Total black out!


Ja, verkligen.. Så fort jag sätter mig framför datorn och ska påbörja ett nytt inlägg till bloggen så blir det helt svart i huvudet.. Förstår inte varför jag sitter och bloggar när det är helt oviktiga saker man bloggar om, min insperation behöver lite glöd känner jag, hur den nu ska få det. Någonting att klura på tills man sätter sig här nästa gång..

En av orsakerna till att jag kanske inte har så mycket´att blogga om är att det är jobb hela tiden, jobb-jobb-jobb-jobb-jobb-jobb-jobb, hinner nästan inte med något annat nu förtiden. Allt bara snurrar och jag behöver semester^^ haha! Sliten till 100 % är jag, men man får väl ryka upp sig får tänka att det är värt allt slit, det kommer vara värt inom en snar framtid iaf :)

Ikväll är det finalen, Spanien-Tyskland, jag har satt min tro på tyskland. Men man får ju lov att ångra sig, hehe:). "Jag hejar på det lag som vinner" som vissa bruka säga ^^

Och... städa rummet :( jag orkaaaar inte, men man kan inte ignorera alla tråkiga saker förevigt tyvärr! Så min kväll kommer att ägnas framför tv och med att få lite ordning lite överallt i mitt rum och sen hoppas på att älsklingen kommer hit och myser litegranna^^ <3

See you!
/ M.

Full fart hela vägen


Oj, oj,oj vad dåligt uppdaterad min blogg börjar bli. Inte ens midsommar har jag fått med. Så får ge en liten efterslängare dom två senaste veckoran.

Midsommar - dagen i si var ganska lugn och skön. Umgicks med min älskling och hans familj nästan hela dagen, men hann också med att åka till pappa och grilla lite. Meningen från hela början var att jag skulle jobba från 16.00-24.00, så det gick inte precis att ha något inbokat som man skulle göra. Så det fick bli lite spontansaker. Men när man väl kom till jobbet så fick man åka hem igen pga av att kocken inte hade kommit till jobbet och det skulle vara stängt och hon hade visst glömt ringa mig. Riktigt tråkigt var det, eftersom hon kunde ringt imorse så att man fick planera lite iaf, men nej. Det blev iaf av att åka hem, så jag o Andreas åkte hem till frida och var där en stund! Kändes inte precis som midsommar men en mysig kväll. Senare på kvällen så drog vi tjejer till ljugarn och då blev det drag, på oss tjejer(i bilen som Frida köde:):)) ^^ Blev en ganska lång kväll kändes det som, kom hem någon timme efter klockan var slagen 12 och mysade ner mig vid min älskling<3
Har en massa bilder men är för tillfället alldesles för trött för att kunna sitta o pyssla med det på den här tröga datorn!

Under veckan som gått nu så har jag varit ledare på det årliga sandviken lägret. En låång vecka har det varit och det är välförtjänta pengar man får. Jag skulle ha ganska svårt att få ner i ett vad som hände under lägret men det var ett äventyr, upp och ner hela tiden. En sak som man kan konstatera är att jag saknade min underbara pojke varenda sekund<3 Skönt att få komma hem nu och att få duscha i sin egen dusch, det är guldvärt!

Men det blir ingen vila här nej, ikväll börjar man jobba igen och kommer vara full fart hela tiden. Ica-björkhaga-ica-björkahaga, kommer pendal mellan dessa två jobb hela sommaren, en tuff tid framöver kommer det att bli men man får ta det med en klack spark :)

Nu blir det till att leta fram kläder till jobbet, för det är nämligen nostalgikväll på björkhaga ikväll, spännande,spännande. Ska vara utklädd till en tjej från 70 talet, ska bli intressant att se slutresultatet av den tjejen ;)

hej på er så länge!
/ M.

It's you and me and all other people..


Buhu, Solen var är du? Sitter ju nästan och fryser här hemma.. Hoppas på att solen kommer innan man beger sig till sandviken lägret bara..

Nu är det inte långt bort, ett enda hinder, ETT. Inget ska kunna stoppa en, inte när man vill något så mycket som nu..

 Ryssland-Sverige i gårdagens match var ju inget annat än ett fiasko, när man hade sett 2-0 målet så kunde man redan då stänga av tv och tjura. Vi kan jo, men fick väl en rent ut av dålig start? Jaja, det finns så många saker man skulle kunna skylla på här i världen men vi får väl bara inse fakta, att ryssland var det bättre laget som förtjänade en vinst, Helt enkelt!

Idag är en stor dag, idag är en lycklig dag, idag är en underbar dag för min bästa vän, så säger bara GRATTIS FRIDA :):)<3

Idag blir det till att fixa lite hit och dit här hemma, och ikväll blir det av att åka till levide för att se det såkallade derbyt mellan Klintehamn och Levide, spännande, spännande! Håller tummarna för Älsklingen<3

Och nu så ska jag påbörja dagen, först ut frukost och sen blir det bara att ta tag i det som behövs göras!

