Som bortblåst.


Nu när jag sitter och halvläser min blogg så inser jag att jag har glömt att berätta massa saker.

Tillexempel Fotbollsgalan som varade i helgen. Först ut så var det matchen mot pressen Laget. Det var första mötet med island games laget. Hur trevliga som helst var dom och det kändes som att vi hade spelat tillsammans år och dar. Men inget slår ju kära KIK/ fg. :)

Sen åkte man vidare hem till Madde, lite förfestning och fixande. hade hur stor ångest som helst av vad jag skulle ha på mig, men det ordnade sig jo till slut. Sen blev det av att gå till borgen. Och dumma lilla jag hade såklart glömt biljetten hemma, men det var ganska lätt fixat, Norea var en ängel :) Och väl inne så var man hur hungrig som helst men man  fick vänta i över 2 timmar på maten, så snodde lite förätter här och där. ;)

Blev en massa klappande och hejande med vårat lag. Tvärr var det ingen som vann några priser i vårat lag, även fast några förtjännade det mer än andra. Gick och gjorde älsklingen ganska mycket sällskap också. Men vi åkte hem ganska igt, för jag var helt över trött och killarna skulle fortsätta festen hemma istället. Bilder kommer en annan dag, sitter inte vid rätt dator just nu.  

Det var lite av helgen som varade. Och helgen som kommer nu kommer att bestå av lite allt möjligt. Halloween på fredag så får se vad man hittar på för bus där, och på lördag är det pumplaget som spelar på bistro så det kanske blir en sväng dit, eller så skiter man i allt och bara hyr film och myser gärnet, det lockar väldigt mycket. Men det visar sig väl. På söndag blir det att åka till hemse för att se Andreas spela futsal sm, efter blir det lite badning på hemsebadet sen blir det hem och sova^^ kommer säkerligen att vara helt slut innan den här helgen är över.

Ikväll har det inte hänt mycket. Varit en lung kväll. Börjar bli lite halvkrasslig i halsen, så får se hur man känner sig imorgon om det blir skola eller inte. Hoppas, hoppas, hoppas!

Nu blir det lite te och värme kudde på den onda magen.

Puss&hej / M.

Ännu en dag förbi.


Det blir allt mindre skrivande här, hoppas att lusten kommer fram snart, för det är ju ganska skönt att få skriva av sig då och då.

Tisdag idag. Skola, sen är det inte så mycket som gjorts under kvällen. Har pratat massa med mamma. Nu när hon är hemma så får man ta vara på tiden tillsammans. Hon åker imorgon bitti igen, men är inte borta så länge den här gången iaf :) Hon ville att jag skulle följa med till nässjö, men kände att den här veckan inte riktigt passade.
 
Kommer vara så fullt upp dom närmaste veckorna med praktik både här på gotland och i göteborg. Ska bli super skoj att få åka iväg ett tag med min finalina. Massa mys och skoj ska vi ha. När tiden finns och vi inte är ute på våra praktik platser. Jag ser faktiskt fram imot praktien nu. Dom första två veckorna ska jag spendera med pappa på hans jobb, väldigt intressant. Sen bär det av till Göteborg, till ett hem för såna som har aspbergs syndrom och autim och liknande. Komemr att få följa med på massa aktiviteter som dom åker på varje kväll. Simning, dans, bio. Ser fram imot det. Men kommer förstås att sakna alla här hemma.Två veckor är väl inte så långt, men efter att ha haft min älskling vid min sida i nästan 3 veckor kommer det bli jätte tomt utan honom :( Istället får lina platsen brevid mig, men hon är ju också mysig att sova med ^^ hehe!

det som nu väntar är lite tv tittande, prata med älsklngen, och sängen :)

Sov så gott alle sammens! / M.

That little part, is called happiness


Jakten på lycka
. tårarna rinner ännu. Hur kan en film, några skådespelare få det att kännas så äkta, så det verkligen knyter sig i magen. Spelar ingen roll hur många gånger man ser den, så bra helt enkelt!

Håller för stunden på att välja kläder tills imorgon, och jag kan bara INTE bestämma mig. Men det är ju som det alltid är jo.

Kvällen spenderades hos pappa min, matlagning var det som gällde. Sen blev det av till klinte igen, för att hjälpa andreas slinga sitt hår, utan mössa. Det var lite krånligt o så, men resultatet blev faktiskt ganska bra :) Sen blev det idol tittande med Frida. Hon är på väg hit igen, hon är rastlös som få :) hehe. Men hon ska få hjälpa mig lite med vad jag ska ha på mig imorgon.

