Killing time..


Ja, det är vad jag gör just nu.. tar död på lite tid som annars kan gå till något nyttig.. Försöker att skjuta upp damsugningen som alltid^^ Men har faktiskt hunnit med att städa köket och mitt rum, bara damsugningen kvar. fast det blir nog morgondagens syssla,  så jag kan vara lite duktig imorgon med.

Ikväll är det träning som vanligt på rävhagen.. Är rejällt på hugget idag, eller rättare sagt efter dom snälla orden man fick av Peter och Ole så har man blivit mycket mer på hugget. Känns bra att veta lite nu vart man ligger.

Morgondagen ser ut som så att jag ska med LinaFina till stan och checka läget lite, sen efter det  får man se om man kan klämma in damsugningen innan man ska till Ica och jobba.. känns bra att jobba till sig lite pengar, behövligt säger jag bara..

Men sommarjobb?! jag är helt lost, har ingen anning om jag ska gå runt sysslolös hela sommaren eller jobba ihjäl sig.. Hatar den här ovetande känslan. Men ska lämna in mitt cv till björkhagas resturang med, eftersom förra året fick man hoppa in lite då och då så kanske man kan få ett lite fastare jobb iår:) Fast jag hoppas på något helt annat! 

Sådär, nu har man fördivit tiden 5 min iaf.. slänger in en liten lista också för att fördriva ännu mera tid..


 
Vad gör du just nu?: Sitter hemma
Drömde du nått inatt?: Mm, en massa mysiga saker
När var du på bio senast?: Oj, det var läänge sen
Vad heter du i mellan namn?: Sylvia Maria
Tränar du?: Mm, fotboll och innebandy :)
Hur lång är du?: Ca, 170
Vill du vara längre?: Nej duger bra som jag är..
Vad heter din närmaste kompis/ar?: Frida och Lina, mina fina älsklingar
Har du husdjur?: Ja, en massa katter
Dricker du kaffe?: Nej fy satan
Har du en digitalkamera?: japp
Photoshop?: nee
Varför skriver du din blogg?: tycker det är skoj och skönt att få skriva av så då och då.
Vad vill du få ut av din blogg?: Har ingen speciell baktanke 
Vad tycker du om mode bloggar, är din en modeblogg?: Nja jag gillar mest vardagliga bloggar.. Naaij min är verkligen inte en mode blogg^^

tre snabba!

naturdiet vs. marabou?: Marabou
Datan vs. Fotboll?: fotboll
Filmkväll vs. Fest?: Filmkväll!


Sådär, nu är det packning som gäller för att sen åka på träning och efter det till pappsen:)

Goo sanda!


Idag var det dax för mitt lilla sanda gäng att spela krulliscup.. När man står på sida och ser på hur dom små liven springer och kämpar som man själv gjorde förr i tiden så blir man nästan tårögd.. Nu är det inte jag som spelar, utan tränar dom?! Känns helt mysko att det inte är man själv som ska ut på planen och spela..  & sen när man cotchar och har sig så blir man så himla fäst vid ungarna. Känns nästan som ens egna när man står på kanten och skriker för full hals.. Börjar nästan längta ännu mer efter den dagen jag får en son eller dotter..  Fast det är ett bra tag tills den dagen kommer^^ haha!

Men det gick bra idag iaf:)

1-1 Sanda mot Garda
1-0 Klinte mot sanda
5-2 Sanda mot högby

Var på håret att vi gick vidare, men nästa år så tar vi dom!


Ikväll blir det lite body pump/ib..Det var år & dagar sen jag var med på ett bodypump pass känns det som, men ska bli skoj att vara med och inte ligga hemma och vara sjuk :)

Nu ska det lagas lite mat, mamma är bortrest en HEL vecka, så det blir till att laga mat själv.. Lär väl bli nudlar^^ haha!

/ Moiie

Svart på vitt?


Ikväll har jag egentligen ingen lust eller ork att skriva blogg, men slänger in en lista i brist på annat..

