Tid är det enda vi har - sägs det.


Jag tror att jag håller på att bli galen, alla måsten hit och dit. Jag orkar inte. Och inte nog med det så blir det ännu mer nu, Tack, verkligen tack så mycket för hjälpen!

Snart så vankas det släkt träff. Ska blir så underbart att få se morbror bengan och bernt och många där till. Fullt hus i över en vecka. Både mitt och min brors rum kommer att beslagtas samt hela köksgolvet, hmm. Det blir nog bra, hoppas vi ^^ så det blir en veckas boende hos älskling och någon natt spenderas säkert vid pappa :)

Vad det gäller helgens matcher så får vi ännu se om det blir någon resa för min del. Men, jag är lite osäker om jag verkligen har ork till att åka den där jädra 7 båten. Jaja, nu blir det lite sex and the city tittande sen är det raka vägen i den nybäddade sängen, mums! :)

Sista jobbardagen på ica imorgon, lite tråkigt (men samtidigt så jäkla skönt)

.. Moii
e

Så börjas det igen..


Träningarna är i full gång igen och på söndag är det premiärmatch. Får se om man ska delta eller ej, mig spelar det ingen roll. Med allt jobb jag har omkring mig så är det ganska skönt om man skulle få en lung söndag^^ Men vi får se, vi får se.

Är nyss hemkommen från träningen och är fullkomligt utpumpad, med tanke på att det praktiskt taget jobbas varje dag och kväll. Men imorgon är jag ledig och är det bra väder, som jag verkligen hoppas på så blir det stranden med cilla med flera.

Men just nu så ska det ätas lite för att sen åka till älsklingen!


.. Moiiee

Där skönheten är, finns kärleken.



Har ni också bara känt någon gång att ni fått en uppenbarelse. Att allting blir så klart för en stund. Man fattar precis allt och man förstår helt enkelt. Man kan leva, men man kan också leva utan att ta till vara på tiden. Igår kväll fick jag en sån uppenbarelse och förstod. Att det är så, det är verkligen så :)

Nu dom senaste veckorna har jag gått som en zombi fram och tillbaka. Alltid samma gamla sak varje dag. Det som man inte tycker är allt för skoj kan man ju göra roligt. Man borde kunna det iallafall. Och det ska jag försöka göra nu. Se saken på den ljus sidan. Så man ska bara komma ihåg det och göra det bästa av situationen, för det är inte hopplöst, hoppas vi.

Idag är det blå himel och skinande sol och jag sitter här. Eller var ute och solade en stund imorse, men känner att eftersom man börjar jobba vid 16.30 så vill man inte vara helt död när man kommer dit.

Fide var det igår också. Tror aldrig jag sett så mycket folk. För mycket folk, hade dom halverat mängden av människor dfär inne så hade det ändå varit för mycket. Det är inte roligt när man knappt kan ta sig fram och det tar typ en timme för att komma fram till baren. nej, har kommit på att jag är är en lite stillsammare människa. Gillar mysiga uteställen där man kan ta det lungt och mysa.

Men nu så kom min älskling så ska umgås lite med honom.

Moa..

We can't know everything, we can't own everything, but we can be everything


Ni får ursäkta mig för mitt hastiga avslut i förra inlägget, men beroende som jag är så hade jag väldigt bråttom. Hade en massa saker som jag ville få ur mig igår och nu är det som bortblåst. Men jädra vilken serie det är då, sex and the city. Man sitter bara och njuter när man ser det. Nästan inköp kommer att blir sex and the city, ALLA avsnitt. Och jag har ännu inte sett filmen, så det lär bli ett biobesök inom den här måndaden iaf :)

Så igår var det träning och sex and the city tittande, lite mys med min älskling och sova.

Idag så har det varit sova,sola,sova,handla,sola. Ja inte så mycket har blivit gjort men ikväll blir det jobb på björkhaga, hoppas på en lung kväll men är lite skeptisk till det, så vi får se.

