Not that kind of girl...

Jag är inte den typen, jag vill verkligen inte bli det heller. Men det knyter sig i magen varje gång man tänker tanken, finns det en möjlighet?

Idag har varit en bra dag, min lycko dag kanske till o med, eller hälften av dagen var iaf underbar. Det är avklarat, ett steg närmare och jag är överlycklig :)
 
har inte så mycket mer att orda om, nyss hemkommen från träningen, och för dom som vill veta sket sig totalt.. Samma visa varje månad, fan...

Men ska ut och hjälpa mamsen lite, hon är lite nervös inför morgondagen så får hjälpa henne att städa och dona lite grann. :)

imorgon, triathon? aj jag vet inte.....


Moiiie ~

Burn baby burn...


Burning like fire, that's me!

Onsdag, en underbar dag, bara till för att slappna av och njuta, kanske lite pluggande men det blir lite si och så med det där.. Hade en riktigt mysig och skön dag idag på altanen, lagom med blåst och sol. Men jag brinner, hela jag bränner. Inte en dålig rad man fick sig heller, får hoppas på att det bruna snart lyser igenom det illröda!

Min motovation till det här bloggandet har kommit lite i en såkallad svacka.. Vad ska man egentligen skriva här och varför? Men sen kom jag på mig själv att det är ganska skönt att få sätta sig och tänka igenom sin dag lite och sen försöka få ner det i ord så bra som möjligt, så får väl försöka komma igång igen..

Så nu sitter jag här, ovanligt trött och försöker finna lite lung i mig så jag kan lägga mig och läsa lite, en en bok som börjar bli väldigt tjatig för tillfället, men jag får väl bara kämpa, bita lite i det sura äpplet! Så ska väl inte sitta här och slösa den dyrbara tiden som kan gå åt till det istället för att slöa..


Jag mår underbart,
 helt fantastiskt underbart
 och det finns bara en person att tacka för det <3


klass


Vi är allt bra sköna vi!


Det var allt för mig!
Godnatt / Moiie the burnd one.

Fotboll, sol, mys och en massa andra saker..


Jaha då har man hunnit varit en dag över på fastlandet för att spela fotboll i helgen.. Matchen finns väl inte så mycket mer att orda om mer än att vi MÅSTE sätta våra chanser och fokusera till 100 %. Fast resan i ett var ganska skoj, på vägen hem iaf. Jag viccy cilla och frida hyrde en hytt och satte oss o hade roligt medans resten av laget trängdes i en hytt tillsammans för att se melodifestivalen.. Måste säga att det har gått riktigt utför med låtarna nu för tiden, antingen kommer dom med en riktig smör låt som suger eller så är dom där bara för att vika ut sig eller vara med i tv.. Förut var det ännu en liten smutta heder kvar i det, men nu, nej.

Måste tillägga också att mitt lokalsinne på den där båten suger, haha hur kan man tappat bort sig på en liten båt som den, om inte jag^^

Kroppen är om inte milt sagt helt död, stretching hjälper inte konstigt nog.. MEn det är match imorgon igen med närkarna, närk för en dag, undrar hur det kommer kännas, hmm..'

Nu ska jag ut lite i det blåsiga/soliga vädret..

/ Mojjee

My way to say hello


Sol och ledighet, vad mer kan man begära? Kommer ihåg för några månader sen när man satt och dagdrömde sig bort till sommaren. Nu är den här, nästan iaf. Är inte många dagar kvar nu!

Idag är det inget mer planerat än träning ikväll, får se sen på fikat om man får följa med till fastlandet eller ej och spela!

Har inga roliga berättelse eller händelser att berätta om så ska väl fortsätta med det jag gjorde innan jag satt mig här.

Ha en trevlig och skön dag :)

Mojjee ~

Aaajj


Mm aaaajj, känns som att min kropp har blivit 100 kg tyngre så att man knappt kan röra sig.. Från och med nästa träning ska jag bli bättre på att stretcha, eller försöka åtminstonde, inte alltid en skön känsla att känna sig som en klumpeduns..