Så nu ska
jag gå igenom min garderob för tolfte gången typ.

Men, god natt & sov gott! / M.

Fredag.


Idag, eller dom senaste dagarna har jag varit lite lat siosådär. Gått upp cirka halv 2 varje dag. Slöseri med tid men också mycket behövligt. Går upp sent på dagen men lägger mig relativt tidigt, eller runt ett snåret varje kväll. Men lov är ju till för att vila upp sig och det har jag verkligen gjort.

Har inte hunnit med så mycket idag egentligen, lagt in en tvätt, åkt och tankat bilen, städat lite i köket. Och det som väntar nu är väl en liten trip till pappsen för lite mat och sen ska jag och frida ha lite hemlighets göra^^

Imorgon är den såkallade fotbollsgalan. Jag har lite, - Vad ska jag ha på mig ångest. Hälften är nästan bestämt, men så svårt att veta vad man ska ha på sig när man aldrig varit där förut. Men något blir det iaf.  Dagen i si kommer att spenderas hela dagen i visby. Först och främst ska jag se älsklingens match som börjar runt 12, och efter det så vaknas det match för en själv. Tur att man inte är ensam från laget som ska vara med. Sen ska förmodligen jag och viccy hitta på något bus för att sedan bege oss till Maddes lya för fixning av hår och smink. Hoppas det blir en bra kväll med mycket underhållning. Jag själv kommer att bli kvällens fyllechaffis. Inte på humör för något annat, så, så får det bli!

Vädret idag har inte varit det bästa. Massa blåst och grått, får hoppas på förbättring tills imorgon!

Nu är det dags för lite tv tittande, och sen åka hem till papps.

/ M. :)


That is a thing we always need


Puuh.. mycket som gjorts dessa dagar, mesta dels inköp till kylskåpet, pantat alla burkar, kvarblivna efter en viss efterfest, damsugit precis allt, nästan. Lagat massor med mat och umgåtts med mina finaste :) Så allt eftersom så börjar jag inse att jag inte har varit så rastlös som jag kunnat känna mig ibland. Blir ju lite långradigt att vara ensam dag efter dag, utan mamma. Att hon bara finns här hemma betyder så himla mycket och nu är det tomt och kommer om bara några månader säkerligen vara ännu tomare här hemma.

Ett plus är ju att jag umgås mer med min älskling och med mina bästaste, men kan vara skönt att ha sin trygghet här hemma stundvis. Sitt eget lilla trygga ni vet.

Igår så hade jag och FinaLina och Fritchjuf mys kväll här hemma med kex och ost och hela paketet. Massor med bus och skoj :)

Och helgen närmare sig och kan medge att jag helt klart är nervös inför lördag. Match och allt som man inte spelat på hur länge som helst känns det som, men hoppas det går bra och att man inte får någon knasig placering bara.

Nu ringde Frida så måste avsluta här.
Pusshej :)

Övning ger färdighet



Tisdag och det är andra dagen in på lovet. Har inte gjort något speciellt, som man kanske borde för att uppskatta dessa lediga dagar. Andreas och Dennis åkte precis iväg till hemsebadet. Något jag inte är riktigt så sugen på så det blev att stanna hemma. Och gårdagen skulle spenderas ensam men så blev inte  fallet. Och det är jag glad för :)

Planerna för den här veckan är inte så många. Mestadels kommer jag att träna eller städa eller umgås med fina :)

Och i helgen är det fotbollsgalan också, ser fram emot det. Ska spela match med island games laget mot ett pressen lag innan fotbollsgalan. Kommer nog att bli en rolig dag :) Sen plus att jag nog kommer att kläma in en innebandy match mellan det också, hur nu det ska gå.

Men nu ska brasan tändas, eller nej först ska det hämtas ved sen så kan det mysas!

Puss & hej / M.


A l w a y s & A l w a y s

Piip Piiip


Har fått en reklam i huvudet som inte vill försvinna, men den enda som har fastnat är, fashion, piiip piiip. Irriterande eller hur.

