För det är en värdslig sak..


Lördag, klingar fin fint i mitt öra. Alltid en dag man uppskattar, som man kan hitta på många roliga saker på, om nu inte man ligger hemma och är sjuk. Och det är precis det jag gör. Ligger på soffan, snörvlar lite hit och dit, tycker lite synd om mig då och då. Inte iform för att göra någonting, utan bara för att ligga i soffan och äta mina ostkrokar, dricka vatten och äta frukt. En salig blandning av en massa olikt ätbara grejer.

För tänk nu, tänk om jag inte hade varit sjuk? tänk om allt hade rullat på som vanligt, då skulle jag förmodligen befinna mig på fastlandet nu på väg hem till och med, efter en hård dag med fotboll. Att en liten förkyldning kan göra så stor skillnad i vardagslivet, varenda lite sak som påverkar oss påverkar även vårat liv, lite läskigt att tänka att ens liv kanske kunat ta en helt annan riktning om man bara gjorde ett val annolunda? Jaja, jag höll iaf tummarna på att vi skulle få en vinst mot våra motståndare Lidingö idag. Har bara inte orkat lyft på telefonen idag så resultatet är ännu okänt.

Måste bara lägga till att jag körde ensam, helt ensam för första gången igår :):) Riktigt läskigt att sitta där själv, när man är van att ha någon brevid sig som säger hur man ska göra. Körde även in töjsarna till visby igår, vi umgicks med Frejas vänner praktiskt taget hela kvällen, sen drog några vidare ner mot Lillebror, några försvann och jag, Viccy och frida bestämde oss för att pysa hemåt, med mig som förare :) Så  vid en sådär halv ett låg jag i sängen helt utslagen, med ett svullet öga som det inte ville sluta rinna tårar från. Usch ja, inatt var ingen höjdar natt. Varje halvtimme eller nå så blev det upp att snyta sig eller så var det något annat som väckte än. Så ikväll blir det tidigt isäng. för det sägs att förutom vitlök så är sömn ett bra sätt att bli frisk och just nu avskyr jag att vara sjuk.

Nämen se där, fick ihop ett långt inlägg även fast jag inte hade en aning om vad jag skulle skriva. När man inte tänker och bara skriver så kommer det av sig själv. Så får sluta tänka och börja skriva lite oftare kanske :)


Nu är det sängen som gäller igen

På återseende / M.s.m.p


You are my sunshine every day
♥                      


För det är ingen vanlig dag


..För det är dagen jag tog körkort.. :):) 

Någonstans i det omöjliga finns det möjliga..


Sjuk, sjuk, SJUK :( Näsan täppt, halsen svider, febern flödar. Inte kul någonstans. Blev en halv dag i skolan för att få in projekt idèn och valbarakurser osv. Men mer klarade jg inte, kom hem vid ett och sen dess har legat i sängen för att få lite energi. Måste vara pigg imorgon, måste. Ska till doktorn imorgon också, för att kolla om det är körtelfeber eller inte. Får hoppas på det bästa. Men eftersom Andreas har den såkallade körtelfebern så är det ganska troligt att jag har det, pyttsan också.

Så ikväll blir det
hem till pappa för lite kurer som förhoppningsvis gör så att jag kommer orka morgondagens morgon. Vitlök sägs ju vara det bästa mot en tuff förkyldning, men än så länge känns ingen skillnad. Tryckte i mig flera klyftor med vitlök igår och jag vill säga att jag inte luktade så särskillt gott efteråt, men det är sånt man får ta.

Ser ut som att det kommer att bli en lung helg, inget resande till fastlandet med fotbollen, inga träningar, ingenting helt enkelt. Skönt att få ha en helg helt obestämd, men hoppas jag blir frisk inom den ringa veckan, för efter längre tid än så, så blir det bara tråkigt och rastlöst att vara sjuk.

Med det här sjukeriet så kommer aptiten, man tappar så otroligt mycket eftersom man knappt orkar få i sig någon klok mat, men ska försöka i mig lite köttfärssås och spagetti, Ingen mat = ingen energi och det funkar ju inte :)

Så dags att fylla magen lite

/ Mooe

Proppad


Är så mätt just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Honugspuffar med mjölk, kanske inte det bästa att bli mätt på men det är så ljuvligt gott ^^

Söndag.. Inte en så speciellt händelserik dag, har varit ute och övningskör, ska ut lite senare ikväll också. För imorgon gäller det, då jädar! Skulle egentligen tillbringa dagen med familjen inne i visby, bowling stod på schemat, men blev inget av tyvärr :(

Får väl gå o se på när min älskling spelar b lags match istället, kanske blir skoj det också :)

Helgen i ett har varit lung och avslappnande. Match i lördags, har inga kommetarer om det. Bara att jag verkligen INTE var på topp, vet inte var felet ligger, men det ska redas ut, snarast.

