Tar mitt förnuft tillfånga...



.. och skriver litegrann.


Ligger ensam, i min underbara pojkes säng, sneglar lite på full frys som jag satte igång för någon timme sen. En vana jag fått från Andreas, att bara ha något som låter i bakgrunden, musik eller en film, vad som. Ingen bra vana dock.
 
Väntar på att han ska komma hem, eller jag väntar väl inte riktigt, utan jag kan med de rätta orden inte sova.

... för jag har nämligen gått och blivit sjuk IGEN.Det går inte ens en månad så är man sjuk igen. Fördjävligt känns det. Missade matchen igår också. Så ska dricka kanjang i massor, tillsammans med massor av apelsiner och te. För att på fredag vara på topp inför norrköping. Mycket farande på fastlandet nu förtiden, men match är ju en av de bästa sakerna som finns, så man får offra lite tid för det :)

Men har legat pall nu i två dagar, ingen skola idag och imorgon får jag se. Vill ju inte hamna  efter i skolarbetet nu när det är så kort tid kvar. Men man gör ju ändå ingen nytta i skolan när man är sjuk och inte kan koncentrera sig, så lika bra att ligga hemma.

Dess två dagar som gått har farit förbi utan någon sömn. Har svårt att andas och nässprayen funkar inte riktigt som vanligt, eller inte alls med andra ord. så ligger och snörvlar och tycker synd om mig själv för att jag inte kan sova. Ögonlocket känns dock ganska så tungt och hela min kropp vill sova, vet inte vad det är som är fel, men något är det jo.

Får väl vänta till pojken min kommer hem och håller om en, även fast jag håller mig på ávstånd för att inte smitta honom så kan jag inte låta bli att sova med honom. Det är en av de bästa sakerna som finns. Att få somna brevid den personen man älskar mer än något annat och bara få känna varandras värme. Känna den andres andetag i nacken och rysa till. Att ligga mittemot varandra och titta djup in i varandras ögon. Det är något alldeles speciellt och underbart! Och att jag får uppleva det med min underbara nästan varje dag, gör mig till världens lyckligaste och ofta, inte varje dag, men ofta, så tänker jag på hur lyckligt lottad jag är, som har träffat min kärlek. <3




"Romantikens hela väsen ligger i ovissheten." 
- Oscar wilde


Nu slänger jag i mig lite kanjang för att sedan förbereda mig för sömnen.

Sleep thight! Kisses&hugs/ Moa, the snörvlis! :)





Längesen nu, jag vet!


Usch och fy på mig att jag inte skrivit på så länge, men jag skyller på att all min energi går till skolan såhär på slutet och självklart till fotbollen!

Det är mycket som har hänt under den tiden som det inte har skrivits här.

Numera är jag en 19 åring, en aning mer förvirrad än jag var förut och så har jag varit mycket dålig på att blogga. Är lite ur kängorna just nu, men det kommer väl så småning om, eller kanske inte. Vem vet.

Jag har iallafall hunnit fira min dag. Dock så var ingen i min familj hemma. antingen så jobbade de eller så var man bortrest. Älskling och min bror var och spelade svenska cupen i sthlm, Lina jobbade. Så den enda som jag fick fira min årsdag med var Frida, och vi gjorde det verkligen till en oförglömlig dag. Picknink på stranden mitt i den kalla blåsten. pratade om allt mellan himel och jord. Satt och drack varm choklad för att försöka hålla värmen mellan alla täcken vi var invirrade i. Sen så var viccy också med på pickninken, ni gjorde verkligen min dag. Efteråt så åt vi min och frida special tårta, vi hittade på något helt nytt och prövade lite saker. Sen begav jag mig till min syster efter hon slutat jobba. Men allt slutade med att jag satt några timmar själv hemma vid henne, för hon hade fått punktering på vägen hem, ganska så typiskt :)

Sen har vi hunnit att spela några matcher, den match som är mest värd tt nämnas är den vi spelade igår mot dalhem/p18s div.2 lag. vilken insats tjejer, kan inte beskriva hur de kändes att spela, me allt klaffade liksom, har nog inget mer att säga om de.

Sen så har tiden gått så snabbt så att vi är i slutet av mars 09. Oj säger jag bara. Redan hela hallen gungar, och jag minns fjolårets hela hallen, minnesvärd kväll för mig och lina ;) hahah!

Nu börjar mina fingrar sakta men säkert att somna, eller snarare jag somnar nog vilken sekund som helst. Så ska ta och avsluta de här inlägget.

Skriver nog ett lite inägg imorgon eller inom en snar tid nr jag hinner. Men jag brukar ju alltid säga så, så ska inte lova mer n vad jag kan hålla.

Så säger bara såhär;

Vi hörs, imorgon,dagen efter det eller kanske om några veckor, vem vet :)

Puss&kram&sussagott!/ Moa

Att veta vad man vill, när vet man att man vet de?


