Helgen är kommen..

Helgen är här och oj så skönt. Jag är helt död i varenda kroppsdel och då väntar ännu en match tidigt imorgonbitti. Verkligen tidigt. Kl 9 är det matchstart och jag kommer med stor sannolikhet att somna på bänken. Men försöker att ladda upp, med lite vatten :)

Men nu blir det sängen för att försöka att samla lite energi.

Bjuder på en bild på mig och älsk. Han är verkligen den mysigaste som finns ♥




Godnatt People! / Mooooe


And that`s the way it goes...


Känner mig faktiskt lite lat ikväll, har jobbat halv dag, sen legat och degat hos syster min och nu sitter jag i soffan och ser simpsons, som är hur kul som helst! Älskar det :)

Så har i princip inte gjort ett enda dugg idag. Trist faktiskt. En riktigt tråkig lördag har det varit.

Ska mysa ner mig i soffan efter jag vart i Klinte och handlat lite smått och gott. Det enda som saknas ikväll är älsklingen. Men får väl klara mig några timmar till utan den underbaraste personen som finns ♥

Imorgon är det innebandy dags. Taggad som tusan. Men mitt knä har dock inte skött sig som jag velat denna vecka, men ska göra ett försök ändå. Värre kan det ju bli men ju värre det blir desto bättre, tydligen.

Ska skjusa bror till Klinte nu.

Ha en finfin lördagskväll nu folket!

O&U

..............


Sitter och längtar efter julen. Snö, levande ljus, knäck, familjen. Att sitta och trängas hela familjen i vår lilla soffa, eller att bara känna familjegemenskapen, att alla är tillsammans. Det är inte ofta det händer i vår familj, så det får en att uppskatta dessa tillfällen.

Sitter i soffan med täcket upp till hakan och datorn på benen och tv står på för att bryta tystnaden lite. Tänk vad mysigt det hade vart med snö istället för den gråa dimman som ligger i luften. Det hade varit ljuvligt.

Så till kvällen skall brasan tändas och boken ska tas fram. Jag ska bara njuta och göra absolut ingenting. För imorgon ska det tas nya tag på jobbet och på söndag ska det spelas match, vi får se hur det går denna gången, eftersom förra matchen var en ren katastrof från min sida. Frustrationen går verkligen inte att förklara när man måste hålla smärtan inne och samtidigt fokusera på att prestera bra. Ibland går det jätte bra och knät känns inte alls mycket, vissa dagar går allt åt pipsvängen och ingenting vill det jag vill. Men vad ska man göra? Att helt och hållet hålla sig borta från det man älskar att göra går inte. Det är endel av mig och utan det vet jag inte vad jag skulle vara, eller hur det skulle kännas med ett liv tomt från laget, gemenskapen och spelet. Det är ju spelet jag älskar, det gör jag verkligen....

Meen, läget är som det är och det finns inget annat än att acceptera och tänka framåt.

Nu ska det plockas in ved, för jag fryser snart ihjäl. Faktiskt.
Ha en bra fredagskväll. Och mys järnet nu, för det är de man ska göra på fredagar.

Puss&kram.
/ Moiie

En vanlig Tisdag


Solen skiner och blåsten viner genom hela huset. Det är sånt här med blir glad av i dessa tider. Kommer inte ihåg senast jag såg solen högt uppe på en blå himmel, men det var faktiskt det jag vaknade av idag.

Jag och Andreas har spenderat natten här hemma i västergarn, vi myste till det med godis och en film, Bolt hette den. En animerad film, som var otroligt bra och även Andreas tyckte att den var sevärdig. Jag brukar inte gilla den sortens filmar, utan jag vill ha riktiga gameldags disney med Ariel och lejonkungen. Men med tanke på att vi hade hyrt nästan alla andra fimer inne på My way innan så fick det bli den. 

Nu är man ensam hemma och det är väl då man borde passa på att snygga upp rummet lite och ta bort de damråttor som ligger i alla vråer här hemma. Jag är ju lite så att jag gärna sopar dem under matta och låsas som att det är städat, men med tanke på att jag är damallergiker så är det väl inte det smartaste man kan göra.   

Dagens planer är väl just att städa, sen bär det av in till Visby, där natten ska spenderas hemma hos min syster. Börja 7 imorgon, så det ska bli skönt att inte behöva gå upp vid halv 6 utan halv 7 istället.

Och just det, eftersom denna blogg inte blir uppdaterad varje dag (som inte är mitt fel faktiskt) så har jag ju inte berättat att jag kommer att få glasögon.... Jajemen, huvudvärken är inte riktigt huvudvärk utan ögonvärk som värktabletter inte biter på och därav den återkommande "huvudvärken". Så nu är allt beställt och klart och jag kan säga att hitta ett par snygga glasögon som man trivs med är inte det lättaste, men nu är det valt och jag får faktiskt två stycken till priset av ett så det var en väldigt bra deal. Priset vill jag inte ens prata om, visst att det blev en rimlig summan i slutändan om man gemför med vad andra får betala för sina glasögon. Meen, det bästa hade ju varit om man sluppit detta och kunde spara pengarna till jul men icke. 

Nu ska jag försöka att göra någe vettigt här hemma. Tvättkorgen är överfullt och mitt rum svämmar över med kläder. Så nu blir det att vika kläder så det heter duga. 

Ha en bra tisdag! 
/ Moa 

RSS 2.0