte få upp min väska, som om jag inte hade nog med panik innan så nej då ska det forslas ännu mer känslor och jag är nära att bryta ihop nu.. Det är ett tecken på att jag inte ska åka, jag har sett flera tecken nu som tyder på att jag inte ska åka. Eller så är det kanske bara så att jag ser det jag vill.

Men jag ska åka, jag ska vara borta i 2 hela veckor och jag hoppas att jag klarar det galant.. Jag ska klara det galant.. För när jag kommer hem och sitter och ser på min blogg vad jag har skrivit och vilken panik jag hade precis innan resan så tror jag att jag kommer tycka att jag själv var ganska patetisk, det är ju egentligen ingenting.. Jag kommer vara omgiven av människor som jag älskar och känner mig trygg med, det är nog det som betyder mest.. För om inte våran klass hade varit så nära varandra så vet jag inte om jag hade velat åkt med..

Men nu så ska jag inte sitta och låta min känslor flöda ännu mer, utan bege mig ut till bilen i detta spöregn (ett tecken på att jag inte ska åka)

/  Moiijje



Fina, Underbart fina.. Jag hjärta dig <3



image175



Running to life?



Nu har jag överenergi, skulle kunna springa gotland runt känns det som.. Allt är på högvarv. Ena sekunden springer jag runt som en dåre här hemma och packar och donar och nästa sekund så sitter jag helt död i soffan och tänker, va fan håller jag på med?! Jag vill ju inte till bosnien, eller JOO det vill jag verkligen, men... Ja det där menet finns alltid där, no matter what känns det som..  Men nu ska jag inte vara sån.. Det här ska gå bra, allt ska gå finfint.. Snabbt och bra hoppas jag ^^

Vet inte om det kommer att gå att föra blogg så himla bra där i Bosnien men ska försöka att hitta ett internet cafè då och då och berätta lite om hur det är om nu tiden finns till det och det hoppas jag att det gör.. Vill ju inte tappa all kontakt med verkligheten.. Eller det där var lite dåligt formulerat, kontakt med min verklighet menar jag. För jag är ju på väg ut i verkligheten egentligen, det här ska ju vara en sån där upplevelse för livet. Så varför vill man stanna kvar då?

Hoppas att den här pirriga känslan kommer att lägga sig.. Jag vill njuta, njuta av vad vi kommer att göra och njuta av att leva. Punkt slut!

Eller kanske inte punkt slut än.. Kommer nog att vilja slinka in ett litet inlägg precis innan vi åker, om jag inte försover mig vill säga och inte hinner göra annat än att gasa in till båten.. Har på känn att jag kommer att försova mig, men ja ska vara förberedd och med det menas att ingen sömn inatt blir det. Nej jag kan sova imorgon, tur att det finns en morgondag och den dagen ska ju ägnas åt en massa väntan på flyg och bussar och båtar, så då får jag se till att vila ut ordentligt innan vi når belgrad tror jag det var..

Och med dom orden avslutar jag det här konstiga inlägget som jag kände att jag bara var tvungen att skriva..

/ Moa the Mojjjiee  ~




image124





Prima skinka, japp japp


För idag mår jag bra! Underbart till o med..

Packat klart? nja, ja kanske.. När jag packar så blir det bara en enda stor hög i resväskan, går igenom 100 gånger om ja fått med allt och ja det har jag jo.. Men jag är som sagt riktigt bad på att packa, men som tur är mamma inte långt bort och kan hjälpa mig med diverse saker..

Vet nästan inte vad ja ska skriva, såhär en dag innan jag åker.. Jag kommer sakna, det kommer jag verkligen.. Men det är ju bara 2 veckor och sen så är man tillbaka på gotland. Tillbaka till allt!

Fick ett samtal igår och jag ska nämligen på arbetsintervju :):) Gladare har jag inte varit på länge.. Jag skulle ge allt för att slippa toftaparkeringen i sommar. Tjäna säkra pengar, som inte är beroende av vädret.. Jag hoppas, hoppas!