Imorgon blir det jobb hela dagen plus lite på kvällen. Sen blir det av mot fidepuben med några vänner. :)

Det enda jag har i mitt huvud nu är ledigt, jag vill ha ledigt. Jag längtar verkligen till jag kan få några dagar med mina närmaste och umgås som aldrig förr. Längtar till våran egen 3 dagars "festival" som frida kallar det, haha. Jag längtar tills jag och min underbara kan få en heldag tillsammans och bara mysa och kärleka lite :)<3 Jag längtar tills jag kan träna som jag vill och bara få springa järnet. Ja, jag längtar till så mycket just nu att jag blir snurrig. Min - Det jag vill göra i sommar lista har jag knappt börjat bocka av. Det är fy skam att man inte hinner med alla dom underbara sakerna som man längtat så mycket efter.

Men jag får ta o filofisera vidare lite senare, för just nu så finns det lite saker att göra innan jag börjar jobba.

Ha en underbar kväll

... Moiie ~

Beroendeframkallande


Så bra, mitt i prick. Sex and the city, me like it! Sitter varje kväll som klistrad framför tv, får inte missa ett enda program. Måste, MÅSTE se. Hm, ja beroendeframkallande är det ju uppenbarligen..

Första riktiga träningspasset efter uppehållet blev ikväll. Riktigt skönt samtidigt som riktigt kämpigt, så det är ju som det ska va. Blev endel jobbande på ica idag med. Och jag är världens största slarvmaja, FY FASEN säger jag bara. Pinsamt värre. Inget jag kommer att nämna mer om, bara det att jag kan vara riktigt coco i bängen ibland, bevisen finns.

Och idag så befann sig den finaste sommardagen som gotland har skådat den här sommaren och vad gör jag om inte  plocka varor på kalla ica, visste inte ens om det var sol eller inte ute, så det kändes kan jag säga. Ville bara ut och göra en massa saker och njuta av att sommarvädret var här. Så får hoppas på en lika solig dag imorgon eftersom halva dagen blir ledig, det gillar vi :)

Just nu så stress skriver jag lite eftrsom pausen i sex and the city precis tog slut. Så får fortsätta skriverierna imorgon istället :)



/ Moa ♥

Inget vettigt här idag..


Nej det verkar som att jag inte riktigt har huvudet på skafft ikväll. Men det kan ju bero på att jag ännu inte är frisk, Så ja vi får skylla på det.

Fick hoppa in ett 3 timmars pass på jobbet idag.. Inget att rekomendera, verkligen inte. Tror nog att det är de värsta jag varit med om på länge. Blä för det. men som tur är gick tiden sådär lagom fort och jag kunde ganska snabbt åka hem igen för att lägga mig ner i soffan och pusta ut. Snart får det ta att vara slut på det här sjukeriet så att man orkar med sig själv någon gång.

Så får se vad morgondagen bjuder på. Personal fest eller ej, det är frågan.

Nu blir det film!

take care, Moiiie :)

Och det var ju självklart..

.. Visste redan igår att eftersom jag sa att jag tänkte ha en lång och skön strand dag att det skulle bli dåligt väder. Pyttsan också. Det mulrar hit och dit, så snart blir det väl rejäll åska också, usch.

Sammanfattning av helgen: sovit, sovit, sovit.. Nästan så. Har väl blivit lite andra grejer med, men mest vilat och försökt blivit frisk. Fast igår blev jag lite träningssugen och begav mig ut på en långpromenad, i lite över en timme gick jag och sen satte jag mig nere vid Warvet för att titta på den underbara solnedgången, riktigt fin var den. Och sen har jag såklart umgåtts en massa med älsklingen.

Imorgon är det personal fest, undrar hur det kommer att bli. Men det kommer säkert att gå vägen med massa skoj och bus. har ju med mig Fritchjuf och med henne har man aldrig tråkigt :)

Nu är det dags för mig att laga lite mat, måste få i mig lite så att blir frisk någon gång.