Lite bilder från min o fridas mys/slappar/hårfärgar kväll

Fast för det mesta så låg vi och spolade fram dom bästa scenerna i greas och pratade massa i telefon. En trevlig kväll med min underbara vän :)


     


Dags att sätta lite fart på dagen nu tycker jag.

På återseende / M

M♥A

nu jädrar!




Laddad för match till 100 %. Vi ska vi tami tusan få till en vinst.





Jojo, jojojojo..


Frida de, jojo, jojojojo.. haha kommer och tänka på det varje gång någon säger jo :)

Idag har man varit med om ett 10 års jubileum. Det är inte ofta det inträffar, men nu så. Donner 10 års jubileum. Mycket slö och skönt hela dagen, passar mig perfekt. ^^

Men har också kommit igång lite med mitt project arbete. Det här kommer bli riktigt skoj, men det ligger nog bakom ganska så mycket jobb. Har kommit fram med en ide som jag ska spåna lite mer på, men det komemr nog att bli bra det. Men tredje året på donner är det nu och allt bara flyger förbi en. Shit, redan 3 år är förbi och jag minns första dagen som om det var igår. Men det är väl bara att ta det med en klack spark, för tiden är ju något som man inte kan stoppa, även fast vissa stunder verkligen behövt att få stanna tiden för ett sla.

Och ikväll så blev det träning, match för vissa andra i laget, mot närkarna. Som jag verkligen ville vara med på. Men får väl hålla mig tills på lördag för då är det hemma match och det ska köttas som tusan :) Eller kanske mer springas eftersom jag är en bliven forward för dagen då, så då blir det väl till att springa och göra lite mål, skulle behöva det tror jag. Få upp självkänslan litegrann.

Efter den lilla slö träningen ikväll känner jag mig ändå utpumpad, min rygg, Aj. Min tå, Aj. men det är bara att bita i det väl.

Imorgon så blir det första kvällen på stan, eller första kvällen planerad på väldigt länge om man inte räknar med jobbet. Ska med min familj och förhoppningsvis min älskling och bowla och äta lite pirre, länge sen var det, men hoppas man fortfarande kommer ihåg hur det där klotet ska svingas, annars så kan det gå illa^^ hehe.

Nej men nu ska det ätas lite och väntas på att älsklingen ska ringa.

God natt, sleep sweet ♥

Upp på tea böj på knäa, heja heja hejaa...



Då var Dm:et också avklarat. Vinst med 4-0 , riktigt gött jo :) Men jäkla tå jag har då, kommer bli segt att sätta på sig fotbolls skorna ikväll, men men.

Första skoldagen är också avklarad och oj vad jag inte saknat det. Eller jo, första timmen i skolan kändes helt okej. Men efter dagen så insåg jag att skolan kanske inte var så saknad som jag trodde. Men det ska bli skönt att börja med lite dagsrutiner igen. För i sommar har det varit kaos. Inte gått ur sängen förrens halv dagen var förbi och liknaden saker.

Sitter och väntar på min ögonsten Frida :) Vi ska ha lite mys och laga lite mat och chattra på som aldrtig för, som alltid^^ Sen vet jag inte mer vad dagen skulle kunna bjuda på förutom träning ikväll och sen hem och förhoppningsvis mysa lite med min älskling :)

Ska jag vara ärlig så har jag tappat tråden när det gäller att blogga, så fort jag sätter mig så har jag inte en aning om vad jag ska skriva. Har egentligen massa saker att skriva om, men inget roligt för alla er läsar att läsa om. Får börja ta mig i kragen snart tror jag, men när dagsrutinerna kommer igång så gör nog skrivandet det också får vi hoppas på :)

Meen, nu så ska jag nog börja lite med maten, så att vi inte hungrar ihjäl här hemma :)

See you.. / M
You make my day honey

Då ska vi se..