Så ja, det var träning ikväll.. Skön träning var det till o med. Inte alltid man kan säga så :)

Meen ikväll får det bli en kortis blogg, har inte varit i duschen än och behöver komma i säng i klok tid för att jag ska orka upp imorgon. Men det är inte många morgorna nu som man måste kämpa sig upp, snart så är det slut med det.. För ett litet tag iaf! :)

God natt .. / Mojjje ~

Socker, socker socker!!!!


Tror att jag har gått och blivit socker beroende på gamla dar.. Helt vansinigt hur man kan längta så mycket efter att få socker i sig, och den här dagen har varit extrem..

Skulle fixa Med Föräldrar mötet idag, så var tvungen att ner och göra lite inköp. Tänk jag, i ett kök?! Ja jag tror att jag har börjat gilla att laga mat och baka smått och gott, det är faktiskt riktigt ´roligt ibland :) Men för att komma till saken så köpte vi fullt med kakor som jag var tvungen att prov smaka si sådär 7 gånger idag kanske och innan mötet väl började så svängde jag införbi ica för jag var bara tvungen att köpa ännu mer goda kakor till mig själv att smaska på medans några från klassen skulle prata på om bosnien i 2 timmar. En beskvi och en munk och ett ballerina paket! Det satte sig gott i magen^^

Men missade träningen idag :( Jävlar satans skit säger jag bara, kan jag bara få det där körkortet så jag kan ta mig vart jag vill när jag vill?!?

Det som återstår av kvällen blir det väl till att plugga, det sista ska in imorgon och jag har inte ens börjat.. Skärpning genast!

Imorgon blir det iaf till att ut och springa och eventuellt dömning i fardhem?! Men det återstår ännu att se..

Nu är det dags att ta tag lite i sig och börja skriva..

Godnatt!

Mojje ~

Handen i handsken


2-0 blev det i matchen mot Lidingö igår..
Gissa om det var skönt, vi förtjänade verkligen en vinst och vi visade dom där lidingösborna att hit kan man inte komma och tro att man åker hem med vinst nej.. Är faktiskt riktigt nöjd med min insats, spelade liter mer än en halvlek och då blev jag påmind om varför fotboll är så roligt. När allt eller inte riktigt allt blir som man vill och när man känner att man gjort en väl utförd insats, då blir man påmind om varför man har pinat sig igenom alla hårda och kalla träningar!

Igår så blev det grillning med klassen, fast det var ju inte bara klassen..Men riktigt trevliga vissa stunder iaf^^ Kom hem sisådär vid 1 och efter 1 timme eller 2 så har mamsen dragit med sig ett jävla gäng som skulle efter festa hemma hos oss, Så sova var nästan uteslutet att man inte kunde göra, men somnade vackert efter en liten stund iallafall, sköönt!

Söndag idag, imorgon börjar en ny vecka. Allt går så fort, balen om 2 veckor och om mindre än en månad så är det sommarlov, så sjukt att man inte kan uppfatta att tiden bara rinner iväg.. Och nu så ska ju alla uppgifter lämnas in och det blir ganska mycket sista minuten plugg. Ska bli skönt att få vara lite ledig och ägna sig åt saker som man vill göra!

Hade planer på att lägga mig och njuta i solen idag.. Men den tycks inte vilja komma fram och ge lite värme, riktigt burrigt ute är det nu, hoppas solen kommer fram snart igen! Men jag får väl ägna dagen åt att se vilka uppgifter som ska lämnas in och vilka som inte ska det!

Over and out/ M.


Är det omöjliga möjligt?



En skön känsla har dykt upp i min magen, kan det vara möjligt att det omöliga har blivit accepterat? hoppas det!

ÄNTLIGEN helg! Så som jag har längtat och längtat efter att få sova.. Eller iofs så har jag haft 2 sovdagar extra den här veckan, men det är ändå alltid skönast med Helger, Fredag klingar fint i mitt öra!

