Nu börjar det kännas.


Nu känns det verkligen att skolans slut är nära, eller 4,5 månad bort men ändå :) Det är nu alla arbeten ska vara gjorda, och ska jag vara ärlig så är det ganska mycket. Och sen blir JAG SÅÅ ARG!!! Vi på barn & fritid får ingen ledig dag till vårat projekt arbete medans SP har det inkluderande i sitt schema, riktigt dåligt tycker jag att det är.

Men iaf, jag och LIna tar ledigt på egen hand imorgon för att göra nästan det sista med projekt arbetet, sen är det bara det skriftliga kvar, och det är ju ganska maffigt det med så tror tiden blir knapp, men vi klarar det, för vi är bra :)

Nämde inte i förra inlägget att jag skulle åka och ta mått till min balklänning och så kikade sömerskan lite på den och alla mina ideer gick nog att genomföra, gissa om jag blev glad :) Jag tänkte att jag skulle vara lite i tid med allt, istället för att fixa allt precis innan, så jag strör ut det lite så att det är lite att göra hela tiden.

Idag så blir det lite pluggande, måste få till min uppgift inom etik och livsfrågor, har gjort kanske hälften av arbetet, men kommer inte att ha någon tid i helgen så måste få klart det idag, annars får jag göra det sista på måndag.  Eftersom jag spelar Team sportia cup så kommer jag nog inte att få en blund på hela helgen. Eftersom älskling spelar innan oss på lördagsnatten och jag spelar både fredag och lördagnatten. Så det blir till att ladda klokt idag, eftersom jag ska till naprapaten imorgon och se om det blivit lite bättre. Känns faktiskt lite bättre, men det är ännu något som inte stämmer.

Nu är det dags att dra upp min sötnos ur sängen, han kan ju inte sova bort hela dagen:)

Ha en fin dag folks! /M.

Riktigt sådär konstigt faktiskt.


Sicken dag det har varit idag. Hela dagen gick enormt långsamt och jag höll på att somna flera gånger om. Men så kan det väl vara ibland. Särskilt när folk håller föredrag över 2 timmar. Så har suttit och lyssnat på en pensionerad narkosläkare och sedan på Vladimir, skolans "sjuksyster". En intressant dag, men har inte fått en blund på flera dagar, så det resulterar i långsama och tröga dagar.

För det verkar som om jag har fått Falskt ryggskott, så som naprapaterna säger. Inte roligt för 5 öre. Och har upppå det fått en spricka i revbenet. Och allt detta bara för att jag reste mig upp ur soffan, eller det är den korta historien, ligger väl lite bakom allt också, men allt rasade när jag skulle resa mig ur soffan och på något sätt så lyckades jag vrida mig så att min överansträngda muskel drog ihop sig och upp på det så klev jag ur soffan så kvickt att jag tryckte revbenet mot min muskel och därav fick jag en spricka. Jätte konstigt, men det var den förklaringen jag fick igår hos naprapaten. Och jag är inte den typen som går tilll såna där, utan är mer rädd för dem, men eftersom jag inte kunde räta upp ryggen klokt eller sova klokt, så fick det bli så.
 
Ska tillbaks på Fredag och se om det han gjorde igår har hjälp musklen att slappna av och kanske har dragit ut sig lite, om den inte har det så får jag inte spela team sportia cupen :( Men det gör jag ändå, för det är det man väntat på hela vintern, så nu jäklar!

Så rehab träning blev det ikväll, och aldrig mer. Fy säger jag bara. Så restan av veckan blir det ledigt med massor av vila, med hopp om att kunna spela någelunda klokt på Fredag och Lördag.

Sitter just nu brevid älskling hemma hos han. Han har också ont, så det får bli en massage kväll ikväll, även om jag dock vet att det bara är jag som kommer att ge massage, men det kan jag leva med. För han är finaste och underbarast :)

Så ha en bra kväll allesammans! /Moe :)

Såhär på morgonen.


Det blir en liten snabbis blogg idag, väntar på att jusse ska hämta upp mig hos min älskling och åka till hemse. Andreas har nämligen match, o jag och Jusse har bestämt att ha en liten matchdejt :)  Hansa - Klinte, kan sluta hur som helst. 

Efter tripen till hemse ska jag hem till västergarn och mysa. Är verkligen ur mysigt att bo där, en nackdel är dock att man är ensam väldigt ofta. Men man vänjer sig nog :)

Nu måste jag kila. Ha en bra dag! 
/M. 

