Always

... Ensam hemma hela veckan :) Skall bli så grymt skönt. Även fast det här med maten skrämer mig lite :P haha, jag kommer väl att leva på makaroner o korv:P hahah.. Men nej ja skall ju faktist inte vara själv hela veckan.. Jag o lina, o frida hoppas jag:) kommer att spendera rätt mycket tid tillsammans.. Sen så skall jag ju bo lite hos papps med..

inget jobb idag heller, vad är det här? :( jag vill ju jobba, tjäna pengar.. visst är det skönt att vara ledig men när jag ändå sitter hemma kan ja väl lika bra jobba.. har fått vila ut mig tillräckligt känner jag. Annars kommer jag bara att bli sådär äckligt lat o inte orkar jobba.. Så vad jag skall jag göra idag då? har ingen anning, finns inge att busa med här hemma förutom Tussen. Skulle haft match idag me men nej den är inställd, men imorgon :) premiären eller vad man säger. Skall bli så otroligt skönt :) skall ut o springa lite senare, men lina har min mp3 :/ o den kan ja ju inte springa utan.. Så mycket lättare när man inte hör sig själv andas, det är det man blir trött av.. Att höra sig själv flås o ha sig. Nej då ä det skönare att ha bra musik i öronen o bara shaka loss ;)


Nu skall jag ladda hem lite mer skön musik från step up..

Step up

Step up är nog den grymmaste filmen jag har sett på länge..
den slår dirty dancing 2, honey. Alla mina favoitfilmer är ingenting imot step up..  Rekommenderar den starkt för dom som gillar romantik, dans o drama.. Kanske är mer en tjej film, men jag vet några killar som gillar lite mer känsliga filmer;) Tror att jag har hunnit sett de tre gånger ikväll, haha lite patetiskt men skit samma.. Den får en att bara vilja ställa sig upp o dansa, o ni som känner mig vet att jag stod som en galning o dansade framför tv när det var en bra låt som kom :) haha.. funderar starkt på att börja dansa igen, känns lite försent. nu när man inte ett litet barn längre som lär sig allt på 2 sekunder.. Men älskar att dansa, o vill göra det oftare än vad jag gör.. Det enda jag gör nu förtiden är hopp dansar, som typ på säve fester.. menar, blir det någe seriöst dansande då? neep, verkligen inte.. o det är ju det som är kul.. Att man kan komma ihåg samma steg som man gjorde dagen innan.. Det är så sexigt att kunna dansa, särkillt när man ser killar som kan dansa, o tror nog aldrig att jag sett en enda kille dansa seriöst o det har sett bra ut.. Nej det är sånt man ser på filmer. Som Dirty dancing 2, älskar så som han rör sig i den filmen o till den fantastiska musiken som är med i den filmen..  Det är sexigt;) som tusan..



image74





jaja, nu skall jag bädda sängen o dra mig till sängs.. eller det är ingen säng, en bäddsoffa.. Men dock den skönaste bäddsoffa jag någonsin har sovit i.. O mycket skönare än alla sängar vi har här hemma.. Sover som en stock i den.. Får min skönhetsömn, det fick jag inte i min förra säng.. men nu så kan ja drömma o sova gott :)

Gott natt allesammans

Changes

aa förändringar.. det behövs verkligen! Ibland känner man att man vill förändra hela sitt liv, men det går ju inte att göra de på en dag, så när man är på det humöret när man vill förändra något som jag var idag, så kan man tillexempel byta rum.. Nu i efterhand förstår jag inte varför jag bytte rum, det här rummet är ju så litet o trångt medans mitt gamla rum var stort o bra.. Fast nästan den enda andeldningen till att jag bytte rum var för att jag sover så grymt mycket bättre i små rum än i stora. Känner mig så ensam när jag ligger där i sängen o skall sova, känns så tomt.. Så det är mycket bättre med ett mindre rum.. Det behövs inte så mycket för att fylla upp tomrummet. Så det är i princip vad jag har gjort hela dagen.. Flyttat runt saker o slitit :P hehe.. Fast sen så har jag faktist också vart på loppis o hjälpt till idag för laget.. Inte det roligaste men man får ju ställa upp!





Fidepuben igår, grymt skoj var det.. Busade en massa, med en massa:P hehe. träffade lite folk som man inte sett på länge.. Men kändes som om jag typ inte kände någon. kände mig ganska ensamen, men jag hade jo Lina :) som alltid! Det blev en sen kväll o en tidig morgon, skulle  egentligen hjälpa  lina att jobba lite idag, men så kom jag på att jag var tvungen att varapå den där loppisen :/ hade hellre vart med lina..

Ikväll är det hemma kväll, jobb imorgon:( eller nu hoppas jag fan att det bli jobb! för nu har jag missat så grymt många dagar. Inte för att det är mitt fel men ändå.. Så skall vila upp mig lite ikväll. Så får se vad kvällen bjuder på. Tror nog att det blir att handla lite godis o hyra en film, det är vad jag är sugen på förtillfället!!


Ingen match imorgon :( alla skall jämt hålla på o ställa in matcherna o lägga dom senare i schemat, tråkigt jo. Vill spela nu :) Men på måndag smäller det. Ifk - fg7kik, är så grymt spelsugen, så skall fan spela skiten ur alla på måndag hahah:) o det är ju på klinte vallen med, borta bra men hemma bäst!  :)

Lojsta

Jajemen, har spenderat hela kvällen med fotbolls laget på lojsta slott, fast det va knappt halva laget där.. Men det är många som jobbar o så.. Men skulle vara grymt kul o dra ihop någonting med alla i laget o typ gå o bowla eller åge.. bara spendera lite fritid tillsammans med utanför fotbollen. För ju mer man känner varandra desto roligare blir det att spela med varandra :)
Det var fg killar som hade fixat den här kvällen, dom ville hitta på någe med oss eller enligt Marie så låt det så.. Så är vi kom dit så delade dom upp oss i olika lag, blandade.. Vi fick göra en massa övningar o roliga saker.. eller roliga var dom inte.. Va inte på humör för att leka idag, vet inte varför! Det enda ja oroade mig för va att vi skulle paddla kanot :S haha, varje gång jag har satt min fot i en kanot så har jag alltid vält de.. Men idag gick det faktist lite lyckat :P hehe! Den avslutande grejen var att vi skulle springa 2 km.. O fy saaatan va det var jobbigt.. Hade jag vetat att vi skulle springa skulle jag aldrig ha stoppat i mig dom där 6 pannkakorna o majskorven. Hållet kom typ efter första steget jag tog, ganska jobbigt att springa då, men det var ju tävling så man fick ju ge lite ändå, Vi kom tvåa :)  Sen var det bad o korvgrillning som gällde.. Trodde att jag skulle våga mig i o bada, men när alla som kom upp ur vattnet typ dog av för frysing så ville jag inte längre:P hahah.. Vilken badkruka jag egentligen har blivit:P men det kan inte hjälpas.. Man skall väl inte plåga sig själv, va e de för mening ? ;P hahah o om jag skall skryta lite så har jag faktist badat 4 gånger i år :) Duktigt ^^



Ledig nu i två dagar, skööönt :) så får se vad som häder dom här två närmaste dagarna, fide pube är ju imorgon men den skiter jag i o på lördag så är det vadstuck, men det skiter jag med i tror jag.. eller får se.. Har så många dåliga minnen därifrån:/ fast jag har ganska många bra med,  men vi får se vad jag får för mig att göra i helgen.. Det kanske bara blir så att kommer ligga hemma o mysa o slappa hela helgen., 
Det är de som frestar mig mest just nu ^^  ..