Att ha en känsla som är så oviss så att man inte kan definera den, det är läskigt. Läskigt att gå med en klump mitt i magen och inte veta vad det är..

Allt går med en raketfart mot slutet. Slutet på något som varit en del av hela ens liv. Något man gått till varje dag, vare sig man ville eller inte. En trygghet som nu kommer att försvinna, ett hål som inte kommer att fyllas igen. Eller har jag fel?

Hela tiden går det upp och ner. Man vet varken ut eller in ibland, och i en annan stund så är det som att en tung börda har släppts från ens axlar. Att man kan ha så delade känslor, om just det här. Studenten. Att det ska bli så otrolgt skönt att få hitta på något eget med sitt liv. Att allt ligger i ens egna händer och man kan göra precis vad man vill. Men samtidigt, tänk om allt inte blir som man vill, om allt bara tar kurs åt helt fel håll. Att man kanske inte kan göra något åt den situationen man befinner sig i. Det är de läskiga, framtiden. Att studentet betyder att nu är du fri. Ja, helt fri till att göra vad som faller dig in.

Drömmar har vi alla som vi vill förverkliga efter skoltiden. Vissa vill resa, andra vill flytta och börja om någon helt annanstans. Men jag, jag vet inte vad jag vill. Jag vet att jag vill resa, jag vet att jag vill flytta och jag vet att jag vill jobba, men vart, när och hur, det är en annan fråga. Att inte veta vad jag kommer att göra efter sommaren skrämmer mig. Tänk om man inte får göra det man vill? Och om man kan göra det man vill, men kanske inte just här, på gotland. Hur gör man då?

Att vara beredd på att lämna allt och alla ens vänner är något jag inte är redo för. Jag vill leva här, jag vill umgås med min familj och framförallt ta vara på mina underbara vänner som bor här.  

Allt det här är något som bubblar i mig varje dag nästan. Ett bekymmer som inte går att lämna bakom sig, utan nu är det jag som har ansvar, men är jag redo nog för att ta det ansvaret? Det är inget jag har svar på varken idag, imorgon eller om en vecka, men tids nog så, ja då kanske.

Många tankar och känslor just nu. Men det är de som är så bra med ens vänner, att man alltid kan prata ut och känna sig en aning lättad efter.

Och ikväll blir det mys med mina tjejer. Att få umgås, mysa och bara leva i nuet. Det är nog vad jag behöver just nu.


Hoppas alla får en super helg! Puss&Kram/ Moiie

19 år på söndag, hur ska detta går? :)

Män som hatar kvinnor


En film som inte kommer glömmas i första taget. Jag, viccy och Lina invigde den nya bion inne i stan. Jätte mysigt att få spendera lite tid med sina vänner :) Och filmen gjorde kvällen ännu bättre!

Filmen var dock länge än vi anat och det blev en ganska så sen kväll med tanke på att man skulle upp kl 5 för att åka med laget till djursholm och spela lite träningsmatcher hela helgen. Helgen i si var roligt och det var sjuk skoj att få spela och få igång matchtänket igen. Nu längtar jag som tusan till serie premiären. Skall bli så jäklans skoj!

En sen natt blev de i nättras också efter båten så det resulterade i att det inte blev någon skola idag, men hörde på ryktes vägar att framtidsdagen vår klass skulle på, inte var någon höjdare så då sjönk genast mitt dåliga samvete och jag kunde somna om med gott samvete.

Nu sitter jag och ser på ballar av stål, väntar på att sex and the city ska börja sen ska jag krypa till sängs.

Hoppas alla haft en skön helg!

Puss&kram / Moiie. 

Dra täcket över huvudet och bara va..



Det hade suttit ganska så bra just nu. Huvudet snurrar, mest av tröttheten. Samma visa varje kväll. Är så trött så att jag knappt orkar hålla mig vaken för att se sex and the city som går 23.00 varje dag.

Men det är ju en tradition, har märkt att om jag bryter den och lägger mig innan satc så har jag jätte svårt att sova. Så kan det ju va, så får nog hålla sig vaken ett tag till. det började dock lite senare idag pga någon film som precis slutat.

Men ska mysa ner mig i soffan nu och vänta på att de ska börja för att sedan krypa till kojs. Skönt!

Inte riktigt en lång blogg idag heller och inte så läsvärdig, men kände att jag skulle få lite bättre samvete om jag uppdaterade bloggen med ett inlägg:)

Så godnatt på er alla! Puss&kram / M.

Onsdag.



En riktigt skön onsdag har det varit och jag hoppas det fortsätter så. Har varit hela dagen med Lina i skolan, jobbat på projekt arbetet som ska vara inne på fredag, Det som har varit så skönt idag är att vi har tagit det lungt, inte stressat eller något. En effektiv och skön dag på samma gång helt enkelt!

Är snart på väg till träningen, men är så mätt så vet inte hur jag ska orka med att springa :)

Det får bli en liten kortis blogg idag. Men ska försöka skriva lite imorgon.

Ha en bra kväll! / Moa.

RSS 2.0