Upp&ner,Ut&in.


Ojsan säger jag bara. Länge sen jag satte mig ner och bara slappnade av och bloggade lite. Har faktiskt saknat det lite. Att få skriva av sig. 

Det har hänt så mycket att jag inte vet vart jag ska börja. Men kan ju börja med att sista flytt lasten har gått och jag bor numera i västergarn.  Känns konstigt, helt overklit faktiskt. Och då har jag ändå bara flyttat en mil bort.

Jag och Andreas var iallafall uppe med sista flyttlasten i helgen. Lång resa vart de, verkligen. Hade varit mysigt att stanna kvar några dagar och bara ta de lungt. Men det blev bara fram och tillbaka nästan.

Så det blev rätt sent efter båten på måndagsnatten så det blev en hemma dag på tidagen. Så börjar min skolvecka imorgon, ganska skönt att bara ha 2 skoldagar, men dock inte så bra. Mycket som ska göras med projektarbetet och med alla andra ämnen. Tufft nu att få till allt, men det ska väl gå.

Något jag verkligen längtar till är obscup, eller jag längtar till cuen, inte de där med dygnetrunt tiden. Vi kommer att få en tid mellan 02.00-05.00 eller 05.00-08.00. Numera heter vi Södra Gotland, så nya tröjor förtillfälet kommer vi att få andvända på cupen. Kommer väl att kännas lite konstigt, men det är ju verkligen en föränding till det bättre, mycket mer spelare nu och man får även mer motovation till att träna när det är mycket folk på träningarna.

Så ja allt rullar väl på i sin ordning, ska försöka skriva lite mer och sen lägga in lite bilder på mitt fina nya rum, det är ännu lite som ska fixas med. Hyllor oh dyl. Men snart är allt på plats.

Nu börjar klockan närma sig 12 slaget så ska hoppa in i duschen och sen mysa lite med älskling, som jag saknat såå mycket ;)<3

Godnatt&Sovgott!
Puss&kram/M.

Resten av ditt liv börjar nu.


Hela dagen idag har jag gått och grubblat på en massa olika saker. Det förflutna, nutiden och framtiden.

Och det är när man går en kurs jag gör(etik&livsfrågor) man börjar funderar på olika saker och värderingar man har i livet. Det finns så mycket i våra liv som man inte kan sätta fingret på, så många frågor som inte har några svar. Hur kommer det sig egentligen? Allt borde ha ett svar, allting vore så mycket enklare om det fanns svar på ens frågor.

Jaja. Tisdag idag och 5 dagar kvar av mitt nuvarande "liv" här på björkvägen. Känns lite sådär faktiskt. Tiden går så snabbt och det är bara att acceptera. Finns inget som kan sätta stopp för det.

Så på söndag åker jag, Andreas och Eva upp till fastlandet. Dels för att släppa av Eva, och för att åka och lämna våra möblerna i nässjö. Ska bli skönt att få komma iväg, eller inte för att man kommer på andra tankar men ändå:)

Och snart vankas det träning. Ska bli skönt att få springa av sig lite. Och har ju inte nämt något om att vårat lag har blivit ihop slaget med När. Känns faktiskt riktigt skoj med tanke på att det inte är helt främmande människor utan att vi känner varandra litegrann. Så det blir ännu en träningen med massor av folk, härligt!

Så ska väl börja packa lite för att sedan dra mig vidare till Rävhagen.

Skriver kanske senare om ni tur, eller otur ;)

Puss&Kram/ M.

Muskelvärk.


Så in i. Antar att de kom med febern. Hela kroppen är stel och det gör allmänt ont att vrida nacken och att böja sig. Kan ju nästan tro att man börjar bli gammal.

Så dagen började med att ringa och sjukanmäla sig. Ville faktiskt till skolan idag. Vi skulle ha möte angående projektarbetet och så mycket skulle ha blivit gjort om jag varit i skolan. Men orken var inte riktigt med mig idag. Antar att jag lägger ner ganska så mycket energi på flytten. Det tar på en psykiskit att flytta, så många förändringar på en och samma gång. Vill bara att det ska vara över, NU.