Länge sen denna blogg blev uppdaterad, har haft massor att göra nu när det är lite på jobbet och det har varit så mycket man missat i sommar. Mycke händelser på kort tid. Men jag orkar inte rktigt spola tillbaka och berätta vad som hänt då och där. Så vi spolar bara tillbaka en dag. Lördags var det då, match dag. Jag var riktigt ur kängorna med ungefär 1 timmes sömn på två dagar, nästan iaf. Man hade en en ganska så lång resa framför sig och tidsfördrivet på båten och bussen blev sömn, riktigt djup sömn. Men eftersom övertröttheten hade slagit till för länge sen så var det svårt att verkligen sömna( somna kanske vissa skriver eller säger, men icke jag^^) Så det blev till att skärpa till sig lite, eftersom vi hade en riktigt viktig match framför oss. Bele barkarby tror jag betsämt att motståndarna var och dom bjöd till på en hård och riktigt jämt match. Slutresultatet visade 2-2 och det var nog rättvist. Båda lagen kämpade som djur på planen. Eller jag vet iaf att jag gjorde det och det känns nu såhär en dag efter. Varenda liten del i min kropp värker, sånna muskler man trodde tynat bort eller inte fanns fick eller får man känna på. Mördbultat, jajemensan. Men en grymt bra insatts från laget och mig själv faktiskt, jag är riktigt nöjd även fast man i stundens hetta tyckte något helt annat. Det är helt sjuk vad vinnarinstinken kommer fram i match situationer, skrämmande ibland till och med. Men jag tror att vi är på gång nu, jag har gått frustrerad hela förra säsongen över vi inte riktigt fått till det i matcher, eller mer syftat på mig. Men nu är det full fokus på att försöka ta oss upp litegrann i serien och tror att vi är på bra väg också.

Idag så vankas det möte angående innebandy säsongen. Jag har verkligen saknat den sporten, så hoppas vi får till något redigt lag i år, så vi kan kick some ass :D

Nu ska det packas upp efter gårdagens bravader, sen ge sig av till klubbstugan.

See you later!




Charader i skymningen

Kräftskiva, Förr i tiden så var det något speciellt. Nu så är det som vilken kväll som helst. Jag, Viccy och Frida hade en lite kräftskiva hemma hos mig igår. Blev en massa prat och mys. Kräftorna var inte dom godaste men skit samma, Vi hade en god sallad och massa sås som vi smaskade i oss också.  Senare på kvällen kom också Lina och Cilla Vi bestämde oss för att ta en tur till hamen och det var ju ganska risigt väder så det blev att ta med en massa filtar och vinterjackan. Efter en stunds frysande så blev det charader dags, inte bara för att få upp värmen utan för att det var så jäkla skoj. Efter en lång stunds lekande så begav  vi oss hem till frida för film och mys. Kvällen i ett var underbar, alltid kul med er :)

Nu så sitetr jag och räknar ner timmarna till det är dags att åka till jobbet. Ville egentligen vara med eller se på u lags matchen som spelas på klintevallen ikväll, men nej så blev det icke.

men nu så ska det ätas, sen fixas, sen jobba :)

/ M.

Glömsk är bara förnamnet.


Glad, överlycklig, förväntansfull.
Ja det finns så många ord man skulle kunna beskriva mitt humör just nu. Jag är helt enklt bara glad. Det var ett tag sen jag kände det, eller nej egentligen inte. Men nu när allt har börjat lugna ner sig på jobbet och man har iaf lite tid över så börjar man känna lite hopp och lycka igen. Börja känna att jag hinner ifatt saker och ting igen. Att jag inte helt har tappat bort mig själv. :)

Träning igår vart det. Börjar blir mer och mer peppad till att spela fotboll faktiskt. Det känns härligt. Och sen har jag ju gått med i en överrenskomelse med min kära farbror. Att jag måste fortsätta spela fotboll i minst ett år till och satsa lite, Då kommer jag få 1000 kr till balen och lite extra pengar tackar man ju inte nej till och vad skulle man göra om dagarna om man inte skulle spela fotboll? Blir helt upprymd över att jag tycker det nästan är roligt att spela igen. Nu börjar glädjen spria och det är då man ser lite resultat, lite förbättring. När livet leker och det känns som att man är den lyckligaste personen i världen, då finns det inte mycket som kan stoppa en!