Hur som haver så har dagen idag inte innehållit så mycket, den enda rediga som har gjorts är att jag har besiktat blien, och den gick igenom :):) Inte ett enda fel. Min Moa P. de. Så se upp på vägarna när Moa P. kommer farandes:)

Det enda som väntar en nu är träningen som börjar vid 8. Så har laddat upp med min och Fridas speciallare. Eller mer fridas kanske, men det är min nu :) Så gudomligt gott. Makaroner, bacon, creamfresh och ketcup. Det slår allt som macke har lagat den senaste veckan nu när mammi är borta. Och på tal på det så är hon saknad. En hel vecka till utan henne, hur det nu kommer att gå. Tomt här hemma utan henne jo.

Efter kvällens aktiviteter så ska det tändas brasa och mysas,  dock så ska man spendera kvällen själv men får ta o hyra en bra film eller nå så man inte känner sig så ensam :) Har nog blivit en släng av beroende av människor, blir helt till mig när jag är själv eller ska vara själv. Men nu så ska det botas, måste ju kunna klara mig själv också.

Nu är det Las Vegas på tv, så har inte tid att sitta här längre.




(p.s, bilden är ett bevis på att jag har varit med om det äckligaste och mest illaluktande som finns)

See you! / M.

Så som det ska va!





ALWAYS & FOREVER

Det sägs


- Att om det bara är för bra för att vara sant, så är det oftas det. Eller? själv så tror jag inte en sekund på det. För just nu är allt bara för bra för att vara sant, och det är det verkligen. Inget fel med att ha underbara perioder i sitt liv. Just nu är den lyckligaste perioden i mitt liv.

Har just spenderat ytteligare en fredags kväll med mina underbara vänner FRIDA OCH LINA, HELT UNDERBARA, FANTASTISKA OCH BARA FÖR BRA HELT ENKELT! (upps,caps lock, men det får vara så (:) Känslan försvinner inte mellan oss, trion, dom 3 muskotörerna. Finns för varandra helt enkelt. I vått och torrt.

Och älskling kom just genom dörren och gjorde kvällen ännu bättre :)

Lite pirr i magen inför morgondagens seriepremiär är det minsann. Usch, jag hatar att vara ett nerv-vrak innan match. Måste få ur mig de, lite iaf, till imorgon.

Nu är det nattmacka och sömn som gäller.

Det var allt för mig ikväll, Go natt, sleep tight. / Moiiee :)

I`m walking on sunshine

"Happiness comes in many forms -- in the company of good friends, in the feeling you get when you make someone else's dream come true, or in the promise of hope renewed. It's okay to let yourself be happy because you never know how fleeting that happiness might be."
-Lucas Scott

Fredag, en efterlängtad dag. Höstlov, en efterlängtad vecka. Just nu är det bara för bra.

Kvällen kommer förhoppningsvis spenderas med min FinaLina. Massa prat som alltid och massa skoj som alltid.

Och morgondagen ser ut som så att vi har våran premiär match, i innebandycentret. Ibk är dom såkallade motståndarna, som ska krossas. Inte så glada minne från förra matchen jag var med. Den slöt som så att man fick spendera några timmar på akuten för att bekräfta att en hjärnskakning var på plats, som om jag inte redan visste de. Så det blev vila i 2 veckor efter det. Men nu är jag på topp och det kommer förmodligen bli en redig match.

Sen efter matchen så beger vi oss ut till Levide hela laget för en lite lagfest för att komma lite närmre varandra. Kanonbra kommer det nog att bli.

Söndag - Kikavslutning. Missar dock en island games träning, men sånt är livet. En massa pris kommer att ges ut, Efter blir det lite fika för att sedan bege sig till hallen för den första inomhus träningen, LÄNGTAR :)

Och nu så ska jag åka hem till papps för att laga en liten middag till oss två. Lite far & dotter tid :)

Ha en mysig kväll! / Moe

"Kärleken kommmer alltid att vara drivkraften i våra liv"


För varje dag som går så fastnar jag mer och mer för One three hill. Så bra, så äkta på något sätt. Kanske det nya sex and the city för mig? :)

En mysig dag i skolan blev det för min del. Först en del snack med Ray. Och efter det poppade vi popcorn hela bf tillsammans och såg filmen, Skicka vidare. Den filmen, ett wow är den värd. Efter många gångers tittanden på den filmen så kan inte tårarna sluta rinna. Försökte idag hålla det lite inom mig, men det lyckades dock inte. Känslorna börjar flöda när man kan spegla sig i den filmen. Alla minnen kommer fram och helt plötsligt så rinner tårarna ner för ens kind och kan inte få dom att sluta rinna.