Pommes frites - Bröd
Oliver - Champinjoner
Ost
- Skinka
Pizza - Popcorn
Idol - Top Model
TV - Musik
Dans
-Sång
Sylt - Ketchup
På gröt: Kanel - Socker
Tomtar - Påskkärringar
Lucia - Tärna
Pepparkaka - Knäck
Sommar - Vinter
Flygplan - Båt
Hallonbåt - Lakritsbåt
IdolMarie - IdolAmanda
Bada i pool - Bada i havet
Fullkornsmakaroner - Vanliga makaroner
Gymmet - Soffan
DVDbox - Serien på TV


Sådär ja, nu var det klart.. Ska gå och göra lite te och ta ett mysigt fotbad.. Finns inge skönare än ett fotbad när man har stått i ishallen och förfrusit sina tår..

Ha en mysig kväll allesammans!

Myspys dag..


Idag har varit en helt underbar dag med min älskade fritchjuf.. Det vankades sol imorse, så en promenad var en självklarhet.. När vi var ute på klintes city så märkte vi vad stormen hade ställt till med.. I parken vid bibloteket så var det 5 träd som hade båst omkull som hade samma rötter.. Man blir typ helt chockad eftersom det aldrig händer ngt i klinte eller någonstans på gotland och när det väl gör det så inser man att man ska vara glad för att det inte händer så mycket här.. Jag menar, det kommer mer och mer nataturkatastrofer med tiden och det är en hemsk tanke tycker jag..

Men en lite komisk sak var ju att karlsöbåten hade rullat ner i vattnet pga av blåsande, var nere idag och tittade med frida.. det är tilloch med avstängt för att dom försöker få upp den..

Ikväll blir det träning, shit vad jag har saknat och springa sen jag var sjuk.. man fick inte göra annat än att sitta hemma o sjuka sig eller titta på när alla andra tränade och stod i.  Och just det, var ju på disktriksträning ib igår med.. Det gick verkligen kalasbra :D Hur trevliga som helst var alla, var lite svårt att förstå instruktionerna eftersom han typ inte kunde svenska men det gick ändå ^^  Men hoppas verkligen att man kommer med till sundsvall, för fi satan va skoj det var att få träna med ett duktigt lag, och nu menar jag inte att vårat lag är dåligt, men det var en viss temposkillnad^^ hehe!

Nu så ska jag hjälpa min underbara Frida att packa lite, hon ska till jönköping på onsdag och vara borta hela sportlovet :( Och en stoor svikare eftersom jag får stå själv och cotcha sandas krullislag när hon egentligen också har varit med och tränat dom:( men får väl be Lina att komma ner och hjälpa mig lite.. Vill ju inte stå på hemse med 7 skrikande barn som vill en massa olika saker, helt själv, hahah! Men vi är duktiga och taggade till 1000% så vi ska tamiesatan gå vidare, eller hoppas att vi gör det, för dom är verkligen super duktiga :)

Så hej så länge! 



image142



/ Moiie 

Sjukaaar...


Nej nu tycker jag det här ska gå över.. Man kan inte springa runt o vara sjuk hela tiden, men hinner ju inte med! Allt som ska göras, o särskillt när jag ännu har lite i matten att göra, men fattar inte hur ja ska kunna göra en massa uppgifter man ska vara en hel grupp på 3 personer ?! Jaja, dom får nöja sig med att jag lämnar in alla uppgifter man kan göra på egen hand. Och sen så har vi ju alla träningar som man missar :(  Jag viiiill inte vara sjuk, för när man väl blir det så är det inte lite utan redigt..  Får hoppas att efter den här veckan så är jag snor och host fri :)

Kände att jag vill skriva av mig lite men när jag väl sitter här så får jag en total blackout. Vad händer i mitt liv? - inget. Hur mår jag? - Bajs. Vad har jag gjort idag? - absolut ingeeet. Ja som ni ser så har jag inte så mycket att skriva om just nu. Ska jag vara ärlig så har jag aldrig varit så missnöjd som jag är med mitt liv just nu. Inget händer, inget är som förr, bara en massa grått ute på himlen, sjuk på köpet. Nej det här håller inte. dax att ta tag i saker tror jag, att f¨å allt som man vill. Eller det är ju lite svårt att få på en gång, men en radikal förändring är på väg kan jag meddela iaf :)

Såå, nu har jag klagat av mig lite.. När man sitter hemma och är förbjuden från alla skojiga saker så blir man lite bitter^^ haha.