Over & out.. Moiie ~

You and me <3


And here we go agian..







Då var man sjuk igen
, försnydl så in i bomben.. Usch och blä för sjukbaciller. Och det förde med att man är hemma i  helgen, ingen fotbollsläger för mig. Men spelade dock matchen mot dalhem igår. Gick faktiskt bra, kanske ska fortsätta vara sjuk ett litet tag med andra ord?Eller nja, kanske inte. Det tar på krafterna att knappt kunna andas och tårarna rinner var och varanan minut. Inte skoj. Nätterna är dom jobbigaste. Så nu blir det pappas kur med vitlök och ost som gäller.

Och ledig är man som tur i helgen också, eller nu så är man det eftersom jag är sjuk, annars så hade det väl blivit till att jobba lite. Så hoppas på en fin stranddag imorgon så man kan få känna på sommaren lite. Inte en enda dag har spenderas på stranden. Faktiskt lite ångest över det, det är ju nästan ett måste att åtminstonde vara på stranden en gång. Så imorgon så får man se var vädret för en.

Ikväll blir det lite grillning här hemma, gott!

Nej jag orkar knappt sitta vid datorn med det här måendet så får väl lägga mig på soffan en stund!


.. Moiie ~

Ta det ba som de kommer..


Gud va kul det är att jobba, älskar att all min tid går åt att göra andra nöjda, jag bara älskar att komma hem sent på kvällarna och vara jätte trött. Eller inte. Åh, eller nej nu så ska jag spara på det negativa och försöka få till en positiv blogg för en gångs skull.

Jag har iaf fått varit ledig i helgen, men vips så var den bort efter två dagars pärk och nästa helg är jag också ledig, men ingen vila blir det som jag mest behöver, utan det blir två eller snarare 3 dagars hårt tränande som gäller. På fredag så blir det träningsmatch mot dalhem, sen åker vi vidare till fårö tror jag de va och ska ha ett tränings läger där tills på söndag. Hur man nu ska orka med det, har ingen aning vart jag ska hämta energi ifrån.. Jag borde ha tillräckligt kan man tycka, men jag måste vara en sån där som slösar på energi eller nå. Men ska bli skoj att få lira lite boll igen, fast om sanningen ska fram så har jag inte saknat de ett dugg, men det är väl för att man har så mycket annat som kretsar omkring en just nu.

Idag har jag iaf fått några timmars ledig och dom ängnade jag åt lite bad och minigolfande med min älskling och hela hans släkt nästan. Riktigt skoj var det, som det alltid är med min underbara. Och ett dopp blev det också, även fast det var svinigt kallt i vattnet så fick man iaf tvinga sig själv till att åtminstonde doppa sig en gång. Efter det var det jobba som gällade, så är nästan precis hemkommen och ska strax läga mig i min efterlängade säng.

Så nu har jag inte tid att sitta här något mer, måste få min såkallade sönhetsömn jo^^

Puss & kram skumbanan


Do it, but do it proud.

Då var pärken för idag avklarad, synd med det dåliga vädret men hoppas på bättre imorgon.

Allt gick ganska så smidigt idag eller va man ska säga. Kom upp i tid, trött som en ja vet inte vad och begav mig till stånga och sen dess har det bara spelats en massa pärk. Den okunninge som vill säga mig har lärt sig en massa idag. Pärk är en underlig sport men när man börjar få någe sådär pli på och faktiskt förstår vad som händer på planen så är det skoj, lite skoj^^ hehe. Var en tuff dag idag, med tanke på den sena kvällen igår.