Nu så ska jag gå igenom packningen en gång till, sista gången nu.. Ett dygn kvar sen är jag på resande fot till bosnien!


/ Mojjie

Because i can't..




image174


/ Mojjie

Upps


Måste bara skriva att jag inte menade att vi skulle fotograferas på blåklint som jag skrev i det förra inlägget utan högklint^^ Duma jag som blandar ihop allt.. Men fotograferingen höll plats precis utanför sjukhuset vid strandpromdenaden, så ack så fel jag hade hela tiden :) 

Nu ska jag packa, packa och packa.. VI ÅKER SNART! :)

A fish out of water

 Jag har noll koll på vad ja ska ha med mig, vad jag inte har hemma, vad som måste köpas, har ja fått med allt på min checklista? Känner allt mer hur paniken kommer springandes inpå en.. Varför måste det vara så jobbigt att åka iväg? varför kan man inte bara packa och sen sluta oroa sig ifall man glömt något super duper viktigt. Man kan ju ändå inte göra något åt det.

Så idag känner jag ångest, panik och oro.. men det har ändå varit en bra dag, lycka!

Så det jag har gjort hela dagen är att förbereda mig, tvättat och kollat så att jag har allt hemma.. Och ja, jag har ju det.. Förutom paraply och en fickplunta som jag ska in till stan imorgon och köpa.. Dom matchar till och med:) haha.

Imorgon blir jag av med min skena i munnen :) Ska bli så skönt, samma gamla Moa blir man igen då.. Inga konstigheter i munnen. Bara jag och mina tänder^^ Så efter käkkirurgen så blir det lite shoppa på stan med viccy och efter det blir det fotografering med laget på blåklint och hoppas inte träningen är inställd på kvällen, jag känner verkligen för att springa av mig. När man bara är hemma så blir det ju aldrig av, lite dålig självdisiplin? ja tack, jag vet^^ Skulle behöva en personlig coatch som jagar upp mig ur soffan och knuffar ut mig på barkan några gånger i veckan.. Men in my dreams ^^

Nu får jag väl ta nya tag med den där tvätten, annars blir det väl aldrig gjort.. men som sagt, på ONSDAG ÅKER VI.. Vet inte vilken känsla som känns mest..

Vill åka eller vill inte åka?

/ Mojjie



image173


We can do it baby..


Nu var det över, Fridas födelsedag har nu ägt rum och nu så är min lilla flicka en stor flicka :):) Och snart så är det Linas tur, 23 april.. Olyckligtvis så är vi i bosnien då men vi ska nog kunna klura ut en riktigt bra dag till henne ändå :)

Men tillbaka till fridas dag.. vi hade som sagt bestämt att vi skulle kidnappa henne och ta henne in till laserdom som hon aldrig har spelat förut, och va skoj vi hade :)  Jag, Anthon,Lina och Freja och sen förstås Frida hade en jätte trevlig men svettig stund inne i det mörka rummet.. Frida och jag kom sist, men eftersom det var hennes birthday så vände vi lite på resultatet^^ eller jag gjorde haha.  Efter vi hade fixat och torkat bort all svett så gick vi upp och beställde lite mat.  Och så sjöng vi och hade till och med tagit med tårta in som jag och Lina gjorde på morgonen.. Viccy och Cissa kom in och jojnade oss till maten, vi åt tills vi sprack kändes det som.. En kort varig vistelse på två timmar blev det, men uppskattades gjordes det.. Glad att du gillade våran lilla överraskning :)

En rolig grej var att Frida vet ännu inte vem som körde på oss, och det är som sagt hemlistämplat tills vidare.. Gissa om hon är nyfiken, men hon får hållas ett litet tag till^^ haha.

Och ja, ännu sjuk är man.. Förkyldningen har satt sig på min röst så den är inte riktigt som den ska.. Så det blev en skön hemma dag istället för skola idag.