Dagens humör: Nere
                  Dagens mående: Tät i hu 
Dagens borde:
Plugga 
          Dagens frisyr: uppsatt i en knut
            Dagens klädsel: Nya dressen :)
                                                                         Dagens planer: Det var att försöka bli av med matte uppgifterna
                                           Dagens materiella vill ha: En ny garderob
              Dagens längtan: Att få sova
                                          Dagens fundering: Det är måånga som alltid
           Dagens beroende: Näs spray
                                              Dagens tråkigaste: Att inte kunna gå på träningen 
                                                               Dagens roligaste: Jag och fritchjuf, bollkastarna nummer ett^^ 
                            Dagens middag: Stekt potatis med kött o sås
                Dagens låt: Lifehouse - We'll never know


Så, nu är ska det göras te sen blir det sängen.. Good night!

Halleluja


Onsdag, torsdag, fredag? ja nu går tiden alldeles för snabbt för min del.. det var ju nyss igår och snart är det imorgon. Säger bara det, ta vara på tiden. För det enda man vill senare i livet är tillbaka, tillbaka till det förflutna.. jag vill tillbaka :(  Om det bara så var för en dag så vill jag så gääärna tillbaka, för att bara få känna på det som man hade men aldrig mer kommer ha. Men det kanske kommer tillbaka, vem vet som man brukar säga. Ingen kan styra över det som kommer, över framtiden.
 

Imorgon är det dagen som som kommer varje år, Alla hjärtans dag. Alla kärlekspars dag, alla vänners dag.. Eller vet egentligen inte vem dagen är tillängnad till, men någon är det väl. Men det är inte en efterlängtad dag, kommer mest att gå runt med lite avunsjuka i magen och se olyckligt på alla kärlekspar. Vad som väntar dom denna dag, allt mys dom kommer att ha bara för att fira att dom har varandra, som Frida och Anthon tillexempel. En chans att ge både kropp och själ till sin älskade, inte för att dom snålar med det annars. Men när man ser ett sånt par så ser man hopp, och en gnutta avunsjuka, för ett finare par har jag inte sett på länge. Som verkligen tillängnar sig varandra, du och jag mot världen.. En sån känsla, just den känslan vill jag ha.. Du & jag mot världen, älskling!

Man kan väl inte säga att man gett upp hoppet, för drömmarna finns ännu kvar. Den där mystiska drömprinsen kommer att komma någon gång. Är det inte nu så kommer han, han måste bara komma. För alla får ju sin drömprins? Så är det iallafall i mina drömmar. Men det är såå stor skillnad på verklighet och drömmar. I Drömmarna har man allt man behöver, precis det man vill ha. men sen vaknar man upp, helt tomhänt känns det som. Jaja, även fast jag skulle vilja skjuta upp den här dagen några månader så får man väl inse fakta att man faktiskt inte kan flytta Alla hjärtans dag..