O nu skall jag hoppa in i en varm dusch o efter det blir det filmmys, tiomt här hemma så det är ingen som kommer o stör en mitt i film.. Så det blir bara jag o tv ikväll :)



image34

Saknar er älsklingar <3


image33  






~ Moiie
~

Sunset or Sunrise

image73




Soluppgång eller solnedgång? jadu, båda är lika underbara så det går nog inte att välja..
Men Eldkvarn i solnedgången på warvet satt inte helt fel ikväll.. Satt bara o njöt av musiken! förvisso så är det inte min musik smak men ikväll så va jag nog på det humöret.. Tankarna förde bort en när man stog där o lyssnade bland alla människor,Alla ser såhär utifrån så lyckliga ut! Älskar att se två par som sitter o gosar i solnedgången eller att bara se två människor som visar sin kärlek fär varandra!! det är de bästa som finns, det är kärleken som får en att gå på rosa moln i luften, det är kärleken som gör att man ser allt så positivt i livet.. För får man ingen kärlek eller ingen kärlek ger så mår man nog inte bra längst in i själen..Men det är sällan folk känner efter så långt in i en själv.. Aja, själva grejen jag ville få fram är att kärlek kan man inte leva utan.. Eller inte jag o jag tror inte att någon annan för den delen heller kan det! men nu är det nog om det, även fast det är så grymt svårt att sluta skiva om kärlek när man väl har börjar.. det fins så mycket att skiva o prata om den.. Tror att jag har spenderar hälfte av mitt liv åt kärlek, eller det känns så!

Men men.. Jobbade en timme idag, va skall det vara bra för?? varför ringer man ens in folk när man ser att det är helt svart på himmelen?? aa blir så irriterad ibland.. Gick upp helt onödigt kl 7.30 för att sitta på tofta i en timme för att avakta.. det hade jag lika gärna kunat gjort i min säng men nej, det var ju verkligen sååå nödvädigt att jag skulle åka till tofta o sitta där.. vart så grymt irriterad när jag kom hem så jag var tvungen att gå o lägga mig så fort jag kom inför dörren.. Sov till typ 2 eller något tror jag.. Hela eftermiddagen spenadrade jag o macke till att se på small will ( vet inte hur det stavas)  förstår inte att min bror kan vara så besatt av det, haha men han ser rätt rolig ut när han ser på tv iaf.. han är nog den enda som jag känner som sitter o skriker eller sarare sjunger för att han är så glad när han ser på det programet :P haha helt knäpp är han:P

Fotbollsträning idag, gick väl rätt bra men tror att jag behöver koncentrera mig lite mer på träningarna.. Måste se till att lägga av mig alla tankar o skit inan jag går på plan för annars går det bara skit.. men det hela skall nog gå bra serru, jag skall inte låta mig påverkas så enkelt, nope!! jag kommer att klar det galant :)
Fick ju gå lite tidigare idag från träningen me, syrran va ju här hemma :) skulle följa med henne o mamms till varvet.. Känns som om jag typ aldrig träffar henne, så ma måste ta vara på mölighetera man får med henne:)
Det va en jätte mysig kväll iaf:)




~ Moiie ~

Omnia vincit amor

Fotbollen har drgit igång igen :) Fast det är lite mindre kul att spela i regn..
Fast jag tror att det här kommer bli en bra och rolig säsong, eller ja hoppas det.. O mycket beror på att allt som varit oklart förut, är nu avklarat. O det betydde mycket för mig, tack :)


Tisdag, ännu en helt konstig dag, ena sekunden sol o andra inte. Vill bara ha soool..
Fast idag kan det vara lite halv taskigt väder, det gör mig ingenting. För hade de varit sol så hade jag varit på tofta just nu. O det känner jag verkligen inte för!Så idag kommer att bli en slappis dag, där man inte gör någe nytta :P hehe. Fast ja skulle vilja hitta på måge, något riktigt skoj :) men vi får ta de i helgen när allihopa är lediga.
Då skall ja ha skoj med älsklingarna :) eller hoppas det iaf.. Fast det kommer väl bli så att man ligger på soffan o säger att vi skall hitta på nå, även fast ingen av oss orkar röra på sig :P hahah..



Fast en nyttig grej skulle jag nog kunna göra idag o det är att städa mitt rum.. Ja har typ påbörjat städandet 1000 gånger men aldrig gjort klart det.. Men vad är det egentligen för mening att städa när rummet ser lika ostädat ut dagen efter? det undrar jag:P Men jag skall mog iaf å det överstökat idag så man slipper känns ångest över ´de..







image72


Omnia vincit amor

. . .

Nu var det länge sen man satt här.. Men skall jag vara ärlig så har man ingen lust alls att sitta vid datorn på sommaren, Men jag känner att jag måste uppdatera mig lite o inte tappa bloggandet nu.. Så får väl försöka skriva lite oftare..

Söndag idag, latis dagen för mig :P haha..  Fast jag har varit en snabbis på jobbet med idag. O om ja får uttrycka mig så har jag världens dåligaste sommarjobb!! ja skulle ärligt hellre inte vilja ha något sommar lov o bara ta små jobb.. Ångrar verkligen att ja inte gjorde det.. För nu så har ja två jobb, ett på dagen o ett på kvällen o det är nog det segaste som finns.. Jag tror inte att jag någonsin har blivit såhär trött av att jobba, känner mig grymt sliten!! Men ja skall vara glad för att ens björkhaga ringde mig, men orkar jag? aa vi får se.. känns som om man skall ramla ihop vilken sekund som helst.. Jaja, efter jobbet idag va det raka vägen till sängen, o fy satan va gutt det var..

Fast jobbet är inte bara de man blir sliten av.. Man måste ju hänga med socialt med.. man kan ju inte tappa kontakten med alla kompisar för att man är trött för att man jobbat, så det måste man också orka..
Det känns som om ja inte har skrivit på 100 år så ja vet inte vad ja mer skall skriva..
Eller jo, de här veckan har varit den bästa på hela sommaren tror jag.. Har träffat så grymt många o sköna kompisar :) Det var roligt att spendera dom där två dagar med er;) även fast  jag o lina va lite slitna hahaha..
Det är allt kul att träffa nytt folk o nya vänner..


Så hur känner jag mig förtillfället då? Ja,  jag känner mig trött men ändå glad : ) Känns som om ja vet hur man skall mätta sin ensamhet nu, eller mätta o mätta ja vet hur ja skall göra för att inte känna av ensamheten.. Men det finns en viss saknad som gör att man faller tillbaka på ruta ett.. men det är bara att kämpa, även fast jag vet, att i slutet så kan man inte dölja sin ensamhet, man kan inte bara lägga den under i sitt inre, men måste få utlopp för sina känslor, jag vet inte hur men dom måste ut.. Vill inte tynga andra människor med mina problem fast det oftas blir så..Men man måste hitta sitt eget sätt, sitt eget sätt att göra så att man mår bra..