Och i helgen blir det till att stanna hemma också, skulle egentligen har följt med till norrköping med laget.. Men känner inte för att stressa innan bosnien så det blir till att tvätta hela helgen och köpa in allt som behövs dom två veckorna vi är borta, vi åker liksom NU på onsdag, känns helt overkligt.. Har en liten känsla inom mig att jag inte vill åka, men man överlever väl, hoppas jag ^^

klockan har redan hunnit bli sent och jag är hur pigg som helst.. Men måste sova, måste bli frisk!
Så det blir säng dax nu, eller iaf soff dax.. Får ta mig en kopp te o koppla av lite :)

 / Mojjiie


image172

Keep up the good work..


Jag är duktig, jag kan, jag är smart och jag är bäst.. Så ska jag nog börja tänka lite mer, stärker än så otroligt mycket av att bara tänka dom tankarna.. Men sen måste man förstås tro på dom orden och det är väl det som är den svåra biten.


Imorgon så fyller Fritchjuf 18 år och det ska frias så det heter duga, men det är ännu hemligstämplat vad vi har klurat ut till henne ;)

Idag så är det bara mys på soffan och te som gäller.. Jädra förkyldning säger jag bara!
Har inte så mycket mer att säga idag mer än GRATTIS I FÖRSKOTT GUMMAN !!

image142

 
Idag är en bra dag!


  / Mojjiee...                                    




Suprise, suprise..



Nu är sladden till kamran hittad och dax för att ladda upp lite match foton från i lördags :)


I bilen, på jakt efter min chicka chicka låt :)


image167


Sen så var vi i hemskahemse, innan matchen hade vi lite peppning i den såkallade ringen

image166


Sen blev det målfoto så det heter duga.. Eller 4 stycken blev det iaf^^ hehe



Första målet ( vet inte vilka av dom här fina töjsarna det va som gjorde målet, men skit samma^^)



Andra målet




Tredje

och sist men inte minst så gjorde dom här sötisarna ett mål, eller någon av dom:P





Och ikväll är det träning...... Fan satan jävlar skit, jag är sjuk igen:( Eller lite förkyld och ont i halsen.. Varför kan det inte bara gå över och vara över någon gång.. Men nej, det ska återkomma varje månad, eller det känns som det.. Men ska bli lite skoj iaf, får ut o springa lite i skogarna igen väl, så mycket man orkar.. 

Imorgon NP i svenska.. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte och JAG VILL INTE!

/ Mojje

Chicka chicka ^^


Blev så himlans glad igår när vi hittade min chicka chicka låt :):) Vet tyvärr inte vad den heter så den är här och med döpt till Chicka chicka..

Sista serie matchen idag, och ännu en orättvis match.. Så ska inte orda så mycket mer om det.

Imorgon är det träning och så försöka vara med en lite stund på vissa grejer iaf.. Saknar fotbollen så det nästan svider och missat alla träningsmatcher har man också gjort.. Känns ganska surt just nu när man tänker efter hur mycket man missat, nu alla dom här tillfällena vi haft och träna på den nya uppställningen :(   men som sagt, inget att gå o dalta mer, för det som har hänt har ju hänt, tyvärr är det så..

Duktig som jag var igår att gå upp klockan 8 så var jag ännu mer duktigt att komma ihåg att ta med kameran.. Så skulle egentligen vilja ladda upp alla fina "målkort" som togs.. men en viss Malcon ska ju ha slarvat bort sladden till kameran, så får göra det den dagen när han letat upp sladden..

Nu är det talskrivar dax, och är bara tvungen att lägga till att jag hatar det!


  / Moiie, the Mojje ;)

Skön dag..