Ikväll var meningen att bli en stressad kväll, först skulle man ner och vara tränare för min systers krullis lag, säger bara det, Goo SANDA 5 :) haha.. Dom är jävliga på fotboll och det är bra, så det ska skrikas och hejas när dom spelar i hemse hallen den 27/2.. Ska blir riktigt skoj. Men i varjefall så efter det skulle jag skynda mig till bussen för att åka på träning till hemse för lite body pump sen skynda tillbaka till klinte för ett ib pass.. Men det hela blev så att det blev för stressigt, så missade bussen till hemse och det kan jag säga var droppen. Men det är väl guds sätt att säga att jag kanske inte är i topp trim för att träna fullt ut än, så orkade inte bryr mig knappt, ringde lite samtal men icke, jag kom inte till hemse ändå. Så det fick bara bli ett lite lungt ib pass. Har inte tränat sen hjärnskakningen så var skönt att få träna lite :)

Match mot hemse i helgen, en MÅSTE vinna match.. Jag ska vara i topp form, för jag jag nöjer mig tamie satan inte med en förlust, det ska vinnas i helgen. så det så:)

image89

Samma gamla knasiga Moiie & friitchjuf ^^ 

Tid är inget man har, det är något man tar sig


Tisdag idag och bara 3 dagar kvar  av matte B!!

Imorgon blir det till att gå till skolan och göra det där förbannade hemprovet, men allt löser sig nog. Vi får hoppas på det bästa :)

Idag = ingen träning, ingen skola.. Har bara legat och degat i soffan (något som jag är väldigt bra på, hehe) Så ännu en dag går förbi med en gnutta dåligt samvete i sig själv.. Men vad ska man göra då? Känner ingen motovation till att tillexempel bara städa lägenheten sådär bara, fast det skulle ju kanske ha varit snäll och omtänksamt egentligen.. jag är ju inne på spåret att jag vill ändra min fritid lite. För just nu så handlar det bara om att slappa och inte göra ngt, i vissa fall är det jätte skönt i andra fall inte.. Skulle faktiskt kunna införa att man ska städa sitt rum minst en gång i veckan eller liknande saker, men vi får ännu se vad som hittas på. För en sak är säker, att när man sitter i sitt hem om 30 år så undrar man varför man inte tog bättre tillvara på sin tid man hade, så nu ska jag se till att jag inte sitter där om 30 år och klankar ner på mig själv, utan jag ska vara stolt.. Hur jag nu ska kunna veta vad jag kommer bli stolt över men det är ngt man får klura över..

Ikväll blir det av av fara till pappsen sin.. Skulle egentligen dit igår, men träningarna blir ju så rackarns sena nu förtiden så skulle ändå inte kunna umgås ngt eftersom det är bara att gå i säng direkt.. Men ikväll så blir det jag och pappa och matte b. Kommer blir en väldigt intressant kväll.. Undrar hur många intensiva diskutioner vi kommer att ha om vem som har rätt eller inte. men i slut ändan är det ju ändå alltid pappa som har rätt på något konstigt vänster även fast jag är 100 % på att jag har rätt, haha!

Så nu är det dax för lite packande för att sen dra sig till västergarn till pappsen..

Så hej så länge.. 

I smile when i think of you,,


Igår så blev det MysPys med trion.. Kvällen i sig var väl inte helt lyckad men att vi 3 var tillsammans samtidigt var helt underbart :)

Idag så har dagen gått väääldigt segt och har inte gjort något speciellt nyttigt heller.. Mest bara suttit o sett film o mysat ner sig i den nya soffan.. Den är faktiskt ganska händig med både soffa o fåtölj i ett. Men den var tydligen "jätte" tungt att bära upp ;) haha! 

Matte provet ligger i väskan och väntar, men känner att jag ännu inte har tillräckligt med energi för matte, eller har jag någonsin haft det? jaja, de ska iaf blir gjort idag även om jag inte sätter mig förrens 2 inatt och göra det..
  

Måste också nämna att det bara är två dagar på mitt träningsförbjud, så på måndag är jag fit for fight :) Även fast jag inte får träna fullt ut så längtar jag bara tills jag får springa av mig lite. fotbollen och innebanyn är saknad, fast det bara gått 7 dagar. När man inte får träna blir man galen av uttråkighet och rastlöshet men när allt är som vanligt och träningarna flyter på kan man ibland, bara ibland önska att man kunde få lite mer tid för sig själv. Konstigt!! 


image141


Här sprider jag och fritchjuf lite kärlek till varandra :) hahah

Nu ska jag(?!)  Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, men ngt hittar jag nog på..