Som ni kanske läser så har jag ganska mycket tid till övers nu när det är tränings uppehåll, så mitt tidsfördriv blir alla olika sortens serier. Somliga bra och andra inte så bra, men som sagt, mitt tidsfördriv förtillfället.

Men ikväll blir det inte så mycket tittande på det, skall alldeles strax ner på spelrådets möte, prata lite om framtiden, eller vad vet jag. Men något liknande blir det nog. Sen efter det så, ja efter det så vet jag inte. Men ska iaf hitta på något annat än att sätta mig framför tv.

Nu måste jag kila, men vi hörs!

/ M.

Dags för att brasa till det lite.


Jajamensan, nu brasar det här hemma(eldar). Riktigt skönt att värma sig framför.  Ledig idag från skolan, så det blir en liten mys hemma dag. Är faktiskt rätt rastlös om sanningen ska fram. Det är jätte skönt att vara ensam ibland, men det kan också bli lite för mycket ensamt. Mamma är borta i 2 veckor. Sen är hon hemma några dagar och sen så åker hon igen. Men jag är glad för hennes skull iallafall :)

 Andreas åkte precis hem och Malcon gick precis till jobbet. Så vad ska man göra. Städa? Nja, det får vänta några dagar. Göra lite behövliga grejer i rummet skulle behövas, men behöver lite hjälp med det så det får vänta några dagar. Så om någon skulle ha jätte bra och roliga tips som man kan fylla dagarna med nu när man är ensam och träningsledig skulle vara jätte bra :) eller 3 dagar i veckan tränar jag, men har som sagt varit van med att inte ha någon dag alls ledig och bara stressa hela tiden. Sen när man är ledigt så vet man inte vad man ska göra med de. Vissa människor behöver ha fullproppade scheman hela tiden och jag själv börjar nog bli en sådan person och det är icke roligt.

Men kan ju berätta att jag troligtvis åker till göteborg i 2 veckor v 44. Ska praktiser hos min morbror som jobbar med utvecklingstörda personer. Men också gamla som inte riktigt kan ta hand om sig själv. Och upp på det så följer Lina med, hur roligt som helst :):) Är dock inte riktigt säkert ännu, men hoppas iaf!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men hade inte så mycket mer på hjärtat idag.

Men ska hitta på något iallafall.

Have a nice day folks :)

/ M.

Såhär i höst mörkret


Så tyckte jag att en passande bakrund skulle infinna sig. Så man får lite mys stämning när man går in på min sida :) Och om någon expert på headers skulle hitta min blogg och vilja göra den lite fin så är det bara att lämna en kommentar, för moi klara inte av det :)

Helg, mys, middag & massor med fotboll


Snart vankas en ny dag, måndag närmare bestämt. Har en massa grejer som borde varit klara, fy skäms på mig. Ligger lite efter med allt nu känns det som. Har bara inte haft någon ork denna helg att ta tag i grejerna.

För i Fredags så umgicks jag med mina underbara älsklings flickor. Vi tog en tur till pappa och bara myste gärnet. Har verkligen längtat efter er. Kommer nog aldrig någonsin ha så roligt som jag har med er. Ni är fantastiska<3

Och i Lördags så vart det dax för våran andra kval match. En tung match, men vi klarade det och säkrade div. 3 till nästa år. Sen efter det så hade vi middag här hemma med familjen, Andreas och Dennis mm. Ganska trevligt faktiskt^^  Men tidigt i säng för att idag spela våra första sm kval matcher inomhus. Och eftersom det inte har funnits tid för att träna något inomhus så blev det första matchen lite känna på boll och underlag. Så det blev en förlust på 2-0 till När. Men i andra matchen så körde vi järnet och vann med 4-1 mot dalhem. Skön seger och ett skönt avslut innan vårat uppehåll som nu börjat. En paus var verkligen behövligt för alla tror jag. Varit så mycket med allt nu, varenda helg fotboll, ingen sov morgon och det resulterade i att man var helt dödstrött på vardagarna/skoldagarna. Men nu är det lungt ett tag, så  kan fokusera lite på innebandyn. Serien börjar den 18, nervöst!