Aj fy faan.. Nu orkar jag inte skriva om allt för 4 gången!! Skriver imorgon när jag sitter på en redig data där inte internet dör varanan sekund!

<3:)


God Natt / M.

Buuull Kalas!


Händelserik dag,
inte hela tiden till det positiva men ändå! Kämpa är det enda man kan göra..

Först så var man en vända inne i visby, En kort stund blev det.. Sedan hem och baka bullar med min sötnos Frida, Hade hand om fikat efter träningen idag så det var bara att sätta igång med bakeriet.. Men skoj hade vi :) Har faktiskt inte hänt något riktigt roligt idag, dagen har ju varit lite som en vändpunkt hoppas jag.. Får inte fortsätta i detta spår, de funkar icke!

Så istället för att slänga in en massa onödiga ord så lägger jag in lite bilder från mitt och Fridas Bakeriverk..




Bakar  Bakar  Bakar Frida Moiie 





En mysig dag med sin bästis, vad mer kan man begära?:) och på köpet så blev bullarna bättre än förväntat, Så jag är kanske inget hopplöst fall på att baka som jag trott, haha..

Nu ska det städas för full rulle.. Jag är ju ganska smart som börjar städa vid halv 11, men kan inte hjälpas.. Måste, måste städas..

Så god natt / Moiie ~


Jajemensan


Riktigt bra, en tumme upp för ikväll :)


Måste, måste klara det imorgon.. Då skulle en stor börda släppas från mitt bröst!




Over and out / Moa ~


Att lära sig cykla på nytt?

Ja, så är det nog.. Men jag har hört att när man väl  lyckats lära sig cykla en gång så sitter det i hela livet.. Det borde väl vara så med fotboll också, eller?

Självförtroende,självförtroende,självförtroende. Jag tror jag behöver hitta mitt igen, för det verkar vara som bortblåst.. Varför känns det så? varför känns det som att det man bidrar med egentligen inte spelar någon större roll, dom klarar sig bättre utan mig.. Det är en känsla jag inte känt så ofta men nu så hoppar den fram överallt. Att vara borta en så liten stund kan väl egentligen inte spela någon roll? Det BORDE inte spela så stor roll. Kämpa är det enda man kan göra, men hur mycket ska man ge upp för att nå sitt mål? För höga krav på sig själv, det är ingen rolig egenskap man har. Man trycker bara ner sig själv och det gör ingen nytta. Hur ska man kunna börja se det på en ljusa sidan igen?

Allt kämpande i förgäves, men ja ska klara att nå upp dit jag en gång var, så bara att börja om från början.

Matchen slöt iaf 13-1 igår. Inget driekt överraskande men det är allt kul att vinna.. Själv så stod man för ett mål, första målet för säsongen :)

Nu så är det väl dax att packa inför träningen, som idag är på rävhagen :)


 Mojje ~


None



Det är som det är..



Ibland när man är riktigt frustrerad och inte vet vad man ska ta sig till, så har jag ett förslag. Ställ er ute och skrik allt ni orkar så högt ni kan! jag lovar att en liten del av eran frustration går över, Man får inte direkt redan på vad man ska ta sig till men det känns bättre, bättre när man fått ur sig lite ilska..

Idag gick det verkligen inte vägen för mig. Jag vet inte vad jag gör fel, jag har faktiskt ingen aning om vad det är som gör mig okoncentrerad, men någonting ligger inåt i mig och skaver, för när jag vill få bollen åt ett håll så slinker den åt det motsatta hållet. Typiskt!

Men imorgon så gäller det. Vill jag så kan jag, Så mycket vet jag iallafall!

Och snart så ska jag se att min kondition är tillbaka om jag är så duktig som jag varit nu i några dagar. Innan bussresan till träningarna så har jag släpat ut mig på barkan för att få upp pulsen lite, jobbigt men behövligt! känner mig faktiskt lite stolt över  en sån självdisiplin, eftersom jag nästan aldrig kunat säga till mig själv att ja ska ut o springa en träningsledig kväll, men nu så är det fart i mig :) Det verkar som att jag vill det här, och då ska jag ge mig satan på att klara det också!