Pusspåer!
/M.

long gone

Min header har försvunnit :'( Kan inte driekt påstå att jag är något proffs när det gäller att byta desigen på bloggar.. Blir ju bara irriterad av att det inte funkar ^^

Snart så ska jag ta mig ork och tid till att fixa bloggen, men just nu hinns det inte, måste hoppa in i duschen efter min springtur i skogen o sen så ska jag ut och övningsköra förhoppningsvis..

/ Mooiie ~

Tidsfördriv,tidsfördriv,tidsfördriv....

Ja, tidsfördriv.. Tänkte slänga in en lista med brist på andra saker att göra, var ett tag sen nu!


Kär: Ja :)
Önskar du att du bodde någon annanstans? Just nu trivs jag här på lilla gotland..
Tycker du att du är attraktiv? hm, you tell me? :)
Dricker du? Ja, massvis med ton vatten hela tiden

Använder du droger? Nej, inte riktigt min still
Röker du? Nope

Vilket schampo använder du? Oj, det är många men just nu så är det väl Vo5
Vilken parfym använder du? Victoria beckham är en av dom
Vad är du rädd för? Spindlar är en utav många saker
Gillar du att tvätta? Nja, men nytvättade kläder slår allt.
Gillar du berg och dalbana? Åhh ja :)

Senaste?

Filmen du hyrde? Kanske en månad sen om ja inte minns fel.
Filmen du köpte? komemr inte ihåg, men det blir väl några filmköp då och då.
Låten du hörde:  When a man loves a woman
Låten du laddade ner? Kommer inte ihåg (det är min bror som står för det) (;
Personen du ringde? Anette min chef
Personen som ringde dig? Agnes
TV-program du såg? two and a half men
Boken du läste? Jadu, det var tider sen, men det var något med psykologin iaf
Personen du fick e-mail av? Madde
Personen du fick sms av? Agnes
Saken du köpte? Osssstbågar :)

Favorit?
Mat:
Mammas speciallare
Låt: Har nog ingen just nu
Sak att göra: Att få umgås med mina underbara <3
Sport: Fotboll & innebandy
Dryck: Mjölk
Kläder: mMyspys kläder
Film: Just nu, On thin ice
Bil: Hm, min kanske? haha


Har du någonsin?
Gråtit över en pojke?
Mmhm..
Gråtit över en flicka? Mm
Ljugit för någon? Ja det har hänt
Varit i slagsmål? Nej, tror inte det
Blivit arresterad? Nope, inte de heller ^^
Träffat någon från internet IRL? Naij


Antal?
Gånger du vart kär?
2
Gånger ditt hjärta brustit? Jag gissar på två?
Hjärtan brustit på grund av dig? Några gånger
Tjejer du kysst? Hm, jadu, jag och lina får väl börja räkna våra små puss kalas^^ haha
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Sånt håller man inte riktigt kolla på men någon enstaka gång
Ärr du har på kroppen? Mina knän är täckta är ärr kan man nästan påstå
Vad har du gjort idag? Mysit lite med älsklingen, hjälpt mamma lite och nu väntar jag på virren :)
Var det kul? ja både kul och mysigt :)
Brukar du svära mycket? Ja, när mitt humör kommer ur kontroll så brukar det slinka ur en
När stiger du upp på morgonen? Olika, men älskar sovmornar
Gillar du att slåss? Nä, inte riktigt min grej
Vad har du på dig? Mina aladdin braxs och en v-ringad tjocktröja
Vad ska du göra ikväll? Spela match
Vad är du allergisk mot? kvalster
Använder du hårspray? Jajemensan, när håret ska få lite volym
Kan du stå på händer? Yes, mästaren (;
Salt eller socker? Jag är defenetift en socker människa
Gillar du ketchup? Japp, vad skulle man göra utan ketchup?
Kan du sjunga? Alla kan sjunga, bara det att endel är lite bättre än andra ^^
Land du vill besöka? (just nu:)
Grekland


Sisådära, nu ska jag göra lite mat för att sen invänta viccy, efter det vankas match :)


See you!

/ M.

My beauty

Min design vill sig inte riktigt, det vill inte byta till den jag vill, men jaja.

Idag så har man varit i fardhem.. Åkte med och gjorde min älskling sällskap, det blev ytterligare en vinst att ta med hem. Nio raka vinster nu för dom, det är bra jobbat! Är nyss hemkommen från matchen och jag kan inte påstå att jag gjort något särskillt nyttigt idag.  Skulle egentligen vilja åka ner till björkhaga och bada lite, för det var så grymt varmt där nu för någon dag sen. Det var nästa så att man blev lite sugen, till och med jag.