Nu så har jag precis sett klart en film. Järn gänget tror jag den hette, ingen storslagen film, men blev rörd då och då och då tycker jag att filmen gjort sitt om den har berört någon så har det lyckats. Skulle egentligen behövt tagit fram engelska texterna och läst klart dom, men kände att jag behövde lite lung och ro som belöning. För vad vet jag inte riktigt, men det behövdes iaf. :) Så får ta tag i det lite nu innan jag somnar, väntar ännu på Andreas, men jag kommer troligtvis sova när han kommer hem smygandes ;)

Och föresten, ensam hemma två veckor från och med idag. Inte illa, men ensam och ensam blir man nog knappast!

Just de, ta tag i mig själv och läsa. Mm vi säger väl så.

/ Moe

somehow its stil there..



..and will always be there.


Dom här ständiga känslorna och tankarna. Ibland så vill man bara kunna tänka bort allt för en stund, sudda ut det dåliga och bara se det bra. Att bara få ha det precis som man vill och har det i sin fantasi. Bara kunna få bort det från sitt samvete och leva, bara leva. Men man påminns ständigt om det förflutna som ännu minns av andra. Jag vill, jag bara vill! Misstag görs dagligen, men det är det som man blir ihågkommen för. Det blir en del av ens personlighet, det blir som en tatuering som man aldrig kan bli av med. Det kommer alltid att finnas där!

Torsdag och ännu en dyster dag. Ljusen står tända i rummet för att få upp en liten höst känsla. Sitter inkuren i en filt för att få upp värmen. Raggsuckorna är påtagna och det är ännu bara oktober. Ryssligt vad tiden går. Man märker det knappt, men för varje dag som går så börjar det närma sig slutet av skolan. Föralltid om man så vill. Så vad ska man göra? vad ska jag göra efter skolan? Känns som att tiden hinner ifatt en och snart måste ett val göras. Det är de värsta jag vet. Val.

Just nu känns det lite slitet och mörkt. Tröttheten bara faller på en och man orkar inte med ett enda dugg. Men jag som många andra skyller på årstiden. Så är det bara.

En liten dyster blogg blev det idag, men det är så man känner sig förtillfället. Sliten av allt helt enkelt. Tur att man har sin underbara att vända sig till när det är lite slitet och mörkt, för han så mycket mer än vad jag någonsin haft. Min älskling<3 

Av det som återstår av kvällen så ska jag bara mysa ner mig i soffan, tända en massa ljus och njuta av min lediga kväll.

Hoppas att endel njuter av hösten som kommit över oss. Jag skulle bara önska att jag var i Cillas och Fannys läge som är på väg till turkiet i detta nuet.

Ha en mysig kväll.
/ M.

Ingen lång blogg idag nej


.. Naj faktiskt så blir det ingen lång blogg idag. Ville bara säga att jag är på en underbart humör just nu och skulle vilja skriva en jätte lång blogg ikväll, men det får bli imorgon.

Nu så ska det duschas sen blir det sängen direkt. Längtar efter sån där go sömn som gör att man aldrig vill vakna igen. Det är så skönt! (fast jag vill ju vakna faktiskt) ^^

Men som sagt duschen nästa.

Sleeping beauty, that`s me!

Go Natt / Moe


Det ska inte mycket till nu...


Orken tryter, tröttheten börjar sakta men säkert komma fram och visa sig. Samma visa varje år, hösten är här och sommaren är det enda man har i huvudet. Visst är hösten en mysig årstid att sitta inne och se på, men man blir så trött. När man inte riktigt är van att ta på sig jacka när man ska gå ut, man är inte van att mötas av kyla vid dörren. Men tiden går fort och snart så är det vinter också. En utlandsresa hade inte suttit fel, men det får bli ett mål till nästa år istället.

Helgen är redan förbi också och de är måndag. Blev en dag hemma eftersom att sömn inte är något man fått i överdrift. Så sitter hemma vid älsklingen och försöker få upp honom, även fast det inte går någe vidare. Träningsvärk från helgens cup har man också. Ett bevis på hur otränad man verkligen är. Sen får man ju inte missa att berätta om våran avslutningsfest. fast behöver inte säga mer än att det blev ett bra avslut på säsongen, eller riktigt avslutad är den väl inte men nästan. Första kval matchen hålls på onsdag kl 19.00 på rävhagen. Så ikväll blir det träningen som förberedning tll onsdag.  

Nu ska man kanske bege sig ut på en liten promend eller något. Kan ju inte sitta inne hela dagen.