"Det enda sättet att samsas med tiger är att låta den äta upp en"


Me like you :) <3


Mojjee ~

Punkt slut!



En mindre lyckad kväll igår, var inte alls på humör och så var de hela kvällen. Lite roligt med den där leken som vi lekte, annars så var det en ganska död kväll.. Men endel från laget är ju bara för sköna ibland! :)

Ikväll blir de bara en skön hemma kväll, med eventuell grillning :)



That you are with me, means the world to me honey <3




image177


Moiiee  ~








 Jag bryr mig inte... Varför ska jag sätta mitt välmående och lycka i andra hand? Är det så man ska leva sitt liv? Jag är så trött på at leva efter omgivningen och sätta dom i första hand. Och nu lever jag inte efter vad alla andra vill och då får man bara skit tillbaka, det är något som jag blir så grymt trött på! Främlingar styrde mitt liv som med en jävla fjärrkontroll, men inte längre, PUNKT SLUT!  


En ödmjuk kines


Haha, Lina och hennes: Iiiiii beeelive i caaaan flly.. Saknades bara en hatt sen så hade hon kunat tjäna en slant ^^

Kvällen igår blev riktigt lyckad. Cilla, fanny, lina, Frida och jag begav oss till vibble där Freja väntade på att få börja grilla. Det blev mys och dricka och mat.. Längesen jag åt något så ljuvligt gott, grillat slår allt..

Efter några timmar där när vi blev sådär lagom runda i huvudena åkte vi vidare in till visby, Första stoppet var Lillebror.. Ett mysigt ställe att umgås på.. Vi bestämde oss sen för att gå vidare till Olearys och se om det var något mer drag där för på Lillabror fanns det inte en kotte förutom Kim boer och hans två vänner.. Inne på Olearys så
fick jag något flum i huvudet som sa att jag ville sjunga kareoke, men nej.. Då fick jag hejda mig själv.. Skulle aldrig göra något sånt nykter och inte när jag var på lullen heller som tur var!

Var helt tomt med folk på Stan, undrade vart alla var.. För Kim Boer sa att på hamnplan sög det och det kommer inte komma någon dit ikväll, men vi chansade och oj så fel han hade, det var en massa roligt folk där och det upptäckte han själv tydligen också eftersom vi träffade honom på hamnplan en timme senare..


Sen var det dax att åka hem och trött var jag, somnade fort brevid min fina när vi kom hem..

En rolig sak var att en kille som jag gick förbi sa: du ser ut som en Kines, ja ba: hahahah vaa, jag tog inte det där som en komplimang nej.. Men det han ville få sagt med det var han tycker att kineser ser ödmjuka och snälla ut, alltid glada, hahah. Det var nog den konstigaste och mest svårtolkade komplimang jag någonsin fått!! haha.
 

Ikväll är det då lagfest. Funderar på att skippa den och vara hemma och grilla o mysa med min fina istället. Är ju faktiskt rätt tagen sen igår.. Men det tåls att tänka på lite till!

Ska ut i det underbara vädret nu!

Moiiiee ~

Everything you say makes a beatuiful sound..


En efterlängtad grillkväll blir det ikväll.. Helt spontant bestämde vi det idag. Så skönt när det händer lite oväntande saker då och då..

Har legat ute och solat sen jag kom hem från skolan, sen typ klockan 2 så nu har jag finfina bikini märken, eller inte! Har upptäckt att grannarna gärna slänger lite blickar då och då när man ligger och solar, så att sola utan bikini går ju inte längre för sig.. haha^^

Nej men det är härligt att det fina vädret ville komma så tidigt i år. Det behövde man efter den deprimerade vintern.. Tänk alla träning man sprungit runt och frysit ihjäl av kylan, usch! Medans det nu är sol och värme och man längtar nästan efter träningar, nästan iaf.. Jag längtar mest till när jag är iform igen och kan springa mer än 100 meter innan jag är helt slut!