Det tråkigaste på hela sommaren är att ja inte har tagit några kort på alla saker som har hänt:(  Vill ju ha lite minnen.. Fast dom kommer alltid att finnas i mitt huvud, men det är alltid kul att se tillbaka o tänka,
Det var den gamla goda tiden de :)


Nu är det nog dax för mig att laga lite mat, är vårlhungrig jo :)




~ Moiie ~

Sunshine

Nu va det ett tag sen jag satt här, så kanske skall uppdatera lite va ja har gjort dom senaste dagarna..

Torsdag: Första stångaspel dagen.. Allt gick hyffsat, men frampärk är verkligen inte lika roligt som bakpärk..  Fast det kaske beror på att man får göra mer  i bakpärken, iaf när man står på min plats..  Men allt gick bra och vi vann alltihopa, så vi går upp nästa år:)

Fredag: Det var stångaspelen då med, fast bakpärk då, skit skoj:) fan ja har typ lärt mig hur man gör nu.. Men nu är det ju ett helt år kvar:( lite tråkigt.. men jag får se om ja spelar kvar i hablingbo om ja får, eller om vi skall starta ett klinte lag, det skulle varit så grymt roligt.. Fredags aktiviteten var att sitta hemma.. lungt o skönt..

Lördag: Dagen började med jobb och helt fullt var det på tofta.. Men det är ännu lite kyligt i luften men va fan, nu ä nog sommaren på väg.. Hoppas jag.. efter jobbet så va det hem o fixa sig. ja skulle hem till lina o grilla o träffa ett par  kompisar från lina från fastlandet.. Jätte trevliga vart dom. Maten var gudomlig god!! Sen va det bara att sätta sig på bussen till stan.. Jag, Lina, Frida, Sara o Johanna skulle i o träffa ytterliga ett par fastlands kompisar! det blev en massa prat o mys, o när klockan väl bleb 12 så va det dax att dra sig till bussen.. Men jag o lina kände för att stanna kvar på norderstrand o umgås lite till. Jag var lite skeptisk till att spendera natten i ett tält. Tycker ite om att tälta men ibland kan det vara mysigt.. När klockan var si så där 3 så gick jag o Daiel o la oss.. Fan va trött man va då.. Men det va ett sånt liv utanför så det var ganska svårt att sova.. Leo kom förbi en sväng vid 4 ungefär o åkte ganska snabbt igen, elelr jag kommer inte ihåg, hade äntligen lyckats sömna när dom komemr i i tältet o skall börja hälsa o skit.. Efter han hade åkt så blev ja sååå grymt pigg o kände verkligen inte för att spendera resten av natten i tältet.. Jag längtade efter en skön stor säng.. Så jag ringde Leo o frågade om han kunde komma tillbaka, Han hade  En stor skön säng.. Kändes lite tskigt eftersom att dom redan nästan hade kommit hem till valleviken men snäll som han är vände han o hämta mig o lina :) Kändes så otroligt skänt att få tvätta bort sminket o lägga sig o se på film.. Fast höll mig inte vake så länge, kl va ju typ 6 när vi kom hem dit..

O nu är det söndag, o hela den här dagen har i stort sett gått ut på att ta sig hem från valleviken.. Det e 10 mil bort från klinte. Snacka om att känna sig vilse :) hahaha Men det va riktigt trevligt att komma hem till dig o se hur du bor.. har faktist aldrig varit i Valleviken förr så det va skoj:) 
Nu är klockan 22:14 o jag är Sitter typ o sover.. har kappt fått en blund på hela natte.. Fast jaa komemr ite att kunna sova.. råkade slumra bort ett antal timmar för ett tag sen.. så det blir väl filmtittade tills man sömnar..






Vill verkligen ha någon här just nu.. Är SÅ besviken på dig!! ja fattar inte hur du tänker.. börjar undra vad fan jag egentligen betyder för dig.. Är väl inget mer än en skit unge.. Men ja kan få be att tala om att jag inte nu längre bryr mig. Det komemr bara säga puff sen är jag borta från ditt liv.. Undara om du ens skulle bry dig det minsta?





image22





Magen gör ont o ja kan inte sova.
Varför oroar jag mig för??


Stångaspelen

Jag är nog inte gjord för att gå upp typ 5 på morgonen.. För fy satan va trött jag är!!
Men jag har iaf gjort e massa nyttiga saker idag, o inte bara legat o slappat bort de.. Jag gick upp så tidigt för att jag skulle till stånga.. det va meningen att ja o Marion skulle åka moppe men så blev det itne.. Min klocka va ställd på 6 eftersom vi skulle vara i stånga 8.. Me helt plöstligt ringer min käre far o då är klockan 5 !!!! Men det va någe trevligt han hade på hjärtat, Han tyckte synd om mig som skulle åka ut till stånga på moppe när det pissade ner med regn.. så han erbjöd oss skjus, tusen tack pappa..
Min insats idag på stångaspelen? hmm, det behöver ja egentligen inte ta upp för ja gjorde inget.. jag tror jag nuddade bollen typ 2 gånger under spelets gång.. o sen så va de ju tråkigt att vi bara fick spela mot ett lag, men men..Vi var klara i stånga ungefär vid halv2, så då åkte vi hem.. O jag gick direkt in i sängen.. Det förtjännade ja faktist, att få lägga mig ner att vila, sen va det bara att gå upp.. hade visst lovat Görgen att jag skulle städa en av honoms bilar så kunde ju inte bara säga att jag inte orkade. Så nu har jag gjort ännu mer nytta idag :)


Imorgon skall de iaf bli skoj. skall spela mot lina jo :) kommer skratta ihjäl mig på plan !! haha..

Just fan.. måste ringa in någon som skall jobba för mig imorgon! hatar att göra de.. för det är ändå ingen som vill byta dagar :(


Är så grymt trött så orkar inte skriva någe mer..
Skall bara lägga in en lista sen skall jag sätta på lite te o mysa i soffan^^



1.Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokusåpa? Kanske, beror på vilken slags..
2.Vilken årstid tycker du bäst om? Summertime :D
3. Brukar du sjunga i duschen? Ja, det händer ganska ofta faktist:)
4.Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? tycker inte någon är särskillt roligt att se på, men fotboll går att se
5.Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Yees
6.Vad är viktigast för dig? Min familj, o att jag själv ser till att jag får ett bra liv..
7. brukar du ladda ner musik eller filmer från internet? nja^^
8.Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? om ja hade vunit en nu, hade jag nog köpt upp endel, o sparat endel..

9.Vad är det bästa med julafton? Julkänslan, gemenskapen o julklapparna:)
10.Tänker du mycket på ditt utseende? Jo klart jag gör, men jag tänker ofta inte på det heller..
11.Vad får dig att slappna av? massage
13.Tycker du matte är svårt? aa, kommer inte riktigt överens med siffrorna
14.Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? absolut inte..
15.Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Jorden runt resa
16.När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? sent^^ eftermiddagen någongång
17.På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Tyvärr så blir det ofta på mamma :/
18.Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? egetligen så skulle de ju vart bra..
19.Hur många gånger har du fuskat på ett prov? Det hände nog någon gång på högstadiet
20. hur länge varade din senaste sjukdom? sjukdom? min förkylding höll i sig i ett tag om man kan kalla de sjukdom..