/  Moiie

Boda Borg


Fy faan va skoj.. Boda borg, säger bara det.. För alla er som inte varit där, pröva det. För fi satan va skoj det är:)
För alla som inte vet vad det är så är det typ ett äventyrshus, där det finns en massa rum med utmaningar som man måste klara för att komma in i nästa rum, nästan som fångarna på fortet.. 

Måste dit igen, klarade ju bara två rum av 11 ^^ hahah


matte b, matte b och åter igen matte b.. Så ser mina dagar ut för tillfället. Jag är så hatisk till matten. För när man väl fattar ngt så ska man börja på ngt nytt o sen så ska man ändå komma ihåg det man gjort innan. fy satan vad jag har varit död efter dom här dagarna med bara matte. Men bara en vecka kvar snart och det ska man väl överleva och klara av hoppas jag..

Nu är det sängen som gäller för att imorgon är dagen fullspäckad, med matttte.. Det är typ det enda som far runt i huvudet på en, en massa siffror som far runt.. tiden går sakta när man inte förstår. ett nytt ordspråk^^ hehe

Men god natt allesammans

Ena sekunden glad, andra sekunden (?!!)


Så kan man väl beskriva matchen mot ibk igår. En jämn och bra match för det mesta, resultatet var inte alls rättvist så det tänker jag inte ens nämna.

Men vi hade skoj och spelade boll. Och helt plötsligt ligger man utanför sargen och har ingen aning vad som hände(?!) Huvudet värkte och ställa mig upp var även jag förnuftig att förstå att det skulle jag inte göra, som annars bara hade ställt mig upp o spelat igen. Men med 30 skunder kvar så kände jag att det var nog ingen ide att försöka ställa sig upp. Med den tacklingen kom följden med 6 timmar på akuten. Fick först och främst ett nackskydd, och det kan jag säga er var det mest obekvämaste jag någonsin har haft runt min hals, och i det där lilla rummet som vi var i kände jag mig som en fånge som knappt kunde röra sig.

Tog 3 timmar innan dom visste vad dom skulle göra med mig och dom var tydligen tvungna att röntga mig, men inte någon vanlig nej, utan en sån där som hela kroppen åker in i för att kolla om man fått några blödningar. Jag visste hela tiden att det var inget annat än en hjärnskakning men nej man ska alltid vara på det säkra när det gäller huvudet. O sen efter det väntade vi ytterliga 3 timmar för att få reda på om vi skulle få stanna eller inte, men no way att jag hade sovit kvar där. Sjukhus ger mig dårdimpen, så många minnen som man har därifårn och det är sånna som man helst vill glömma. 

Det var inget mer än en hjärnskakning och med det som resultat så blir det ingen träning på 10 HELA dagar. Katastrof nästan jo. Och missade revyn igår också, hoppas att dom fick tag i någon som kunde hoppa in, för akuten fick man ju absolut inte gå iväg från. 

Sen efter det blev de en tunnbrödsrulle Sibylla och väl hemma så var det bara att hoppa in i duschen efter den långa väntan, bara längtade tills att få av mig alla svettiga kläder och känna mig lite fräsch, efter det var det godnatt!

Idag blev det en kort skol dag, eftersom att jag knappt klarar av några höga ljud med min sprängande huvudvärk, men var tvungen att hämta matte boken, usch fyy och blää säger jag bara:( 

Nu blir det sängen som gäller och ikväll så ska jag försöka ta mig till träningen för att litet snack med Peter och Ole.



image136
.

Tänk så det kan gå med alla dom här tokigheterna..



Tjiing tjiing..  

Girlnight

image134

Ibland är vi ju bara för snygga^^(se fjongen i linas hår)

Mina, dom är mina :)

image135

banan i hela käften X)





RSS 2.0