Match på tisdag.. Jag ser ifram emot det såååå mycket!! Känns som att enda gången jag kan visa mig duktig är på matcher, jag vet inte vad det är som är fel men något gör att jag inte kan koncentrera mig på träningarna.. Jag är bara frustrerad och förvirrad för det mesta. Men på tisdag ska jag ge allt och ännu mer, ja ska tami satan inte ens kunna gå efter matchen, så slut ska jag vara :) haha.

Ska ut och hjälpa mamma och grilla nu.. Just typsikt att man själv ska iväg och grilla när det grillas är hemma, aja..


/  Moa ~

I can feel it..



image178




Så nära att man nästan kan ta på det.. Hoppas,hoppas,hoppas!!

I think i moving but i don't know where..


Sool :) Den härliga solen får mig att njuta ännu mer av livet.. Tänk så glad man blir när man går upp på morgonen och det är sol.. Jag blir helt överlycklig, för det betyder ju att sommaren är snart här!! En månad kvar och sen kan man njuta ännu mer av det fina vädret, det vill säga om det håller i sig.

Hakuna matata, så känns det just nu :)

Så ja, idag har varit en solig och mysig dag. Eller nu lite in på kvällen så har det blivit lite kyligare.Men bara solen kommer tillbaka imorgon så gör det inget ^^

Har precis suttit och gjort lite körtest på datorn.. Det är nära nu, alldeles för nära känns det som..

Ska väl fortsä'tta lite med testandet ikväll, men jag och mamsen tänkte åka ända hela vägen till dalhem för att se lite match, Rastlös så det heter duga.. men det tåls att tänka på ett litet tag till.

Ledig imorgon, hoppas på en solig dag så man slipper sitta innomhus..

Ska återgå till pluggandet nu, blä!

Mojjsan

Bring it on!!

Nu är jag offenciellt tillbaka i fotbollen. Första matchen igår, trodde jag hade glömt bort hur man spelar, men det visade sig att jag hade lite hum kvar. Vilja finns defenitift kvar, om inte mer än förut. Fick en sån jädra kick precis innan avsparken, det var länge sen man hade en sån adrenalin kick innan match. Men nu så ska jag ge järnet.. Sommar och fotboll är det bästa! :)

Skola var det idag också, long time ago..Har hamnat väldigt mycket efter nu efter skadan när jag var tvungen att vara hemma en ganska lång tid och har inte riktigt hunnit tagit igen det, men nu får får jag väl ge det ett försök..

 För jag har varit ett litet regn moln på det senaste i skolan och på resan, har verkligen försökt att klämma fram små, små fejk smile imellan åt, men Robert, som nog den bästa läraren jag har träffat och haft, sa nu på resan att solstrålen Moa är tillbaka nu och det var så skönt att höra! För så känner jag verkligen också.. Det senaste halvåret för att inte säga senaste året har varit ett av dom jobbigaste jag varit med om, och det har varit skönt och haft Robert vid min sida,  för han förstår och han lyssnar och han ger råd. Men nu är jag verkligen samma gamla Moa och jag ska verkligen ge järnet nu, i allt!

En solstråle, det var precis det jag behövde höra just nu!

Körkortet går framåt, Pirrigt^^ haha

Ska gå och försöka slänga ihop något att äta nu tror jag, träning ikväll :)!

Moiijje ~




3/4 - 08


Gårdagen, lyckad? ja det får man väl kalla det:) var riktigt skoj vissa stunder. Men olyckligtvis nog så finns det någraminnesluckor som ja skulle vilja fylla. Men kommer iaf ihåg att det blev en ganska lyckad kväll.. Träffade många gamla vänner som var behövliga och träffa.