21.Har du piercing? Öronen
22.Vart skulle du helst vilja ha piercing? tugan, fast börjar tveka lite till de..
23.Bråkar du och dina syskon ofta? inte nu för tiden..old times
24. vem är den viktigaste personen i ditt liv? Det är många som är betydelsefulla, som jag ite skulle klara mig utan..
 25. läser du ofta böcker? nja, de är ganska sällan
26. vad föredrar du för filmer? komedier o kärleksfilmer..
27.Vad slösar du mest pengar på? Massa små saker o kläder..
28.Vill du gifta dig? jo
29.Vill du ha barn? Absolut
30.Låser du toalettdörren även om du är ensam hemma? Nej, varför?

32.Vilka ställen har du bott på? : Jag har bott runt om gotland, har flyttat en massa gånger..
33.Vilka husdjur har du haft innan?  Marsvin, kaniner, hund, katt
34.Solar du ofta? jo eller när det går..
35.Är du bra på att laga mat? nja, ja vet ju hur man gör men smaken är inte lika god som mammas
36.Var badar du helst?
  i en jaccuzi eller utomlans
37.Vad dricker du för alkohol?  cider för det mesta
38.Vad använder du för droger? inga, absolut inga!
39.Vilka djur är du mest rädd för? ormar
40.Vilken musikstil tycker du bäst om? Allt möligt

41.Vilka språk kan du? Svenska, Engelsk
42.Har du någon gång skadat dig allvarligt? jo en gång..

43.Vilken kändis är hetast? ryan phiilippe^^ haha
44.Gillar du att dansa? yeeah :)
45.Är du flygrädd? Nej, det är skoj ju :)
46.Vad tycker du om rökförbudet på krogen? tycker att det är bra..
47.Hur vig är du?
Lagom, fast skulle vilja vara ännu vigare
48.Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten
49.Vilken är din favoritglass? Magnum mandel
50.Tror du på ett liv efter döden? tveksamt

51.Vilket kaffe sörplar du helst? Ingenting.. kaffe = blää
52.Vilket mobilmärke föredrar du? sonny eriksson
53.Vill du gå ner i vikt? lite kanske
54.Vad har du för personlighet? hur skall man förklara? aja jag gillar de iaf:)
55.Har du varit deprimerad?  jo
56.Tycker du om sushi? Nope
57.Tror du på livslång kärlek? jo i vissa fall
58.Vad äter du helst när du ser på film? Något sött
59.Lever dina föräldrar tillsammans? nej..

60.Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? gör jag redan..
61.Har du tandläkarskräck? Nej
62.Är du en morgon eller kvällsmänniska? både och, mest kväll..
63.Vilken hårfärg har du naturellt? Blond
64.Biter du på naglarna? ja tyvärr
65.Är du beroende av något? har sockerberoende
66. Hur ofta motionerar du? Några gånger i veckan






image60


Ojojoj..

haha, aa de kan man säga när man ser mig spela pärk iaf:P haha.. Man är inte direkt något proffs om man säger så! men skoj va de att få pröva på någe nytt, o det va ju första gången också, så SÅ mycket kan jag inte begär av mig själv^^ folk kommer nog att få sig ett gott skratt när dom ser mig på stångaspelaen, men vad gör de då, en rolig grej bara jo :D O stångaspelaen är om två dagar:S trodde de va nästa torsdag men nej de va det inte.. Skall träna med Marion o Viccy imorgon, hoppas att jag fattar lite mer då.. Fast den platsen jag har behöver man inte göra så mycket på, slå bort bollen när den kommer bara:P hehe..
Den här dagen har varit rätt kort känns det som. Vaknade vid halv två :P det är så skönt att sova ut, o sen gjorde jag ingenting. det är rätt skönt de me ^^ sen så kom Roy o han o mamma skulle ut o åka lite så hängde med dom.. Det slutatde med att vi hamnade i hemse.. Vi skulle bada på hemse badet för ute kan man ju inte bada, brrrr säger jag bara.. Men jag solade istället, skönt att få känna lite värme^^ sen träffade jag lina o vi fikade lite på bagarns sen begedde vi oss till pärkträning.. men vi skall inte vara i samma lag:( trååkigt.. Men vi skall spela imot varandra :P haha det skall bli skoj..
Nu är klockan rätt sent o jag är ensam hemma:( det ka vara rätt tråkigt ibland, att hela huset är tomt när man skall sova, känner mig jätte ensam :(  Men får väl gå o lägga mig snart så att jag inte känner mig så ensam.. skall upp o jobba imorgon, eller dvs om det blir bra väder, vilket man aldrig tycks veta iförväg..
Men nu skall ja gå o sätta på lite te o mysa ner mig i soffan..






image3




Happy, det är vad jag har varit idag :D

New day

Allt går så himmla fort tycker jag.. känns som om det typ va en timme sen jag satt här, även fast det snart är ett dygn sen.. Snart kommer väl hela sommarlovet vara slut med, o ingen sol kommer det säkert bli..! eller nej, jag försöker ju vara posetiv. jag får ta om det där, Det kommer säkert att bli ett långt soligt sommarlov om inte så får man väl vara glad ändå :).. haha aa de gick ju bra att vara posetiv.. D
et har gått en ½ vecka på uppehållet me fotbollen. saknar det faktist.. Har ju inge jobb som gör att tiden går fortare heller, men det är bara halva tiden kvar.. sen så skall det spelas fotboll så det heter duga :D
Idag skall jag spela pärk för första gången i mitt liv, hahahaha!!!! jag undrar hur det kommer att gå, jag fattar typ ingenting.. jag förstår nog lite bakpärk tror jag:P jaja, dom får lära mig.. det fins fler än jag som aldrig har spelat så jag kommer nog inte känna mig så ensam iaf^^ sen är det stånga spelen:S haha, jag kommer bara att skratta åt mig själv.. Men fan det är ju kul ju ;) hehe.
Vad skall man mer göra idag då? jo jag Mamma o Roy skall åka o göra en liten utflykt, sen skall jag nog sola lite eftersom solen inte lyser utomhus får jag ta till andra metoder.. hälsa på lina kanske jag också skall göra? jo de får jag ta o göra.. va länge sen jag såg hennes ansikte, saknar dig gums <3





Det som gäller nu är att ta till drastiska metoder.





image71  




















Kärlek

Tänk på detta

1. Åtminstunde 2 personer i världen älskar dig så mycket att de skulle dö för din skull

2. Åtminstonde 15 personer älskar dig på något sätt

3. Den enda anledningen till att någon hatar dig är att de skulle vilja vara precis som du

4. Ett leende från dig kan ge lycka till vem som helst, även om de inte känner dig.

5. Varenda kväll tänker någon på dig innan den somnar

6. Du betyder alltför någon

7. Om det inte vore för dig, skulle någon inte leva nu

8. Du är speciell och unik

9. Någon som du inte vet existerar, älskar dig

10. När du tror att du inte har den minsta chans att få som du vill, får du inte de heller.

Men om du tror på dej själv, förr eller senare, får du exakt som du ville.