Ikväll blir det jobb, skulle ha jobbat igår kväll med. Men eftersom det hade varit allt som allt 5 gäster i resturangen på hela dagen så fick jag åka hem igen, jobbade en hel kvart, haha :) Men ikväll blir det nog inte så får vi hoppas. Lite pengar vill man ju tjäna in.

Och på lördag är det första hemma matchen igen. Nu jäklar ska det springas så att man inte kan stå upp längre och med tanke på min otroligt dåliga kondition så lär det inte dröja många minuter tills jag ligger ner^^

Och förresten, min kamera är helt borta :'(
hittar den inte någonstans. usch och blää för det. Får hoppas att jag kanske hittar den när det inte är lika fullt här hemma.

Men nu så ska det lagas lite mat sen är det jobbet som väntar.

/ M.

Ja, då satt man här igen då..

 Igår ägnades dagen på fastlandet med laget, vi åkte dit på gott humör och riktigt peppade. Uppladdningen var kanske inte den bästa med tanke på att man sov hela vägen dit, men det är som det alltid är. Så riktigt seg vart man när man kom fram. Vi fick åka hem med en förlust, riktigt tungt kändes det faktiskt. Kul att en hel dag gick åt att åka till täby för att sedan kommer hem med en förlust, och det var en av mina två dagars ledigt den här veckan som jag spenderade det på, men sånt är väl livet.

Idag har man faktiskt hunnit med lite grann. Sov hos min älskling, gick upp i ganska skaplig tid, gick upp själv också^^ Sen kom mamma för att hämta upp mig, vi skulle in till stan för att kolla runt lite eftersom det är medeltids veckan, men vädret är ju som det är och det började ösa ner med regn, så vi gick och åt istället. Första gången jag har ätit på en kina resturang och fy vad det brände i halsen, men det var skapligt gott ändå. Efter det for vi hem, men lyckades hinna med att shoppa ett halsband, ett kraftsmycke. Svårt att förklara vad det är, men det finns olika sortes kraftsmycken och jag valde passion och det man väljer det är något man vill ha i framtiden eller lyckas hålla fast vid i livet. För passion i livet är viktigt för mig, har man inte det har man inte mycket.

Men hur som helst så var det en mysig dag på stan med några av mina släktingar Dom är ju bara för goa..


Ikväll blir det lite fotboll, Andreas spelar och bror min, så då blir det att åka till västerhejde med släkten för att heja litegrann, sen bär det av till älsklingen för lite kvällsmys :)

Magen kurrar och det luktar mat, får får väl avsluta här och gå o se vad dom lagar för gott.

/ M ♥

Nu så var det överstökat..


Jajemensan, sista dagen på ica igår och tiden kunde inte gå mer långsamt än den gjorde. Men nu är den över och har iaf en sak överstökat nu :) Bara björkhaga kvar, får se hur allt artar sig med tanke på att endel är fräcka och säga upp sig mitt i allt så att vi bara får ännu mr att göra, inte shcysst någonstans.

Bernt anlände igår, var iofs inte här och kunde ta emot honom utan låg hemma vid älsklingen o sussade^^ hoppas man får se dom lite idag, men just nu är dom ute och upptäcker klinte. Så får hoppas att dom hittar hem innan man börjar jobba :)

Och så imorgon, det blir tidigt, riktigt tidigt med andra ord. 7 båten, 7 BÅTEN, usch och fy för det. Men får ju lira lite fotboll och det är ju det som man åker för.  Den enda ledig dagen och den ska spenderas på fastlandet och inte med mina släktingar. Känns lite dumt, men får ta ett snack med chefen och se om det går att klämma in en ledig dag till, meen det ser väl kanske inte så ljust ut för det, fast fråga kan man ju alltid.

Nu ska jag äta riktigt ordentligt, för ikväll kommer det inte bli en lung stund på hela kvällen och med två nyligar med hjälp så kommer det bli ännu tuffare, men är hur glad som helst att dom ställer upp och hoppar in när det kör sig, verkligen guldvärt. Men längtar redan tills jag slutar och kan få komma hem och kärleka lite med min underbara<3

Hoppas att solen tittar fram snart, men med tanke på jobb ikväll så är jag ganska glad för att det är lite mulet. För varenda kväll när man kommer hem så tycks man nästan ha svettas mer än under en fotbolls match, faktiskt. Konstigt, konstigt.

See you! / M.


Jag sakner er, jag saknar oss <3

RSS 2.0