Fick äntligen umgås med min underbara vän Lina. År sen känns det nästan som. Vi visste inte riktigt vad vi ville sysselsätta oss med men det blev till slut av att åka till fide och med oss drog vi cilla :) Musiken var inte den bästa och folket var ganska få men vi hade roligt vi.. tur att man är lättroad ibland :)

En efterlängtad hemma kväll bara för mig själv. Just vad jag behöver för att hämta lite nya krafter till pärken och jobbet imorgon. Så nu ska jag gå ut och göra mig lite majskolvar för det är så underbart gott och bara njuta av att jag faktiskt inte har en massa måsten och saker att göra.

Så ha en trevlig kväll, för det ska jag ha!

Puss, Moa

You give me fever


Jobbdax alldeles strax, tänkte slänga in några ord innan bara.

Du kan om du vill, du har styrkan inom dig. Det gäller bara att hitta den och andvända den på rätt sätt vid rätt tidpunkt.

På lör-sön är det stångaspelen, längtar. Hoppas på fint väder :)






Andreas, you mean the world to me <3

A beautiful thing..



Mår faktiskt lite bättre idag får jag säga, men mitt öra vill inte ge md sig.. Jag kanske rent ut av hade en, jag saknar lina så in i bomben mycket att jag blev sjuk?För  Lina kom och plockade upp sjuklingen igår, det vill säga mig och åkte in till stan. En glass på glassbaren och promenad i soldnergången kanske skulle göra en lite piggare. Hade inte sett den underbara flickan på nästan hela sommaren. Det är sjukt hur mycket man bara låter va bara för att man inte orkar. Men inte mer, inge nej jag orkar inte mer.

Jag blir så arg på mig själv, så jävla förbannad och ledsen. Jag vill bara sluta upp och drömma och kunna sova en hel natt utan att man käner hur tårarna har runnit ner över ens kind hela natten. Jag vill kunna bestäma hur jag ska tänka och känna i vissa situationer men känslan från hjärtat är så pass stor och känslig, det känns som att det är inget som kan rubba den känslan. Men jag vill, jag vill inte vara den där andra personen som jag vet att många blir. Jag vill bara vara mig själv, ingen annan!

Jobb idag, suck. Men nu tänker jag inte vara sjuk något mer, utan en annan förändring kommer bli gjord inom en snar framtid hoppas jag!

Ska käka lite frukost nu sen kommer Lina förhoppningsvis hit och busar lite med mig idag :)

.. Moa

Lita på dig själv!


Lita alltid på dig själv, no matter what. För i slutändan så är det alltid du som har rätt.

Gick hem från jobbet idag, allt känns jobbigt. mitt öra värker och mitt huvud exploderar när som, ja ungerfär så ja. Hur kan man få tag i det där lilla extra som man behöver ibland, lite motovation och enegri, lite alltihop. Jag behöver det! För när allt känns skit och det finns ingen där som puschar en, hur gör man då? Hur fan gör man då?

Är tvungen att ringa till mitt andra jobb nu och säga att det inte blir något jobb för min del ikväll, jävla skit!

Inget posetivt i denna blogg idag, man får väl lov att ha skit dagar också, det är väl bara så, det får man ta.
 

.. Moa

Nu så bjuder staten på mat..


Gud vad jag saknar den meningen, Robert. Har inte ägnat så många tankar åt den filuren på det senaste, hade nästan helt glömt bort att han slutat, kommer aldrig mer få höra den där meningen som man fick höra varje dag innan lunch. Så måste slänga in att det är och kommer förbli min favorit lärare. Så många samtal som man har haft med honom, han var alltid den där personen som såg om det var något som inte stämde och han var alltid den där personen som fick alla saker att verka så logiska. Andledningen till att jag inte ägnat honom så många tankar är väl att det varit fullt upp nu. Det är så lätt att glömma när det känns som att man knappt har tid till sig själv. Men inatt drömde jag om honom konstigt nog. Jag drömde om känslan jag hade varje gång jag pratade med honom, varje gång han sa att jag var bra och varje gång han sa att gör det som är bäst för dig, du kan inte alltid sätta andra personer ramför dig. Guud vad jag saknar honom, kommer ihåg alla tårar vi har delat tillsammans. Han fanns alltid där för en, inte bara som lärare utan också som en vän. jag tror att man behöver den där personen, men vad har jag nu när han åker? Det knyter sig i magen med tanken på hur det nu kommer bli i skolan när han inte är där?