Det är inte ofta man tänker så, jag menar det kan ju vara så.. O Har man en dålig dag, en dag som jag har idag, så lyfts mungiporna litegran när man läser det här. Det finns så mycket kärlek omkring en som man inte vet om ens.. Varaneda människa har någon som älskar en, även när man har sina mörkaste dagar.. Så ta vara på de.. för kärlek är nog det finaste man kan få från en annan människa.. Man skall vara glad för det man har, o ta något förgivet.. för en dag ka allt vara borta om man inte ser upp..


Nu sitter jag här, har en deppar dag eller vad man skall kalla de.. o vädret gör det inte bättre.
o pratade precis med min underbara morbror, han gör en alltid glad, Han har alltid något roligt att berätta när han ringer.. Göteborg, det låter väldigt lockande förtillfället.. Få vara där uppe med honom o mina älsklingar, o bara ha skoj.. men ekonomin tryter lite just nu.. men vad gör de då, jag skall fanimig upp dit, SNART så!!!
Idag, det blir en mys dag som alla andra.. vill att någe roligt skall hända! får se vad jag o lina hittar på ikväll. för hemma vill jag verkligen inte vara!!






 

image70

 


Hand i hand skall vi gå

 


.......



Somewhere between dark and light




image69



Hur känns det?

Jag har ingen aning.. känner mig förtill fället ganska bedövad i hela kroppen..
Jag vill.. det vill jag verkligen. det är det jag vill mest i hela världen känns det som nu. Men vad skall man göra då? livet är både posetivt o negativt o man kan inte göra ett skit för att ändra på det.. Ta tag i det. Gå, gå vidare.. Men inte nu, jag varken kan eller vill.. Det va ju så härligt, så underbart att känna den känslan.. Man vill inte tappa taget om den för man vet aldrig när den kommer tillbaka nästa gång.. Eller vad sitter jag här o klagar på att jag inte skall tappa taget, det är redan gjort.. O aldrig mer kommer samma underbara känsla komma tillbaka.. för varje känsla har sin känsla.. låter ju knäppt, men även fast man kallar den här känslan samma sak så känns det inte likadant.. Alltid olika.. O det är bra, man har något speciellt med var och en..
Men Jag har fått en klar bild av framtiden ikväll, skönt men ändå ledsamt.. Är glad men ändå sorgsen.. Men nu skall jag sluta o skriva en massa nånsens..

Ikväll: sova, sova & sova.. Det är det jag har gjort.. Så det blir nog att sitta uppe hela natten känns det som.. men vill inte vända på dygnet.. fast vad gör de då.. inge jobb.. o vädret är likadant hela tiden.. jaja, hopaps solen lyser fram snart.. Det här mörkret o regnet hjälper en inte att hitta posetiva saker förtillfället..


Kom på nu, att fy va ja har ätit mycket idag.. Men det brukar bli så dagen efter.. så grymt hungrig.. en jäääätte stor o underbar frukost hade jag hemma hos pappsen imorse, sen så åt ja o malcon sparris soppa, sen satt jag kvar o åt pannkakor med sylt o grädde med Annie mums.. sen så hade jag min långa tre timmars vila.. blev lite för lång, men men.. o när jag vaknade va ja så grymt sugen på pommes, så ja va tvungen att gå er till kustan o ta en mini meal.. haha matvark eller vad..



O så nu är det te dax.. sen skall jag nog ta o lägga mig ändå.. känner mig lite trött faktist även fast jag borde vara super pigg.,.




En liten listan:




PERSONLIGHET

JAG ÄR:
Blyg : nej, oftas inte
Smart: Nja, men kan väl inte påstå att jag är osmart heller
Långsam: nej gillar fart..

Stressad: just nu, nej..
Tålmodig: Nja i vissa lägen
Öppen: nästan alltid
Ärlig: Ja
Positiv: Ja ibland så:P
Rolig: kan känna mig rätt rolig ibland :) haha
Ansvarsfull: Jo på senare tid så..

 

VÄNSKAP

JAG HAR;
Svikit en kompis: Jo tyvärr
Förlorat en bästa vän: mm
Sagt att jag älskar en kompis: Många gånger:)
Pussat en av samma kön: Yes
Slagit en kompis: Jo en gång tror jag..
En kompis som vet allt: jag tror nog inte att ja har en enda som vet allt.. men dom vet mycket ;)
Berättat hemligheter: ja haha

KÄRLEK

JAG HAR;
Blivit sårad: Jo
Krossat någons hjärta: Jo en gång, vad jag vet..
Sagt att jag älskar någon och menat det: japp
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: jag brukar undvika dom orden när jag verkligen inte känner 100 %..
Varit otrogen: Naj

FAVORITER

FAVORIT;
Låt just nu: Soulmate - Natasha Bedingfield
Pryl: Vene
Film: O så kom polly
Bok: Ung & kåt
Lärare i skolan: Robert helt klart
Plats: i min säng
Frukt: pesika

ÖVRIGT

JAG HAR;
Sytt: Kläder? jadå..
Opererat mig: Mm, not funny
Cyklat omkull: Jo flera gånger
Sjungit i duschen: jo, every day;)
Hoppat bungyjump: Nej men fa va skoj det skulle ha vart.. det är något jag skall hinna med innan jag dör..
Fobi för något: KÄRLEK o ormar..
Sett någon dö: nej o det är jag glad för
Varit på någon begravning: jo :(
Sagt att jag hatar någon: det har nog slugkigt ur en eller annan gång..


 


 


Kanske skrver mer senare, om jag är vaken vill säga..





image68



 


14:37

14:37, o jag sitter här o är helt död, fy satan va trött jag är..
Har blivit lite för mycket sena kvällar på sistonde så måste nog ta o ha några hemmakvällar nu, o va de gäller de här med allt jobbande så behöver jag inte bekymra mig för att det skall bli för mycket i år..
Vad är de för väder egentligen? Jag vill ha SOOOL!!! lär väl inte Tjäna så bra med pengar i sommar, känns ganska taskigt att mitt jobb beror på väderet, men man tar vad man får.. nästa år skall jag aif ha ett klokt o pålitligt jobb..

Uppdatering Lördag..

Det var meningen att den dagen skulle spenderar på jobbet, men som förväntat blev det ju regn.. Så jag fick e härlig sovmorgon till 12, o då visade det sig att mamma o annie skulle iväg till rebecca för att hjälpa henne göra sig iordning till ett bröllop, så jag fick skynda mig om ja skulle me, hatar att strassa på mornarna men det va ju länge sen man såg sin syster, Fast jag ångrar lite att jag följde me.. Becca tvingade mig att typ fixa allt med henne, O hennes hår tog typ 2 timmar att locka!! haha jag skulle aldrig orka sitta i två timmar för att ens hår skall se bra ut. jaja sen skjusade vi ut dom till ruinerna i visby där det skulle hålla till, i regnet o allt, brrr säger jag bara.. Sen så hade mamma lovat roy att vi skulle komma ut till träkumla o hjälpa honom att vara barnvakter.. Fick väl följa med dit me, orka ta bussen nu förtiden, de har man ju inte ens råd me:P
Det va ganska skoj där med, för hur söta var inte barnen vi skulle vakta då.. hur gulliga som helst.. fast en nackdel va att dom sprang o gömde sig för en så fort man ville ta lite kontakt.. vadå att dom va lite rädda för en, men de hela slutade med att dom satt brevid mig i soffan o såg på micke o molle:) älskar ungar asså..
När kl va typ 7 så åkte vi hem, eller mamma släppte av mig vid Linus o jim, o där spenderade jag min kväll, det va ganska skoj:) o bada gjorde ja me, fy va kallt de var.. e lyckad kväll var det iaf..
Nu skall jag gå in i duschen o sen se om vi har någe mat här hemma.. vrålhungrig är jag..



image67



Lovley <3

Jajamensan

Jajemensan, det har inte varit många timmars sömn inatt.. sitter nästan o sover här vid datorn:P haha.. skall snart lägga mig o vila skall bara skriva några ord om gårdagen..