/ Moiie


Zero to hero


Mycket som blivit gjort dessa dagar man är ensam hemma. Har tagit mig an tvättmaskinen idag med, går faktiskt riktigt bra. Har inte missfärgat något, än så länge iaf :)

När man blir lämnad ensam såhär när man måste ta ansvar och ta hand om hemmet så inser man hur mycket jobb det är om man skulle bo själv. Eller om jag skulle bo själv så skulle jag förstås inte ha en bror som stökar ner överallt så det skulle vara en lättnad. Men tror jag skulle klara mig ganska bra. För finns det ingen mamma hemma som plockar och donar så måste man ju själv göra det helt enkelt. Det är egentligen inte så svårt att ta fram damsugaren och ge den en sväng om, eller ta fram damtrasan och shaka lite ass, man kan ju göra en rolig grej av städningen. Allt tråkigt kan bli roligt bara man gör det till det.

Sätt på den skönaste låten du känner till och dansa loss bara. Fast rekomenderar er att vara ensama när ni gör det. För synen på det är kanske inte så vacker. Men man skulle iaf få sig ett skratt :) Jag har faktiskt tagit mig en sväng om med damsugaren 2 gånger denna vecka, framsteg för Moa, jajamensan! Så just nu längtar jag tills jag har min egen lägenhet, under mitt ansvar, under mina regler. Men först och främst ska man kanske gå ut skolan, men med bara 8 månader kvar så kanske det är bra att planera :)

Morgondagen ska spenderas till en början nere i hallen. Halv 10 till 11. Sen blir det av till fardhem för avslutningsfesten för vårat lag. På eftermiddagen så ska det lekas och diskuteras lite sen på kvällen blir det partaj :) Men det blir nog en ganska lung kväll för min del eftersom jag skall upp kl 7 dagen efter och spela innebandy cup. Men får än så länge se, man kanske blir galet party sugen och avslutnings fester är ju inte så ofta så kanske offrar söndagen och är lite slö :)

Nu ska det snart sättas på lite nudlar. Orkar inte stöka ner köket nu när jag gjort det så fint, så det får bli något lätt. Sen kommer Andreas, så det ska väl mysas en massa och vila inför dom två tuffa dagarna jag har framför mig ^^

Njut av helgen, för snart börjar en ny vecka med nya tag!

Puss.. Moa





The sleeping beauty

Klockan är inte alls mycket och ändå så sitter jag vaken på min lediga dag. Eller "hemstudiedag". Har faktiskt hunnit med ganska många saker på 2 timmar.

  • Först och främst så gick jag ner med dom illaluktande soporna. Skönt att ha det gjort.
  • Sen rengorde jag hela köket, eftersom en viss broder skulle ställa sig och göra mat sent igårkväll så såg det ut som en soptipp.
  • Samlat ihop all disk som jag hittat här och där och ställt in i diskmaskinen.
  • Drog fram damsugaren och damsög alla rum förutom min brors, eftersom det inte går att komma fram för att golvet är täckt med kläder.
  • Och hunnit med att bädda sängen också, och samlat ihop alla filmer som jag och andreas sätt den här veckan.

.. Det som nu återstår är
  • Sortera tvätten (Dennis ska en gång för alla visa hur den där jädrans tvättmaskinen fungerar)
  • Fortsätta städningen i mitt rum som jag påbörjade för en vecka sen
  • Läsa om olika syndromer, tex autism eller liknande, ska vara klar läst tills imorgon.
  • Gå och handla lite behövande saker till kylskåpet, det ser lite tomt ut förtillfället.
  • Sen hoppas jag att det inte är något mer förutom träningen. Vet inte riktigt var den ska äga rum än, så får väl bli att skicka ett sms till Ole och ta reda på det.
.. Och måste ju också tillägga att jag ser ut som en innebandy klubba i halva ansiktet. Igår var det träningsmatch mot killarna. Och jag verkar ju alltid ha en sån otur när jag spelar mot killar, men det hela gick jätte bra tills jag fick ett innebandy blad rakt över ögat. Fy sjutton vilken smäll det var. Så en fin blåtira väntas ännu. För än så länge är det bara rött och göra svin ont! Jag ska nog inte spela mot killar. MEN den här gången var det iallafall inte mitt fel^^

Och btw så är min bli snart körduglig, ska beställa besiktningstid idag och sen får ni se upp för Moa.p på vägarna :)

Nu ska det fortsättas med min lista.

Puss & kram! / Moa.p :)

RSS 2.0