Riktigt skön med andra ord.. Tidig morgon, match mot hemse i hemse, så kände att jag var tvungen att följa med och peppa laget lite.. Och en bra match blev det, lite orättvis.. fast det börjar bli ett vanligt ord nu i våra matcher.. Vi skulle ju ha vunnit eller dom förtjännade inte de och det var värsta tur målen jo.. Undrar varför ingen kan unna oss lite tur, hade varit en stänkare och gjort susen för vårt självförtroende om vi bara kunde få in dom där stolp skotten eller bara ha lite tur att få slingra in bollen i mål som alla andra.. Men nej, vi får kämpa.. fast det är en bra sak. För något som är starkare än vår kämparglöd eller vilja finns inte.. Skulle så gärna vilja vara med nu på slutet och ge allt, men nej:(

Efter det så begav jag och Frida oss in till staden, tog en lång promis och köpte korv på ica maxi;) Och så Klinte mot Levide matchen var vi tvungna att se också.. Och det var i stort sett allt jag gjort idag, eller nej.. jag har faktiskt klippt pappa och slingat min systers hår.. Blev riktigt nöjd med båda resultaten.. fast trodde där ett tag att min syster hår skulle se ut som min brors, klyckling gult och det är de sista man vill^^ haha men det blev bra till slut :)

Och nu är det duschen som gäller för att sedan krypa ner och läsa körteori..

Sleep well / Mojje

Duktig flicka :)



Idag var första gången jag verkligen rörde på mig efter olyckan.. Sprang spåret på rävhagen, eller spår och spår, det var någon skogs stig som jag sprang vilse på.. Så jag fick hålla mig ute på grusvägarna istället så jag inte blev helt vilse ^^  Jobbigt men behövligt.. Konditionen håller på att rinna ut, så det är bäst att ta tag i saker innan den försvinner helt.. Fast solen sken, så himla skönt så märkte knappt av att det var jobbigt. Bra musik och solsken är det bästa!

 Så idag var jag en duktig flicka.. Var med lite på andra individuella saker på träningen och det gick kanon.. Har verkligen saknat den där fotbollen som man alltid skadar sig på, men det är bara att hoppa upp på hästen och köra igen :)

Efter träningen så blev det raka vägen till maxi för lite sallad och ostbågar.. Viccy och jag hade en väldigt intressant samtal om gamla goda tider, fy satan va man längtar tillbaka ibland, men vissa grejer kan man ju få glömma, tack^^  haha!

Ikväll har man umgåtts med familjen, inte ofta det händer att vi alla kan sätta oss ner och ha lite trevligt.. Fick något ryck och ville fixa Annies naglar.. Linas trixirier smittar av sig ;) haha!

Nu snart så är det väl dax att lägga sig.. Läsa lite teori till teoriprovet, pirrigt värre..
 Men sov så gott allesammens ikväll, för det ska jag göra:)




image165


/ Mojje..

MINA <3 :)

image162   Mina älsklingar..




image164


     
















Älskar er mer än allt annat, ingen har någonsin gjort mig så lycklig som ni två<3















                                                                                                image163





/ Mojje..







Sanning för dig och sanning för mig..


Min Sanning är inte detsamma som din och vad är då den rätta sanningen?


Nu så, nu så.. NU är jag igång med tränandet igen :) Eller det gick ioförsi inte så bra igår när ja var med och värmde upp, men snart så är jag back on track.. Om ja nu inte kommer bli liggandes sjuk, känner av lite feber och det är inte bra.. Alltid en massa som ska förstöra när man äntligen känner sig någolund frisk igen.. Men ska försöka¨hålla mig frisk, kan inte ha fler frånvaro dagar från skolan längre.. nationella prov i svenska om en vecka, hur pirrigt som helst. jag vill verkligen inte, men något som måste göras antar jag.. Saga och sanning är temat, och ja har fått en total black out och vet inte vad ja ska stå o prata om i 5 hela minuter helt själv :S Men snart är det gjort och då är det bosnien som väntar, i hela 2 veckor, läskigt värre.. Jag som har tjatat så mycket att få komma bort f¨rån den här ön och bara få va och nu när det händer så vill jag inget annat än att stanna kvar! har väl antagligen bara fått lite kalla fötter som jag hoppas går över tills vi åker..

Det finns väl inget särskillt mer att berätta så laddar upp lite bilder från i torsdags..

image156


                                                        


image161




/  ..Mojje..

RSS 2.0