Jag o lina, vi åkte ut till ljugar.. mitt första besök där faktist.. tror jag. O det var inte den bästa synen man kunde få av ljugarn tror jag.. men får åka dit någon annan gång med, för alla säger att det är så fint där ute..
Men iaf, jag o lina åkte ut dit.. sp hade klass fest.. kändes lite fel att komma dit, men det blev riktigt kul till slut..
Träffade ganska många nya människor o det är allt skoj:)
Kruxet med att vi åkte ut dit var att vi skulle ta halv två bussen hem till hemse sen skulle jag ta sex bussen till klinte för att sedan åka till jobbet i tofta.. O andledningen till att vi inte tog bussen var att en VISS person sa att han kunde köra oss imorgon, o man brukar ju inte säga sådna saker om man inte menar det.. Så vi stannade kvar o sov i ljugarn.. Hade e jätte trevlig kväll :)
På morgonen så säger han att han inte alls tänker köra oss, vadå dåligt morgonhumör..
Så jag fick ringa in reserven på jobbet o jag missade en dags jobb, bara för att han inte kan masa upp sitt jävla asle o köra oss som han hade lovat. Är ganska besviken på honom förtillfället, men skit samma..
Vi tog 9 bussen till hemse istället o åkte hem o sov vid lina.. O nu är jag ganska nyligen hemkommen o skall gå o sova ännu mer tror jag..


Tänkte avsluta med en rolig lista :)




Vad blir ditt namn baklänges?
nossreP aoM
Har du gjort en snöängel i år?
Nope
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
Lite över e vecka tror jag.. usch, hatar sjukhus..
Platt eller lockigt hår?

Platt för min del, men älskar lockig hår:)
Är du kär i någon?
You never know
Vad gör du när det regnar?
inget speciellt, sitter o myser o ser på film kanske..
Har en dröm gått i uppfyllelse?
Kanske:P
Vad har du för startsida på internet?

google

Vem ringde du senast?

Funken

Tycker du att sengångare är söta?
Absolut..^^
Har du haft vattkoppor?
mm, när jag va 3 år.. missade första lucian o allt:(
Har du någon gång testat karate?

Nej inte på riktigt :P

Vilken mobilringsignal?

En gamal en..

Minimorötter eller pommes frites?
Pommes:D
Första sporten du gick på?
Fotboll
Vad längtar du mest till just nu?
Åå, Det
Hur gammal har du tänkt bli?

Har ingen aning..

När åt du senast en fiskbulle?
Usch o blä, tror jag har ätit det e gång, aldrig mer..
Vad drömde du inatt?
En konstig dröm..
Vilken tv-serie är bäst?
Vänner
Kan du gå ner i spagat?
Nja, det va gamla tider de..
Vad åt du senast?
en tacopaj hemma vid sambon min
Höga eller låga strumpor?

Låga

Vad är du mest rädd för i hela världen?
Jag är rädd för många saker..
Har du varit kär i en kändis?
nope, elelr jo kanske:P haha

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Jo, är ma har tråkigt så:P
Röd, grön, blå eller gul mjölk?

Röd, fast grön funkar med..

Vad har du för färg på ditt påslakan?

Just nu inget.. skall byta lakan efter jag har skrivit klart:P

Vad ska du döpa dina barn till?
Har inte bestämt mig än..

Sommar eller snö?
Sommar :D
Bikini eller baddräkt?

Bikini

Snyggaste läraren?
pinsamt att nämna det här ju:P hahah

 

Är du mörkrädd?

Ibland, när man har sett en läskig film o sen skall ut o gå i mörkret

Har du någon gång haft på dig ett par kallingar?

yees i have

Riktig gran eller plastgran?

Riktig gran är de bäste:P

Tänt eller släckt när du ska sova?

Bäckmörkt skall det vara..

Godaste drickan till frukosten?
Apelsin jucie.. mums
Senast lästa bok?

Kort kjol tror jag.. är inte så mycket för läsning

Vem kramade du senast?

Henke tror jag, haha



Älskar du att sjunga?
jaa, vem gör inte de?:D

 

Vill du bli president?

Neej, skulle aldrig klara de...


Har du spelat kille i en teater?
mm,i 3:an så spelade jag marlon i svärdet i stenen( jag tror den heter så)
Duscha eller bada?
Bada, åå i ett mörkt rum med ljus, så underbart
Kan du ditt mobilnr utantill?

Jo, fast jag kan säga fel ibland.. jag o siffror går inte riktigt ihop..

Har du tråkigt?
Mm, uttråkad så in i..
Har du gråtit i skolan nån gång?
Many times
Stockholm city, Metro eller .SE?

??!


Hur tar du dig till skolan?

Går för mestadels, men även buss ibland

Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Jo på skoj så:)
Sjunger du på toa?
Aa de händer väl, fast oftas i duschen..
Vilken färg har din jacka?

den jag andvänder för tillfället är svart

Använder du långkallingar?
Ja, när det är kallt..
Är du höjdrädd?

Aa lite, fast så grymt härligt att vara på höga höjder ändå..

Vilket land vill du åka till?
massor,helst till ett varmt land..
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Det var nog lina gumman:P haha
Vad ska du göra NU?
Tänkt att hoppa in i duschen för jag har sand över hela min kropp men jag skall nog lägga mig o vila ett tag.. är helt slut efter igår..