Och som sagt, match imorgon och jag är laddad. Jag känner glädjen. Men varför är det så att jag känner mer glädje när jag spelar med U än A? Det är något att fundera över tycker jag nog!

Nu ska jag, ehm  inte göra någonting men jag ska iallafall lyfta mig här i från och försöka göra något vettigt!

/ M.

uppdatering

Försöker få kläm på hur jag fixade min design förra gången, så den kanske är lite knasig nu dom närmsta timmarna

Som ljuv musik i mina öron


Åh, så skönt! Nu kom målen och med det kom vinsten. Tror vi är på rätt väg nu, känns som det iallafall. Min insats ska jag inte nämna något om, för det känns bara som att allt inte vill, det vill sig bara inte! Jag vet vad problemet är men har inget svar på hur man ska fixa detta. Men fick ett bra råd av en underbar tjej idag (viccy, hehe) Ska börja tänka i nya banor nu, fast lite svårt med tanke på att man kört i samma spår dom senaste 10 åren, men ett försök skadar aldrig!

Så det blev 4-2 idag, riktigt gött. Efter matchen skyndade vi hem till Frida för att se Sverige-Spanien, tråkig förlust för dom men vi får hoppas på bättring till nästa match. Vi beställde lite pizza och hade mysigt efter, satt och snackade om allt möjligt. Två riktigt goa töjsar det där :)

På måndag blir det ny match med U-laget. Närkarna möter Kik/Fg töjsarna. Så denna gång spelar man inte med Närkarna utan med sitt eget lag. Får se hur det går. Är faktiskt riktigt laddad, för det är ju den matchen man nästan gått och väntat på att få spela. Hårda tag säger jag bara! ^^

Klockan har inte hunnit bli över 12 än och jag funderar på att gå och mysa ner mig och somna till en bra film, ovanligt, ovanligt men bra :)

Så god natt allesammans

/  MooA

Bara för att jag vill!







Idag då gäller det, nu ska vi helt enkelt bara ta det. Får hoppas på att min vad håller, är grymt överlycklig att smärtan nästan helt har gått över nu. inget allvarligt som tur var :) Match, Klintevallen 16.00

Igår var det första arbetsdagen på björkhaga, mina för aningar var att det skulle bli en jobbigt kväll, men den slutade med att allt hade gått jätte bra och jag var till och med lite stolt över mig själv som hade kunat fixat lite kris situationer på egen hand. Inte ofta man vågar stå på sig eller vara rätt fram första dagen, men allt kändes iaf kalas bra :)
Nästa arbetspass hålls inte förrens på midsommar, lite tråkigt att jag kommer att jobba hela dagen och kvällen men jag ska ju ändå iväg till sandviken kl 8 morgonen efter så det var väl lika bra det så man kan tjäna ihop lite pengar.

Så nu är sandviken nära, och det börjas snart jobbas på ica också. Kommer bli en fullspäckad tid framåt, men det är bara att gilla läget. Alla pengar kommer ju gå till något underbart och nyttigt :)

Nu så borde jag egentligen ta mig lite tid med att fundera ut hur tvättmaskinen funkar, diska och damsuga lite, meen det får bli sen. Skönt att vara ensam hemma en vecka, men det blir mycket jobb som återstår till en själv, mycket ansvar. För ens bror ligger ganska mycket på lat sidan när det gäller de och sitter för det mesta framför datorn, hehe!

Naj, tror jag ska sätta lite fart jag. 

/ M.




Varför?!

Ja, varför är det just jag? Jag har väl skadat mig nog denna säsong men nej, någon där uppe vill tydligen inte att jag ska vara smärtfri och må bra. För att kort sammanfatta för alla er som inte förstår så har jag skadat mig igen, denna gång i vaden, usch och aj! Men får se och känna efter imorgon hur det känns, för vill ju spela på lördag :( Som jag betvivlar att jag kan göras men får hoppas att det går.

Just nu är jag så trött så ja knappt vet vart ja ska ta vägen, men kände för att slänga in ett litet inlägg innan ja lägger mig och ser på film med älsklingen!

Imorgon är det första dagen på björkhaga, undrar hur det kommer gå när man hoppar fram som en kanin?!

Jaja, allt kommer nog till sin ordning får vi hoppas!

Puss på er!


Sakta i backarna..

Oj, oj,oj.. Nu går det fort. Har precis haft långhelg, kändes nästan som att man redan hade fått sommarlov, men nej, imorgon är det dax. Ska bli kul att få se alla studenter och gratta dom. Man märker inte hur tiden rusar ifrån en när allt är helt underbart.. Snart börjar det jobbas för full rulle också, nu ska det tjänas pengar så det heter duga.. Två jobb, jobbigt värre. men bättre med för mycket än för lite!

