Julstämmning i topp!


Idag har det varir full rulle hela dagen.. Tvättmaskinen har gått i ett hela dagen och varenda vrå i vår lägenhet måste nu vara ren. Har slitit hela dagen med att att få ordning överallt och nu är det klart. Bara mitt rum som behöver dammas av en anning men förutom det så är det kanon fint och, väldigt rent:) Friitchjjuf och jag, ett jäkla bra team, även gällande städning. 

Julstämmningen är också på topp. Igår så var hela töjsa gänget tillsammans. bakade pepperkakor, som inte blev så lyckade som vi hade hoppats, haha halv svartiga blev iaf hälften:) Sen påbörjade vi ihopstättandet med det där jäkla plast granen. Har aldrig någonsin firat jul med en oäkta gran, så iår blir den första.  Oteknisk som man är och även Lina och Frida så tog det ett tag innan vi fick upp den på rätt sätt. det är nog inte ens rätt nu, toppen svajar och har sig, men den är iallafall klädd och fin nu.

Sen gick vi på upptäcktsfärd, med plastpåsar liknande blöjor åkte vi ner för gravarna och hade en super rolig kväll. Alltid lika roligt med mina flickor, en spontan kväll som gårdagen.

Men nu sitter jag i familjens krafts soffa och ser på csi, brasan är tänd så nu är Andreas det enda man saknar brevid sig. Men han var tvungen att bege sig ut och jobba i detta väder, brrr.. -15 uten just nu, så skulle inte vilja byte med honom just nu:)

Nu, ska jag lägga mig tillrätta och försöka slumra till lite. Det bästa som finns är att somna på soffan, Love it!

Slänger in en liten vår bild. Nu med all dess snö, kan man längta till våren, samtidigt som att man inte vill att snön ska försvinna. Är lite dubbel så, men det finns så mycket saker med varje enskild årstid som man tycker om, att man vill ha allt på samma gång :)



O&U/ Moee


Beautiful day...


Det låg en massa snö utanför huset imorse och gissa om jag blev glad? :)

Älskar snö! Man kan ha så himla roligt även fast det är kallt, det gillar jag! Så jag och älsklingen har busat lite idag, men han är inte lika förtjust i snö som jag så det är lite tråkigt faktiskt. Det är ju inte allt för roligt att stå ute själv i snön och leka..

Enda nackdelen med snön är att det blir rysligt halt på vägarna och det är ju aldrig roligt..

Ikväll så blir det träning:) dock bara springning med laget, sen blir det in på gymmet för knäböj och cyckling.. Längtar tills den 30 december, då man kan få lite klartecken hur det blir med knät osv. Lelle har haft en stor del i att det har gått framåt så fort nu sista tiden, är verkligen tacksam för hjälpen. Vill bara att hela det här med knät ska vara över nu så att man kan träna som vanligt:(

Nu blir det soffan och tv. man måste lata sig extra mycket dagar när man är lediga, hihi!

/ Moa.

Im back!


Nu får man väl ge sig? Att komma och gå såhär som jag gör är inte acceptabelt. Men som tur är att antalet läsare inte är en särskilt stor siffra så det är inte så många som blir besvikna.

Men nu, idag så kom jag på att det hänt ganska mycket i mitt liv, grejer som man inte kan förstå riktigt, för det är något man drömt om så länge.

För det första så har jag flyttat. Yes, flyttat. In till staden. Andledningen till det är väl bara pågrund av jobbet. Att spara bensin och få det mycket, myket närmare till jobbet. Har nu under 3 veckor verkligen älskat att bo själv, eller utan familjen. Det är verkligen en befrielse att inte ha någon som går runt och tar ens kläder heeela tiden. Nu får jag ha mina grejer ifred och guuud vad skönt det är.

Enda nackdelen är att det blir längre till älskling min. Men det har löst sig på ett ganska bra sätt så att vi träffs precis lika ofta som förut:)

Tänkte skriva en lite längre rad, men ska umgås lite med pojken innan jag börjar jobba. Är inne på sjunde dagen i rad, Suuuuuck....

Men vi hörs av om ett tag bloggen, har faktiskt saknat att dela med mig lite av mitt liv med dig :)
/ M.p

RSS 2.0