Men jag får ta med mig hans kloka ord och varje gång det börjar kännas kämpigt kommer jag att tänka på honom och hans sätt att alltid se det ljus i det mörka.

Idag har man varit ledig hela dagen, börjar jobba om 1½ timme, känns inte så bra. Tror att en förkyldning börjar infinna sig, Är helt täppt i huvudet och känner mig allmänt hänig, vill bara att det ska slå ut någon gång så man kan bli sjuk och sen frisk igen, men nej den ska ligga där inne och fördröja allt. Usch säger jag bara.

Stångaspelen i helgen, längtar faktiskt litegrann ^^

Men nu är det väl dags att gå o stänka lite vatten i ansiktet så att man vaknar till liv någon gång, det går ju inte för sig att se ut som ett lik på jobbet inte.

Take care .. Moiiee

Tú eres mi Sunbeam


Stående hela dagen, så nu är mina ben inte bara bortdomnande utan värkande också, jajemensan..

Pärk hela dagen och jobb hel kvällen, inte en bra kombo inte..

På plus sidan idag är att jag har börjat förstå mig på pärk lite bättre idag än jag gjort förut, men är ännu totalförrvirrad då och då, men va gör det då? :)

På minus sidan så är det att man alltid ska vara så förbaskat trött varenda jävla kväll efter en arbetsdag, vart är du energi? I need you!

Dagen i sammanfattning är då pärk+jobb, inget mer har hunnits med men en ganska hyfsad dag ändå, full fart på jobbet, men kan dock inte påstå att det var lika full rulle på pärken.. En jädra seg sport det där, när man koncentrerar sig mer på sin solbränna än matchen så är det ett bevis på att det är ganska så lite man gör där på planen, stoppar lite bollar hit och dit, får sällan dräma iväg bollarna som dom andra men det är väl tur det, för då skulle man blir stående och åma sig för att handen gör så jävla ont^^ haha..  Mina händer  är nog inte byggda för pärk, men efter lite härdandes så ska det nog bli bra :)

Imorgon så är det ännu en ledig dag i min kalender och den ska tillbringas hemma hos min syster med nära och kära med lite grillning och allmänt skitsnack som man nästan inte hinner med nu förtiden, men man får jo ta sig tid.. Det sägs ju att tid är det enda man har men ibland så känns det som att det är det enda man inte har.

Måste bara lägga till Dagens höjdpunkt: Frida och jag som går ut med soperna och då är jag helt allvarlig, man kände verkligen att det var dagens höjdpunkt att bara få komma ut och vara själv och få prata som vi inte gjort på så länge, riktigt skönt var det!

Nu så ska jag lägga mig ner, tända lite ljus och bara ta det lungt och va för mig själv. koppla bort allt annat som finns i min närhet och bara lägga fokusen på mig, underbart! Sen inatt så väntas Andreas att komma och sova här, du är underbar älskling,  Alltid min sunshine<3

 Så ta hand om er och glöm inte bort att unna dig själv lite tid och omtanke, för du är värd det!

/.. Moa

Var är motovationen?

Undra kan man ju, för jag har inte en aning om var den har tagit vägen..

Dagen i dag kan gå under rubriken jobb, som många av dessa dagar gör..