Idag är det introduktion på björkhaga, undrar verkligen vad jag kommer att få jobba som, vaktmästare, servitör och kassa eller städtant? haha, jaja det blir nog bra vad det än blir hoppas jag. Ska ju få jobba med MIN FRIDA :):) Riktigt skoj att båda fick jobbet, inga tråkiga stunder kommer det bli där nej. Och efter det vankas det träning, känns som det var jätte länge sen ja träna, men egentligen så är det ju inte det. Sen blir det hem till Frida och sova där får jag hoppas på, saknar den tösen som tusan, så vi får väl se till att få lite tid för varandra tycker jag :)

Första dagen för min älskling på jobbet, hoppas du trivs :)<3

Nu blir det till att fixa sig lite för att sen cykla till Björkhaga!


Moiiie ~

........


Idag är verkligen en segis dag, ligga i sängen och kolla på massvis av filmer och påfyllning med vatten, annars kommer matchen imorgon bli katastrof. Det ryktas om hela 30 grader så då måste man vara förberedd. Kommer att bli en lång tur på fastlandet, min kropp är lite mör och vet inte riktigt varför. Men jag hoppas på det bästa tills imorgon!

Igår börjades dagen med  övningskörning inne i visby, sen vart det lite gåning på stan med Agnes, Sen bestämde vi oss lite impulsivt att vi skulle ut och röja hela kvällen ^^.Tror jag gratulerade varenda student som jag mötte på igår. Hade i varjefall en skön kväll med mycket, mycket bus haha!

Ikväll blir det mys hemma hos pappa, längesen nu. inte bra! Men bättre sent än aldrig, det låter bra.

Nu sak jag fortsätta med min slötid och bara njuta och ta det lungt!

See you! / M.




Graaattis


Måste bara slänga in ett STORT GRATTIS till min bästa vän Lina, du är bäst gumman!

I belive


Det blir en kort blogg ikväll, är helt slut efter matchen i hangvar.. Matchen resulterade tyvärr i förlust men själv så fick man in två mål och en assist :) En godkänd insats med andra ord..

Nu är det raka vägen till sängen, kan inte ens tänka klart och mina ögon svider för att dom bara vill sova^^ så det är väl tecken på att det är dags att sova..

Imorgon, bus med klassen, Sköönt!

God natt / Moa ~ 

Shillivippen


Balen, ååh.. Så fina alla var, riktiga puddingar var ni allihopa.. Nästa år är det ens egen tur att bli fotograferad och inte fotografera själv.. Längtar riktigt mycket till den dagen jag tar studenten, men det kommer nog att gå fort, så att man nästan inte hinner inse att det är ju bara ett år kvar, ångest kommer bli en stor del av ens liv då kan jag tro.

Så ja, idag har man varit inne i visby, fick sällskap av Agnes.. Hade faktiskt riktigt trevligt och mysit.. Satt på en filt och snackade om allt mellan himel och jord, busade och hade sig också :)

Helgen i en kort sammanfattning..

Fredag - Donner dagen, triathon och massa mys.. tyvärr kunde jag inte ställa upp i triathonet eftersom någon buse hade skärt sönder Lindas hjul på cyklen som ja skulle låna natten innan, så det blev såpafotboll och en massa andra grenar, vårat lag kom tvåa till och med, men det var lite pinsamt att kliva upp på scenen efter dom skrikit ut vårat så fina namn, butterfuckers.. haha, inte visste vi att vi skulle upp på scen o ha oss så vi drog bara till med ett namn, eller rättare sagt cilla;) haha! Sen efter det så blev det lite packa eftersom mor min slängde ut mig över helgen, så har spenderat nästan hela helgen hos min fina.. Det blev det godis och mys till filmen Ocens eleven, riktigt bra film!


Lördag -Morgon myset ute i solen med vaatten i mängder, var ju tvungen att ladda upp mig lite till matchen.. riktigt laddad var jag, kändes som allt var på topp tills jag kom ut på plan..  Ja, sen rasade alltihop på grund att ett satans jävla håll hur det nu kan vara möjligt?! Jaja, laget tillsammans gjorde en super insats och matchen slöt 0-0.. Inte dåligt med tanke på att motståndarna var serieledarna.. Sen var det till att skynde sig hem, skulle bli en mysig grillkväll hemma hos pappa med min älskling men otur som vi hade så hade pappa rivit ner grillen i förrgår så det blev grill hemma hos mamma istället, men det blev ju bra det också, hade riktigt mysigt<3

Söndag - Ja balen som sagt, samt möte om sandviken. dagen efter midsommar ger man sig av en vecka till sandviken för att möta sitt öde, haha. Nej men kommer nog bli en händelserik vecka får vi hoppas! Och nu så är jag grymt slut efter en  dag av väntande i almedalen, så ska nog lägga mig  och slappna av i soffan med en flaska vatten,  mums..

Over and out / M.


mi

RSS 2.0