Så,nu är det dusch o sovar dax för mig..









image66

Don`t like


Dåligt väder!!! fast det är ganska skönt att vara ledig.men måste ju jobba o få ihop lite pengar!
hur skall jag annars komma iväg i slutet av sommaren?
 hoppas att rykterna inte är sanna, att det skall bli en dålig sommar, men det verkar ju som de.. Men vad skall jag då göra hela sommaren? Man vill ju ligga på stranden med kompisar o mysa o ha skoj..
men nej det verkar inte bli av.. Idag har jag inga planer för dagen, men vänta, den är fredag ida?
 eller nej det är väl torsdag? jo torsdag är det.. haha man håller aldrig reda på dagarna på sommaren..
Men jag funderar på att åka till pappa, det var längesen..
jag blir besviken på mig själv att jag inte kan åka dit oftare, men det blir bara inte så :S jaja, jag o pappa skall iaf göra om mitt rum lite, möblera om o sånt..göra lite fint :)


Men nu skall jag gå o äta lite frulle, sen skall jag ut o springa.. Måste hålla igång konditionen även fast det är uppehåll.. O jo, en rolig grej, jag skall vara med o spela pärk i år:P haha.. Skall spela med marion o fotbollskompisarna.. Fa va skoj det skall bli.. fast jag måste nog lära mig lite först.. kan typ bakpärk.. vet inte ens om det heter så:P haha jaja.. Skriver mer sen..







image65



Jag o lina busade lite, men vi hade ingen fotagraf, så det blev mycket en kort på varandra:P haha

Frågor/svar

DIVERSE:
Namn:
Moa Sylvia Maria Pehrsson
Födelsedag: 22 Mars
Hemstad: Klintehamn/västergarn
Ögonfärg: Ljus blåa
Hårfärg: Blont
Längd: 170 cm tror jag..
Höger/vänsterhänt: Höger
Värsta ovanan: Små ätandet på kvällarna
Stjärntecken: Vädur
Sko stl: 38 för mestadels
Är dina föräldrar skilda: Japp det är dom
Skor idag: Ett par vita gympadojor
Din svaghet: Sötsaker
Dina rädslor: Ormar helt klart
Mål för det här året: Mitt mål, att bli nöjd med mig själv o mitt liv tror jag..
Mest använda fras på msn: Har ingen anning, ändvänder många..
Det första du tänker på när du vaknar: Fan, redan morgon?
Dina bästa kännetecken: Det vet nog mina vänner bättre..
När går du och lägger dig: Blir ofta efter tolvslaget..
Mest saknade minne: Tiden då allt va beskymmerlöst..

FAVORIT:
Färg:
Gul & röd
Mat: Mammas speciallare
Sport: Fotboll o arobics, eller någon slags gympa
Djur: goldenretriver, så grymt fina
Glass: Chocolate & vanlij ;)
Godis: Sött, fast surt är gott de me:)
Affär: hmm, det finns så många..
Sallad: Kyckling med pasta :)
Skådespelare:
Låt: För tillfället Big Girls Don't Cry med Fergi
Nummer: 5, o såklart 22:P
Tuggummi: Hubba bubba, särskillt grön, den är sådär barnslig god..
Helgdag: Julen, Julafton..
Årstid: SOMMAR!!
Tandkrämssmak: Bara det är mint så är det lungt..
Radiostation: Rix FM lyssnar jag mest på..
Parfym: Vet ej vad den heter
Doft: Doften av roser slår inget
Kroppsdel på motsatta könet: nacken axlarna o ryggen, rumpan.. i princip hela bak sidan:P

VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor:
Stor? Jag vill bli en massa saker..
Hur vill du dö: Med min älskade i sömnen..
Vem av dina vänner är mest lik dig:har alltid fått hört att jag o lina är så himla lika..
Vem är högljuddast: hmm, haha;)
Vem får dig mest att skratta: Frida tror jag:)
Vem har du känt längst: Agnes har varit min komis sen vaggan
Vem är blygast: Simon
När grät du mest: Ett tillfälle, har nog aldrig gråtit så mycket, Long time ago..
Vad är den bästa känslan i världen: Att känna sig älskad o behövd..
Värsta känslan: Svek
Vart vill du bo i framtiden: Har mina planer på¨att bo utomlans någonstans, Så mycket att välja på..
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Jag trivs rätt bra, men om man tänker utseende så är det bara min näsa, men egetligen, vad skulle jag vara utan min näsa?:) haha
Hur länge tror du att du kommer leva: Jag har ingen aning, me jag vill bli gamal, vill vara med om att få barnbarn osv..

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär:
Jo, tror jag..
Moonat någon: Haha ja, en gång faktist:P haha
Blivit dissad: ja det har man nog blivit någon gång
Rymt hemifrån: Ja massor av gånger
Föreställt dig ditt ragg naken: Nja, haha
Skolkat: ja
Tänkt på självmord: Ne
Sovit utomhus: Yes, så mysigt
Gråtit i skolan: tror nog att jag var den som grät mest offentligt i våran skola
Spytt i skolan: nee
Velat bli modell: Jo det har jag..
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Aa många saker:P
Sett en död människa: mm
Druckit alkohol: Ja
Använt droger: Nej
Ätit sushi: Nej
Varit på scen: Ja
Snattat: Jo det får jag erkänna, godis räknas också:P haha
Retats: Ja
Blivit nerslagen: Nej,

DU:
Svär:
jo de gör jag..
Sjunger bra: Njaa tror inte de:P
Duschar dagligen: Ja
Vill gå på högskola/universitet: Ja, efter en break från gymnasiet så..
Vill gifta dig: Självklart
Tror på dig själv: Ja, oftas..
Tycker att du är attraktiv: Det är inte min fråga o svara på egentligen, men visst vissa dagar så:)
Kommer överänns med dina föräldrar: Jo, oftas.. Fast jag o mams brukar ha våra gräl..
Gillar åska: aa, om man ligger hemma med sällskap o inte är mitt ute i åskvädret så..
Spelar något instrument: Jo i fyran så:) haha flöjt..
Äger en iPod: Nope, mp3 duger lika bra åt mig..
Ber: Nej, fast har väl bett en elelr två böner någongång
Går till kyrkan: Nej
Sover med gosedjur: Nej
För dagbok: Blogg, Det är väl nästan samma sak :)
Dansar i regn: Hah oftas inte men det har hänt:)
Sjunger i duschen: Ee joo, :P haha

THIS OR THAT:
Pepsi/cola:
Cola
Mcdonalds/burger king: McDonalds
Singel/gruppdate: Singel
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: Kött
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/nike: Adidas
Kinamat/mexikanskt: Mexikanskt
Kakor/paj: Kakor
MTV/VH1: MTV
Blind/döv: Döv


KAN DU:
Gå ner i splitt:
nja det var tider sen..
Skriva med båda händerna: jo då, men de blir inte lika snyggt bara;)
Vissla: Klart, men håller ännu på o lär mig att bus vissla..
Blåsa en bubbla: Ja
Rulla din tunga i en cirkel: Ja då:P
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: Nej, kortare tunga än jag har får ni leta efter..
Dansa: kan o kan.. gillar att röra på mig..
Äta vad du vill utan att oroa dig: absolut, att äta gott är livet,.


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN:
Du nuddade: Malcon
Du pratade i telefonen med: Marion
Du kramade: Andreas tror jag nog
Du skällde på: mamma
Du sportade med: mig själv..


SENAST DU:
Skrattade:
Med lina idag.. vi har alltid skoj..
Grät: Det var inte så länge sen:(
Filmen du såg: Våra sälen resa i nian :)
Tuggade tuggummi: Nyss, hubba bubba;)
Drog ett skämt: kommer ej ihåg..

VAR ÄR DU:
Vad ser man utanför ditt fönster:
En massa traktorer o sånt:/ haha p lite hus o sånt..
Lyssnar du på musik nu: Yes i do...
Vad har du på dig: mjukis o ett linne..


TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter:
Nja, ibland så..
Mirakel: Jo, det gör ja..
Magi: Nja
Kärlek vid första ögonkastet: mm
Gud: jo, eller inte gud precis..
Satan: Naj
Spöken: Nja, lite rädd är ma ibland:P haha
Tomten: nej men det har gjort :D hehe

RANDOM:
Vilket land skulle du vilja besöka:
Fins så grymt många länder som jag skulle vilja besöka..
Hur många plattor äger du: Jag brukar inte gå o köpa sånt, men några stycken har jag allt:P
Hur många kuddar sover du med: 4 stycken..
Dricker du mjölk: Ja
Personer du hatar:Hata är ett starkt ord..
Tror du gud är en tjej: om det finns någon, så ja:)
Var tror du vi hamnar när vi dör: är rädd för att vi inte hamnar någonstans
Hur många signaler innan du svarar: Ganska många.
Vad borde man uppfinna:Don't know.
Är du ett hälsofreak: Haha. skulle vilja vara de, men håller de aldrig:S
Om du fick åka till en annan planet, vad skulle du göra: Ta med mig kameran.
Vad är det värsta vädret: Snöstorm, hate it!
Lekte du med Barbie som liten:klart jag gjorde:)


Nu är det säng dags för mig.. Klockan är redan ett o jag skall upp o jobba imorgon,, fast det är väl inge risk.. det är ju ändå dåligt väder hela tiden:(

Jaja god natt allesammans

Pusspuss




Med & mot gångar

Neej, det känns för djävligt.. vad är det som är felet? är det jag, eller är det bara så du hanterar dina problem?  jag borde väl veta efter alla år som jag levt med dig, men jag har inte en jävla aning??! jag vill bara ha det som vi brukar, blir ledsen av att se dig såhär, känns som om du lider..  lider av livet, eller? jag förstår att livet kan kännas som en pest ibland, men det ordnar sig, oftas iaf..  Ja känner din smärta, men jag vet inte vad som orsakar den, vill bara att du berättar, snälla.. jag vill förstå, men det gör jag inte.. inte förrens du tar ditt mod tillfånga o berättar vad som står på :(


Man har med & mot gångar, sånt är ju livet..
Men kan man bara få ha turen att känna att man är lycklig eller har lyckats lite mer än vad man gör just nu?
Man säger, men jag skall ta tag i mitt liv, allt kommer bli bättre.. Men om man inte har orken att ta tag i sitt liv då? jag skulle vilja ge endel av min styrka till dig, även fast för stunden känns det som om jag inte har någon styrka alls inom mig.. Det är något som gör mig svag, o jag hatar det.. Jag vill känna mig stark, känna att man klarar av vilka motgångar som helst.. Men nu, jag klarar inte av en motgång till.. tycker att man har haft nog nu dom senaste åren.. har fått kämpa för att få känna lycka överhuvod taget.. För att jag skall kunna känna mig lycklig med mitt liv är det inte nog med vänner, även fast det är ni som gör att jag ler.. familjen, det är det närmaste man har.. samma blod flyter i våra kroppar.. vill känna att jag har er med, ha er vid min sida.. känner ni smärta känner jag smärta.. det är så när man delar bostad.. man känner när någon är ledsen, man känner när någon är glad o man känner när någon är lycklig..
Det svider inom mig när jag ser dig så, vill ge dig lycka så att det räcker resten av livet.. Men jag kan inte ta mig i kragen åt dig.. det går inte, hur mycket jag än vill hjälpa dig så är det bara du som kan hjälpa dig själv..
Jag älskar dig mer än något annat, men jag har så svårt att visa det i dom här stunderna.. Eller om jag skall vara ärlig har jag svårt att visa kärlek när det gäller allt.. Har sån rädsla inom mig att jag kommer bli sårad, att min kärlek jag ger bort bara är bortkastat.. o just nu känns det som de:(


Jag vill bara skrika åt dig, att ta dig samman.. Jag känner sånt hat mot den personen som har gjort att du är så idag.. Men det är inte ditt fel gumman.. verkligen inte, men det går ut över mig, o jag känner mig :( jag känner mig helt tom bara ..

Vart är all sommar & sol?

jaa de kan man ju undra,, har varit ledig nu i två dagar, men ingen av dom har man kunnat spendera ute i solen. har fått sitt inomhus o mysat o sett på film. Men det är skoj det med..
Sitter hemma hos min kära sambo nu.. blev inget städande för mig, nej jag åke hem till lina för att ha ännu en slappar kväll.. Vi bestämde oss för att åka till lojsta o bada, men det var kaaallt där, så vi åkte hem igen^^ hehe.. la oss o sov de va det vi gjorde, o guuud va skönt det va..
Idag skall man vara här hemma vid linafina hela dagen o sen skall vi in o se tiljans, det kan man ju inte missa, tradition ju:P
Får se vad som händer senare ikväll, men skall jobba så måste hem :(



Men nu skall jag lägga mig i sängen o läsa en massa skvaller tidningar, ;) hah



Ledig

Första lediga dagen från jobbet idag.. så underbart.. har bara slappat o haft skoj hela dagen..
tänkte gå os e den nya cirkusen med men den får bli en annan kväll.. för ikväll är det städa som gäller.. KLOKT^^ det är jag ganska dålig på, me någon gåg måste de ju bli gjort:P

Igår kväll hade jag o lina en bus kväll.. var o utforaskade klintehamn, gick runt o tog en massa flum bilder.. :)


                      














image59






det är et här vi gör när vi har tråkigt ;D

Skator & kråkor

Haha, jag o lina har kommit på en sak..
Igår kväll, när vi satt utanför hemses busshållsplats. Skator o kråkor gillar inte varandra:P
 haha, vi satt o såg upp mot den lilla gloden som lina kallar den;) o såg att det va helt jävla smockat med kråkor där.. O sen fick vi syn på att träden mitt imot var helt flockat med skator..
 o lina, haha. Hon kom på en ide.. att skatorna o kråkora har krig imot varandra.
För helt plötsligt så va den svart i luften o alla fåglar flög helt vilda.. 
jag begär inte att ni skall fatta, lite svårt att förklara men fy satan va skoj de :P haha.. Alltd skoj med dig gumman..

Va har hänt dom här senaste dagarna då? jaadu, det är inte mycket som händer..
har haft tre mysdagar med lina, har klarat av min första jobbar dag, va på jobbet idag med..
men jag tycker att det är så meningslös när det inte ens är sol.. För er som inte vet de så jobbar jag på tofta, som parkeringsvakt:S haha.. inte det roligaste men det är ju inte så lätt att skaffa sig ett jobb när man är 17.
 men nästa år, då drar jag till göteborg.. skall bli såååå otroligt skönt :D men man får se, det kanske finns något som håller en kvar på gotland då, för just nu är det inget som håller mig tillbaka..
fattar inte varför jag åkte i år..
Fast då skulle jag aldrig ha fått chansen ... o skulle jag inte ha fått känna den lyckan som jag har gjort..
Grym känsla det är.. så stark, men hållbar? det vet bara du.

Nu så är det väl sovar dax, även fast jag inte vill.. ledig imorgon ju, vill hitta på nå bus :D men men:(
På fredag skall det iaf bli skoj.. Mamsen lina o jag, vadå att vi kommer att äga;) om vi vågar vi säga:P haha


Godnatt, sweet dreams..

RSS 2.0