Så det har varit en ganska kort dag. Kom upp lite efter 12 snåret och eftersom mamma kommit hem nu så åkte jag direkt hem, men min Moa p krashade tanför  konsum. Så pappa fick komma och hjälpa mig att få igång den och se vart felet var. Sen blev det hem till västergarn för lite målefri. Börjar bli lite stil i rummet nu, jag kan se de framför mig hur det kommer att se ut. Och jag är utan tvekan grymt nöjd med tapetvalet. Riktigt snyggt kommer de att bli. Bilder kommer sen när hela rummet är klart och möblerna är på plats.

Nu är det snart dags att ta sig ner till träningen. Men det blir bänken för mig idag, måste se till att bli frisk och kry så jag orkar med skolan och allt annat.

Hoppas alla har en bra kväll!
/M.

Lycka?


Ett dilemma jag inte kan komma underfunn med. Lycka, vad är det? Hur kan jag dela min lycka med andra?

När jag är lycklig, då är jag glad och då är jag glad mot människorna i min omgivning. Människor påverkas, alla på olika sätt. Men hur påverkas de? Blir dom lyckliga, blir dom glada eller bryr dom sig inte alls?

Detta är en av sakerna som vi pratar om i min kurs i etik och livsfrågor.
 Det intressanta i det hela är om man verkligen kan dela med sig av sin lycka till andra, eller om den lyckan man själv har är speciell i sig?

- Jag tror att man måste skapa sin egen lycka. På något sätt påverkas man av andras lyckor men inte så att man själv finner sin egen lycka, eller?

Det finns så många åsikter i den här frågan att man nästan blir galen. Men att bringa alla jordens människor lycka är ju nästan omöjligt. Om alla skulle dela med sig lite av sin lycka så skulle det bli mindre lycka i världen? Jag vet då inte. Jag bara babblar på, det var något jag började tänka lite på och mina tankar hängde inte alls ihop så var tvungen att skriva ner de, men det blev lika rörigt här som i mitt huvud :)

Ska väl snart förbereda mig för natten. Och äntligen kanske jag och andreas går och lägger oss tillsammans, eftersom han satt uppe hela natten inatt för att han skulle vara trött ikväll och kunna gå och lägga sig med mig:)

Blev väckt av honom kl 6 imorse, och han visade då tatueringen som hans bror hade gjort på honom några timmar tidigare som var vid typ vid 3 på natten:P Den blev rikitigt fin och betydelsen passade honom perfekt :)

Nej nu är det sängen och sex and the city som gäller!

/M. ♥

En för alla, alla för en.


Halva helgen redan borta. Tror att jag börjar bli en aning skoltrött, även fast vi precis hade lov så känner jag mig utbränd på ideer och inspration. Helgerna går super fort, medans veckodagarna går supersakta.

Lördag som det är idag, och denna dag har jág spenderat i slite till en viss del, sett när älsklingen spelade innebandy, och dessutom så var det en riktigt rolig match att se på, 10-10 blev det.  Sen blev det hem och laga lite mat. Taccos fick de bli i brist på fantasi. 

Så med andra ord har de varit en relativt skön och lung dag. Och nu går jag i väntan på att Matte ska tatuera Dennis. Jag har funderat och funderat över de där med tatueringar. Jag vill ha en, en betydelsefull, jag tror jag vet hur den ska se ut, men jag kommer nog aldrig att ta steget helt, utan det får leva kvar i drömmarna. För så rädd för den smärtan som man aldrig kännt är jag. Jag är livrädd. På endel gör det jätte ont och andra säger att det var skönt och kittlas. Alla människor är olika, men jag får alltid upp en bild i mitt huvud, att när jag har gjort halva min tatuering så klara jag inte av att göra andra halvan, så då får jag leva med något halvdant på kroppen hela livet. Ne det funkar inte. Men jag vill :)

Och förresten, Andreas hittade en mus under soffan idag och gissa om han blev rädd :) haha. Inte fick vi tag i den, så någonstans i huset springer en mus fri, och fångas ska den! :) 

Matchdag imorgon, peppad? nja.

Det var väl mer eller mindre allt jag hade på hjärtat idag.

Puss&hej! /M.


Everything changes.


Bara sådär kan allting vända. Alla frågor bara dyker upp och plötsligt så händer det, det är på riktigt. För snart 3 månader sen fick jag reda på att vi ska flytta. Nu händer det. Jag ser mig omkring och saker börjar försvinna, det blir tomare och tomare och man känner sig hjälplös. Jag vill inte, jag vill ju verkligen inte flytta. Jag vill inte att halva min famlj ska flytta ifrån mig. Det kommer aldrig att bli detsamma liksom.