Hur gör man egentligen? hur ska man kunna vara alla till lags på en o samma gång? Man skulle så gärna vilja välja dom valen som ingen blir sårad av, som gynnar alla. Om någon någonsin har gjort ett val som har gjort hela omgivningen nöjda, då kan man vara stolt, för det är då inte ofta det händer! Man ska stå för vad man känner och tycker, men varför ska man tala hur man känner när man bara får massa skit och oändliga konsekvenser tillbaka? Jag skulle kunna sitta här och skriva hela natten om man vill komma under funn med varför inget någonsin kan gå rätt och smidigt, så jag avslutar nu innan jag blir helt tokig av att tänka på alla val som man ännu inte stött på här i livet!

så idag tror jag att det blir en slappis dag framför tv med popcorn, som jag är så bra på att göra^^ haha! Och försöka vila upp mig innan matchen imorgon, och då är soffliggande det bästa!^^    

/ Moiiijje ~


Glory to the brave


En varm sommarkväll ute på fotbollsplanen, det är vad jag saknar som mest just nu! 
Men jag har ju faktiskt kommit igång med träningarna igen, eller har bara hunnit med en träning efter vi kom hem från bosnien och fy tusan vad jag har tappat konditionen! Men det va så himla skoj att få vara ute och röra på sig igen.. O sen så är det match på söndag och jag blev helt överlycklig när dom frågae om jag ville vara med, så som jag har saknat allt o alla.. Humöret för fotboll är tillbaka och den här glädjen har inte funnits på väldigt länge, skönt att den är tillbaka! 

Jag måste ju även tilllägga att jag kommer inte att gå sysslolös hela sommaren, tack gode gud för sommarjobb.. Jag ska bli en riktig affärskvinna^^ haha nej, men på Ica kommer man spendera mycket tid i sommar.. Så skönt! 

Glädjen för livet är tillbaka. Vet´inte vart och när jag tappade den men vet iaf att den är tillbaka nu och lyckligare skulle jag inte kunna vara just nu! 

Att tappa glädjen i sitt liv är inte lätt och det är inte heller lätt att släppa.. Hur vet man när man 
 är redo att gå vidare och släppa taget? Det finns inga regler som säger att man ska göra si eller  så.. kärleken har sina egna vägar, dåliga som bra. Valen man gör kan man aldrig förutspå. Livet går sin egen väg helt enkelt! 

Fick en sån lust att bara skriva av mig om sånt som länge man gått och grubblat på.. Varför blir livet som det blir och hade det blivit annolunda om jag gjorde på ett annat sätt? Det är frågor utan svar, men man kan ju alltid ha sina egna funderingar om hur allt blir som det blir!


Ikväll blir det utgång för första gången.. Blev verkligen jätte glad att du vill följa med gumman<3 Du behöver lite fritchjuf och moiie love tror jag^^ hehe!

Ska lägga mig en liten stund innan kvällens aktivitet börjar.. Jädrans huvudvärk, gå boort :(


Yesterday, today, tomorrow.. I looking forward to every day witch you darling<3 




image114


Firren i fisken, fisken i firren eller nej fisken i havet :)

Är så obeskrivligt glad över att vara hemma igen <3 Men kommer verkligen sakna tiden med klassen!

image176

Home sweet home..


HEMMA!!!
Jag är hemma, jag är verkligen hemma.. Sån hemlängtan som jag hade när jag var i bosnien har jag nog aldrig haft förut.. Saknade tillomed gotland, en riktigt stor överraskning faktiskt..

Jag kan nog inte skriva så mycket om hur det var. Eller jo, det var ibland underbart och ibland ett helvete, mycket mer kan man inte beskriva.. Naturen var helt underbart fin, vädret sög för det mesta.. Allt gick upp o ner hela tiden.. Ena sekunden saknade man inte hem någonting och andra sekunden så höll man på att dö av hemlängtan.. Skönt att vara hemma nu iaf.. Ja skulle ha lagt upp lite bilder om det inte var för att datorn är så grymt seg och jag måste sitta här hela natten om ja ska lägga upp ett kort så det får bli en annan dag :)




RSS 2.0