Kommande vecka kommer att bli stressig

Lör
- 16.30-23
Sön - Ledig
Mån -18.15-23
Tisdag
- 12-17.30 - 18.15 - 23
Onsdag -  18.15-23
Tor - 11.30-17 - 18.15-23
fredag- ledig
Lör - ledig
Söndag 16.30-23

Suck och stön,ingen vila här nej..Men tack iaf för lediga helgen, kommer att spenderas till fullo! Kanske blir en dag med Lina? :)

Nu vankas det nattdopp med älskling, eller vi ska iaf känna på vattnet sen får vi se om det blir något dopp, betvivlar väldigt starkt på det, men men ^^ haha. Jag har börjat gått under namnet badkruka dom senaste åren, som mycket väl stämmer.. Det kanske bara är jag som börjar bli gammal och tråkig, men vattnet har blivit kallare dpm senare åren, tycker jag då^^ hehe..

ha en mysig kväll allehopa!

/M.

Såhär mitt i sommaren

Jobb, jobb, jobb.. Men är ledig idag :) Att få en hel ledig dag är guldvärt när man annars jobbar 10 timmar om dagen.. Och dom här dagarna borde utnyttjas till fullo, men det enda man har kraft till att göra är att bara ligga ner och ta det lungt.. Så av den största delen idag så har jag bara legat på soffan och tagit det lungt! Borde väl vara utomhus och uppskatta att solen äntligen har kommit fram men jag orkar inte, måste spara min energi till andra saker.

Ikväll blir det av till värstergarn och ska klippa pappa på riktigt nu, det hinns aldrig att man gör det när man åker dit, då njuter jag bara av hans sällskap eftersom jag är dum nog att aldrig ta mig tid att åka dit och bo där några dagar. Skärpning, som jag så många gånger sagt till mig själv ,men jag lyckas aldrig riktigt lyssna på det jag behöver, utan på det som måste göras. Tid är en sån dyrbar sak, det märker man såhär mitt i allt jobbande, att man har inte tid att göra alla grejer som man planerat att göra med sina nära och kära utan det blir bara fullrulle på jobbet och sen på kvällen när man kommer hem så är det i säng nästan direkt för att vara utvilad till nästa dag. Men det är ju som sagt för ens egen överlevnad som man jobbar så hårt och för att sen kunna njuta av pengarna man sparat ihop och bara göra saker som man själv vill.


Ska även och bada med älsklingen lite senare ikväll, första riktigt doppet ska äga rum ikväll, jag SKA bada vare sig jag vill eller inte, Och det gäller även min fina, hihi (; <3

Se där, fick ihop några rader även idag, förvånadsvärt ^^ Men nu var det slut på det hela, ska gå o göra mig lite mat var det tänkt!

Over and out / Moe



Suprised bye life?

Vad skulle man gjort utan Det?
 
Första dagen på Ica idag, ska bli skönt att få sätta igång så att man kan få igång lite rutiner och få planera lite utifrån schemat. Men kommer bli riktigt många långa dagar och kvällar som ikväll. 12-22, lite för mycket för min del.. Är ju inte så van att jobba med tanke på att man går i skolan och slappar hela dagarna^^ men det gäller väl bara att komma in i det så tycker man nog inte att det är så jobbigt.
 
Missade träningen idag också, hörde att det var ganska så skoj. Men som sagt, jobbandet kommer gå i första hand nu i början. Prioriteringar, prioreteringar.. Men imorgon så är man ledig iallafall, så den ska utnyttjas till fullo hela dagen.. Först blir det av att åka till västergarn, ska klippa pappsen, hur nu det kommer gå^^ haha. Sen blir det en sväng till staden för att se om det finns något att fynda, var evigheter sen man var utanför klinte, nästan så att man blivit lite folkskydd, nästan.
 
Saknade trion, vi måste hitta på något snart och det är inte bara tomma ord, vi måste hitta en lucka så att vi kan umgås och prata ut som vi alltid brukade och som vi brukar göra, bara lite mer sällan nu för tiden, men det ska bli ändring på :)

<3Nu är det dags för att lägga sig, eller iaf att lägga sig och se film.. Tröttheten börjar kännas av nu efter en dags hårt arbete, och måste ju vara utvilad på min ledigt dag imorgon :)

Sleep tight folks!/M.

A<3


RSS 2.0