Förändringar är tufft. Riktigt jävligt kan det vara. Men det kan ju vara till det bättre, det vet man inte förrens i efterhand, Det är de som är så jobbigt. Jag vet inte hur allting kommer att bli. Det är ett oskrivet kapitel.

Men just nu vill jag bara att tiden ska stå still, jag vill bara njuta av den sista tiden, men allting går så snabbt så att man inte vet hur man ska hantera allt. Det kommer ögonblick man blir svag, då känslorna man har gömmt kommer fram. Och plötsligt blir det till verkligen. Bara sådär. 

Vad händer?


Vad händer med vädret? Ena stunden är det iskallt och andra stunden töar det och det verkar klarna upp lite. Och nu är det iskallt igen, plus att det väntar ett oväder, eller snöstorm närmare bestämt.

Och ikväll vankas det fotbolls träning, utomhus. burr säger jag bara. Det som jag verkligen avskyr med fotbollen är försäsongen. Det är kallt och eländigt. Bara blä tycker jag. Det bästa med alltihop är duschen efter, att få bli varm igen. Längtar till sommar och värme, samtidigt som jag inte vill att snön ska försvinna. Allt är så fint ute, snö på träden, det är ljusare ute. Allt ser så fint ut. Men sommaren är nog ändå det bästa, ibland, tror jag.

Första dagen i skolan efter jul lovet. Etik och livsfrågor är det som står på schemat de närmaste 4 veckorna, spännande faktiskt.

Och nu så är det dags för lite macka, sen ska man bege sig till staden. Och jag ska köra, svinhalt och blåsigt. Hur det nu ska gå undrar jag, men hoppas vi kommer helskinnade fram till Visby. :)

Puss&hej / M.

En härlig dag för bus.


Idag har varit en så otroligt fin dag. En sån dag man ska ta till vara på, som alla andra dagar. Så jag och Frida begav oss ut på lite äventyr på viken här i klinte. Och en sak kan jag klargöra: Jag är SÄMST på att åka skriskor, verkligen ur dålig. Och min stil när jag tar mig fram över isen slår allas. Fy säger jag bara. Men roligt var det:)



Sötja Frida redo för att skriskoåka :)



Och med 4 storlekar förstora skriskor så var jag också redo att inta isen.

 En härlig dag med min ögonsten :)

Det blev en händelserik kväll också, men för att göra en lång historia kort så åkte jag och Frida till Lina i hemse för att busa hela kvällen lång med massa pulkaåkning och god mat. 

Jävlar bilar säger jag bara :)

Och nu så är jag precis hemkommen från hemse och ska snart krypa till sängs med min älskling. 

Hoppas alla hade en underbar dag i det underbara vädret! 

Godnatt /M. :) 

Beacuse it's you.


Sitter här och är lite nostalgisk. Tittar på gamla bilder, lyssnar på betydelsefulla låtar. Finns så mycket som kan föra det förflutna tillbaka till en.

Och det jag aldrig kommer glömma, det som jag aldrig kommer att kunna leva utan, är mina trion tjejer. You girls are the key to my heart. Jag har lärt mig så mycket av er. Ni är en del till varför jag är den människa jag är idag och jag är så otroligt tacksam för det. För att ni bara finns, för att ni finns för mig när jag behöver det. Det är inte alla som känner så, så som jag gör för er. Dom starka band vi har kommer ingen någonsin att kunna bryta. Ingen.

Lina den underbara, min alldeles egna Lina, det finns ingen tjej som henne. Hon är stark, ärlig, omtänksam och sätter alltid andras känslor först. Hon finns alltid vid ens sida, stöttar och ger en kärlek.

Frida, min solstråle. Ser alltid det positiva i det dåliga. Hennes tro på kärlek gör Frida till den person hon är idag. Kärleken övervinner allt. Min förebild, min ängel. Hon sprider lycka var hon än är, hur hon än mår, till vem det än är. Hon gör bara det, för hon är Frida, min ögonsten. Som ser varje dag som en gåva som man ska vårda, ta till vara på.
 
Och att jag har både Frida och Lina i mitt liv gör mig till den lyckligaste personen i världen. <3


Jag drömde inatt att vi gled ifrån varandra,att efter studenten var det slut. Men aldrig, aldrig kommer jag att tillåta det. Ni är det bästa som finns i mitt liv. Och jag ska vårda varje dag vi har tillsammans, för ibland, ibland kan man ta varandra förgivet. Att vänskapen alltid kommer finnas där. Men om vi inte tar tillvara på varandra så kan det hända, det har hänt många och kommer att hända igen och igen och igen. Men jag tror på oss, jag tror på att den vänskap vi byggt upp är för stark för att brytas, för att inte finnas mer.  Så från och med nu har jag ett nyårslöfte, lite sent kanske men det är ändå ett löfte, att jag aldrig kommer lämna er. För ni är ju mina tjejer.

Alla galna skratt stunder vi haft. Frida och Lina med deras skratt attacker. Alla stunder vi stöttat varandra. Allt vi har gått igenom tillsammans. Det är något speciellt, och det kommer alltid att leva kvar i mig.

Så ja, jag insåg att under min nostalgiska stund här att jag nog haft mitt bästa år.

- Jag fick tillbringa hela året tillsammans med mina tjejer
- jag och Lina åkte till göteborg och umgicks i hela 2 veckor
- Jag mötte min kärlek, Andreas<3
- Jag bröt käken och armen.
- Jag fick uppleva hur det var att spela i a-laget

Så många saker som jag upplevt detta år som jag är mer än tacksam över. Men snart yr tårarna över och tänkte avsluta innan det börjar rinna här.

Påminn dig själv, om att alltid uppskatta, även det minsta lilla.


+


/ Moa.

Vänt på dygnet.


LIte jobbigt faktiskt. Har helt vänt på dygnet. Tack vare min underbara pojke som alltid ska vara uppe halva nätterna ;)
 och då blir de ju så för en själv också. Klockan är över 11 och det känns som om jag precis vaknade. Match imorgon och jag vill vara utvilad och på topp, Men som läget är nu så kommer jag nog inte somna förrens efter 3 om jag har tur.

Så ja, jag är grymt uttråkad och därav hamnade jag här, skrivandes om en massa nonsen som ingen bryr sig om. Men behövde skriva av mig lite.

Dagen idag har bestått av städning, filmmys och, ja inget mer. Bara legat och latat mig, försökt att ladda lite mentalt tills morgondagens match.
 
Ska bli så skönt att få komma igång igen. Nu har man fått nog av all julmat och godis. Nu är det hårdträningen som gäller. Bort med de överflödande kilon som man drar på sig såhär under december. Man blir lite rastlös av att ha så några träningar som det varit nu. Jag behöver träning, NU!


Ne, jag kan inte sitta här och tro att jag ska kunna sova bättre för det. Det får bli sex and the city och somna till, men det brukar aldrig gå bra :)

SovGott folks! / M.var ju

Annandag & Nyår.


Tillbaka nu från mitt uppehåll från bloggen. Har haft fullt upp ändå från julafton tills idag, typ. 

Ett nytt år har nu påbörjats, Med stora förhoppningar och stor glädje kliver jag in i det nya året, 2009. 
Massor av spännande saker som händer detta år, Studenten särskilt, minnen för livet helt enkelt.

Jag tänkte uppdatera lite kring annandagen och nyår. 

På annandagen så blev det utgång med en hel drös från våran klass, Super skoj. Det blev lite förmys på Lillebror sen begav vi oss till Hp5. Blev en lyckad kväll, och mycket skaka rumpa med mina tjejer :)

Och efter de så vart det fullt upp för förberedningarna innan nyår. In och stor handla på willys massvis med städning och såklart massor av bortplockning av ömtåliga saker. Men är ju så gott som tomt här hemma. 

Det blev en stor middag på 13 personer. Taccos bjöd vi på, riktigt gott var det eftersom jag sparade mig till det, jag var med andra ord dödshungrig när alla väl kom till plats. Sen blev det en sjujäklans fest. Vid 12 slaget gick alla ut till Cedergrens och såg på raketerna, jag själv brydde mig inte så mycket om raketerna. Jag hade fått lite för mycket i mig innan när vi körde öl spel och lite annat med middagsfolket. Så jag och älskling gick in efter raketerna och låg i sängen och pratade och myste. 

Det var i stort sett vad jag har hållt på med dessa dagar efter jul. 

Nu ska älsklingen spela poker så får lämna bloggen för den här gången.
Men jag lovar att försöka hålla den flytande, så gott som det går. 

Hoppas alla hade en bra start på det nya året, för det hade jag!

Puss&kram / M.



  

RSS 2.0